De Pretecho Specialist Anmeldelser

4,8

Heel fijn dat het gewoon in je eigen huis, in je eigen vertrouwde omgeving kon. Manon is vriendelijk, rustig en weet precies wat ze doet. Ze deed ook echt haar best om mooie beelden te maken, ondanks... Se mere

Wauw, wat een ervaring. Tweemaal lansgegaan voor zowel de geslachtsecho als de 3d echo. Helemaal fijne ambiance en onwijs aardige vrouw. Neemt de tijd, laagdrempelig en er mag een grote gezelschap aan... Se mere

Manon wist ons kindje snel te vangen en doordat het aan huis is kon mijn gehele familie mee genieten van dit bijzondere moment. Manon is goed in wat ze doet super aardig en begripvol nogmaals beda... Se mere

Hele fijne ervaring en lekker thuis. Dit hebben wij gekozen omdat we een drukke peuter thuis hebben rondlopen en we niet wisten of hij stil zou kunnen zitten op locatie. Dus nu omringd in de fijne eig... Se mere

1. Babyudstyrsbutik
  2. Fotobureau
  3. Graviditetsrådgivningscenter

Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Je gaat een zeer bijzondere tijd tegemoet. Hier wil je natuurlijk extra van genieten. Hoe geweldig is het om je kleintje al te kunnen bewonderen als die nog lekker warm in jouw buik zit. Voor het eerst het gezichtje zien of erachter komen of jullie een zoon of dochter verwachten. Wil je op een ontspannen manier kennis maken met je baby in je buik? Kies dan nu voor een pretecho bij ‘’De Pretecho Specialist’’ waarbij jij thuis een pretecho krijgt, gewoon vanaf jouw bank! Hier kun je je kindje zien in zowel 2D, als in 3D of 4D met live HD kwaliteit.

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

3D-4D echo aan huis

Manon kwam 's avonds bij ons thuis langs voor de 3D-4D echo, ze stelt je op je gemak, is vakkundig en doet echt haar best om mooie plaatjes en beelden te krijgen.

Onze dochter lag met haar handen en armen voor haar gezichtje en mijn placenta ligt aan de voorkant, wat het echt heel lastig heeft gemaakt om haar mooi in beeld te krijgen.

Uiteindelijk, na lang proberen, hebben we toch een glimp van haar kunnen opvangen en we zijn heel blij met de beelden en foto's.

Mocht je op zoek zijn naar iemand die 3D/4D beelden en nog veel meer van je kindje kan maken, aan huis, dan zou ik haar absoluut aanraden!

4. december 2025
De Pretecho Specialist-logo

Besvarelse fra De Pretecho Specialist

Dankjewel voor je lieve review! Ik ben blij dat het toch gelukt is ;)

Klantenservice is ver te zoeken.

Klantenservice is ver te zoeken.

Had problemen met het downloaden van de bestanden en kreeg de 2e keer het antwoord dat ik nog 1x de kans had om ze te downloaden want madam had ze al een hele maand voor me bewaard. Als je nou weet dat het niet lukt bij iemand vraag je toch of het gelukt is voordat je de bestanden wist ipv zoown rare email te sturen.
Ze was ook een uur binnen met opzetten en afbouwen in totaal. Dus een echo van een uur is ook onzin.

7. november 2025
De Pretecho Specialist-logo

Besvarelse fra De Pretecho Specialist

Beste Sarah,

Dank voor je feedback. De bestanden zijn meerdere keren verstuurd. Omdat de opslagruimte beperkt is, kan ik bestanden niet onbeperkt bewaren.

Wat betreft de afspraakduur: de pretecho zelf duurt geen uur, maar de totale afspraak wel. Dit staat vooraf vermeld op de website en in de e-mail bevestiging.

Ik neem je opmerkingen mee in mijn verdere optimalisatie van de dienstverlening.

Wij hadden een leuke ervaring

Wij hadden een leuke ervaring, Manon is super lief heeft heel veel geduld en is er oprecht voor jou en je baby!
en wij vonden het super fijn dat ze thuis langs komt!

3. november 2025

Good price for package

The results of the 3D/4D echo wasn't as good as those from my midwife, but possibly because it is a portable machine. But it was still very much worth it since I didn't have to travel. And the massage was also good and worth the price. Thank you, Manon!

24. oktober 2025

Aanrader!

Door bekkeninstabiliteit was ik niet in staat om ergens heen te gaan maar omdat het vanuit de comfort van mijn eigen huis was, was dit een fijne oplossing. Het pakte heel goed uit en super tof om de kleine in zulke goeie kwaliteit te zien vanaf je eigen bank op je eigen tv. Hele lieve vrouw ook dat is ook erg prettig.

29. august 2025

Geweldig

Manon is zeer professioneel en ontzettend lief.
We hebben prachtige 3D foto’s en 4D beelden ontvangen van onze kleine.
Wij zijn zeer tevreden.

4. august 2025