Digimart.dk Anmeldelser 82

3,5

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 63 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange forbrugere oplever hurtig levering af produktnøgler, ofte inden for kort tid efter bestilling, og flere nævner, at koderne virker som forventet. Nogle kunder fremhæver også god og hurtig behandling fra kundeservice, især når der opstår problemer med licenser, hvor de hurtigt får tilsendt en ny og fungerende kode. Dog var nogle utilfredse med lange svartider fra kundeservice, hvor autosvar lovede svar inden for 24-72 timer, men hvor der gik længere tid uden respons. En del oplevede, at de modtog licenskoder, der enten var ugyldige, allerede brugt eller ikke fungerede, hvilket skabte frustration og yderligere ventetid på en løsning. Der var også tilfælde, hvor produkter, som USB-sticks, ikke blev leveret, eller hvor den lovede øjeblikkelige levering af licensnummer udeblev.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere nævner tvetydig feedback om produktet, hvor mange rapporterer, at de modtog ugyldige eller allerede... Se mere

Customer service

Forbrugere finder kundeservice tvetydig, hvor nogle oplever hurtig og hjælpsom support, der hurtigt løser... Se mere

Service

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med service, hvor nogle anmeldere udtrykker stor utilfredshed med... Se mere

Response time

Kunder noterer tvetydige oplevelser med svartider, hvor mange rapporterer om lange ventetider og manglende... Se mere

Delivery service

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af leveringsservicen, hvor nogle kunder oplever hurtig og effektiv... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Ok fik den næsten med det samme - men var meget svært at installere da Microsoft hele tiden blokererde for at fortælle at jeg skulle installerer Office 360 i stedet for - men nu ligger den der på mi... Se mere

Jeg har nu ventet en uge på at få en licens som virker til win 11. Har skrevet til dem flere gange men har kun fået deres autosvar retur, med at de svare indenfor 24-72 timer. Har ikke hørt fr... Se mere

Jeg fik en licens der desværre ikke virkede, men der kom hurtigt styr på det og jeg fik god behandling af kundeservicen. Tak for hjælpen, Pia. :-)

1. nr. 5 af de 5 bedste virksomheder i Computersoftwarebutik
  2. nr. 11 af de 11 bedste virksomheder i E-handelsservice
  3. nr. 7 af de 8 bedste virksomheder i Softwareleverandør

Hos DigiMart gør vi det nemt og sikkert at købe softwarelicenser til konkurrencedygtige priser. Vi specialiserer os i digitale produkter som Windows- og Office-nøgler, og vi leverer øjeblikkeligt via e-mail. Vores mission er at tilbyde pålidelige licenser, hurtig service og en problemfri kundeoplevelse – alt sammen skræddersyet til det nordiske marked. Vi har over 4.000 tilfredse kunder fra tidligere projekter og er stolte af at kunne fortsætte vores rejse med DigiMart.

3,5

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

Leverer ikke det købte produkt

Efter køb af MS Office har jeg gentagne gange skrevet til Digimart, som har sendt vejledning til installation af produktet. Dette har ikke virket. Derefter sendte de en ny produktnøgle, som ikke kunne anvendes. Flere gange har der været lang svartid. Til sidst gav jeg op og købte en produktnøgle et andet sted (som virkede med det samme), da jeg ikke kan undvære min officepakke. Jeg skriver derfor til Digimart at de skal returnere pengene for mit køb inden en given dato, da jeg ikke har fået det produkt, jeg har købt. De sender mig igen en ny produktnøgle, og skriver at hvis den ikke virker, så kan jeg få pengene retur. Nu har jeg købt en ny produktnøgle, så jeg kan ikke bruge deres (som sikkert virker nu) til noget. Jeg har rykket for refusion af mine penge, men de har ikke reageret. Det er fuldstændig uacceptabelt. Lad vær med at købe noget hos dem!

15. december 2025

Betalt, men ikke fået leveret mit produkt

Jeg har betalt for Adobe photoshop elements og Premiere elements. Jeg fik tilsendt en licensnøgle som ikke virkede. Jeg har skrevet adskillige mails til Digimart og nogen af den har jeg fået ubrugelige svar på efter en måned. Sagen kort er at jeg har betalt for et produkt som jeg aldrig har fået leveret...

UPDATE.
Digimart har beklaget forløbet og de har tilbageført det fulde beløb til mig. Det er god stil og respekt for det.

3. januar 2026
Digimart.dk-logo

Besvarelse fra Digimart.dk

Vi er kede af at høre om din oplevelse, og vi forstår din frustration.

Vi har dog allerede sendt dig to nye licensnøgler, som begge er blevet testet fra vores side og fungerer korrekt. Derfor undersøger vi nu nærmere, hvorfor de ikke aktiverer hos dig, da det ikke er en normal situation.

