Ik heb een zending verplaatst naar vandaag, deze zou geleverd worden tussen 1000 en 1500. Om 1600 nog niks geleverd. Erachteraan gebeld. Kreeg de boodschap dat het pakket niet met de koerier is meegeg... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Been following the link the whole day, took a picture with them infront of my house, and them driving away. "oh no we missed you" utterly useless, paid 55 euro for this "express shipping"
Leveringstijd van express pakket met maar liefst 600 % overschreden. Een pakket dat binnen Nederland, binnen DHL express gebied Amsterdam moest worden bezorgd. Is binnen 6 dagen nog niet geleverd. He... Se mere
€196 betaald voor een Express verzending met beloofde levering op 15 april, maar deze datum is niet gehaald en het pakket is pas weken later geleverd. DHL geeft aan dat dit kwam door “ontbrek... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
DHL Express is een internationale dochteronderneming van Deutsche Post DHL en is wereldwijd marktleider in het internationaal expresvervoer. Via een netwerk verspreid over meer dan 220 landen en gebieden levert DHL Express koeriers- en expresdiensten ...
Kontaktoplysninger
Anchoragelaan 32, 1118, Schiphol, Holland
- dhlexpress.nl
Het is werkelijk een schande hoe DHL in…
Het is werkelijk een schande hoe DHL in de regio Barneveld te werk gaat. Ondanks een correct opgegeven adres en duidelijke instructies over mijn erf waar pakketten veilig kunnen staan, is de bezorging een totale aanfluiting.
Pakketten worden lukraak bij buren gedumpt of – nog erger – gewoon in de sloot of in de struiken gesmeten. Vandaag is de maat echter vol: ik wachtte op een zeer belangrijke zending, maar de chauffeur heeft zonder ook maar in de straat te zijn geweest de status veranderd naar "ADRES ONJUIST". Het pakket gaat nu retour afzender.
Dit is een keiharde leugen. Mijn adres staat duidelijk aangegeven met een huisnummerbord, maar blijkbaar is de chauffeur te lui om zijn werk te doen. DHL, neem je verantwoordelijkheid en pak dit wanbeleid in Barneveld aan. Dit is onacceptabel en verre van professioneel!
Bezorgers doen hun werk niet en klantenservice beperkt bereikbaar via chat
Sinds maanden gaat het mis met dhl, pakketjes worden gewoon voor de deur bezorgd of je thuis bent of niet of ze worden teruggestuurd als geweigerd wat niet waar is of ze worden helemaal niet bezorgd, klantenservice is niet telefonisch bereikbaar! Bezorger als je ze tegen komt kunnen geen nederlands maar ook geen engels zijn onbeschoft en lopen gewoon weg! Sinds weken maak ik fotos van achtergelaten pakketjes van buren of ook van mjj maar ook van opengescheurde leeggeroofde pakjes maar ik kan als het niet va mij is geen klacht indienen of fotos opsturen naar de klantenservice.
Fijn zo'n tijdsvenster wanneer je de bezorger mag verwachten…
Bij dit product was het enkel mogelijk om te retourneren door het te laten ophalen door DHL. Het aangegeven tijdsvenster was tussen 10-13u. Om 13.15u contact gezocht met DHL. Eerst via de chat waar we niet verder kwamen. Vervolgens met een medewerker die na een poos tot de conclusie komt dat er contact gezocht moet worden met DHL Express. Die gebeld waarbij wordt aangegeven dat er contact is met de bezorger en dat hij in de stad is en de opdracht is gegeven zo snel als mogelijk naar ons adres te gaan. Vervolgens gewacht tot 15:30 en weer contact opgenomen. Zij hebben contact opgenomen met de bezorger en hij zou binnen een half uur er zijn. Om 16:30 zie ik een DHL bus voor het huis. Na een minuut of 7 ga ik naar hem toe en zie de bezorger snacken in de bus. Ik vraag of hij iets komt halen en zegt: dat kan wel ja. Ik geef hem het pakket en krijg niet eens een excuus dat hij meer dan 3,5 uur later is dan het laatste tijdstip.
Ik had DHL gebeld met het enige nummer…
Ik had DHL gebeld met het enige nummer wat bekkend is. De verbinden me door naar dhl ecommerce. Dat nummer bestaat niet meer dus verbinding werd verbroken. Ik bel ze opnieuw om dit te laten weten. Door verbinden heeft dus geen nut meer. Word zo opnieuw de verbinding verbroken. Zeer asociaal gedrag.
