Pengemaskine og humbug.. Jeg ville ønske at jeg havde gjort som en anden anmelder her i tråden fortæller, at jeg havde kontaktet min advokat og IKKE havde betalt det inkasso-krav Deskwolf havde iværk... Se mere
For et par år siden havnede vi i kløerne på dette “firma”. Havde en samtale med dem i tlf hvor vi gav udtryk for at vi MÅSKE kunne være interesseret i deres produkt. Det blev så aldr... Se mere
Ved første indtryk, en go´ kreativ løsning på en hjemmeside. Derefter: Usympatisk, usmagelig og usmidig sevice. Men særdeles kreativ ang betaling. Får først at vide, at jeg er afmeldt, får deref... Se mere
Som ny startet internetbutik er det især vigtigt at alt fungerer 100% når kunderne besøger bl.a. din Facebook. Med Deskwolf i baghånden behøver man ikke at koncentrerer sig mere om den del - for... Se mere
Amaliegade 5C, 1256, København K
- +45 70 30 14 70
- info@deskwolf.com
- deskwolf.com
Pengemaskine og humbug..
Pengemaskine og humbug..
Jeg ville ønske at jeg havde gjort som en anden anmelder her i tråden fortæller, at jeg havde kontaktet min advokat og IKKE havde betalt det inkasso-krav Deskwolf havde iværksat. Det var et uretmæssigt krav, for et produkt jeg aldrig har fået/benyttet. Til advarsel for andre: Benyt ikke Deskwolf, Søgemedier eller hvad de gustent skifter navn til. for at skjule at de ikke har et ordentlig produkt men bare er enpengemaskine
Svindel og trusler er vejen frem
For et par år siden havnede vi i kløerne på dette “firma”.
Det blev så aldrig til noget, vi lavede vores egen hjemmeside og fik en facebook side op og køre ,uden deres hjælp.
6 måneder senere kom der så en regning på ca 11000 kr + en rykker for en vare vi aldrig havde modtaget.?
Det stillede vi os selvfølgelig uforstående overfor.
Vi måtte bla informere dem om at rykkere krævede at man sendte en regning i første omgang.
Efter lidt snakken frem og tilbage med den 15 årige telefonsælger ,så ville de gerne være imødekommende og slå lidt af prisen ,så vi kun skulle betale kr 8000 vel og mærke for ingenting.
Enden på det blev at vi bedte dem om kun at kontakte os via vores advokat og hvis de ville os noget så kunne de opkræve os via inkasso ,igen for en vare de ikke havde leveret.
De fortalte at de havde optaget på bånd at vi havde sagt ja og at en mundtlig aftale var bindende.
Vi bedte naturligvis om en kopi af denne samtale hvilket de ville sende ,men som vi aldrig modtog.
De blev så ved med at ringe til os ,trods aftale om det modsatte så vi til sidst måtte true med en politianmeldelse for chikane.
Helt igennem usympatisk foretagende.🤢
Gi dem aldrig din e-mail aftesse
Jeg har skrevet til dem ofte og stadigt vælter spam mails ind det er ikke til at stoppe - så hvis du skal bruge dem så lav en Hotmail du aldrig ellers bruger , for det andet er en pest med spam thi de er ikle dummer ind de sender fra forskellige afsender adresser , hvad gør det umuligt at blokere ...

Usympatisk pengeopkrævningsmaskine!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ved første indtryk, en go´ kreativ løsning på en hjemmeside.
Derefter: Usympatisk, usmagelig og usmidig sevice.
Men særdeles kreativ ang betaling.
Får først at vide, at jeg er afmeldt, får derefter en opkrævning på flere måneders abonnement, jeg aldrig har brugt??????
HOLD JER FRA DEM, find nogle andre med mere tydelig information omkring deres "inddrivelse"

Besvarelse fra deskwolf
Administrationsproblemer og kluder i kundenr.
DeskWolf besvarer ikke henvendelser, når du skal afmelde dit abonnement.
Deres automatiserede besvarelses system tager uger at komme igennem og så bliver du stadig opkrævet betaling.
I sommerferien er alle de "rigtig" hoveder taget på ferie som skal afmelde dit abonnement - hov så skal du lige betale for endnu en måneds abonnement...
/Asger

Høj Facebook ekspertise
Deskwolf har høj ekspertise inden for facebook, hvor vi bl.a. har fået hjælp og undervisning. Tusind tak for at hjælpe os med at have forbedret vores indsatser på Facebook.
