Bestilte en taske for over en måned siden, og den er stadig ikke kommet. Den står som “leveret” når jeg tracker den, men det er den altså ikke blevet. Har forsøgt at kontakte kundeservice et par ga... Se mere

Jeg har købt en jakke for lidt over en måned siden ca og den er ikke blevet sendt enu og jeg har prøvet at kontakte sælger men personen svar ikke

Det er sindssyg godt kvalitet 2 bape trøjer det er bare lidt dyrt i forhold til et fake og levering tager noget tid men det er sindssyg godt kval og rigtig gode størrelser

1. Mobiltelefonbutik
  2. Babyudstyrsbutik
  3. Butik med biltilbehør
  4. Butik med modetilbehør
  5. Hårproduktbutik
  6. Smykkeforretning
  7. Lampeforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

DHgate is a leading e-commerce platform that provides direct access to wholesale China products for businesses and consumers worldwide.

1,6

Dårlig

34 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Dårligt app

23. februar 2026

Besvarelse fra DHgate

Hej Tobias, vi beklager oprigtigt den frustration, dette måtte have forårsaget. For yderligere assistance, kontakt venligst vores kundeserviceteam direkte via følgende metode: Åbn din DHgate-app, gå til [Konto] - [Kontakt os] - [Ordrerelateret problem/Rapporter problemer] - [Online service)

Bestilte en taske for over en måned…

Har forsøgt at kontakte kundeservice et par gange men det eneste de skriver er at jeg selv skal finde ud af at kontakte mit lokale posthus, men der er altså mange… og når jeg prøver at taste tracking nummeret ind hos de firmaer der leverer her hvor jeg bor, så kommer der intet frem.
Det lugter af scam! Aldrig køb derfra!

21. februar 2026

Besvarelse fra DHgate

Hej Olivia, vi beklager oprigtigt den frustration, dette måtte have forårsaget. For yderligere assistance, kontakt venligst vores kundeserviceteam direkte via følgende metode: Åbn din DHgate-app, gå til [Konto] - [Kontakt os] - [Ordrerelateret problem/Rapporter problemer] - [Online service)

Har skrevet utallige gange og sent…

Har skrevet utallige gange og sent billeder jeg kan ikke se min ordre nogen steder men har taget sreenshot og har screenshot af at pengene er trukket i banken - der er kommet den ene vare den sorte trøje den hvide aner jeg ikke hvor er og sælger trækker bare tiden.
Det drejer sig om 315643161484
Sælger lang03

19. januar 2026

Besvarelse fra DHgate

Hej Kunde, Vi beklager oprigtigt den frustration, dette måtte have forårsaget. For yderligere assistance, kontakt venligst vores kundeserviceteam direkte via følgende metode: Åbn din DHgate-app, gå til [Konto] - [Kontakt os] - [Ordrerelateret problem/Rapporter problemer] - [Online service).

Det er sindssyg godt kvalitet 2 bape…

2. januar 2026

Besvarelse fra DHgate

Hej Ola, Tak for den positive feedback. Hvis du nogensinde har brug for hjælp, bedes du kontakte vores kundeserviceteam direkte via følgende metode: Åbn din DHgate-app, gå til [Konto] - [Kontakt os] - [Ordrerelateret problem/Rapporter problemer] - [Online service).

SNYDT FOR 2000 USD - PAS PÅ DHGATE

Jeg bestilte hos Yuntiantrade2024 via DHGate et EUC tilbage i september i år. Umiddelbart efter bestilling og betaling begyndte der at komme ekstra regninger for told, fragt mv. - alt sammen noget jeg indledningsvist blev forsikret om, var en del af betalingen. Så begyndte alle mulige undskyldninger om, at pakken var forsinket, afleveret forkert sted, stoppet i tolden etc. Fakta er, at jeg ikke har fået en pakke. Dhgate, som ellers påstår, at de refunderer pengene i sådanne situationer, har gjort det tæt på umuligt at komme igennem med sit krav, og forhandleren har lukket sin shop. Jeg betragter mine penge som tabt.
Derfor fraråder jeg på det kraftigste at handle via DHGate!

