Dehlsen & Sønner VVS A/S Anmeldelser 72

2,4

Vi har haft dem ude af 3 omgange; 1 omgang ødelægger de vores vaskemaskine og kan ikke finde ud af den mindst simple opgave som at sætte et vandrør ordentligt på, hvilket resulterede i vand ud ov... Se mere

Rigtig god oplevelse. Skulle have skiftet 2 radiatorer i lejlighed. I samme omgang skulle de flyttes så rørføring skulle ændres. Jeg fik tilbud fra 3 andre VVS’er. Prisen hos Dehlsen & Sønner var... Se mere

ALDRIG igen - aldrig har jeg været så skuffet De fortjener ikke engang 1 stjerne Dårlig, dyr service, overholder ikke aftale og meget grove medarbejdere:( Deres arbejde løste ikke problemet, men de... Se mere

Fik krediteret hele fakturaen, efter jeg gjorde indsigelse mod nogle forhold jeg ikke var tilfreds med. Ingen diskussion, blot fuld kreditnota! Det vidner i den grad om et firma som værner om t... Se mere

1. Boligservices

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Alt inden for Vand og varme.

2,4

Under middel

Svarer typisk inden for 48 timer

Det mest inkompetente VVS nogensinde!

Vi har haft dem ude af 3 omgange;
1 omgang ødelægger de vores vaskemaskine og kan ikke finde ud af den mindst simple opgave som at sætte et vandrør ordentligt på, hvilket resulterede i vand ud over det hele da vi tændte opvaskemaskinen.
2. omgang skulle de fikse vores radiatorer. Noget så simpelt som at skifte ventilen, har de også fucket op-på begge radiatorer! Så de nu lækker vand og i øvrigt stadig er for varme.
3. omgang i vores forening skulle de lave et enkelt servicetjek på vores vandsystem i kælderen. Det resulterede i en vandskade, da vandet fossede ud i flere dage indtil jeg opdagede det fordi der begyndte at blive fugtigt i opgangen.

Det mest inkompetence vvs-firma jeg nogensinde har prøvet! Kan aldrig anbefale dem til nogen

4. februar 2026

Hej Katrine

Du har sendt en sur anmeldelse afsted på os i nat. Det er helt fair at være vred og frustreret, for Ja vi har lavet en fejl hos jer da vi var hos jer i Januar 2026 .

Vi bliver bestilt til at udskifte jeres opvaskemaskine og få oplyst at der har været en maskine før. Vi er ikke bekendt med at det er en indbygningsmaskine der skal have monteret en låge på fronten. Havde vi vidst det ved din bestilling, var du blevet oplyst at det er en opgave til en tømrer. Vores montør skulle ikke have monteret fronten, Han taler med din mand om at det ikke er en opgave for os, men vi bliver spurgt om at give det et forsøg og får overleveret brugsanvisninger. Han er ikke meget for det, men giver efter aftale med din mand et forsøg. Og det går selvfølgelig galt, både med knækket beslag og et spændebånd på afløbet bliver ikke spændt godt nok i forvirringen, så det bliver utæt. Ja det er dumt, men det er ikke en VVS opgave at montere køkkenlåger, og det skulle vi jo have fortalt jer.

Jeg lægger mig fladt ned og vi har påtaget os ansvaret og dækket udgiften til det nye Ikea beslag. Vi har anerkendt skaden, og derfor forventer jeg ikke at der er yderligere vandskade, så skal du sørge for at reklamere til os.

Da vi var hos jer og genmonterede det knækkede beslag den 10. februar 2026 skiftede vi 2 pakdåser på jeres radiatorer efter aftale. Vi ved ikke noget om at de har været utætte i 1,5 måned og ikke varmer korrekt. Det skal du jo reklamere over, ellers kan vi ikke udbedre det.

MEN vandskaden i kælderen vil vi ikke have på os. Ejendommen har haft et andet firma til at afsyre jeres varmtvandsbeholder, og det var ved deres besøg at der kom vand i klæderen.
Så den er jeg nødt til at afvise, det er ikke os.