DHL GROTERE PRUTSERS BESTAAN NIET! Wederom laat dhl zien dat ze in het…
Wederom laat dhl zien dat ze in het vervoer van pakketten niets meer te zoeken hebben. Ik betaal tegenwoordig een achterlijk bedrag en ze komen 5 dagen op rij niet! Vanaf woensdag zullen ze al komen. En nu willen ze dat ik het ophaal bij een service punt . Ik snap wat vertraging door het weer. Maar dit! Ik ben hier zo klaar mee, dat ik pijn in mijn borst heb van die kakkerlakken. Ik ga de leverancier bellen en de zending annuleren ter waarde van 499 euro kijken of ze nog een keer dhl gebruiken . Waardeloos bedrijf, en geen zaken mee doen is mijn advies!
Niet bezorgt
Ze zouden eerst 9 januari bezorgen toen 10 januari,nu weer 2 dagen later ,ze konden het niet op checkpoint bezorgen .post nl komt wel maar zij kunnen het . Ik ben woest ,krijg het pakket als het warm weer regent.
Slecht diensverlening
Ik heb een bestelling gedaan en DHL Express is de courier door de verkoper gekozen. De bestelling zou bij mij thuis geleverd worden. Opmerkelijk genoeg, gaan updates, informeel, via whatsapp berichtjes.
Ik heb geen andere afleveroptie gekozen (na een van de berichtjes), dwz, ik verwachtte mijn bestelling thuis. Er waren mensen thuis. Als dit niet genoeg was, heeft DHL Express besloten mijn pakket 3km ver te leveren, met andere afhaalpunten in de buurt van mijn woning. Nog iets: de afhaalpunt is de hele komende week dicht, handig als ik deze week er niet zou zijn.
ONE MONTH AND I DON'T RECEIVE MY ORDER!!
Door accountmanager Sanne Brienesse…
Door accountmanager Sanne Brienesse flinke ellende ontstaan. Facturen klopten niet, wij melden dit tientallen keren maar zonder reactie. Daarna krijg je Ultimoo incasso op je dak. Ook hier weer geen enkele inhoudelijke reactie. Na 2 maanden besluit DHL toch maar eens een correctie uit te voeren en de juiste factuur alsnog te sturen (conform offerte). Helaas nu nog steeds Ultimoo Incasso die blijven spammen. En onze accountmanager Sanne? Die blijkt er niet meer te werken.
Waardeloze organisatie dat DHL. Voor die prijs verwacht je service, niets blijkt minder waar.
Slechtste bezorgservice die ik ken
Slechtste bezorgservice die ik ken, hebben nog nooit de moeite gedaan om het aan huis te bezorgen, leveren altijd bij een pakketpunt compleet ergens anders.
Weer excuses!
Weer hun ROT excuus: We hebben geprobeerd te leveren! Complete onzin! En het word echt behoorlijk irritant!!!
DHL heeft in mijn geval totaal niet…
DHL heeft in mijn geval totaal niet professioneel gehandeld. Er is geen geldige afleverbevestiging geleverd: geen foto, geen echte handtekening en onduidelijke GPS‑informatie. Toch blijft DHL volhouden dat het pakket is “bezorgd”, zonder één concreet bewijsstuk dat juridisch of logisch klopt.
Daarnaast word je compleet genegeerd zodra je om uitleg vraagt. Berichten worden niet beantwoord, je wordt van het kastje naar de muur gestuurd en uiteindelijk laten ze je gewoon zitten. Dit terwijl de fouten duidelijk aan hun kant liggen.
Pickup point
After my packages had been left at the door several times, I opted to have it delivered to a designated pickup point. Nevertheless, I received an email informing me that the package had been delivered to a different pickup point farther away. DHL can only be contacted through its chat agent. The agent informed me that once a package is delivered to any pickup point—even an incorrect one—they do not correct it. They place the problem on the customer. If the customer is unable to collect the package from the alternate location, it is returned to the sender in 7 days.
Klantenservice beloofd na een case aan…
Klantenservice beloofd na een case aan te maken dat er binnen 2 a 3 uur reactie komt. Pakket blijft op Eindhoven onhold niemand bij dhl weet waarom na 4 uur maar eens opnieuw gebeld met klantenservice. Daar zegt een alleraardigste dame dat ze nieuw is en dat zij niets voor mij kan betekenen, en dat ik maar met R.logistics (rapid)moet bellen... hallo ik heb een pakket van 10.000,- euro verstuurd voor 250,- naar Zwitserland en ik doe zaken met DHL! Bij R. Logistics zijn ze wel wakker en kunnen ze me wel uitleggen wat te doen..Het is te zot voor woorden ik verzend iets met dhl en dan moet ik het maar gaan uitzoeken met een andere partij, die vermoedelijk weer door dhl word ingeschakeld: bedankt voor de service DHL! dus een vette verdiende ster eigenlijk was nul sterren beter geweest.. DHL nooit meer!!
