Produkten är inte uppbyggd som en bok och kan inte anteckna, understreka eller se sidor. Som student behöver jag kunna referera till sidnummer och göra understrykningar. Stod inte på hemsidan när jag... Se mere

Jag beställde en boksamling som jag trodde var fullstora böcker, men som visade sig vara pocketböcker när de damp ner i lådan. Jag mejlade OrdOchBok som svarade direkt, kom med förslag på annan... Se mere

Jag hade missat att köpa en bok till mina studier. Hittade en bok jag sökte efter på deras hemsida. Var först lite tveksam till sidan men testade att köpa ändå eftersom jag behövde ha boken snabbt... Se mere

1. Internetbutik
  2. Boghandel

Välkommen till Ord & Bok, Internet bokhandel. Vi erbjuder kurslitteratur till studenter i Sverige. Främst säljer vi digitala läromedel. Dessa är väldigt omtyckta av våra kunder. Men vi erbjuder även vanliga fysiska böcker. Vi har cirka 120.000 titlar för omgående leverans. Med snabba leveranser och snabb och kunnig kundservice lovar vi att göra vårt bästa för att göra dig nöjd.

4,1

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Produkten är inte uppbyggd som en bok…

Produkten är inte uppbyggd som en bok och kan inte anteckna, understreka eller se sidor. Som student behöver jag kunna referera till sidnummer och göra understrykningar. Stod inte på hemsidan när jag köpte.

12. marts 2026

Väldigt nöjd.

Var först skeptisk, på grund av att det helt enkelt lät för bra men chansade, och det fungerade ju väldigt bra. Köpte "Lärande, skola, bildning.." e-bok, till ett väldigt bra pris. Fick licens efter bara någon minut och kunde därför börja läsa direkt. Nöjd!

3. februar 2026

Pålitligt

Lite strul från underleverantör sidan som hanterades galant av ordochbok. Till slut fick jag min ljudbok inom några timmar. Toppen kundtjänst, rekommenderar

30. december 2025

Bra köp

Såg många negativa recensioner men bestämde mig för att testa beställa en ebok ändå. Det gick bra, jag kunde ladda ner den och skicka över den för att läsa i min kindle! Den kom i epub format. Rekommenderar denna sida, fick boken för bättre pris än bokus/adlibris men tror det skiljer sig mellan olika böcker.

8. juli 2025

Supersnabb hjälp och Daniel gjorde ett…

Supersnabb hjälp och Daniel gjorde ett självorsakat problem med inloggning mindre pinsamt. 🙏

22. april 2025

Besvarelse fra Ordochbok.se

Tack för att du tog dig tid och lämnade ett omdöme om oss. Lycka till med studierna! / Ordochbok.se

Jag hade gjort ett felköp och de var…

Jag hade gjort ett felköp och de var mycket vänliga och hjälpte mig och gjorde en återbetalning på rekordtid! Tack så mycket!

26. marts 2025

Besvarelse fra Ordochbok.se

Lätt hänt att göra fel! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig snabbt! / Ordochbok.se

Köpte e-bok som inte fanns

Köpte e-bok online. De skickade ett mail där det stod att länken till boken skulle finnas, men någon länk stod inte att finna. Det visade sig att boken inte längre fanns trots att jag betalat för den. Fick dock mycket snabb hjälp från deras kundservice och pengarna tillbaka.

16. januar 2025

Svarar när man skriver men tyvärr inte…

Svarar när man skriver men tyvärr inte nöjd beställde fel en online bok vela ha en riktig bok. Dom tar inte returer på online böcker vilket jag kan förstå, men däremot kan man inte läsa böckerna på telefonen utan måste ha större skärm. Så då blev det att jag ändå måste köpa ny bok. Då jag inte har dator och inte tillgång till padda när jag kan plugga. Trist och känner mig lite lurad.

12. januar 2025

Besvarelse fra Ordochbok.se

Tråkigt att du inte är nöjd Rebecka. Vi har försökt att svara på alla dina frågor och hjälpa dig. Det framgår på minst 10 ställen på produktsidan att det är en onlinebok, det står även att den används bäst på dator eller surfplatta. Synd att du missat denna info. Vi försöker absolut inte lura någon utan är så transparenta som vi bara kan. Sen finns alltid förbättringsområden. Önskar dig lycka till med studierna. / Ordochbok.se

!!!!!!Varning!!!!!!

!!!!!!Varning!!!!!!
De lurar dig och ger inte dig samma bok och vill man ha återbetalning så är svaret (tyvär).
! ! !S C A M M E R S! ! !

14. november 2024

Besvarelse fra Ordochbok.se

Hej Mohamad! Vi är ett ytterst seriöst företag som brinner för att hjälpa elever med smarta läromedel och lyckas med deras studier. Vi lurar inte någon.
Du har handlat ett digitalt läromedel från oss och det framgår tydligt när man beställer på minst 10 ställen. Du verkar tyvärr ha missat detta. Men tyvärr finns ingen retur- eller ångerrätt på digitala produkter av detta slag. Det informerar vi tydligt om på flera ställen. Det är inget som vi hittat på själva för att vi vill vara elaka utan det är så lagen ser ut. Du har fått den produkt du har köpt levererad direkt. Tusentals elever använder digitala läromedel med stor framgång så det kommer garanterat fungera fint för dig också. Hör av dig till oss om du vill ha råd och tips inför dina studier.