Jeg har i denne måned fået skiftet først min mobils skærm og derefter har jeg fået skiftet min pcs skærm. Det er billigt, det er godt og det er hurtigt. Baggrunden var, at jeg vurderede at den... Se mere
Butikken i Aalborg: Jeg tror I skal overveje at lære jeres ansatte at smile og tage imod kunder. Servicen var ok, men minimal med øjenkontakt, intet smil og en ugidelig attitude. Jeg slutter ‘besøge... Se mere
Hold Jer LANGT væk. Min telefon var helt ødelagt efter de havde "repareret" den. Og de ville ikke reparere den igen. Gik til et andet værksted, som sagde, at det var det værste de havde set...!! De s... Se mere
Har benyttet PC Service Aalborg adskillige gange til både rep. af skærme og andre fejl på mobiler og Pads. God modtagelse pr tlf. Der kan laves aftaler om tid. Hver gang en ærlig vurdering om "d... Se mere
Online blog om alt indenfor computer
Andre kiggede også på
2 gode og hurtige reparationer
Det er billigt, det er godt og det er hurtigt.
Baggrunden var, at jeg vurderede at den teknologiske udvikling var gået istå og jeg ville være lige godt stedt med en prisbillige DinPCpartner reparation som et køb af en ny enhed.
Tænk, hvis man havde sendt sin enhed ind til Elgiganten, humac eller lign...
Hold Jer LANGT væk
De skriver også på deres hjemmeside, at de har 5 stjerner på Trustpilot, og så har de kun 3!!!
Fik en super god betjening i Hjørring…
Fik en super god betjening i Hjørring Butikken
Butikken i Aalborg
Butikken i Aalborg:
Jeg tror I skal overveje at lære jeres ansatte at smile og tage imod kunder. Servicen var ok, men minimal med øjenkontakt, intet smil og en ugidelig attitude. Jeg slutter ‘besøget’ med god dag... hvilket burde komme fra ham bag disken og jeg hørte intet retur - lidt positiv tilgang til dagen/livet ville pynte.
Fantastisk service
Fantastisk service. Har efterhånden brugt DinPcPartner et par gange. Min telefon har ikke kunne lade, så jeg tog ind til butikken, de fandt ud af det var snavs der generede telefonen, og det blev fikset ganske gratis på 5 minutter 👏🏻
5 stjerner er ikke nok!!!
Meget professionel og venlig betjening. Jeg har lige hentet min Huawei mate 20 pro, som desværre skulle have en ny skærm.
Det var dyrt, men den billigste pris uden den skulle sendes frem og tilbage i 7-10 dage.
Da reservedelene var kommet hjem, kunne jeg få telefonen tilbage helt som ny på bare 2 timer.
Jeg er MEGET tilfreds!!!
Jeg kan varmt anbefale denne lille butik. Jeg har fået ordnet en ipad for et par år siden med samme gode resultat.
handle der flere gange
handle der flere gange, altid service i top.
Tusind tak for god service i…
Tusind tak for god service i DinPcPartner i Hjørring. Jeg fik nyt batteri i min Samsung Galaxy s6 i april, fordi den brugte meget strøm, meget hurtigt. Det hjalp lidt, men ikke 100 %. Nu har den fået nyt batteri hos DinPcPartner igen - og denne gang GRATIS. Tak for super god service!
Forfærdeligt sted
Jeg afleverede min iPhone til reparation af skærmen, oplyste min kode, og da jeg kommer tilbage et par timer senere og får min mobil igen, virker min kode ikke. Jeg kan derfor slet ikke bruge mobilen, og jeg har lige betalt 400 kr for en ny skærm. Jeg har altid haft den samme kode på min mobil, men jeg bliver fortalt at jeg må have glemt den rigtige kode. Fuldstændig uacceptabel behandling. De mener at det er mit eget problem, og ikke noget de skal hjælpe med, selvom at jeg slet ikke kan bruge min mobil efter den har været hos dem. Først efter at have stået og diskuteret i mindst en halv time, får jeg i det mindste pengene tilbage, hvilket ikke var noget jeg blev tilbudt, men noget jeg skulle forlange.
De bliver ved med at understrege hvor gammel virksomheden er, som om at det ændrer situationen. Hvis de har så meget erfaring, burde deres service afspejle det. Forfærdeligt sted med dårlig service og nedladende attitude. Bruger aldrig mine penge der igen.
Randers. God betjening. Kundeservice i top.
Tlf indleveret til skift af batteri. Hurtigt udført og til skarp pris.
Tlf retur med defekt i touch-knap. Fejl udbedret => skift af skærm u/b. Virkelig god og professionel håndtering. Kundeservice i top.
Randers butik.
Rigtigt rart personale der virkelig ved…
Rigtigt rart personale der virkelig ved hvad de har med at gøre, om det så er en telefon af den ene eller anden slags, eller om det er en computer der skal laves software på! Kunne ikke finde på at gå andre steder hen, kan varmt anbefales herfra.
Jeg er super tilfreds med din pc…
Jeg er super tilfreds med din pc partner i Hjørring, de er super flinke og hjælper der hvor de kan. Jeg kan klart anbefale dem, tag endelig ind og kig hos dem! 👍🏽😆.