Vi kan på ingen måde anbefale Dehlsen & Sønner

Vi kan på ingen måde anbefale dette firma. Da vi henvender os vedr. problemer med vores naturgasanlæg, er deres overmontør overhovedet ikke i tvivl om (på baggrund af historikken med vores anlæg og et par afprøvninger), at vores anlæg skal have ny pumpe. Vi bliver ikke informeret om, at der kan være andre årsager, og at det er tvivlsomt, om det vil virke. Det viser sig, at det ikke er pumpen, der er problemet, og de udskifter også adskillelige andre komponenter - dog uden effekt. Nu står vi med en samlet regning på 13.500 kr. og med et anlæg, der stadig ikke virker. Meldingen fra Dehlsen og Sønner er, at vi skal have nyt naturgasanlæg. De er tilmed så 'venlige'/frække i deres opfølgning, at de tilbyder at komme forbi og give et tilbud på et nyt naturgasanlæg. Vi kommer aldrig til at bruge dette firma igen, da de helt igennem er utroværdige i deres rådgivning og kommunikation. Det ville virkelig have klædt Dehlsen og Sønner at have informeret os om, at der var en vis risiko for, at de foreslåede udskiftninger kunne vise sig ikke at afhjælpe situationen i stedet for at være så skråsikker i deres rådgivning. Montøren, som vi havde på besøg 4-5 gange, var venlig. Men pas på med overmontøren (Kim), som er den, der afgiver tilbud. Hans skråsikre rådgivning har været helt forfejlet og misvisende i vores tilfælde.

3. marts 2026

Hej Christina
Jeg er ked af din oplevelse af os og endnu mere ked af du vælger at hænge en af mine medarbejdere ud personligt ved navn. Der er altid 2 sider af en sag, vores kommer her.
I har et gasfyr med en brugsvandsveksler og ladepumpe, hvilket er ekstra udsat i forhold til kalk i vandet. Jeres gasfyr er bygget ind i et 60 cm. skab, hvilket gør at man kun kan komme til fyret forfra. Flere dele kan ikke kontrolleres pga. pladsen. Dette har vores montører talt med jer om, forklaret og vist jer. Det er en kendt udfordring.
Vi kommer ud til jer fordi I mangler varme tilbage i feb. 2025. Vi skruer vv.temperaturen lidt ned og så laver fyret varme. Der fik I oplyst at hvis problemet fortsætter, skal brugsvandsveklser og evt. brugsvandspumpe skiftes og vandrør skal renses. Vi hører ikke fra jer før året efter.
26.1.26 ringer I og fortæller at fyret ikke kan lave varme uden at skrue helt ned for vv.vandstemperaturen. Det var vi klar over jf. historik fra året før og derfor fik du oplyst med det samme og måske skråsikkert at vi skal skifte veksler og brugsvandspumpe. 12 måneder efter 1. konstatering, er der helt sikkert kommet mere kalk i veksleren. Når fyret laver varmt vand, kan det ikke lave varme samtidig.
Det er dog ikke korrekt at vi fortæller jer at det helt sikkert kun er det og jeres fyr efterfølgende vil være i top stand. Du får en pris på ca. 11.300 kr. (inden vi skifter) for veksler og ladepumpen. Du får en faktura på dette på 9.535 kr. inkl. moms. Vi viser dig tydeligt at disse dele er defekte og fyldt med kalk. Der er ingen tvivl.
Den 3.2.26 er vi igen ude hos jer pga. manglende varme. Vi adskiller nu rørinstallation for at fejlfinde. Vi kan ikke se igennem rør og er derfor nødt til at fejlsøge yderligere. Vi finder en defekt kontraventil i et rør der går op til varmtvandsbeholderen. Vi afmonterer denne ventil, bestiller ny og kommer igen den 17/2-2026. Besøg for denne dag fakturerer vi dig 2.358 kr. inkl. moms.
Den 17.2.26 udskifter vi denne ventil, samt en temperaturføler og en NTC føler. Vi renser og tætner jeres kondensafløb. Vi konstaterer en meget lille utæthed på jeres varmtvandsbeholder, som vi viser dig. Vi taler med dig om at tapperør i beholderen ikke ”bare” kan udskiftes pga. pladsforhold. Tapperøret skal skiftes / kontrolleres fra siden af kedlen. Faktura på besøget den 17.2.26, kr. 1.618,38 teknikertid + kørsel U/B.
Den 18.2.26 ringer vores overmontør til dig, med status og en dialog om hvad næste skridt kan være. Her taler vi om at skab skal afmonteres, såfremt vi skal skifte tapperøret. Du beder os om at stoppe for nu, da du undersøger med fjernvarmen.
Den 3.3.26, bliver vores 3 fakturaer sendt til dig på mail på udførte arbejde og reservedele.
Samme dag ringer du til og os er voldsomt vred og vi har svært ved at få et ord indført. Du er naturligt frustreret over, at I stadig mangler varme på trods af diverse udskiftninger og du føler dig dårligt vejledt. Det er korrekt vi har sagt at pumpe og veksler skal udskiftes, det fik du også en pris på. Men at det var hele løsningen har vi aldrig sagt.
Du har hele tiden være bekendt med situationen med dit gasfyr og at vi ikke kan komme til at kontrollere og evt. udskifte dele, der er placeret inden i jeres skab på 60 cm.
Vi er naturligvis kede af din oplevelse, og forstår din frustration, men jeg synes ikke din udlægning af os er rimelig. At diskutere på trustpilot og komme af med sine frustrationer her impulsivt, er i vores øjne ikke den rette vej. Har du fortsat mod på at vi skal forsøge at hjælpe dig videre, er du velkommen til at kontakte os.
Helle Dehlsen Toxværd

