De Online DealerAnmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Topervaring met deze twee autoverkopers! Ik ben vriendelijk en professioneel geholpen vanaf het eerste contact. Geen gladde verkooppraatjes, maar een no-nonsense aanpak waar ik veel vertrouwen in had.... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zaterdag 20 juni was het zover, de aflevering van onze blauwe Audi ⁷ Q3 2.0 Qattro. We hadden met Mike afgesproken dat de wiel naven gespoten zouden worden en was dus netjes geregeld. Bij het aflever... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Erg fijn contact gehad met Tim van DOD afgelopen week. Snelle reacties en alle vragen werden naar behoren beantwoord. Alle onderhoud etc aantoonbaar. Na een ruime proefrit de hand geschud en een dag... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Afgelopen week mochten we onze nieuwe BMW M340i ophalen bij Tim van De Online Dealer. Zijn passie voor auto’s en zichtbaar geniet om mensen blij te maken. Alles tot in de puntjes geregeld en zeer ne... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Bilforhandler
  2. Automægler
  3. Brugtvognsforhandler

Skrevet af virksomheden

Wij zijn een jong en dynamisch autobedrijf met een echte passie voor auto’s en de klantbeleving tijdens de aanschaf van uw nieuwe auto. Wees welkom in Elburg en lees hier de ervaringen van de tevreden klanten die u voor zijn gegaan!

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

19 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vanaf het eerste contact direct zeer…

Vanaf het eerste contact direct zeer klantvriendelijk en betrouwbaar geholpen. Ook voor mijn inruilauto nog een nette prijs gekregen. Na aflevering zelfs nog een appje of alles goed was gegaan op de terugweg. Kortom : zeer fijne ervaring met deze dealer. Wellicht de volgende auto weer via hun.

11. januar 2025

Super bedrijf

Ben echt zeer te spreken over dit bedrijf. No nonsense en gewoon goede prijzen en perfecte service. Mocht je een nieuwe auto zoeken raad ik de online dealer van harte aan! Nogmaals super bedankt Tim!

24. december 2024
De Online Dealer-logo

Besvarelse fra De Online Dealer

Bedankt voor je mooie woorden Eddy en graag gedaan!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Aanbeveling om hier te kopen

VW Beetle ingeruild op een VW T-Roc. Prima prijs voor inruil ontvangen en bij aflevering van de T-Roc nog een goede beurt gehad en remblokjes, voorbanden en ruitenwissers vervangen. Dit is een zeer betrouwbaar adres om een andere auto aan te schaffen en Tim is een fijne eerlijke man, die zichtbaar geniet om nieuwe kopers blij te maken met hun nieuwe aankoop. Een absolute aanbeveling!

4. december 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb onlangs een Porsche Cayenne…

Ik heb onlangs een Porsche Cayenne Coupé gekocht bij De Online Dealer en ik ben ontzettend tevreden met de ervaring. De service was super! Vanaf het eerste contact was de communicatie duidelijk en professioneel. Alles werd helder uitgelegd en ze namen echt de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. De levering van de auto verliep vlekkeloos; de auto was in perfecte staat en volledig volgens afspraak. Ik kan De Online Dealer zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en klantgerichte dealer. Bedankt voor de geweldige service!

13. november 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nog betere auto dan durven dromen

We hadden een bepaalde zoekopdracht voor De Online Dealer voor een auto. We hadden bepaalde wensen maar deze zijn zelfs nog beter uitgekomen. Voor een hele goede prijs, een hele mooie en nette auto gekocht welke nog meer (fijnere) opties heeft dan durven dromen. Snel geleverd en helemaal netjes afgeleverd. Goede, vriendelijke, eerlijke en betrouwbare service!

24. oktober 2024

Servicegericht en betrouwbaar

Tim is eerlijk, vriendelijk en servicegericht. Ik ging kijken voor een nieuwe auto en het voelde meteen vertrouwd. Tim heeft zelf de imperfecties zoals putje in de lak, nieuwe banden en andere zaken opgepakt. Na een proefrit en goede onderhandeling heb ik de auto gekocht. Ook na de aankoop goed bereikbaar voor vragen. Ik deel de mening van de andere reviews dat dit een goed autobedrijf is, maar vooral ook meedenkend en betrouwbaar.

12. oktober 2024

Goed geholpen door tim

Goed geholpen door tim
Laatst een auto bij tim aangekocht. Achteraf bleken op hoge snelheid mijn remmen krom te zijn na 1 appje heeft tim dit direct opgelost super service en zeer klant vriendelijk!!

18. oktober 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super behandeld door Tim.

Super behandeld door Tim.
Erg bereidwillig en behulpzaam met alles.
Vandaag onze CLA opgehaald netjes gepoetst en klaar voor veel fijne kms.
Echt een aanrader en zeker voor onze volgende auto gaan we eerst even kijken bij De online Dealer.
Nogmaals heel erg bedankt voor de goede service Tim.

28. september 2024

Aanrader

Eerlijkheid, betrouwbaarheid en vriendelijkheid heb ik ervaren tijdens het onderhandelen en het kopen van mijn nieuwe auto. Tim neemt alle ruimte voor een gesprek/vragen en is transparant in zijn communicatie. Ik heb bij Tim een prachtige auto kunnen kopen die netjes is afgeleverd. Al met al een top zaak die ik zeker aan zou raden voor mensen die opzoek zijn naar een nieuwe auto.

14. september 2024

Top service

Het bedrijf was via de telefoon al heel netjes en vriendelijk, uiteindelijk wou ik naar een auto komen kijken maar kwam het steeds niet uit. Ook omdat het voor mij 2 uur rijden was. Maar de verkoper heeft netjes gewacht tot dat we allebei een goeie datum hadden voor de afspraak. En uiteindelijk heb ik de auto ook een week later opgehaald hij was helemaal netjes gepoetst en had een grote onderhouds beurt gekregen + 12 maanden auto trust garantie wat voor een garage heel netjes is om erbij te geven zonder extra betaling.
Kortom een goed bedrijf wat netjes en vriendelijk met klanten om gaat en hij zijn auto’s goed aflevert.

20. september 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.