Jag har köpt tre böcker från Digibok, och jag har inte haft några problem alls, tvärtom! Mina böcker kom som de skulle. Och jag har fick snabb och bra hjälp med min sista bok. Den fungerade inte på mi... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Digibok har rekommenderats till mig av Gleerups som det enda stället som säljer ljudfilerna som hör till Gleerups-sfi-böckerna. Saker och ting i dagens digitaliserade och globaliserade service-sa... Se mere
Mycket bra boktjänst, med bra priser både på e-böcker och ljudböcker. Trevligt bemötande vid mejlkontakt. Aldrig haft problem med leveranser. Tvärtom fått god hjälp när jag inte sparat mina nedladdnin... Se mere
Det kommer sent samtidigt att det var inte lätt att hitta vilka sidor av böcker jag läste egentligen och sammanfattningar ser jag inte var det var? jag var inte nöjd:( jag har även epost den 9 april a... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
En av Sveriges största nätförsäljare av digitala produkter! Här hittar du ett brett och ständigt växande sortiment av programvaror, digitala böcker, digitala läromedel, digitala mallar och e-kurser. Vi har avtal med de stora bokförlagen samt är en godkänd Microsoft partner.
Kontaktoplysninger
Box 1241, 13128, Nacka Strand, Sverige
- 08-88 90 00
- info@digibok.se
- digibok.se
Har besvaret 90 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Digibok
Boken innehåller ljudfiler som hjälper…
Boken innehåller ljudfiler som hjälper att träna hörförståelse, dessutom finns många övningar för ordkunskaps träning. Lätt att använda.
Riktigt dåligt
Riktigt dåligt! Dom varken svarar på kundservice eller skickar boken. Har mejlat dom flertal gånger och får inget svar på någonting, otroligt dålig sida skulle aldrig någonsin beställa eller köpa något därifrån igen. Uppmanar eller andra att inte göra det heller!

Besvarelse fra Digibok
Svårt att läsa och komma åt boken
Svårt att läsa och komma åt boken . Hade uppskattat om den gick att läsa genom mobilen istället för bara dator .
Annars smidigt köp.

Besvarelse fra Digibok
Kommer inte kunna läsa boken jag "köpte"
Köpte online bok. Studiematerial. Ingen rätt till ångerrätt trots att det visade sig att onlinesidan kommer vara nere under min studietid.
Jättebra snabb service
Saknades info om bokens plattform.
Saknades viktig information om bokförlaget som hade varit bra att veta innan jag beställde boken.
- 3 till 5 arbetsdagar för att få tillgång till plattformen och boken.
- boken går endast att använda på dator.
- plattformen har ingen mobilvänlig funktion.

Besvarelse fra Digibok
Läsning i digital form – enkelt och smart
Jag tycker om att läsa digitala böcker eftersom det är både smidigare och billigare än att köpa vanliga böcker. Det är lätt att bära med sig flera böcker i mobilen eller surfplattan, vilket gör att jag kan läsa var som helst – på bussen, hemma eller när jag väntar någonstans. Dessutom är digitala böcker oftast billigare än tryckta, Jag tycker också att det är skönt att kunna ändra textstorlek och bakgrundsfärg, vilket gör läsningen mer bekväm.
Priset
Priset, allting som är på andra boken som man köper från affären finns på boken.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.