Super service, hurtigt svar og kompetente vvs’ere som kom til tiden og lavede godt arbejde. Vil bruge dem igen næste gang!

9. oktober 2025

Firma som går op i glade kunder.

Det vidner i den grad om et firma som værner om tilfredse kunder og som hellere vil køre en tur gratis, end efterlade en utilfreds kunde.

Jeg vil uden tvivl ringe til Dehlsen en anden gang. Dybt seriøs forretning og en kundebehandling og oplevelse som mange andre i branchen kunne lære af.

17. december 2024

Besvarelse fra Dehlsen & Sønner VVS A/S

Tak for din tid til at sende os pæne ord afsted. Vi prøver hele tiden at leve op til vores målsætning. "Din sikkerhed for god service".

Kanon god service

Havde en mistanke om at vores cirkulationspumpe til gulvvarmen var død og forklarede Said problemet. Han fik 2 mand ud til os i løbet af få timer og på ca.1 time var problemet løst.

6. november 2024

Hej Morten. Tak fordi du tog dig tid til at sende os de pæne ord. Dbh Helle

ROS til VVS-erne for både udførsel og væsen

Da jeg havde det årlige service-tjek på mit gasfyr blev det som vanligt udført hurtigt og effektivt - og jeg fik et overslag (som holdt fakturamæssigt) på udskiftning af en radiator-ventil.
Dette blev allerede fixet 2 dage efter
Jeg har masser af ros til de 3 vvs-er der udførte arbejdet .....
1000 TAK for jeres håndtering af mit gamle hus´s vvs det betyder rigtig meget for mig ;-)

1. november 2024

Besvarelse fra Dehlsen & Sønner VVS A/S

Hej Kamala. Tak fordi du tog dig tid til at sende os din ros. Det varmer.
Dbh Helle

Igen en rigtig fin og professionel behandling

Igen en rigtig fin og professionel behandling fra jeg ringede og beklagede vores nød ifm. en fejlkode på gasanlægget (manglende varmt vand), til Rolf kom dagen efter og fiksede problemet på ti minutter (gløderør defekt).

Vi har nu haft et serviceabonnement 3 års tid hos Dehlsen & Sønner, som vi har "trukket" en del på. Personalet er altid imødekommende, forstående og vi får altid en hurtig betjening. En særlig ros til vores faste montør Rolf, der altid er særdeles oplysende, venlig, serviceorienteret og professionel når han er på besøg hjemme hos os. Vi er meget tilfredse fra A-Z!

