Jeg har i denne måned fået skiftet først min mobils skærm og derefter har jeg fået skiftet min pcs skærm. Det er billigt, det er godt og det er hurtigt. Baggrunden var, at jeg vurderede at den... Se mere
Butikken i Aalborg: Jeg tror I skal overveje at lære jeres ansatte at smile og tage imod kunder. Servicen var ok, men minimal med øjenkontakt, intet smil og en ugidelig attitude. Jeg slutter ‘besøge... Se mere
Hold Jer LANGT væk. Min telefon var helt ødelagt efter de havde "repareret" den. Og de ville ikke reparere den igen. Gik til et andet værksted, som sagde, at det var det værste de havde set...!! De s... Se mere
Har benyttet PC Service Aalborg adskillige gange til både rep. af skærme og andre fejl på mobiler og Pads. God modtagelse pr tlf. Der kan laves aftaler om tid. Hver gang en ærlig vurdering om "d... Se mere
Online blog om alt indenfor computer
Andre kiggede også på
Kommer der jævnligt, og det er der en grund til....
Jeg benytter mig ofte af virksomheden ved både at sende og modtage en del pakker, men har også været forbi både med telefon og PC. Der er altid upåklagelig service og et grin med på vejen, og jeg oplever, at de har styr på deres faglighed.
Jeg kan kun være en meget tilfreds kunde.
God service og flexibilitet hver gang
Altid en fornøjelse at få repareret sine telefoner og pc'er hos dinpcpartner.
Det er altid blevet lavet ordentlig, billigt og hurtigt.
Super god erfaring med både butikken i…
Super god erfaring med både butikken i Aalborg og Hjørring
Altid god service med garanti.
Altid god service med garanti.
Kan kun varmt anbefale DinPcPartner.
Bruger aldrig andre når der skal skiftes skærm på min mobil eller den ikke vil som jeg vil, måske fordi den har været i toilettet.
perfekt
Fed butik, rigtig god kundeservice og så har ejeren Jens styr på tingene.
Kan kun anbefales!
Perfekt 100%
Perfekt
Har brugt dem i flere år i deres forskellige afd. Hver gang har de løst vores problemer med telefonerne og pc’er til 100 % tilfredshed samt til nogle overkommelige priser. Så kun kun give dem de bedste anbefalinger og 5 stjerner.
Kom ind med min Iphone SE
Kom ind med min Iphone SE, skærmen var godt medtaget efter et års arbejdsbrug trods cover. de havde en skærm på lager og den var skiftet på under 20 min. thumbs up!
Fik skiftet min skærm på 15 minutter…
Fik skiftet min skærm på 15 minutter uden nogle problemer. God vejledning og pris i Aalborg.
Super søde mennesker
Super søde mennesker, hurtig og effektiv reparation til overkommelig priser.
Altid venlig betjening
Altid venlig betjening, meget hjælpsomme og gode priser. Vi bruger altid dinpcpartner! ☺️
God service i Aalborg
God service i Aalborg over flere omgange, et fixet batteri og en skærm der ikke virkede i første omgang, men fik fixet uden problemer og mer betaling.
Simpelthen det ringeste jeg nogensinde…
Simpelthen det ringeste jeg nogensinde har oplevet!! 1 mnd. efter rep af ødelagt Ipad skærm, løsnede skærmen i det ene hjørne hvorefter det ikke tog lang tid inden den flækkede....Jeg kontaktede en anden reparatør der lavede den og han fortalte de brugte uorginale glas og sekundlim, hvilket gør at skærmen flækker efter kort tid....kunne man give 0 stjerner havde jeg gjort det!!
Sidste gang jeg bruger den amatør!