23. december 2025

Hej Lars V,

Goddag!

Tak, fordi du kontaktede DHgate angående dine ordreproblemer på 313752037514. Jeg forstår din frustration over at modtage ordren.

Jeg tjekkede ordren, og en fuld refusion på 11.916,6 DKK blev behandlet den 27. december. Det tager cirka 2 hverdage at fuldføre behandlingen, og når den er endeligt aftalt, burde beløbet vises på dit kort inden for 3 til 7 hverdage.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via DHgates officielle Facebook-side.

Tak, og hav en god dag!

Dhgate Kundeservice

Varerne kommer slet ikke og penge…

Varerne kommer slet ikke og penge tilbage er en by i Rusland der sker overhovedet ikke noget pakken der ud til at ankomme til lufthavnen d15-11 i har vi den 24-11 intet sket

24. november 2025

Besvarelse fra DHgate

Hej Kjeld , Vi beklager oprigtigt den frustration, dette måtte have forårsaget. For yderligere assistance, kontakt venligst vores kundeserviceteam direkte via følgende metode: Åbn din DHgate-app, gå til [Konto] - [Kontakt os] - [Ordrelateret problem/Rapporter problemer] - [Online service)

Jeg tænker det er meget godt jeg ved…

Jeg tænker det er meget godt jeg ved bare ik hvilket fragtfirma jeg kan omsætte et tracking nummer på i Danmark

12. oktober 2025

Besvarelse fra DHgate

Hej Sander, Tak for den positive feedback. Hvis du har brug for hjælp, bedes du kontakte vores kundeserviceteam direkte via følgende metode: Åbn din DHgate-app, gå til [Konto] - [Kontakt os] - [Ordrerelateret problem/Rapporter problemer] - [Online service).

Told

Er kommet til at bestil for 1600kr og derefter finder jeg ud af man skal betal for told, når varen er kommet, er der nogle som har prøvet det samme og har et bud på hvor meget ca det vil koste?

2. oktober 2025

Hej Kassim Al-Hawani,

Tak fordi du har kontaktet DHgate angående dine bekymringer om toldgebyrer. Vi forstår din bekymring, men vær opmærksom på, at toldgebyrer er pålagt af din lokale regering og ligger uden for vores kontrol.

Vi anbefaler, at du også kontakter sælgeren direkte, da de muligvis kan give et estimat over de potentielle toldomkostninger.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os via DHgates officielle Facebook-side eller via vores online chatsupport.

Tak og hav en god dag!

Dhgate Kundeservice

Jeg får hverken svar for sælgeren om…

Jeg får hverken svar for sælgeren om hvornår min pakke kommer hjem til mig og jeg er kommet til at registrere den som komme hjem til mig med en fejl men jeg har ikke modtaget den så jeg vil meget gerne have hjælp med hvornår min pakke kommer ind til mig og de har allerede trukket pengene fra min konto synes jeg ikke er i orden når jeg kan modtaget varerne endnu og min ordrenummer er 311839402535 håber i hjalp mig hurtigst muligt

2. juli 2025

Hej Nichlas Schriver,

Goddag!

Tak, fordi du kontaktede DHgate angående dit ordrenummer 311839402535.

Jeg forstår din bekymring over ikke at have modtaget din pakke. Ifølge sporingsnummeret LZ265241200CN blev forsendelsen leveret i dag, den 7. juli.

2025-07-07 09:20
Danmark — Varen er blevet leveret til modtagerens postkasse.

Kan du bekræfte, om du har modtaget din ordre? Vi ser frem til dit svar.

Tøv ikke med at kontakte os via DHgates online chat for hurtig support.

Tak og hav en god dag!

Dhgate Kundeservice

Total svindel - stjæler penge fra din konto

Pludseligt ser jeg på min netbank, at DH-Gate har trukket tre beløb i størrelsen 70-80 euro selvom jeg aldrig har været i kontakt med dem før.