Macbook er væk
Virksomheden giver en ultra lav erstatning når DE smider ens computer væk. En Macbook til 11.000 som kun er to år gammel og så en erstatning på 4.400 det ikke i orden!!!!
Meget dårlig service hver gang man…
Meget dårlig service når ham, der har stedet er på arbejde.
Har fået lavet et par IPhones og kan…
Har fået lavet et par IPhones og kan klart anbefale dem. Altid venligt personale og super gode priser. Har ingenting at klage over.
Engageret personale og OK priser
Med to teenagepiger i huset med iPads og iPhones er jeg en flittig kunde hos DiPcPartner i Aalborg, og jeg har ikke andet end godt at sige om den service, jeg får der. Engageret personale og OK priser, når det nu skal være - og det skal det åbenbart.
Altid god service!
Kvalitet og pris hænger sammen, der er styr på det!
Jeg har altid været glad og tilfreds når jeg går fra butikken!
De kan kun anbefales! :)
Sony z3 compact glas rep.
Sony z3 compact glas rep.
Smadre desværre min skærm på min 1 år gammel tlf. Går ind til din pc partner spørg om de kan hjælpe mig, jo jo Det kan vi sagtens , dem laver vi mange af. Det skal koste 999 kr , ok det lyder fint .
En lille uge efter er den klar , den bliver hentet, to dage efter opdager jeg at skærmen sidder løs . Køre op til dem og de beklager og sender den ind igen .
Den bliver hentet da den er færdig ,da jeg så kommer hjem og vil tage den i brug er skærmen flækket , her bliver jeg nervøs over hvordan de vil modtage denne klage , vil de give mig skylden ?
Men nej de er helt med på at det må være skærmen der er dårlig , jeg påpeger at bagsiden er flækket og jeg ikke menes at have set dette før, de er meget medgørlig og skifter denne UB. Okay god service
Men her ender servicen, da jeg modtager tlf 3 gang er skærmen stadig løs, her blir jeg sku lidt træt af det.
Går op til dem igen og her får jeg så beskeden jamen man kan ikke forvente at skærmen ikke sidder "lidt" løs ???
Efter en kort samtale bliver vi godt nok enige om det skal den.
Men så må vi sætte en anden type skærm på er beskeden, okay så gør vi det , ja så skal jeg bare lige bede om 600kr mere ????? Nej det skal du ikke, det er ikke det jeg har sagt ja til, så skal jeg bare have mine penge tilbage .
Okay så skal jeg lige have den skærm der sidder på tlf nu
....???????..... Så tá jeres Kina bras
Enden på dasken er jeg fik ny z5 af konen i julegave, jeg magtede ikke mere rep skærm
dette er min erfaring med din pc partner brug det hvis i vil, mig ser i ikke der mere......
Annonce
Super i Aalborg
Super god oplevelse i butikken i Aalborg. Batteri ordnet på få timer og god service. Kan anbefale :-)
PC Partner i Hjørring - En butik som vi ikke benytter igen!!
Vi afleverede en Samsung telefon med ødelagt skærm i PC Partner i Hjørring d. 28.06.2018
Vi havde fået en forventning om, at telefonen kunne få skiftet skærmen og igen blive velfungerende og endda på dag til dag service.
Vi endte desværre med følgende oplevelse:
- Telefonen var ikke klar til den aftalte tid og det får vi først besked om da vi kontakter butikken. Vi accepterede dog forsinkelsen og tænkte det kan ske for selv den bedste.
- Da telefonen endelig er klar, bliver den afhentet om eftermiddagen og den oplyste pris betalt.
Vi skal afsted på ferie den efterfølgende morgen og tænker kun på at få kufferterne pakket.
Så da brugeren af den aktuelle telefon sætter telefonen i nyt cover og skal aktivere simkort og diverse konti, oplyser brugeren at skærmen ikke reagerer korrekt på tryk i den nederste højre halvdel.
Vi negligerer denne oplysning og aftaler her i huset, at vi må kontakte PC Partner efter ferien.
Vi når til onsdag d. 04.07.2018 hvor der nu er streger midt på skærmen og indimellem er der ligeledes streger på langs af skærmen 2/3 mod højre, de lodrette streger forsvinder dog, når telefonen låses op.
Vi kommer hjem fra ferie lørdag aften og henvender os til PC Partner om mandagen. Her bliver vi mødt af en ekspedient, som desværre ikke har tid at høre på vores forklaring og meget skarpt afviser vores forklaring inden den overhovedet er færdig.
Det bliver meget kraftigt antydet at vi ikke oplyser sandheden. Det er ganske ubehageligt og vi afslutter hurtigt samtalen. Vi bliver efterfølgende ringet op og tilbudt endnu en reparation dog til halv pris denne gang.
Vi havde en ødelagt telefon og troede vi betalte for en service, som kunne gøre telefonen velfungerende.
Men det er et faktum at:
- Telefonen stadig ikke virker!
- Vi har betalt 1549 kr.!
- Vi er blevet anklaget for ikke at oplyse sandheden!
- PC Partner forventer at vi bruger yderligere penge på deres ”service”!