Venlig hilsen,
Andreas Randløv
Kompetent og god support
Efter at have rodet lidt med nogle tekniske udfordringer på min nye hjemmeside tog jeg kontakt til supporten hos Deskwolf og fik fat i den helt rigtige mand.
Mathias er særdeles kompetent og meget serviceminded.
Efter et par samtaler blev det hele løst hurtigt, nemt og uden noget besvær.
Mathias satte sig ind i situationen og hjalp mig ved samme lejlighed i mål med et par andre ting som ikke slet havde noget at gøre med hjemmesiden.
Stor faglig viden og god service...
Mange tak til Mathias for indsatsen.
+500 likes
VI havde en facebook julekalender, hvor resultatet blev +500 nye likes. rigtig let at sætte op og rette i. kan klar anbefales at bruge sådan en julekalender
Helt igennem håbløst firma
Følg deres gratis web-seminar. Og tag de ting ud du kan bruge derfra. Men hold dig langt fra at betale for noget hos dem.
De er sådan set meget smarte, og de skal helle ikke have skyleden for jeg selv var for dum. Derfor overvejede jeg også to stjerne her.
Jeg havde en mailkorrespondance med dem vedr. deres betalingsbetingelser.Hvor de forlanger at få hele beløbet inden de har foretaget sig noget som helst.
Det forstår jeg til fulde efter, jeg har set deres komplette inkompetence.
Jeg tilbød at betale 70 % af det fulde beløb inden start og de sidste 30 % når de havde leveret et tilfredsstillende resultat. Og da de afviste det, burde jeg selvfølelig selv have vidst de ikke selv regnede med at kunne levere et tilfredsstillende produkt. Det blev så lovet at det maximalt kunne tage 5 dage at køre alt i stilling til onlinemarkedsføringen over Facebook.
Men alligevel måtte jeg selv rykke 6. dag for at høre om de var gået fuldstændig i stå. På det tidspunkt var de måske slet ikke gået i gang. Måske derfor det blev så skidt.
Hos min normale leverandør af webbaseret ting betaler jeg først hele beløbet til sidst. Når jeg er tilfreds og har godkendt alt. Og det gør de naturligvis fordi de ved de kan levere!
Deskwolf fik tilsendt hele min visuelle guideline, fritlagte fotos m.v. Fordi det gerne skulle ligne min web-shop samt andet design jeg bruger. Dette var/er de helt udeafstand til at leve op til.
Der hvor man så skulle tro de havde bare lidt styrke, selve markedsføringen over Facebook havde det stort set heller ingen effekt. De opslag de kom med har haft maximalt 2.000 følgere. Og ikke ført til nogen trafik fra Facebook over til min web-shop. Så efter min mening havde de 11.200 Kr. Det her har kostet været ligeså godt givet ud, hvis jeg havde smidt dem i havnen.
Jeg bad min normale webleverandør forsøge noget på siden. For det første kom de op med noget, der så ud som mit normale design.
Og opslaget havde ca. 13.000 følgere. Det kostede mig 1.400 Kr. til min normale webleverandør samt 78 Kr. til Facebook.
Det skal siges jeg selv godkendte Dekswolf's forslag til markedsføring over Facebook.
Og jeg kan jo ikke klandre dem for at være smartere end mig. Jeg vil bare opfordre andre til at finde en mere professionel of seriøs leverandør end Deskwolf, hvis du har brug for onlinemarkedsføring.
At de så ydermere sender en faktura uden kundenummer, hvilket derefter er nødvendig for at skrive en anmeldelse af dem her. Det fortæller jo bare hvilket firma det er!
Bondefangeri
forfærdeligt forretningskoncept hvor de bondefanfer deres kunder -Meget kortsigtet strategi.
Jeg havde en mundtlig aftale med en af deres ansatte som ikke arbejder der mere nu, at jeg ikke kun skulle være kunder i et yderligere år, da jeg allerede der, var tvunget til at betale for et nyt år, mod min vilje. Ledelsen vil så ikke stå inde for denne aftale jeg havde med deres ansatte (da han ikke arbejder der mere), hvorefter jeg nu igen er fanget af deres elendige politik. Jeg orker ikke at gå rettens vej selvom det var det jeg burde gøre.
Kan ikke på nogen måde anbefale dette firma, da jeg ydermere heller ikke har følt jeg har fået noget for mine penge de sidste 2 år, udover at få en mail i ny og næ om jeg vil være med i et onlinekursus...
Utrolig høj service
Jeg kan klart anbefale deskwolf da de yder en utrolig høj og professionel service hver gang .
Deres medarbejdere er ekstremt servicemindede og løser altid hurtigt de udfordringer jeg kommer med .
