Vi har fået installeret en Siemens vaskemaskine af Andreas fra DIGE. Hans gode humør, håndværksmæssige håndelag og effektivitet er vi meget tilfredse med.
Vi har i flere omgange anvendt Dige VVS ifm. bl.a sprængt vandrør, nedlukning af gas, udskiftning af hovedhane og utæt toilet. Der er altid styr på sagerne, aftaler overholdes og alt klares hurtigt o... Se mere
Kan bestemt anbefale Dige VVS. Hurtig udrykning for udskiftning af defekt gasfyr, super medarbejder og flot arbejde. Desværre opstod der en udfordring, men Dige løste udfordringen. Selvom det blev dyr... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Nyt badeværelse
Dige VVS stod for en total renovering af et badeværelse af ældre dato. De gjorde alt hvad de kunne for at overholde aftaler på trods af diverse udfordringer med corona og leverancer. Var rigtig fine til at komme med brugbare løsninger på udfordringer der opstod undervejs og hjalp også med kommunikation til forsikringen. Alt i alt en rigtig god oplevelse og jeg vil til enhver tid bruge dem igen ved andre opgaver.
Køre som sindsyge
Køre som sindsyge
Krydser fuldoptrukket linjer
Klaphatte

Besvarelse fra Digevvs
God rådgivning og gode løsninger
TAK! for super god rådgivning og gode løsninger på vores byggeprojekt på Kildevænget her gennem Q1 og Q2 i 2022. Trods turbulente tider hvor nogen gik fra og andre kom til, overholdt I alle aftaler og fulgte projektet hele vejen til dørs.
Bedste anbefalinger her fra Thomas og Nanna!
Seks stjerner til Dige VVS for ekstraordinær god oplevelse.
Tak til Dige VVS for at overholde samtlige aftaler til punkt og prikke. Derudover at følge op på et par løse ender efter udskiftning af samtlige rør i min kælder og etablering af nyt køkken. Jeg oplevede en ekstraordinær god service ifm mit fyr dryppede. Istedet for at vente på reservedele fra Tyskland splittede de et fyr ad de havde på lager. Sådan 👍.
Derudover til en god pris det hele.
Hvis muligt havde jeg givet seks stjerner.
Bedste VVS'er
Efter at have afsluttet en større renovation af vores gamle hus, med Dige VVS som Hovedentreprenør er jeg meget tilfreds.
Dige VVS har været servicemindede og løsningsorienterede hele vejen igennem projektet og har sikret fremdrift og god kvalitet. Dialogen har været nem og priserne rimelige. Jeg kan varmt anbefale Dige VVS.
Er professionelle gode og pålidelige
Er professionelle gode og pålidelige. Kommer til tiden og laver et godt stykke arbejde. Altid åbne overfor dialog og kommer igen ved behov.
Blev anbefalet DigeVVS af vores den…
Blev anbefalet DigeVVS af vores den lokale vicevært. Da de skulle have rimelige priser og styr på tingene. Efter at have anvendt deres service måtte vi konstatere at sammenhængen mellem kvalitet og ydelse var til 1stjerne. Vi var ved opstart med renovering af 2 badeværelser og et køkken - vi havde planlagt at bruge DigeVVS. Vi valgte en anden udbyder med et mere balanceret forhold mellem pris og ydelse.
Jeg er blevet anmodet om at give mig til kende. Ved ikke hvordan man svarer på Trustpilot - men kig i jeres inbox (info osv. man må ikke skrive mail på trustpilot). Jeg skrev til jer for 9 dage siden vedr. faktura 34551.

Besvarelse fra Digevvs
Aldrig mere dige vvs
Syntes det er en ublu pris1248,88kr at tage for 20 min.
arbejde. For at lukke 2 balufikser skille et rør ad, kun
varm vandsrøret, rense det skurke, det sammen, og åbne for vandet
De varmeste anbefalinger
Vi bor i en andelsboligforening, hvor Dige VVS står for driften af andelsboligforeningens vvs-installationer. Der er intet at sætte en finger på, de rykker altid ud indenfor kort tid, hvis der opstår det mindste. Super pålidelige, flinke og kompetente medarbejdere!
Dige VVS har ligeledes lavet vores badeværelse som er virkelig smukt og som fungerer upåklageligt - kan varmt anbefale Dige VVS.