4. juli 2024

Besvarelse fra Dehlsen & Sønner VVS A/S

Hej Claus. Jeg har vist glemt at sende dig et tak for din tid for at anmelde os tilbage i sommerferien. Så her er et tak for dine rosende ord.
Dbh Helle

Efter min mening utroværdigt selskab

Skulle have udskiftet vandhane og vask i køkkenet. Gennemgang af radiatorer og varmtvandsbeholder.
Hele projektet tog meget længere tid end regnet.
Fra første montør kom og afinstalleret vandhane, håndvask samt gennemgang gik der er en måned før de endelig fik en montør ud til at installere det nye. I mellemtiden blev aflyst et besøg hvor de ringede 0.5-1.0 time før aftalt tid og et andet besøg blev der sendt en montør ud for at klare det men havde ikke fået fortalt hvad opgaven var så havde derfor ikke værktøj med til at klare opgaven og måtte køre igen forgæves.
Efter projektet blev færdig gjort gik der lige under 1 måned før man fik regningen og må have ringet mindst 5 gange for at efterspørge omkring regningen da der også var undren omkring beløb da det ikke rigtig endte i nærheden af det anslået beløb som var på 4.000-5.000kr men endte omkring 8.500kr
Fik fortalt fra første montør at hans besøg ville koste os ca 3.600kr
Som person føler jeg ikke at det kan være rigtigt at man skal rykke så meget for en regning og høre beløbet.
En af de første gange jeg ringede fik jeg fortalt at de først ville snakke med montøren.
Anden gang jeg ringede kunne jeg ikke få svar pga ferie.
3 gang havde den pågældende person jeg skulle snakke med fri.
Til sidst fik jeg endelige det sidste opkald fra dem og der fik jeg fortalt om morgenen at regningen ville komme samme dag men den endte dog først med at komme dagen efter og sidst på dagen.

4. oktober 2023

Besvarelse fra Dehlsen & Sønner VVS A/S

Hej Kasper. vi har talt sammen et par gange i telefonen og jeg kan kun beklage at vi ikke fik svaret dig hurtigere end vi gjorde. Vi har været ramt af sygdom og ferie, hvilket har gjort at vi var færre hænder.
Vi er hos dig 1. gang den 2/8 og du får oplyst en ca. pris på 4000 inkl. moms. Vi skal genbesøge dig og den nye aftalte dato aflyser du selv 1 gang og vi aflyser og rykker aftalen pga. sygdom. Dette 2. besøg opstår der en fejlkommunikation omkring og det opkræver vi dig ikke for.
3. besøg udføres den 6/9 og faktura fremsendes den 4/10. Så ja der går 2 måneder efter 1. besøg før sagen er afsluttet efter 3 besøg og en sag der udvikler sig lidt anderledes i forhold til først planlagt.
Det tager længere tid af afslutte sagen end som så, da vores overmontør ville vende det med montøren før endelig faktura blev afsendt og det er både du og din kone blevet oplyst hver gang i har ringet. Montøren var syg og vores fakturaafdeling var på ferie 1 uge.
Men opgaven tog længere tid, da vi også skulle udskifte radiatorventil med vand af og på dit anlæg. Vi skulle skaffe en vandlås til en vask du selv havde indkøbt, og vi skulle skære ud i bordpladen, som egentlig var aftalt at din tømre skulle gøre.
Da vores overmontør ringede og afstemte fakturaen med dig, var der ingen klager over ny pris. Derfor lidt ærgerligt at du ikke tager det med ham i telefonen, i stedet for her på trustpilot.
Jeg håber du trods alt er tilfreds med det arbejde der er udført ude hos dig og jeg undskylder gerne fra vores side af at det administrative ikke har fungeret optimalt.

Dårlig service!…

Mine 2 x 2 årige seviceaftaler genererede 1 besøg - og da ringede jeg selv efter dem pga. problem med fyret. Ingen servicebesøg. Forklaringen i 2020 var coronaen. Elendig service

27. april 2023

Besvarelse fra Dehlsen & Sønner VVS A/S

Hej Julie. Jeg tror du misforstår hvad det er en serviceaftale går ud på. En 2 årig serviceaftale består af 1 x eftersyn og besøg i tilfælde af driftsstop. Kører fyret uden problemer, kommer vi ikke til dig. Har du problemer med fyret, skal du ringe og lave en aftale med os. Vi har ikke nogen der er blevet snydt for eftersyn/besøg pga. corona, men vi kan godt have ændret en aftalt dato i coronatiden, eller afvist at besøge dig, hvis du har været syg.
Da du opretter serviceaftalen i nov 2019 får du en faktura på aftalen kr. 3.030 inkl. moms for 2 år. Vi udfører vi et eftersyn og du modtager en faktura som kvittering på 0 kr. .
Vi har ikke nogen yderliere besøg hos dig i den aftale periode, hvilket må betyde at fyret kører som det skal.
Næste aftaleperiode går i gang november 2021 og du modtager en ny faktura. Eftersynet bliver udført i april 2022 og eftersynet udføres til 0 kr. som en del af serviceaftalen. Den 17.5.22 ringer du med driftsstop og det udfører vi og sender kun en faktura på den reservedel der er udskiftet. Kørsel og timer er til 0 kr. og dækket af serviceaftalen.
Så jeg ved ikke helt hvordan du synes vi udfører dårlig "tjeneste", men måske det er et spørgsmål om at du ikke helt er klar over hvad aftalen går ud på.
En lidt lang forklaring og svar her på trustpilot, men jeg synes faktisk ikke at din 1-stjernede anmeldelse er rimelig.
Aftalen er overholdt i henhold til de betingelser der er gældende.
Jeg tager meget gerne en uddybende snak med dig i telefonen, hvis du har lyst.
God dag

