Jeg har i denne måned fået skiftet først min mobils skærm og derefter har jeg fået skiftet min pcs skærm. Det er billigt, det er godt og det er hurtigt. Baggrunden var, at jeg vurderede at den... Se mere
Butikken i Aalborg: Jeg tror I skal overveje at lære jeres ansatte at smile og tage imod kunder. Servicen var ok, men minimal med øjenkontakt, intet smil og en ugidelig attitude. Jeg slutter ‘besøge... Se mere
Hold Jer LANGT væk. Min telefon var helt ødelagt efter de havde "repareret" den. Og de ville ikke reparere den igen. Gik til et andet værksted, som sagde, at det var det værste de havde set...!! De s... Se mere
Har benyttet PC Service Aalborg adskillige gange til både rep. af skærme og andre fejl på mobiler og Pads. God modtagelse pr tlf. Der kan laves aftaler om tid. Hver gang en ærlig vurdering om "d... Se mere
Online blog om alt indenfor computer
Andre kiggede også på
Fuldt tilfreds
Har fået skiftet skærm på begge side af min iPhone 4s 2 gange hos dem og har været fuldt tilfreds hver gang. Skulle den blive tabt igen, vil jeg benytte mig af dem igen.
Kan klart anbefales
Det bliver et "ja tak" her fra!
Jeg har aldrig oplevet andet end høflig og imødekommende service. Vi har to iphones, en iPad og en iPod i familien - alle har været repareret hos din pc- partner og vi har ikke overvejet at gå andre steder hen. Pris og service er 100 % i orden!
Enkelt og effektivt koncept
Mit første besøg hos DinPcPartner var en behagelig oplevelse, fordi det ikke fyldte noget. Jeg kom ind og fik klar besked om, hvordan det ville foregå i forhold til at få skiftet glasset på min iphone. Prisen var acceptabel og der blev leveret på det aftalte tidspunkt. Jeg kunne også godt lide, at butikken ikke er fyldt med reklamer og tilbud, som man skal tage stilling til. Glasskift i en iphone skal klares billigt, hurtigt og uden forstyrrende elementer, og det kan efter min mening ikke gøres bedre end DinPcPartner gør det.
Super service de laver
Jeg var ude og få skiftet 2 stk glas på Iphone 3GS rare, venlig og i mødekommene i butikken og servicen i top.
Garantien er også 10-4 der ude da min den ene dannede en luftbobbel under glasset de lavede det på garantin de kan varmt anbefales der ude...
Perfekt arbejde og hurtig reparation af skader!
Har nu fået skiftet min iPhone 4 skærm 3 gange hos Din PcPartner og mit USB/lader-stik en gang.
For det første er deres priser en del billigere end andre steder i Aalborg.
Derudover udfører de et rigtig godt stykke arbejde, og hvis der skulle være noget ordner de det.
Den første gang jeg fik skiftet min skærm var der en fejl med skærmen, hvilket er noget som de ikke er skyld i. Jeg opdagede det først bagefter, men da jeg kontaktede dem skiftede de skærmen med det samme uden problemer eller noget!!
Det her sted er det eneste sted jeg får repareret min iPhone, udelukkende pga. service, troværdighed og kvaliteten :)
Fortsæt jeres gode arbejde!
God og hurtig service. Færdig til aftalte tid. Fuldt ud tilfreds!
Lave priser og god kvalitet!
Kan varmt anbefale DinPcPartner. Altid god service og rigtig fornuftige priser!
God kvalitet, prisen er lav og servicen er god.
Jeg ser ingen grund til ikke at anbefale dette sted.
De er hurtige med meget konkurrencedygtige priser!
Flinke folk, der kan deres kram
Hver gang jeg har været inde i biksen er de unge mennesker flinke og hjælpsomme, og resultatet er altid som man ville forvente det.
Altid top iorden reparationer
Har mange gange benyttet mig af pc partner og der har aldrig været problemer - kan klart anbefales !!
Hurtig og perfekt reparation!!
Jeg gik derind med en smadret skærm på min iPhone 4S, og kom ud en halv time senere med en telefon så god som ny!
Ikke nok med at jeg aldrig fik problemer igen, var de de billigste jeg kunne finde!
Jeg kommer uden tvivl tilbage næste gang uheldet er ude! :D
Hurtigt og nemt
Skulle have lavet min iPhone så tog ned til din pc partner og fik lavet min mobil på 1 time hvor det hele blev skiftet! Det gik hurtigt og kvaliteten er også god. Kan klart anbefales
God og hurtig service
Var uheldig at smadre min skærm. Fik den udskiftet hurtigt og professionelt.
Nu er det desværre sket igen :-(
Så vi ses snart
Super effektivt og smil
Jeg fik repareret min iPhone 3 på fin tid,og med smil og god service ved skranken-super god biks :0). +++ herfra!
Mvh Avi
Hurtig service
Min partner og jeg har begge fået repareret vores iPhone 4S flere gange hos dinpcpartner i Aalborg. Vi har altid været mødt med venlige og hjælpsomme medarbejdere, selv da de skulle skifte bagsiden to gange samme dag var der stor hjælpsomhed :)
PERFEKT
Har været der flere gange og kun været glad og tilfreds når jeg gik derfra, så det er med garanti heller ikke den sidste :-)
Kan kun anbefale dette sted: Hurtigt, nemt, billigt og bedst!