Jeg har i denne måned fået skiftet først min mobils skærm og derefter har jeg fået skiftet min pcs skærm. Det er billigt, det er godt og det er hurtigt. Baggrunden var, at jeg vurderede at den... Se mere
Butikken i Aalborg: Jeg tror I skal overveje at lære jeres ansatte at smile og tage imod kunder. Servicen var ok, men minimal med øjenkontakt, intet smil og en ugidelig attitude. Jeg slutter ‘besøge... Se mere
Hold Jer LANGT væk. Min telefon var helt ødelagt efter de havde "repareret" den. Og de ville ikke reparere den igen. Gik til et andet værksted, som sagde, at det var det værste de havde set...!! De s... Se mere
Har benyttet PC Service Aalborg adskillige gange til både rep. af skærme og andre fejl på mobiler og Pads. God modtagelse pr tlf. Der kan laves aftaler om tid. Hver gang en ærlig vurdering om "d... Se mere
Online blog om alt indenfor computer
Andre kiggede også på
Pålidelig iPhone-reparatør!
Har været nede ved DInPcPartner to gange, og de har lavet et rigtig godt arbejde begge gange. Ventetiden er ikke alt for lang, og min iPhones skærm var perfekt bagefter.
Godt arbejde.
Fik udskiftet skærm på min iphone4. Fik at vide det ville tage en time, men det passede mig bedre, at hente den et par timer senere - så vi aftale 14:30; da jeg ankom (10-15 minutter for sent) fik jeg at vide, der ville gå 5-10 minutter. Så lidt ekstra ventetid.
Men godt arbejde!
PS Jeg ved ikke om det har med udskiftningen at gøre, men jeg forsøgte at låse min skærm op 3-4 gange uden der skete noget. Bare en "Låser op - vent"-besked. Jeg slukkede helt for telefonen, tændte igen - så låste den op i første forsøg.
hutig, billig og go service!
jeg fik skiftet min skærm på min iphone, intet at sætte en finger på, go service
Derfor kommer jeg selvfølgelig igen!
Jeg har fået mit display på min iPhone udskiftet - der kom flere og flere striber, så jeg ikke kunne se skærmen ordentligt, - 26 min. tog det og så var min gamle telefon som ny!
Nu har jeg desværre tabt samme iPhone på et stengulv, og det var glasset ikke meget for:-( Men selvfølgelig går så jeg i Reberbansgade igen, de er udenfor konkurrence, både med reparationstid og pris - Og så er de så serviceminded.
Og så tabte jeg den igen----glasset er godt nok sart!! Men ikke så galt når jeg har DinPcPartner i Aalborg! Så ind der igen!
Skide god mekaniker til min mobil
De er de bedst iphone mekaniker jeg har prøvet
God betjening
Hurtigt og effektivt! Første gang fik jeg skiftet min bagside på under 5min. og min telefon var så fin som ny!
Dog anden gang lavede de en enkelt teknisk fejl, da min iphone er en 4s skiftede de min bagside til iphone 4. Men hurtigt lavede de den om.
Skulle den blive tabt igen, vil jeg benytte mig af dem igen. Kan 100% anbefales.
Hurtigt og nemt
Nemt, hurtig reparation. Skærmen er ikke helt som den gamle, men fin til den ok pris.

Besvarelse fra DinPcPartner
Super service :)
Det er godt og hurtigt arbejde til super fine priser :)
Billigt og god service
Jeg fik rigtig god og billig service hos DinPCPartner. Det tog ca. 10min. Den anden forhandler, som jeg var inde hos kunne ikke matche prisen...
Det var rigtig god betjening. super fedt.
rigtig fedt at kunne få mobilen igen samme dag. kan anbefales
Dårlig kundeservice! OGSÅ MÅSKE ALLIGEVEL IKKE!!
Min mobil havde været inde ved Din PC Partner, til glas rep. Efter at have været inde efter den gang efter gang uden held, tros aftale med dem. Har nu fået den 24 dage, og var ret så skuffet over deres kundeservice, da de sagtens kunne have fortalt mig at deres reservedele var i rest.. tros jeg fik dem til at spørge deres leverandør, og fik af vide det tog 4 dage.
Efter alt den postyr, har jeg så se og fået forklaret, at de har lavet det meget mere kundevenligt.. Så de nu har styr på der gået for lang tid med ens service. Hvilket jeg synes er RIGTIGT godt af firmaet.
GODT!!!
Har aldrig oplevet en så god og billig service som Din Pc Partner, kan helt klart anbefales til jer der ude!!
Super service!
Har fået mine iphones repareret hos Din Pc partner flere gange og servicen har altid været helt i top! Kan helt anbefale stedet til alle jeg kender ;)
Nemt, hurtigt og effektivt
Jeg har flere gange fået min iPhone 4, repareret hos Din PC Partner, og alle gangene har været en succes! De er hurtige med at få tingene ordnet, og ikke mindst yder de en god service. Jeg har intet dårligt at sige om Din PC Partner, og jeg vil anbefale alle med en smadret skærm, ødelagt højtaler eller lignende at få den lavet her. Ikke bare får de tingene gjort, det er til en rimelig pris! Jeg har været rigtig tilfreds med Din PC Partner!
Kanon service !
Jeg har flere gange brugt dinpcpartner til at reparere smartphones. De gør det godt og billigt ! Kan klart anbefales
Fremragende og Quick service
Jeg fandt dinpcpartner på nettet - din reparerede min iPhone - hurtigt og effektivt
Samme dag som jeg bestilte var de færdige!
Det er super service
Super
Fik lavet min mac Pro og iPhone hurtigt og professionelt , og til billig penge. Kan varmt anbefale dem i Ålborg.