Altid Dige vvs
Jeg har brugt Dige vvs en del gange.
Det er altid med stor fornøjelse at invitere Henrik eller Lars på besøg til et projekt. De er meget profesionelle og målerettet, og de fanger kunden i øjenhøjde.
Jeg kan kun varmt anbefale Dige vvs.
Kan anbefales
Kan anbefales. Effektive og rare personer. Overholder aftaler og arbejder meget omhyggelig. 100 % tilfredshed.
Har lavet en række VVS opgaver for os…
Har lavet en række VVS opgaver for os bl.a. to meget flotte badeværelser - rigtig godt håndværk og super service.
Danmarks bedste kundeservice
Danmarks bedste kundeservice
Altid venlig og kompetent rådgivning
God ledelse
Utroværdig VVS'er
Skulle bruge en VVS'er til at færdiggøre nogle ting. Dige VVS trådte til med kort varsel, hvilket var super. Men fandt også ud af på den kedelige måde, at der var en grund til at Dige VVS havde tid. Efter at være blevet lovet at de kunne det ene og det andet og vi roligt kunne stole på dem blev vi efterfølgende efterladt med et "nyt" badeværelsesafløb, som var tilstoppet med affald - som man normalt putter i en murerspand og bærer ud - hvorfor vandet ikke løb igennem til kloak første gang vi anvendte badekar. Dette efterlod os med en oversvømmelse i badeværelse, som forårsagede vand ned gennem gulv fra første sal og ud af kontakt i stueetage.
Endvidere modtog vi en 'skyhøj' faktura, hvor der var faktureret for flere timer end anvendt samt priser på armaturer gange 3 ift indkøbspris!
Yderligere arbejde blev heller ikke færdiggjort og aftaler ift færdiggørelse blev ikke overholdt.
Stay away!
VVS som er ligeglade med lovgivning, miljø og andre mennesker
Dige VVS holdt udenfor med en varevogn med motoren i kørende i tomgang. Operatøren sad og ordnede alt muligt på sin mobil i ro og mag mens tiden gik. Udover at det er ulovligt, udleder det store mængder Co2, os og støj som er generende for os som bor her. Vi ringede til firmaet--og mødte en meget lax holdning. Jaja, sagde de. Vi skal nok ringe til ham. Det virkede ikke sådan. Han kørte 10 minutter videre i tomgang mens han dimsede færdig på sin mobil, og så kørte han. En respekt- og ansvarsløs holdning til sine omgivelser.
Faglig dårlig standard
Dige VVS skulle udskifte to ens radiatorer, som hang på samme væg.
Man installerede radiatorer af forskellig størrelse, som man ydermere hængte i forskellig højde, hvilket gav et rigtig grimt resultat med overkanten af den ene radiator 20 cm over den anden. En udenforstående vil tro at det er en amatør og ikke en uddannet håndværker, der har fortaget installationen.
Forløbet op til installationen var præget af at man flere gange ikke medbragte de nødvendige eller forkerte materialer. En enkelt gang dukkede man slet ikke op og angav sygdom som årsag.
Klagen over installationen blev afvist af firmaet, og man besvarede ikke yderligere henvendelser. Man besvarede heller ikke henvendelserne fra ankenævnet og man efterkom først betalingen af bod efter rykker.
Det burde have været en simpel sag for firmaet at vedgå at man ikke levede op til standard og rette fejlen. I stedet valgte man at ignorere henvendelse fra både kunde og Ankenævnet for tekniske installationer hvilket tegner et billede at let anløbent firma som bestemt ikke anbefales.
Flot arbejde og meget pålidelig
Flot arbejde og meget pålidelig. Brugt dem mange gange og altid tilfreds :-)
Endelig et VVS firma det holder hvad de…
Endelig et VVS firma det holder hvad de lover, incl en fair pris. Effektive og rare personer der udløste mine opgaver til 100% tilfredshed. Kan varmt anbefales.
Snyder med timetal de er hos kunden
Snyder med timetal de er hos kunden, og sender ulovligt personlige oplysninger videre til andre.
Reparatur hos varmvandspunpe efter en…
Reparatur hos varmvandspunpe efter en anden virksomehed ikke var istad at fikse fejlen.
Hastigheden bedømmes ikke men opgaven blev løst suverænt med de samme.
Kan anbefales