De Pretecho Specialist Anmeldelser

4,8

Heel fijn dat het gewoon in je eigen huis, in je eigen vertrouwde omgeving kon. Manon is vriendelijk, rustig en weet precies wat ze doet. Ze deed ook echt haar best om mooie beelden te maken, ondanks... Se mere

Wauw, wat een ervaring. Tweemaal lansgegaan voor zowel de geslachtsecho als de 3d echo. Helemaal fijne ambiance en onwijs aardige vrouw. Neemt de tijd, laagdrempelig en er mag een grote gezelschap aan... Se mere

Manon wist ons kindje snel te vangen en doordat het aan huis is kon mijn gehele familie mee genieten van dit bijzondere moment. Manon is goed in wat ze doet super aardig en begripvol nogmaals beda... Se mere

Hele fijne ervaring en lekker thuis. Dit hebben wij gekozen omdat we een drukke peuter thuis hebben rondlopen en we niet wisten of hij stil zou kunnen zitten op locatie. Dus nu omringd in de fijne eig... Se mere

1. Babyudstyrsbutik
  2. Fotobureau
  3. Graviditetsrådgivningscenter

Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Je gaat een zeer bijzondere tijd tegemoet. Hier wil je natuurlijk extra van genieten. Hoe geweldig is het om je kleintje al te kunnen bewonderen als die nog lekker warm in jouw buik zit. Voor het eerst het gezichtje zien of erachter komen of jullie een zoon of dochter verwachten. Wil je op een ontspannen manier kennis maken met je baby in je buik? Kies dan nu voor een pretecho bij ‘’De Pretecho Specialist’’ waarbij jij thuis een pretecho krijgt, gewoon vanaf jouw bank! Hier kun je je kindje zien in zowel 2D, als in 3D of 4D met live HD kwaliteit.

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

34 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fijn, geruststellend en leuk!

Eind van de middag een pretecho door Manon laten doen! Het was heel fijn en ze nam erg de tijd. Waar het bij de verloskundig medisch is en daardoor wat sneller gaat, neem Manon de tijd om gewoon even goed te kijken naar de baby. Ze zorgde voor een prettige sfeer & kwam vertrouwelijk over. Ik raad het zeker aan!!

7. juli 2024

Besvarelse fra De Pretecho Specialist

Bedankt voor je lieve review!

Super!

Top! Heel fijn een echo aan huis en alles was goed geregeld

13. juni 2024

Besvarelse fra De Pretecho Specialist

Dank je wel voor je review! 😊

Fijne ervaring

Wat is het fijn om thuis op je eigen bank een echo te laten maken! Zeker een aanrader!

27. maj 2024

Besvarelse fra De Pretecho Specialist

Fijn om te horen, bedankt voor je review!

Aanrader!

Manon is lief, vriendelijk en professioneel. Ze neemt de tijd en zorgt dat je krijgt wat je wilt. Dank je wel!

17. maj 2024

Besvarelse fra De Pretecho Specialist

Dankjewel voor je review, fijn om te horen!

Het was onze eerste 3D ervaring

Het was onze eerste 3D ervaring. Het bezoek voor de echo voelde heel verwelkomd. Ze heeft ons goed ontvangen en de begeleiding was ook heel geduldig net ons. Lief vrouwtje met een warme welkom.

24. maj 2024

Besvarelse fra De Pretecho Specialist

Dankjewel voor je lieve woorden

Goede ervaring

Ondanks dat ze zichzelf niet echt wilde laten zien, werd er erg veel moeite gedaan ons mooie beelden te geven.

6. maj 2024

Besvarelse fra De Pretecho Specialist

Dankjewel voor je review :)

Eerste keer een pretecho aan huis

Voor de eerste keer een pretecho aan huis, wat hebben wij genoten om naar onze kleine te mogen kijken met 20 weken zwangerschap. Manon is super vriendelijk, stelt je op je gemak, en neemt zeer zeker de tijd om mooie foto’s en video’s te maken. Wij zullen zeker over een aantal weken nog is een afspraak maken.

3. marts 2024

Super leuk om te horen!

Goed geregeld

Ik vond het prettig om gewoon lekker thuis de pretecho te doen .
Zo kon er meerderen familieleden meekijken.
En er werd rustig de tijd genomen om onze kleine goed in beeld te krijgen.

26. februar 2024

Besvarelse fra De Pretecho Specialist

super fijn om te horen dankjewel!

Heel fijn dat de pretecho specialist…

Heel fijn dat de pretecho specialist aan huis komt. Ze is rustig, vriendelijk en neemt echt de tijd. Hierdoor heb je echt het gevoel dat je op een rustige manier van een speciaal moment kan genieten. Ik zou deze ervaring zeker aan anderen aanraden.

15. februar 2024

Besvarelse fra De Pretecho Specialist

Dankjewel voor je lieve woorden! Heel fijn om te horen.

Gewoon top!

Het concept is super leuk en handig! Erg vriendelijk geholpen... neemt alle tijd voor je!!

4. februar 2024

Besvarelse fra De Pretecho Specialist

Dankjewel voor je lieve woorden! 😊

Hele fijne ervaring

Heel fijn dat Manon aan huis komt. Zo kun je in je eigen omgeving met familie je baby heel goed bekijken. Manon was niet tevreden over de kwaliteit van de foto’s van onze 3D echo, en heeft deze ondanks de drukke feestdagen binnen enkele dagen opnieuw bij ons weten te bezorgen. Dikke 5 sterren.

24. december 2023

Besvarelse fra De Pretecho Specialist

Dankjewel voor je lieve review!

Was een super fijne ervaring

Was een super fijne ervaring, heel professioneel. Ik vond het fijn dat het thuis was en dat ik zoveel mensen uit mocht nodigen die ik wilde.
Ook werd er echt gezorgd dat de kleine goed te zien was.
Zou het zo iedereen aanraden.

22. oktober 2023

Besvarelse fra De Pretecho Specialist

Wat een lieve reactie dankjewel!

Een ervaring als geen ander

Super ervaring om in een ontspannen setting naar je kleine te kunnen kijken op groot scherm. Veilig en fijne service.

12. oktober 2023

Besvarelse fra De Pretecho Specialist

Dankjewel voor je review, Fijn om te horen!