Lost package
DHL its a joke, they lost my package and they dont wont admit that its their fault, now i dont have package and nobody will return for this package, it was last time when i cooperate with them.
WAARDELOOS
WAARDELOOS! IK BEN EEN WINKEL DUS GEWOON OPEN! DUS KAN T GEWOOM AFGELEVERD WORDEN! N7 STAAT ER "AFGELEVERD" BRIEVENBUS
2 PAAR SVHOENEN? KNAP DAT ZE DOOR DE GLEUF PASSEN ...
DAN KRIJG JE EEN CHATBOX IEMAND NORMAAL.SPREKEN IS OOK ONMOGELIJK... BIJ DE BUREN BEN IK OOK AL GEWEEST NERGENS TE VINDEN! EN NU MOET IK MIJN KOSTBARE TIJD VERDOEN AAN ZOEK3N NAAR EEN PAKKET TERWIJL DAT DROEFTOETERTJE DIE VOOR JULLIE WERKT TE LUI IS VERDER TE KIJKEN! MAAR WEL ZN CENTEN WIL VOOR AFGELEVERD PAKKET! ALTIJD T ZELFDE.LIEDJE MET DIT BEDRIJF!REVIEWS LIEGEN ER NIET.OM !
Do not use DHL Express.
This is beyond frustrating. I already left a review before, but nobody seems to know how to solve my problem. The website is a complete disaster — it doesn’t clearly show whether you’re sending via e-commerce or express. I even created an account, downloaded the apps, and followed every step. Still, no clear answers, no proper help. Honestly, postal service in the Netherlands has become one of the poorest and most unreliable ever.
I’m extremely disappointed with DHL. First, they made me remove some items that apparently couldn’t be shipped — which I did following their own instructions — and then they told me everything was fine to send my package to Spain. Now they tell me I have to pick it up myself in Amsterdam. This is unacceptable! It clearly shows that the staff have no idea what they’re doing. I followed every rule they asked for, and in the end, I’m the one who has to travel even farther to fix their mistake. Terrible service!
Slechtste pakketdienst van Nederland
Geven geen tijd aan wanneer ze leveren. Dus je moet maar de hele dag naast de bel blijven zitten. Als ze uberhaupt al aanbellen (in dit geval dus niet)
Vervolgens krijg je te horen dat ze op zaterdag niet werken, dus als je je pakketje nodig hebt moet je maar naar hun distributiecentrum rijden om het zelf op te halen.
Geen melding dat ze er bijna zijn (zou zogenaamd niet kunnen, maar blijkbaar kan de gewone dhl dat wel) Dus je zit letterlijk de hele dag te wachten om een berichtje te krijgen dat je niet thuis zou zijn.
Om 9u in de ochtend stond de melding er dat de chauffeur vertrokken was. Om 14.37 kreeg ik het bericht dat ik niet thuis was. Zat op dat moment nog geen meter van de bel af.
Pakket kwijt maar geen service
Ik kreeg een melding dat mijn palket onderweg was ik moest 5 minuten de deur uit dus heb aangegeven dat als ik niet thuis was het voor mijn deur gdlegd kon worden.Ik woon in een wooncomplex dus pakjes verdwijnen niet zomaar.Ik was even weg en ja hoor melding dat het pakket op de afgesproken plek lag,wat ik al raar vond want als ik op de fiets zit zie ik van een afstand al de bezorgbusjes fijden dn die zag ik nu niet en ik was 1 minuut bij school uit het zicht van mijn huis en zag geen bus..eenmaal thuisgekomen lag mijn pakket helemaal niet op de afgeproken plek.Alle buren die thuiswaren hadden hem niet aamgenomen en hdt lag ook niet in de brievenbus.Klacht indidndn gaat via een computer die geen antwoord geeft en je een fijne dag wenst.en een knderzodk kan ik allee starten via de verkoper uit China..maar bij de gegevens in de app staat niet wie de verzender is.Als je meerdere pakketten hebt is het moeilijk uit te vogelen met wie je contac op moet nemen als ze je al begrijpen!Daarbkj kan kk wel de chauffeur een schouderklopje geven maar niet aangeven dat ik geen pakket ontvangen heb.Dus mijn pakket is kwijt en dat was het dan..geen hulp een hele dikke onvoldoende voor de service dus
pakje uit Londen met importheffingen…
pakje uit Londen met importheffingen zoek, klantenservice gaf aan dat dit terugbetaald gaat worden maar dit is niet het geval, wanneer je ernaar vraagt krijg je alleen maar terug lange wachtrijen en 30 dagen wachttijd, die zijn lang en breed voorbij
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.