Fremragende service.

Fremragende service.
Lige flyttet i nyt hus og havde problemer med gasfyr. VVS’erne hjælp via mail og mobil løste problemet uden beregning.

3. april 2023

Besvarelse fra Dehlsen & Sønner VVS A/S

Hej Anders. Tak for dine stjerner og din tid.

Op og ned

Det gode først: Venlige og servicemindede montører. I første omgang fik de ikke strammet en ventil godt nok og måtte tilkaldes igen - ok så...
Det mindre gode: Damen i firmaet tog var småaggressiv i sin stil og tog meget dårligt mod informationer og misforstod vores behov (hvilket fremgår af fakturaen) og bevirkede, at montøren og hans læring måtte bruge tid på kørsel, hvad vi fik at vide, vi ikke skulle betale for, men som alligevel kom til at tælle på det samlede regnskab - så ja, vi betalte for meget. Ærgerligt at oplevelsen når man ringer er negativ, når håndværkerne ellers er dygtige.
---------------------
Hej og tak for hurtig respons og imødekommenhed!
Jeg kunne ringe, men vil ærlig talt ikke bruge mere tid, det er trods alt en lille sag. Da jeg ikke kan skriftligt svare her andet end ved at redigere mit svar gør jeg det - og kort: Citatet "Kunden har selv indkøbt ventiler og tømmer selv anlægget for vand inden besøg" er essensen, vi fortalte netop, at vi KUN havde købt termostater og heri opstår så også problemet med, at jeres montør skal bruge tid på at køre - ordet følelegeme har jeg ikke hørt brugt. Men som sagt, no big deal, jeg har fået fortalt min oplevelse og tildeler en stjerne mere for imødekommenheden!

10. oktober 2022

Hej Ole.
Tak for din tid med at anmelde os. Uanset antallet af stjerner kan det altid bruges til at blive klogere og dygtigere.
Jeg er glad for din oplevelse af vores montører, men også lidt ærgerlig over at du ikke ringer til os, så vi kan finde op og ned i forløbet. Vi tager den nu her på trustpilot.
Min kontormedarbejder taler med din kone i telefonen og noteret ud fra det vi fik oplyst: "1 radiator varmer ikke, 1 radiator meget varm. Kunden har selv indkøbt ventiler og tømmer selv anlægget for vand inden besøg". Altså, vi skal udskifte dine radiatorventiler, du har selv indkøbt materialerne og tømmer selv anlægget for vand.
Da montøren kommer over til dig, viser det sig at du ikke har købt ventiler, men kun følerhovederne. Og derfor er vi nødt til at køre til grossisten for at købe de 1-strengs ventiler der passer til dit anlæg. Dem har vi ikke automatisk med i bilen, når kunden oplyser at de selv har indkøbt varen.
Vi ankommer 1. gang kl. 8,36 kører igen kr. 8,54 til grossisten. Er hos jer igen kl. 9,31 - og kører igen kl. 11,46. Det giver samlet set 2 timer og 36 min. Vi fakturerer jer for 2 timer og 30 minutter. Du er således ikke blevet opkrævet for den tid vi har brugt hos grossisten.
Jeg er ked af, at I synes oplevelsen i telefonen ikke har været god, men jeg mener ikke, at vi igennem telefonen kan vide, at I har købt følerhoveder, når I siger ventiler. Hvis I oplever at vi har svaret agressivt i telefonen, vil jeg gerne undskylde for det. Det skal vi selvfølgelig ikke.
Skal vi have en yderligere dialog om dette, håber jeg du i stedet vil ringe til mig på 38 100 500.
Mvh Helle

Bestilte et service af mit varmeanlæg…

Bestilte et service af mit varmeanlæg og fik en god service af den pågældende VVS-tekniker som var meget venlig og tilmed kunne give lidt råd omkring anvendelse af varmeanlægget. Endvidere var de også meget imødekommende med hensyn til ledige tider, der man fik flere dage og vælge imellem. Det er for mig god service og derfor vil jeg gerne anbefale dem.