Hvordan kan de bare trække penge på min konto. Det er total svindel.

27. juni 2025

Besvarelse fra DHgate

Hello Henrik, We sincerely apologize for any frustration this may have caused. For further assistance, please contact us via the following method: Open your DHgate app, go to [Account] - [Contact Us] - [Order-related problem/Report issues] - [Online Service]

Regards,
Customer Service Center
DHgate.com

DHgate ændrede min email.

DHgate ændrede min email.
jeg købte et produkt inden på dh gate. De skrev at jeg ville få en mail osv. Det fik jeg ik. Så logger jeg ind på min account få dage efter mit køb og den siger at jeg skal logge på igen med en gmail som ikke existere og som ikke er min. Der efter bruger jeg en hjemmeside til at tracke min pakke fordi jeg tog screenshot af beskeden jeg fik fra købet og der står at det ikke er et pakkenummer. Nu er jeg fuldkommen logget ud af min konto og kan ikke tracke min pakke. Spildt 150 kroner. Hvis noglen får ideen at købe inden på DHgate så bare giv pengene til mig fordi heller give dem til en som har brug for det end at smide det ned i et sort hul

13. april 2025

Hej cyron, 39318092121

God dag! Dette er fra DHgate.com kundeservice. Tak fordi du tog fat. Jeg hjælper gerne videre.

Jeg kan forstå, at du har spørgsmål til din ordre. Lad mig tjekke det for dig og hjælpe dig med denne sag. Det viser, at du har afgivet denne ordre under e-mail cyron@gmail.com, og den blev markeret som afsendt i dag. Så giv det inden for 10 dage, før sporingsoplysningerne opdateres.

Vær sikker på, at alt bliver behandlet med den største hast, og vi værdsætter din tillid til DHgate.com.

DHgate.com

Jeg købte en jakke for en måned siden…

Jeg købte en jakke for en måned siden og den er stadig ikke sent endu. Og sælgeren svare ikke min beskeder. Jeg gik ind på jakken igen og der stod den var udsolgt.Og der jeg skriver til dhgate siger de at der er problemer med min bank. Jeg ringer så til banken og de siger at der ikke er nogen problemer. Ordrenummer:36846828829

22. januar 2025

Hej Yusuf Sari,

God dag! Jeg kan forstå, at du har problemer med din ordre. Jeg beklager ulejligheden, du har oplevet. Bare rolig, jeg er her for at hjælpe dig. Jeg tjekkede her, og det er allerede over forsendelsesfristen den 10. januar 2025, og din sælger har ikke afsendt din ordre. Jeg foreslår, at du anmoder om en refusion, så du kan blive refunderet.

Her er trinene til, hvordan du anmoder om en refusion:
1.) Log på DHgate.com.
2.) Klik på "Min DHgate" øverst på siden, og klik på fanen "Ordrer".
3.) Klik på "Afventer forsendelse".
4.) Se efter ordren og klik på "Anmod om tilbagebetaling".
5.) Vælg årsagen og kontroller fuld refusion
6.) Klik på knappen "Send".

Jeg sætter pris på din tålmodighed og forståelse for denne sag. Vær sikker på, at alt bliver håndteret med den største hast, og vi sætter pris på din tillid til DHgate.com. Hvis du har andre bekymringer og realtidssupport, kan du kontakte os via ONLINE CHAT-tjenesten. Tjek det her, og klik på knappen ONLINE CHAT: https://dg.dhgate.com/microapp/decorate/buyer-message-web/index.html?dspm=pcen.help.services.1.9uir6k1zssf4qTDor3pk&resource_id=#/customer

Venlig hilsen,

Order 36442978320

Order 36442978320
det er uger siden, jeg købte fra dhgate, og jeg har ikke modtaget min ordre ... jeg sendte en besked til butikken, og de fortalte mig, at de sendte den ... det er helt klart scam

31. december 2024

Hej Ariana Louise,

God dag! Dette er Nena fra DHgate.com kundeservice.