1000 tak for rigtig god hjælp og sparring
Jeg har været på et 2-timers 'privat'-kursus hos Manees Joakim Newton Nør fra deskwolf, og det var rigtigt godt - hurtig, kompetent og indsigtsfuld hjælp gennem samtlige 2 timer.
Jeg fik både svar på alle mine spørgsmål, en meget større indsigt i håndtering af egen fb-side og meget mere. Manees er både behagelig som underviser, arbejder yderst professionelt og var hurtig til at forstå, hvad spørgsmålene drejede sig om. Intet var for stort eller for småt.
Manees fulgte op på kurset med at sende mig relevante slides og links til alt det, vi gennemgik. Supert :-)
1000 tak for hjælpen, Manees - jeg anbefaler gerne din hjælp, deskwolf og sådan et mini-kursus til andre.
Mange venlige hilsener,
Malene Ratajczak
[link fjernet]
Serviceminded medarbejdere og effektiv service
Jeg har tidligere brugt Deskwolf med at komme i gang med Facebook da jeg var ansat et andet sted. Det er er snart 3 års siden og synes deres ydelser og service bliver kun bedre selv nu hvor jeg har skiftet job. Deres medarbejder er serviceminded, effektiv og dygtig.
Jeg anbefaler Deskwolf på det stærkeste.
Hilsen,
Sylvia M. H
Marketing Coordinator,
R82 A/S
Fuldt ud tilfreds med service fra Deskwolf
Vi har brugt deskwolf siden jul - interfacen er i min verden ikke logisk opbygget i wordpress - svært for brugeren i forhold til andre systemer, men der er altid hjælp at hente. Det er kun et klik eller en opringning væk og vi har fået en super service. Altid tilbagemeldinger og hurtige svar. Kan kun anbefale dem.
Ulla Mathiasen
God kundeservice
Jeg har ikke været kunde i Deskwolf så længe endnu, men jeg har indtil videre kun positive oplevelser med virksomheden. De er altid til at få fat på, når man har brug for hjælp, hvilket er en vigtig faktor for mig. Jeg sætter ligeledes pris på at få deres nyhedsbreve med enkle og ligetil Facebook-tips.
Bondefangeri - totalt spildte penge.
Det er jo så simpelt sørgeligt, som det kan blive.... Man lader sig overtale af den flinke sælger til at prøve en kort periode til en fair pris. Når første rate er betalt er de totalt ligeglade med kunderne.
Deres web-seminarer viser sig at ligge på tidspunkter, der er umulige at deltage i, når man driver en virksomhed.
Pludselig er man fanget i deres griske og absolut kunde-uvenlige net. Den flinke sælger er der pludselig ikke mere. Man får meget ubehagelige mails fra deres finansafdeling, der ud over at være fræk, arrogant og flabet prøver at tørre 'ændrede opsigelsesvilkår' af på én.
Et godt råd er at holde fast i, at man IKKE har tiltrådt de ændrede opsigelsesvilkår - dem kan de ikke bare indføre uden ens accept.
Hold jer langt væk fra dem og deres forfærdelige metoder - deres produkt er i bund og grund fint, men deres metoder er helt uacceptable og minder om de værste telefonsælgere fra tidligere tider, hvor man hang på aftalen forever! Trist at der stadig er firmaer i DK, der driver forretning på den måde - selv om man som virksomhedsejer gør sit forarbejde grundigt er det svært at gardere sig mod firmaer,der blot er ude på at leve af bondefangeri, føj!
Bondefangeri - en ubehagelig oplevelse
Vi blev kontaktet af en sælger fra Deskwolf pr. telefon. En flink fyr der i den grad formåede at gøre Deskwolfs ydelse til et behov for os – godt arbejde. Desværre var oplysningerne mangelfulde. Kun den halve sandhed omkring opsigelse blev bragt frem i lyset. Vi blev fortalt, at vi havde 1 måneds opsigelse efter det første år. Dette er for så vidt også rigtigt. Hvad vi dog ikke blev fortalt var, at vi ville binde os for et helt år mere, hvis vi overskred det første år. Dvs. at vi købte ydelsen i februar 2014. Vi opsagde vores abonnement i januar 2015 og forventede derved, at vi var ude af abonnementet til marts 2015 – men nej, vi binder os simpelthen for 1 ÅR MERE – (1 ÅR!!!), fordi vi ikke opsagde abonnementet i december 2014. For os at se, betyder det ikke ”1 måneds opsigelse” sådan som sælgeren fremlagde det.