9. august 2022

Besvarelse fra Dehlsen & Sønner VVS A/S

Hej Jens. Tak for din anmeldelse.
mvh Helle

Magen til dårlig service og…

Magen til dårlig service og inkompetenthed skal man dælme lede længe efter. JEG BRUGER ALDRIG Dehlsen igen.

27. juli 2022

Hej Jane.
Jeg har nu fundet dig frem i systemet og jeg må ærligt sige at jeg er overrasket over din anmeldelse.

Du har også talt i telefon med vores servicechef, der spurgte ind til denne ene stjerne. Det kunne du ikke helt forklare, så jeg håber derfor du retter denne anmeldelse.

Til læsernes information, skal vi stadig udføre udskiftningen af dyserne på dit komfur, så snart du får dyserne hjem.

Historien: Du har købt et brugt komfur med bygasdyser, der skal have konverteret dyserne til naturgas. Vi kan ikke skaffe dyserne ved vores normale leverandør, og da vi kontakter producenten direkte kan de heller ikke.
Det fortæller vi dig. Du spørger om vi vil skifte dyserne, hvis du selv kan skaffe dem og vi svarer ja.
Vi afventer til at høre ydereligere. Vi hører ikke mere, men modtager denne anmeldelse.
Vi har kontaktet viceværten i boligforeningen og han fortæller ligeledes, at du afventer dyserne og skal vi skifte dem.
Jeg håber meget at du vil kontakte mig og fortælle hvad du er vred over, så vi kan finde ud af hvad vi har gjort galt.

Mvh Helle

God service, hurtigt og billigt.

Jeg skulle have tilsluttet en opvaskemaskine, jeg ringede til Dehlsen og fik en tid tre dage efter.
De kom til aftalte tid og fik lavet et hurtigt og godt job til en pris som var langt mindre end forventet.
Så alt i alt et super job og en god service.

17. maj 2022

Man tog telefonen og udførte arbejdet perfekt

Skulle have skiftet toilettet i min lejlighed. Havde ringet forgæves til en del VVS firmaer og var derfor meget overrasket over at 1) telefonen blev taget uden tøven hos Dehlsen & Sønner og at 2) firmaet havde tid til at udføre opgaven.
En svend og lærling kom på dagen til den aftalte tid og udførte arbejdet perfekt. Derfor fem stjerner herfra.

21. april 2022

Besvarelse fra Dehlsen & Sønner VVS A/S

Hej og tak for de 5 stjerner og din tid med anmeldelse.
Dehlsen = Din sikkerhed for god service :o)

Uforventet kreditering

Jeg har bestilt en serviceaftale hos dem, da mit fyr døde og har sådan set ikke haft noget at tilkalde dem for. Men efter serviceaftalen var blevet fornyet skulle jeg ikke længere have gasfyr og opsagde aftalen med forventning om, at jeg havde betalt en periode mere end jeg ville få brug for. Uden at have bedt om det bliver den ekstra betaling krediteret selvom de reelt kunne have beholdt pengene. Det er fair, men fantastisk service, at det sker uden nogen ballade.

13. januar 2022

Besvarelse fra Dehlsen & Sønner VVS A/S

Hej Niels. Du har helt ret i at der normalt er opsigelse med 1 måned før udløb af aftalen. Men du havde ikke brugt os i indeværende periode, lige så vel som vi ikke havde nået at varsle det næste eftersyn. Derfor synes det som en fair deal. Tak fordi du brugte tid på at anmelde os.
Mvh Helle

Pænt og veludført arbejde.

Pænt og veludført arbejde.

Fik 2 nye toiletter og nyt badeværelsesmøbel.
Alt gammelt blev fjernet og kørt væk.
Venligt personale.
Ryddet Pontoppidan efter udførtarbrjde
Dejlig nemt at være i kontakt med firma via mail.
Hurtigt svar og ingen spildtid i telefon.