Vi vil meget gerne løse dette for dig hurtigst muligt, men gentagne Trustpilot-anmeldelser hjælper desværre ikke med at fremskynde en teknisk løsning. Vi anbefaler i stedet, at du svarer på vores seneste mail med en skærmbilledet af fejlen, så vi kan identificere præcis, hvad der går galt.

Vi står klar til at få dette løst for dig.

Hold jer væk

Hold jer væk. Har købt Office 2024, men koden virker ikke. Har nu flere gange fået en ny kode, men virker fortsat ikke. Hver gang har jeg ventet op op til flere uger på svar. Nu svarer de ikke længere.

22. marts 2026

Omgående levering og god kundeservice.

Bestilte og betalte licens til et program til min nye PC og fik det omgående leveret med installationsvejledning.
Alt var helt OK.
Desværre fik min nye PC fejl, og kunne ikke fungere mere, så jeg fik en ny.
Det gav mig lidt problemer med licensen, men kundeservice hos Digimart løste hurtigt problemet for mig.

9. februar 2026

Windows licens

Købte en Windows Licens som jeg stod og skulle bruge straks.
Der var desværre en forsinkelse hos dem så det tog 4 timer inden den kom.
Men licens var ok og prisen var fin.
Men lidt træls når man står og skal bruge den med det samme og der stod straks levering.

2. marts 2026

Meget tilfreds

Købte en Windows 11 Pro nøgle. Alt fungerede som det skulle, og jeg fik hurtigt svar fra support, da jeg havde et spørgsmål.

17. februar 2026

Jeg har købt en licens til Office…

Jeg har købt en licens til Office pakken og brugt det i kort til. Efter en opdatering af Windows virker det ikke længere og kan ikke geninstalleres fordi licensen er låst. Jeg skrev til support to gange men de svarer ikke. Tror bare jeg køber en ny licens et andet sted.

5. februar 2026
Digimart.dk-logo

Besvarelse fra Digimart.dk

Hej,

Det er vi naturligvis kede af at læse.

Vi har allerede besvaret din henvendelse via e mail og tilbudt hjælp til at få licensen aktiveret igen. I nogle tilfælde kan en Windows opdatering kræve genaktivering, og det løses som regel hurtigt med den rette vejledning.

Vi kan desværre ikke se, at vi skulle have ignoreret nogen henvendelser, så vi vil meget gerne bede dig tjekke din indbakke og eventuelt spamfilter. Hvis du svarer på vores seneste mail med dit ordrenummer, sørger vi for at hjælpe dig med det samme, så det bliver løst korrekt.

Først ved anmeldelse kom der skub i maskineriet

Opdateret: Efter jeg skrev denne anmeldelse, fik jeg tilsendt en ny nøgle - samme dag, som virkede. Jeg er glad for den nye nøgle og at det hele lykkedes, men jeg er lidt øv over det først var ved en trustpilot anmeldelse, at der kom lidt skub i tingene.

Før opdateret anmeldelse: "Fredag den 6. februar købte jeg en Windows 11 pro key. Senere samme dag, får jeg licensnøglen sendt på mail. Desværre er nøglen ugyldig. Jeg skriver til dem, og får et automatisk mail-svar, at de har modtaget min besked og der går op til 5 arbejdsdage før de svare.

Jeg venter til den 17. februar, og skriver for at spørger ind til hvornår jeg får min nøgle som jeg tidligere har skrevet og rykket for.

Nu er det den 22. februar, og jeg har stadig intet hørt.

Hvis man vil være sikker på at få sin produktnøgle, så vælg en anden sælger."

6. februar 2026

Havde lidt en sjov oplevelse

Havde lidt en sjov oplevelse.

Jeg havde bestilt en windows 10 Retail licens.

Desværre var der gået ged i teknikken, så jeg fik en OEM licens i stedet for.

Skrev til kundeservice. Dagen efter sendte 'Alex' den korrekte nøgle. En svupser sker for alle, men de har styr på at rette op på det igen. Han sendte den korrekte nøgle til mig. Så det er meget beroligende at kundeservice har 100% styr på deres ting.

28. juli 2025

Købte en Microsoft Office livstid pakke…

Købte en Microsoft Office livstid pakke online. Fik hurtigt koden. Den virkede dog ikke så skrev til Digimart og de sendte straks en ny kode som var ok. Jeg måtte skifte computer allerede en måned efter og da jeg igen skulle aktivere office var den galt igen. Fik at vide af Digimart at koden kobles sammen med hardware OG ens Microsoft konto. Så da alt var nyt skulle jeg bede om en ny kode igen. Det var ingen problem og den kører igen på den nye computer. Selv om det var lidt bøvlet så var de okay hurtigt til at svare og deres instruktioner var nemme at finde ud af.

5. januar 2026