Vi er efterfølgende blevet klar over, at ovenstående fremgår af ”det med småt” i kontrakten og på Deskwolfs hjemmeside. Vi er også klar over, at vi har skrevet under på, at vi accepterer disse betingelser, og at det er vores ansvar at sætte os ind i dem. Men vi vil i den grad også mene, at det er Deskwolfs ansvar, at klæde deres kunder bedst muligt på – f.eks. ved at fortælle hele sandheden og ikke kun den halve. Selvom Deskwolf egentlig er i deres gode ret til at opkræve os for et år mere, er vi virkelig rystede over, at penge overskygger tilfredse kunder. Deres procedurer signalerer i den grad, at pengene er vigtigere for dem end glade og vedvarende kunder – ”de kan jo bare skaffe nogle nye”-princippet.
Vi ringede til dem, og fik at vide at vi kunne bryde bindingen mod en betaling på 4.500 kr. + moms. Efter vores mening en helt urimelig løsning, eftersom det tydeligt understreger at Deskwolf ikke har kvaler ved at rave dine penge til sig – og så endda fordi de har en – på overfladen – troværdig sælger, der i sidste ende viser sig at være utroværdig. Vi blev taget ved nar, hvilket var en ubehagelig oplevelse. Selvsagt fordi vi er en virksomhed med få midler.
Desværre er Deskwolf med til at vi stiller os kritiske overfor samtlige sælgere fremover – også selvom det måske ikke er berettiget. Sørgeligt, at vi ikke kan være ærlige overfor hinanden – vi skulle jo ikke blot være kunder i biksen, men samarbejdspartnere.
Selve ydelsen fejlede for så vidt intet – dog skaffede den os ikke nogen nævneværdige kunder. Derfor har vi ikke brugt deres ydelse i mere end et halvt år, og vi så rent faktisk frem til at stoppe samarbejdet med dem – det har vi så endnu et år til at se frem til.
Deskwolf bryster sig af at have omtrent 1000 kunder. Vi indgår i denne beregning, hvilket er dybt misvisende. Vi benytter ikke længere deres ydelse, og vi er kun ”kunder” af tvang. Vi kan kalde os for en slags ufrivillige støttemedlemmer.
Havde Deskwolf været fleksible, ville vi klart oveveje at vende tilbage hvis det blev aktuelt, og endda anbefale dem til andre. Deres håndtering af denne sag har dog medvirket til, at vi aldrig kommer igen, og vi vil absolut aldrig nogensinde anbefale Deskwolf. På den korte bane tjener Deskwolf 8.000 kr. ekstra på os, men på den lange bane taber de adskillige tusinde kroner, fordi vi ikke vender tilbage, og vil fraråde andre at bruge dem. Det lyder hårdt, men vi synes ikke at vildledning skal honoreres – tvært imod.
Vi ved, at Deskwolf vil argumentere med, at vi selv er skyld i, at vi er bundet et år mere – vi kunne jo bare have læst betingelserne. Og ja, de har helt ret. Vi fik os en dyr lærestreg. Dog er det ikke det vi anfægter. Vi anfægter den vildledning vi fik fra deres sælger og den mangel på imødekommenhed vi blev mødt med efterfølgende. Deres procedurer er langt fra opskriften på den gode kundeoplevelse og deres kundehåndtering er dybt forkastelig.
Vi oplever det som bondefangeri, og vil med denne anmeldelse advare alle om at indgå et samarbejde med dem.
Vi håber at Deskwolf tager ovenstående til sig, og vælger at genoverveje deres måde at håndtere denne sag på.
Mit svar til Deskwolfs respons på min anmeldelse:
Tak for jeres svar.
Jeg finder det dog lidt skræmmende, at I ikke forholder jer til min egentlige henvendelsesårsag, og derved ikke formår at anerkende min frustration over jeres upålidelige sælger. Jeg formoder ikke, at det er i jeres interesse at videregive forkerte oplysninger til potentielle kunder. Netop derfor begriber jeg ikke, at I vælger at overse problematikken i, at I fejlinformerer mundtligt.
Som jeg selv nævnte, er det min opgave at læse jeres betingelser. Dog valgte jeg at stole på jeres sælger, hvorfor jeg ikke fandt det nødvendigt at læse dem grundigere igennem (stor fejl!!!).
Hvad angår de 1000 kunder der er kunder på samme vilkår som os; det er jeg klar over, men at være kunde på samme vilkår som os, er ikke det samme som at være en glad og tilfreds kunde – eller en aktiv kunde, for den sags skyld.
