Digimart.dk Anmeldelser 82

3,5

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 63 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange forbrugere oplever hurtig levering af produktnøgler, ofte inden for kort tid efter bestilling, og flere nævner, at koderne virker som forventet. Nogle kunder fremhæver også god og hurtig behandling fra kundeservice, især når der opstår problemer med licenser, hvor de hurtigt får tilsendt en ny og fungerende kode. Dog var nogle utilfredse med lange svartider fra kundeservice, hvor autosvar lovede svar inden for 24-72 timer, men hvor der gik længere tid uden respons. En del oplevede, at de modtog licenskoder, der enten var ugyldige, allerede brugt eller ikke fungerede, hvilket skabte frustration og yderligere ventetid på en løsning. Der var også tilfælde, hvor produkter, som USB-sticks, ikke blev leveret, eller hvor den lovede øjeblikkelige levering af licensnummer udeblev.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere nævner tvetydig feedback om produktet, hvor mange rapporterer, at de modtog ugyldige eller allerede... Se mere

Customer service

Forbrugere finder kundeservice tvetydig, hvor nogle oplever hurtig og hjælpsom support, der hurtigt løser... Se mere

Service

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med service, hvor nogle anmeldere udtrykker stor utilfredshed med... Se mere

Response time

Kunder noterer tvetydige oplevelser med svartider, hvor mange rapporterer om lange ventetider og manglende... Se mere

Delivery service

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af leveringsservicen, hvor nogle kunder oplever hurtig og effektiv... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Ok fik den næsten med det samme - men var meget svært at installere da Microsoft hele tiden blokererde for at fortælle at jeg skulle installerer Office 360 i stedet for - men nu ligger den der på mi... Se mere

Jeg har nu ventet en uge på at få en licens som virker til win 11. Har skrevet til dem flere gange men har kun fået deres autosvar retur, med at de svare indenfor 24-72 timer. Har ikke hørt fr... Se mere

Jeg fik en licens der desværre ikke virkede, men der kom hurtigt styr på det og jeg fik god behandling af kundeservicen. Tak for hjælpen, Pia. :-)

1. nr. 5 af de 5 bedste virksomheder i Computersoftwarebutik
  2. nr. 11 af de 11 bedste virksomheder i E-handelsservice
  3. nr. 7 af de 8 bedste virksomheder i Softwareleverandør

Hos DigiMart gør vi det nemt og sikkert at købe softwarelicenser til konkurrencedygtige priser. Vi specialiserer os i digitale produkter som Windows- og Office-nøgler, og vi leverer øjeblikkeligt via e-mail. Vores mission er at tilbyde pålidelige licenser, hurtig service og en problemfri kundeoplevelse – alt sammen skræddersyet til det nordiske marked. Vi har over 4.000 tilfredse kunder fra tidligere projekter og er stolte af at kunne fortsætte vores rejse med DigiMart.

3,5

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

Har ikke modtaget pakken endnu

Har ikke modtaget den endnu, men hvis du skriver til dem så svare de hurtigst muligt så rigtig god service 😊

4. juni 2025

Hej!

Tak for din anmeldelse. Vi forstår din frustration, men vil gerne præcisere, at din ordre er sendt som almindeligt brev med PostNord, hvilket desværre ikke inkluderer et track & trace-nummer. Det er en standardmetode for små forsendelser, og leveringstiden kan variere en smule.

Vi håber, at USB’en når frem meget snart – og du er altid velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan hjælpe dig videre.

DigiMart Kundeservice

Overholder ikke, hvad de lover.

Annoncerede Office 2024 Pro Plus, indeholdende Microsoft Publisher, hvilket ikke er rigtigt.
Fik tilsendt en udgave UDEN Publisher.
Accepterede tilbud på levering af Office 2021 Pro Plus, såfremt ”pakken” foreligger på Dansk.
Fik leveret udgave på engelsk og/eller svensk.
Svarer ikke på E-mails.

21. maj 2025

Hej,

Vi beklager ulejligheden, men vi vil gerne præcisere, at vi har svaret på din e-mail og sendt en ny nøgle til Office 2021 Pro Plus hele to gange – senest med tydelig information omkring installation og aktivering.

Vi forstår, at der var forvirring omkring Publisher, og vi beklager fejlen i produktteksten. Så snart du gjorde os opmærksomme på det, tilbød vi en løsning, som vi fulgte op på hurtigt.

Vi står selvfølgelig stadig klar til at hjælpe, hvis du har brug for assistance med sprog eller opsætning.

Med venlig hilsen,
DigiMart Kundservice

Først tilsendte licensnøgle virkede ikke

Først tilsendte licensnøgle virkede ikke - det var først efter kontakt til kundeservice, at fungerende licensnøgle blev tilsendt.
Der gives alligevel 4 stjerner, da det desværre er standard i branchen.

10. maj 2025

Hej,

Tak for din anmeldelse, og vi er meget kede af at høre, at du har haft problemer med din licensnøgle. Vi har netop sendt dig en ny nøgle via e-mail og er dybt kede af den opståede situation.

Vi tager alle henvendelser meget seriøst og arbejder hårdt på at levere den bedste service. Vi håber, at den nye nøgle fungerer, som den skal, og vil gerne høre fra dig, hvis der er noget andet, vi kan hjælpe med.

Vi vil sætte stor pris på, hvis du kunne opdatere din anmeldelse, når alt er løst. Vi er et nyt firma og er dedikerede til at sikre, at alle vores kunder har en positiv oplevelse hos DigiMart.

Venlig hilsen, Alex <3

Vis anmeldelser på alle sprog. (82 anmeldelser)