De Pretecho Specialist Anmeldelser

4,8

Heel fijn dat het gewoon in je eigen huis, in je eigen vertrouwde omgeving kon. Manon is vriendelijk, rustig en weet precies wat ze doet. Ze deed ook echt haar best om mooie beelden te maken, ondanks... Se mere

Wauw, wat een ervaring. Tweemaal lansgegaan voor zowel de geslachtsecho als de 3d echo. Helemaal fijne ambiance en onwijs aardige vrouw. Neemt de tijd, laagdrempelig en er mag een grote gezelschap aan... Se mere

Manon wist ons kindje snel te vangen en doordat het aan huis is kon mijn gehele familie mee genieten van dit bijzondere moment. Manon is goed in wat ze doet super aardig en begripvol nogmaals beda... Se mere

Hele fijne ervaring en lekker thuis. Dit hebben wij gekozen omdat we een drukke peuter thuis hebben rondlopen en we niet wisten of hij stil zou kunnen zitten op locatie. Dus nu omringd in de fijne eig... Se mere

1. Babyudstyrsbutik
  2. Fotobureau
  3. Graviditetsrådgivningscenter

Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Je gaat een zeer bijzondere tijd tegemoet. Hier wil je natuurlijk extra van genieten. Hoe geweldig is het om je kleintje al te kunnen bewonderen als die nog lekker warm in jouw buik zit. Voor het eerst het gezichtje zien of erachter komen of jullie een zoon of dochter verwachten. Wil je op een ontspannen manier kennis maken met je baby in je buik? Kies dan nu voor een pretecho bij ‘’De Pretecho Specialist’’ waarbij jij thuis een pretecho krijgt, gewoon vanaf jouw bank! Hier kun je je kindje zien in zowel 2D, als in 3D of 4D met live HD kwaliteit.

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

34 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Had het als cadeau gegeven aan mn dochter 🩷mn dochter

Had het als cadeau gegeven aan mn dochter , maar de vrouw was zo lief en zo professioneel.
Ook met de massage heeft mn dochter genoten eerst vond ze het spannend maar uiteindelijk liet ze dat los .
Geweldige ervaring zou het iedereen aan bevelen

28. juni 2025

Besvarelse fra De Pretecho Specialist

Super bedankt voor het delen van je ervaring!

32 weken en ingedaald…

Onze kleine heeft zich bij iedere eerdere echo verstopt en op het moment van de pretecho wisten we dat ik 32 weken zwanger was en dat onze baby volledig ingedaald was dus wij hadden weinig hoop dat we goede beelden zouden krijgen.
Manon heeft zo onwijs haar best gedaan en gaf niet zomaar op.
En het is haar gelukt!! We hadden een duidelijk gezichtje in beeld !
Het was heel fijn om thuis op onze eigen bank de echo te hebben en zo vonden we het ook fijn dat onze ouders er bij konden zijn.
Nogmaals heel erg bedankt Manon!

4. juni 2025

Iedereen aan te raden

Super fijn om in je eigen omgeving naar de kleine te kijken. Manon is super aardig en geduldig waardoor je extra kan genieten van de echo.

22. april 2025

Fijne ervaring!

Het was een zeker een fijne ervaring!
Er word goed geluisterd naar je eventuele wensen.
Ik heb gebruik gemaakt van de massage icm de 3D/4D echo.
Het was een fijne massage waarbij je kan praten, maar ook kunt genieten van de rust.
De specialist had een fijne, kalme energie tijdens het uitvoeren van haar werk, wat als prettig werd ervaren.
Tijdens de echo werkte de kleine jammer genoeg minder goed mee, maar ondanks dat bleef de specialist vriendelijk en geduldig.
Al met al was het een leuke ervaring en zou ik het iedereen aanraden!

9. april 2025

Top 3D echo

Manon is heel lief, sociaal en gaat goed om met de zwangere. Tijdens de echo legt ze veel uit en neemt ze de tijd om alles goed vast te kunnen leggen.

24. februar 2025

Besvarelse fra De Pretecho Specialist

Dank je wel voor je lieve woorden!

Super fijn om in je eigen huiskamer de…

Super fijn om in je eigen huiskamer de echo te hebben! De kwaliteit van de echo is ook echt super goed. Manon heeft echt haar best gedaan om de kleine er goed op te krijgen. :) mooie ervaring!

23. januar 2025

Besvarelse fra De Pretecho Specialist

Bedankt voor het delen van jou ervaring

aan te raden !

Wij hebben een super fijne ervaring gehad. ze zorgt voor kalmte en vrolijkheid en je voelt je gelijk op je gemak. Het was een super leuke maar ook bijzondere ervaring.

22. januar 2025

Geweldige ervaring!!

Wij hebben pas geleden een pretecho laten doen met 25 weken. En wat is dit geweldig zeg!! Het is erg fijn dat het in eigen omgeving is zodat er meer mensen bij kunnen zijn, op deze manier konden allebij de opa's en oma's mee kijken.

Er word echt tijd voor genomen en we hebben dan ook mooie plaatjes en video's mogen ontvangen.

Wij raden dit zeker aan!!!

23. december 2024