I blander pludselig andre virksomheder ind i en sag der står mellem os og jer. Jeg kan ikke se hvorfor Falck skal hænges ud i denne sammenhæng. Fej for egen dør inden I fremhæver andre virksomheder for selv at se bedre ud.
Jeg kan læse mig til, at det ikke kun er os der har haft en dårlig oplevelse med at være kunder hos jer. Flere er blevet fejlinformeret af jeres sælgere. Jeg håber at I kigger lidt indad og får ændret i de pågældende procedurer der ligger til grund for det mangelfulde informationsniveau. Jeres hensigt er muligvis god, men i praksis skal der ske ændringer før det gavner potentielle – og eksisterende kunder.

Bonde fangeri
Jeg blev kontaktet af en sælger fra Deskwolf i maj 2013. hun talte meget varmt om deres produkt, hun kunne love mig flere elever i min butik.
Jeg spurgte hvad jeg skulle gøre, for havde ikke tid til jeg skulle gøre en masse.
Hun lovede at jeg bare skulle godkende det de lavede, så ville hun lave resten. Så jeg sagde DESVÆRRE ja.
Da regningen var betalt og der gik yderlige 3 uger, var den eneste aktivitet 3 faner på min Facebook side.
Så ringede jeg igen til sælgeren Helle, og spurgte hvornår der kom noget der skulle godkedes så vi kunne få gang i siden.
Hendes svar var, det skal du selv sørge for så skal du bare sende det til mig så lægger jeg det ind.
Jeg havde udtrykkeligt sagt til hende JEG ikke havde tid til at lave konkurrencer osv. og hun sagde det skal du heller ikke det klare vi. Men tonen havde fået en anden lyd efter betalingen var klaret.
Da jeg kunne forstå det var deres måde at bonde fange folk, sagde jeg til hende hun godt kunne opsige mit abonoment med det samme.
Hun sagde det skulle hun have på skrift, og jeg sendte en mail.
Så tænkte jeg, så slap jeg af med det SKOD firma, og tabte en masse penge, men ak så nemt var det bare ikke, et år efter fik jeg en ny regning på et års binding. Jeg ringede og spurgte hvorfor?
Det viser sig så Helle(sælgen) ikke var der mere og min mail gået tabt.
Så jeg måtte betale endnu engang. så næsten 20000 kr for hvad...??????
Så hold jer væk, de holder ikke det de lover........... Bonde fangeri...
Håber de lære deres sælger ordentligt op næste gang.
Kan jo læse at jeg ikke er den første desværre.
telefonisk og kontrakt brud
manglende ordentering det startede med at jeg har 2 hjemmesider lvgaardbutik og så var jeg ved at starte en ny hjemmeside op hvor jeg kom i kontakt med deskwolf og det hele lød bare roserødt og der var ikke det som de kunne via facebook
aftalen lød på 4 måneder og jeg godkender samtalen via mobilen og kommer hjem og læser kontrakten igennem så er jeg blevet stavs bundet i 6 måneder
så hende jeg snakker med bliver ved med at arbejde med lvgaardbutik hvor det er forever klinikken hvor jeg forklar hende 3 gange det er forever klinikken
de får opgraderet hjemmesiden og så høre jeg ikke mere fra dem før næste måned hvor deskwolf arbejder med mailchip nå ja tænker jeg på det er da vel okay til den pris til 833,13 kr så høre jeg ikke mere fra dem
14 dage inden næste måneds betaling skal falde snakker jeg med en gratis privat rådgiver omkring promvering af facebook profim og facebook opbygning samt markedsføring i ca 1 1/2 time hvor jeg bliver meget kloger omkring det hele
den 21/10 kommer det så frem at i kontrakten står der at deskwolf hjælper med at promover hjemmesiden og fortæller om facebook og hele opbygning af reklame og markedsføring
som deskwolf henholdvis skal gøre og derfor ikke vil leve op til deres kontrakt så tænk jer en ekstra gang inden i anvender deskwolf

Besvarelse fra deskwolf
Når du bruger Deskwolf kommer din virksomhed i Slaraffenland. :-)
Jeg blev præsenteret for Deskwolf ved en telefon opringning. Her blev jeg præsenteret for, hvilke muligheder der er i Facebook løsninger. Jeg blev rigtig godt orienteret, så jeg valgte at sige : Ja tak.
Jeg oplever, det er særdeles professionelt arbejde, de laver der. Jeg har fået meget støtte til at få udbytte af mit køb. Jeg kan altid få fat i dem og har det rigtig godt med at arbejde med mål. Det har bestemt givet mig flere kunder i min klinik. Jeg synes, de er dygtige og meget serviceminded. Jeg er meget glad for denne løsning.