Besvarelse fra DinPcPartner
Har du mulighed for at vælge andre der kan lave dine ting, gør det.
Kort opsummering af nedenstående tekst:
Uprofessionel håndtering af produkter og så virker det til at deres reparatør af bærbar computere er rimeligt ligeglad med hvad han laver.
Skulle have skiftet min blæser på en HP bærbar.
Da min bærbar kom tilbage virkede højtalerne ikke, minimum en skrue var overspændt så meget at den næsten gik igennem(kæmpe bule mellem tastatur og touchpad) og tastaturet var ikke sat ordenligt på plads.
Den bliver sendt ind på deres regning igen hvor det viser sig at de ikke har sat højtalerstikket ordenligt på plads. Jeg ringer til ham der står for reparationen, som meget hurtigt begynder at forsvare sig selv uden belæg, og direkte giver mig skylden for nogle af skaderne. Dog ender samtalen ud i at han lader tvivlen komme mig til gode.
Jeg vælger at bærbaren er for gammel til at skaden med den overspændte skrue skal laves og får lidt penge retur for reparationen.
Efterfølgende satte jeg selv tastaturet på plads og har kunne konstaterer at der er flere steder hvor skruer har været overspændt i mindre grad. Derudover er der flere ridser omkring tastaturet som peger på at de ikke har behandlet min bærbar ordenligt.

Var inde med min telefon 18/2 ikke fået den endnu
Var inde med min telefon 18/2, jeg har ikke fået den tilbage endnu. Først bestiller i den forkerte skærm hjem, også går i bare på ferie i over en måned? Hvad sker der! Man får ikke afvide noget som helst

God oplevelse i Aalborg
Aalborg afdeling: Isætning af ny skærm på Sony tablet. Ingen brok, på trods af, at jeg selv havde afmonteret skærmen på forhånd. Hurtig service (fredag-mandag), og god rådgivning.
Elendig Kundeservice
Købte et panserglass, hvor der så kom støv ind under, så mit front kamera var helt sløret. Da jeg så gik ind med det til dem, ville de ikke bytte det, da der var kommet en lille ridse i nederste hjørne af glasset.
Ens pakker forsvinder på mystisk vis …
Ens pakker forsvinder på mystisk vis når de bliver leveret til butikken.. Også selvom at man kan se den er 'scannet' ind/modtaget.. så den skulle være i butikken.
Men pist væk er den.

Sørgelig oplevelse.
Sags nr. 25849
Vi indleverer min kones Mac d. 9/8 i jeres Randers afdeling, fordi den ikke vil tænde. Vi får af vide der kan gå 1 ugen inden de ved hvad der er galt.
Jeres medarbejder ringer allerede 5 dage efter og giver os besked om pris og at det tager en uges tid hvis det lykkes. Lykkes det ikke koster det os ingenting.(Super positiv indtil videre). Jeg forhører mig med min kone om den skal laves da det koster lidt over 2000,-.
Jeg ringer tilbage og siger de bare kan gå igang.
1 uge efter + 1-2 dage har vi ikke hørt noget og ringer så ned for st få en status. Jeres med arbejder siger denne gang at der kan gå 1-2 uger. Jeg har nok ikke hørt at der kunne gå op til 14 dage. Vi venter så på de 14 dage er gået og har stadigvæk ikke hørt noget. Jeg ringer ned en gang til for at få en status. Denne gang siger jeres medarbejde så, at de afventer om den skal repareres.
Vi er meget uforstående over at den ikke er sendt ind og ingengang en beklagelse var på tale fra jeres medarbejder. Det er måske den ringest service vi nogensinde har fået.
Det ender med at vi hente computeren og får den lavet et andet sted. Min kone der studerer har stået uden computer i næste en mdr. og der er ikke sket en skid. Ingen god anbefaling herfra,
Hvorfor eksistere de
Amatør service, skulle have skiftet min ødelagte skærm ud og fik af vide, at der vil gå 1 uge ca. senere fik jeg en sms fra dem hvor der stod de havde bestilt den forkerte skærm hjem, 2 dage yderligere forsinket. Tog så ned til dem på den aftalte dag og fik af vide at ham der skulle fixe den var blevet syg og de regnede med indenfor 2 dage at den ville være klar. Jeg hørte ikke noget fra dem. Kom så ned til dem for sidste gang og fik at vide af deres leverandør ikke havde dem på lageret pt men først den 1 nov, altså en måneds ventetid. Valgte at tage min pc tilbage og gik ned til et anden pc værksted. De ansatte lignede nogle hængemuler som ikke vidste hvad de lavede, en joke...