Hold nu op, hvor skulle jeg have læst anmeldelserne her, inden jeg lagde en ordre! Bestilte 3x A3 plakater fredag morgen (valgte dem pga. hurtig levering og billig pris), men i dag onsdag har... Se mere
Jeg har benyttet Dit Print i flere år og fået printet på utallige sager som jeg er enorm tilfreds med. Jeg har prøvede andre printer firmaer rundt i landet men de når slet ikke op på dette niveau som... Se mere
Ingen vare modtaget!!!! Efter at have lagt en ordre og betalt er der nu gået 14 dage og jeg har stadig ikke modtaget mine vare. Forgæves prøvet at ringe til virksomheden men uden held. Modtager... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Print og folie arbejde for dig
Rosbjergvej 4, 4160, Herlufmagle, Danmark
- kontakt@ditprint.dk
- ditprint.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
selvom min ordre
selvom min ordre kom lidt senere end forventet grundet helligdag, så kan jeg slet ikke beskrive hvor glad jeg er for den gode service hele vejen igennem og kvaliteten kan man sgu ikke klage over

Besvarelse fra Dit Print
Bedre vejledning, men fin kvalitet
Hurtig service og god kvalitet. Dog kunne jeg godt have ønsket mig bedre vejledning ifht skriftstørrelse på arbejdsbluser. Firmanavnet blev alt for stort og i øjenfaldnede. Det kunne ikke ses på computeren at det var så stort. Ville gerne bestille flere, men ikke så længe jeg ikke kan være sikker på at logo/firmanavnet bliver i en mindre og ok størrelse. Bedre vejledning ifht størrelse på bogstaver kunne være rart.
MF

Besvarelse fra Dit Print
De holder ikke på ders aftaler..
De holder ikke på ders aftaler..
Køret hele vejen for mødes i ders kontor så var de ik engang open..

Besvarelse fra Dit Print
Firmaet er forvirret men løste alligevel fint opgaven
Selvom der var en del forvirring omkring deres egne priser, printet mm så var de altid gode til at ringe, eller skrive så vi fik løst det. Det har resulteret i et perfekt print på en hættetrøje af meget lækker øko kvalitet.

Besvarelse fra Dit Print
Jeg afbestilte umiddelbart efter…
Jeg afbestilte umiddelbart efter ordretidspunkt……uden nogen effekt !

Besvarelse fra Dit Print
Vi bestilte folieprint til vores…
Vi bestilte folieprint til vores varebil om fredagen. Lørdag blev det færdige print afsendt og vi fik det to dage senere. Fin og hurtig service.

Besvarelse fra Dit Print
Super god pris og kvalitet
Super god pris og kvalitet, vores butiksvindue er blevet så fint!

Rigtig god service
Rigtig god, venlig og professionel service.
Vi bestilte armbind til vores forening servicefugl.dk
samt et par trøjer med print, de var rigtig gode til at komme med forslag til at hjælpe med rettelser og forslag til designet, Og så var de hurtige til at lave det hele.
Vi kan klart anbefale dem til det du skal have lavet.
Vi kommer ihvertifalde igen.
Mvh.
Robin Jørgensen
Servicefugl.dk

Besvarelse fra Dit Print
Fame en suveræn service og super godt…
Fame en suveræn service og super godt resultat 😀✌️ hvis jeg kunne havde i fået mange flere stjerner 😀 Charlotte/happy
The fallen mc

Verdensklasse
Simpelthen den bedste og mest professionelle oplevelse jeg har haft til dato . Vi bestilte vores tøj Tirsdag og Fredag eftermiddag var det klar. God kontakt hele vejen igennem så vi fik det rigtige produkt og som vi var tilfredse med med . Vi fik gode råd ang vores design , samt de gik den ekstra mil for at ramme den helt rigtige farve, og prisen er der intet at sætte en finger på . Jeg ser frem til et længere varende samarbejde med gutterne fra Dit print .

Virkelig god service
Jeg var i butikken og fik en super god vejledning af 2 flinke unge mennesker.
Jeg bestilte på e-mail via aftale og fik leveret hos mig selv privat.
Ikke en normal service.
Der var travlt i juletid derfor var de presset, men jeg fik mine ting og jeg er yderst tilfreds.
Tusind tak for rigtig god service og flotte vare

Besvarelse fra Dit Print
Bestilte en trøje til kæresten
Bestilte en trøje til kæresten og alt var præcist som det skulle være 👍🏻

Hold jer væk!!!!
Jeg bestiller en vare i Januar som bare ikke bliver sendt jeg skriver til dem flere gange om at afbestille ingen reaktion i mellemtiden ringer jeg også får man en tlf svar (jeg har arbejdet hele natten prøv efter kl 13 selvfølgelig får man den samme efter kl 13) og lige pludselig i marts bliver min ordre sendt og til min store overraskelse er det trykt forkert og jeg prøver igen med kontakte uden at få kontakt så i bund grund aldeles useriøst virksomhed jeg har opgivet dem betal den smule ekstra og find et andet sted

Dårlig service
Bestilte cvr nr til bil med 2 stk print. Fik kun leveret 1 stk og har siden ikke kunne få kontakt til dem.

Besvarelse fra Dit Print
Er dit print lukket ned?
Jeg har for 1 md siden bestilt 2 t-shirts med tryk. Jeg har forsøgt at kontakte dit print pr mail, telefon (inkl besked på telefonsvarer), messenger, samt mødt fysisk op i butikken i åbningstid hvor jeg mødte en låst dør. Jeg ville gerne vide om min ordre er klar eller om de helt har lukket ned. Nu er jeg dog nødsaget til at bestille t-shirts andet sted, da de skal i bruges midt juni.