2. november 2021

Hej Michael. Tak for din ros, jeg giver montørerne besked også. God dag

Elendig kundeservice

Når man har købt et nyt gasfyr til 45k og får at vide, man skal være hjemme mellem 8 og 10 en bestemt dag, for at modtaget instruktion og få fyret justeret, så er man naturligvis hjemme mellem 8 og 10, for blot at erfare, at montøren ikke ankommer som aftalt.
Ved henvendelse til firmaet får jeg oplyst, at montøren er syg, men ikke formidlet det videre til kunden.
Det er jeg selvsagt ikke tilfreds med. Hvilket Dehlsen dog var helt kolde i måsen over for. De kunne ikke engang strække sig til at sende en tekniker senere på dagen, men tilbyder at komme en helt anden dag. Hvor man så er nødt til at tage endnu en egen betalt fridag og ikke ved, om det så passer dem at dukke op.
Deres ivrighed for at rette egne fejl og imødekomme kunderne behov, er helt fraværende. Jeg er virkelig ked af, at vi valgte dem til at levere gasfyret. De bliver ikke valgt en anden gang.

26. april 2021

Hej Sucie

Jeg er ked af at vi har fået aflyst dagens aftale, på et andet telefonnummer end dit, og du ikke har modtaget beskeden. Vi kontakter altid vores kunder, i tilfælde af at vi er nødt til at aflyse. Vi er klar over at vores kunder ikke bare kan sidde vagt hele dagen.

Da I købte jeres nye gasfyr, var det en vicevært Søren vi havde dialogen med og han er den eneste vi har telefonnummer og mail adresse på. Derfor forventer vi naturligvis, at han kan give beskeden videre, fra hans tlf. svarer.

Vi sendte endvidere en faktura på vores besøg inden kedeludskiftningen kom på tale. Vi havde fået oplyst dit navn og mail og sender derfor fakturaen til dig. Du svarer retur, at den ikke skal stiles til dig, men til Arturas, da du ikke ejer huset og ikke har rekvireret os. I den mail oplyser du ikke telefonnummer til hverken dig, eller Arturas, kun en mail. Det er således ikke særligt let at vide hvordan jeg skal kontake jer.

Når ikke vi kan nå dagens program pga. sygdom, så har vi temmelig svært ved at tilbyde dig en senere tid i dag, da han heller ikke bliver rask i løbet af dagen. Så det er ikke for at være på tværs, men der mangler hænder, til at udføre opgaven.

Vi er selvfølgelig kede af den ulejlighed det er for jer at sidde standby og vente på en montør, men vi er desværre ikke herre over sygdom.

Såalt i alt, synes jeg ikke du er helt rimelig, i din tilgang til vores håndtering.

Helle Dehlsen Toxværd

Dyre uforståelige tillæg

Jeg har modtaget en regning for at få skiftet pumpen i mit gasfyr.
Der er blandt andet på denne regning et gebyr på; “opstart og kørsel” på 372kr.
Min adresse er 5 min væk. Det er jo hvad det koster at fylde en mellem størrelse bil helt op med benzin. Det synes jeg er flabet.
Yderligere er der et gebyr der hedder; “tillæg servicevogn”, som jeg skal betale 2 gange.
Det forstår jeg heller ikke, hverken hvad er, eller hvorfor det skal betales x2.
Af denne årsag, giver jeg kun 1 stjerne!

22. marts 2021

Hej Sine.

Fakturering er er ikke et udtryk for at være flabet, men vores normale måde at fakturere på, hvilket også er offentlig tilgængelig på vores hjemmeside. Ja det er rigtigt at du bor tæt på, men det er et fast gebyr der dækker transportid som et gennemsnitsberegning. Servicevogn er med som 2 timer, ikke som 2 gange.
Når det er sagt, så havde det jo været lidt lettere at du ringede og spurgte ind til fakturaen, så vi kunne have talt om den og jeg kunne have forklaret dig omkring fakturaen.
Du har ikke en serviceaftale på dit gasfyr, men ringer med ingen varme og varmt vand. Vi kommer til dig samme dag og afhjælper fejlen. Du har varme og varmt vand igen.

Helle