Jeg skulle have opført en støttemur i…
Jeg skulle have opført en støttemur i min have.
H&N Din Entreprenør kommer ud og kigger på opgaven. Jeg gør opmærksom på, at vi har meget lerholdig jord og højtstående grundvand. Det var ikke et problem for dem, og de giver et tilbud på opgaven som jeg takker ja til.
De går i gang få dage efter med at grave ud til det nye fundament. De er meget hurtige til at opkræve betaling for halvdelen af arbejdet som jeg, til min store ærgrelse, indvilliger i at betale.
Efter de har gravet ud til fundamentet, skal de til at stampe det stabile grus i det nye fundament. Her opstår der problemer pga. de store mængder vand.
De siger, at de vil komme tilbage og lave det færdigt når det bliver bedre i vejret.
Jeg venter og venter og venter hele vinteren og foråret uden at der sker noget. Jeg forsøger utallige gange at få fat på dem og få dem til at komme og gøre arbejdet færdigt.
De har pludselig travlt med andre mere favorable opgaver, og bliver ved med at udsætte det.
Til sidst svarer de aldrig på mine beskeder, og jeg må opgive dem.
Da de allerede havde fået penge for halvdelen af arbejdet, havde jeg ikke midler til at hyre en anden entreprenør, og var derfor selv nødt til at gøre arbejdet færdigt.
Hold jer langt væk!