Jeg forstår, at du ikke havde forventet, at dette ville ske, og hvis dette sker for mig, vil jeg helt sikkert føle det på samme måde. Vær sikker på, at jeg er her for at lytte og hjælpe dig. Det viser, at ordren i øjeblikket er i transit, og sælger garanterer, at den ankommer inden 2025-02-16. Så bedst at holde kontakten med sælgeren for at få realtidsopdateringer om leveringen.

Du kan være sikker på, at vi allerede tager ekstra foranstaltninger for at sikre, at sådanne fejl ikke sker igen i fremtiden. Vores dybeste undskyldning for ulejligheden. Hvis du har andre bekymringer og har brug for hjælp i realtid, kan du kontakte os tilbage via ONLINE CHAT-tjenesten.

Nena
DHgate.com

Jeg bestilte en jakke fra DHgate

Jeg bestilte en jakke fra DHgate, som aldrig blev leveret. Efter flere samtaler blev jeg og DHgate enige om, at jeg skulle have mine penge tilbage på en bestemt dato. Da datoen kom, begyndte de at sige, at der var problemer med min bank. Jeg kontaktede min bank, som bekræftede, at mit kort var aktivt, og der var ingen problemer med transaktioner.

DHgate påstod derefter, at de havde sendt pengene igen, og jeg skulle vente endnu længere. Dagen før den nye frist valgte de pludselig at lukke min profil uden forklaring.

Dette er et scam-firma, der ikke tager ansvar for deres fejl. Jeg kan absolut ikke anbefale at handle her! Hvis du værdsætter din tid og penge, så vælg en mere troværdig platform.!!!!!!

25. december 2024

Hej Em,

God dag! Dette er Ira fra DHgate kundeservice. Jeg forstår, at vi venter på din refusion, og at din konto er blevet lukket. Lad mig hjælpe dig. Kan du give os dit ordrenummer og login-e-mailadresse? På den måde kan vi tjekke status for din ordre, og vi kan give den korrekte løsning på din bekymring.

Venlig hilsen,

Ira

Vil anbefale

Godt får noget for pengene 😊

26. november 2024

Hello Agnethe,

Thanks for showing interest.If you are looking for other items, you can visit our official website at www.dhgate.com

Regards,
Dhgate.com

Ordrenummer 34648947500

Ordrenummer 34648947500
Den 24/9 fik jeg ordrebekræftelse på mit køb af sko til min søn. Allerede 7/10 ankommer pakken til Danmark. Herefter ligger den og venter uger - Postnord siger pakken er blevet væk. Jeg skriver til DHGate for at få dem til at reklamere, da det åbenbart skal være sælger, der gør det. Jeg har rykket dem og stadig intet svar, ligesom jeg heller ikke har fået mine penge retur. Egentlig vil jeg bare gerne have skoene, men det er utrolig dårlig kundeservice ikke at svare. Så lige nu har jeg for mere end en måned siden betalt lidt under 500 kr. for absolut intet. Det er simpelthen for dårligt.
Med håbet om, at der kommer styr på det.

28. oktober 2024

Hej Tina Susanne Nielsen,

God dag!

Tak, fordi du kontaktede DHgate vedrørende dine ordreproblemer. Jeg forstår din frustration over ikke at modtage ordren 34648947500,

Jeg tjekkede ordren og den blev afvist af tolden.

25-10-2024 09:53
Internationalt Postcenter, toldbehandling afvist

Modtageren kan ikke findes og indgav en tvist, og jeg bad om en refusion.

Sælger har mulighed for at sende ordren igen, og du har mulighed for at være enig eller uenig. Hvis sælger undlader at svare på tvisten inden for 5 dage, vil Dhgate automatisk behandle tilbagebetalingen på den 6. dag. Hvis sælgeren afslår forslaget om tilbagebetaling, kan du anmode om Dhgate-mægling, så Dhgate kan overtage sagen og hjælpe dig. Men hvis sælgeren svarer, bedes du gennemgå sælgerens forslag, før du klikker på noget, eller give os besked, så vi kan tjekke det for dig.

Hvis du har andre spørgsmål, kan du kontakte os via DHgates officielle Facebook-side for tidsassistance.

Glæde
Dhgate kundeservice

Jeg bestiller:køber et par sko i juli…

Jeg bestiller:køber et par sko i juli mdr.2024 nu er vi september mdr. 2024 og har endnu ikke modtaget skoene.
Jeg tager kontakt til “ kundeservice “ i DHgate, først skriver en ved navn Okook, at pakken er på vej men kunne ikke leveres, men jeg ville få en besked hvor det vil fremgå hvor jeg kan hente den. Jeg skriver tilbage, om hvor pakken kan hentes, okook skriver den er blevet returneret .
Jeg skriver igen, at jeg ikke har modtaget nogen besked og at de så må returnerer pengene 489kr til mig.

Okook, skriver no.

Jeg kan godt se nu, at løbet er kørt med at få mine penge retur.
Jeg kan for alt i verden ikke anbefale nogen at handle hos DHgate, det er et fup firma .
DHgate fortjener ingen stjerner!!!

23. september 2024

Kære Teia,

Vi beklager den ulejlighed, dette har forårsaget dig. Jeg kan se her, at sælgeren sendte ordren med sporing LZ039296774CN, og den viser annullering af oversøisk import (ingen krav) Kontakt venligst
Danmark, BRØNDBY TERMINAL og give dem din sporing for at afhente pakken.

Du kan også kontakte vores kundeservice direkte med flere detaljer som ordrenummeret eller dine kontooplysninger via dette link:

Aljean

ingen odre-bekræftelse

har bestilt fra hjemmesiden, og pengene er trukket fra kontoen. men har ikke fået en odre-bekræftelse. Vil gerne vide at min pakke kommer og bestlingen er gået igennem.

15. september 2024

Hej Siri Lyngkær Boe,

Tak, fordi du kontaktede DHgate om din betalingsbekræftelse. Jeg forstår, hvordan du har det med ikke at modtage betalingen eller ordrebekræftelsen, lad mig hjælpe dig.

For at jeg kan hjælpe dig yderligere, bedes du give mig login-e-mailen eller betalingen til Dhgate, så jeg kan tjekke og se, hvad jeg kan gøre for at hjælpe.

Du kan kontakte os via DHgates officielle Facebook-side for rettidig assistance og give os de nødvendige oplysninger.

Glæde
Dhgate kundeservice

Stadigvæk ikke modtaget tilbagebetaling for manglende ordre levering

Vi bestille nogle varer d 24/4-24 , som vi aldrig fik leveret , efter lang tid dialog både med DHgate og sælger , fik jeg besked fra DHgate d 19/6-24 at vi ville få beløbet tilbagebetalt . Vi har stadigvæk ikke modtaget pengene .vi har kontaktet vores bank hvor vi oplyste både ARN nr og Transaction ID , som DHgate havde oplyst i deres besked om tilbagebetalingen. Vores bank kunne ikke finde nogen tilbagebetaling udefra disse oplysninger . De bad om at kontakte DHgate og få et UETR number som alle banker bruger. Har skrevet utrolige mange e-mail / beskeder til DHgate men de svarer ikke på dem . Så tænker at DHgate ikke er til at stole på når de lover at refundere beløbet på ca 3000kr 😢😡

19. juni 2024

Hej Susanne Walther,

God dag!

Jeg forstår, at du er bekymret over tilbagebetalingen af ​​din ordre 31975942518, lad mig hjælpe dig. Jeg kan se, at du allerede blev refunderet den 19. juni 2024 på et beløb på 422,28 USD med kortnummeret 457124******0391. Her er transaktionsnummeret på din refusion 20240619183856_666902.

Hvis det sker, at din bank hævder, at tilbagebetalingen ikke blev afspejlet på din konto, bedes du venligst bede om et brev fra dem om, at tilbagebetalingen ikke blev sendt til din konto. Hvis du allerede har det brev, så kontakt os venligst tilbage, så vi kan hjælpe dig med at lave en rapport om dette.

Ira