Altid trygt at komme til tandlægen. Fået bøjle på, og det har været en god oplevelse, hele vejen igennem 🥳 Datoen er sat til i dag. Har netop fået nat bøjlerne og har sluttet forløbet. Fortsætter me... Se mere
Havde frygtelig tandpine og min egen tandlæge havde ferie. Fik en akut tid hos Elizabeth på Nørrebro 1 time senere. Elizabeth er virkelig dygtig og omsorgsfuld. Det er ikke sidste gang jeg kører ind t... Se mere
Havde tandpine på en lørdag ringede kl 11 fik tid efter to timer 7 efter timer har det meget bedre ferial dygtig tandlæge
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken på Nørrebrogade. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!
Nørrebrogade 160, 1., 2200, København, København N, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Taxa København hjælper mig ind i nummer 160, og videre til foden af Mount Everest: Trappen op til Dentalklinikken, hvor min dygtige, opmuntrende og pædagogiske tandlæge Peter Devel, er min behandler, som han har været gennem mange år.
Der var også en trappe til klinikken i Vanløse, men den var kun til Himmelbjerget, og vi klienter var glade og trygge ved Peter.
Desværre har han oplevet, at to af hans gamle klienter ikke kunne klare trappen i nummer 160. Det kan jeg også selv kun med hjælp.
Jeg har været dødssyg i lang tid, men første gang jeg var hos jer, var der en fornøjelig og hjælpsom stemning blandt personalet, og Peter var glad for at være der.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Nørrebro
Havde tandpine på en lørdag ringede
kl 11 fik tid efter to timer
7 efter timer har det meget bedre
ferial dygtig tandlæge

Besvarelse fra Dentalklinikken - Nørrebro
Jeg fik sat en implantat krone på i går og det føles som om den sidder perfekt. Alle er virkelig søde og rare og meget hjælpsomme.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Nørrebro
Havde frygtelig tandpine og min egen tandlæge havde ferie. Fik en akut tid hos Elizabeth på Nørrebro 1 time senere. Elizabeth er virkelig dygtig og omsorgsfuld. Det er ikke sidste gang jeg kører ind til hende.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Nørrebro
Datoen er sat til i dag. Har netop fået nat bøjlerne og har sluttet forløbet. Fortsætter med at have dem, til div. andre undersøgelser. De er også meget billigere end andre bøjletandlæger 🥳

Besvarelse fra Dentalklinikken - Nørrebro
Helt fantastisk tandlægeteam ved tandlægen Ferial og skønne assistent.
Jeg oplevede super professionel tandlægebehsndling og assistentens samarbejde helt i top.
Både professionalisme og medmenneskelig indlevelse, nærhed og forståelse. Jeg følte det gik op i en højere helhed og vil virkelig anbefale dem til alle heg kender.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Nørrebro
Super kompetent og dygtig og meget hurtig tid samme dag og havde ingen ventetid på klinikken.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Nørrebro
Det var god service, tandlægen var god til, at formidle det hun gjorde. 😆

Besvarelse fra Dentalklinikken - Nørrebro
Jeg har været på Dentalklinikken Nørrebrogade tre gange indtil videre. Den første gang til undersøgelse og vurdering af evt implantat. Jeg fik forelagt forskellige behandlingsmuligheder og valgte en af løsningerne, som jeg er sikker på, jeg bliver glad for. Resultatet er virkelig pænt.
Personalet er venlige og kompetente og informative, dejligt.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Nørrebro
Er meget glad for min tandlæge Peter Devel. Jeg er ikke superglad for tandlægetider, men han formidler tingene på en god og forklarende måde, så man føler sig i trygge hænder. Stor anbefaling herfra

Besvarelse fra Dentalklinikken - Nørrebro
En som altid god og grundigt håndværk af vores gamle ven Tandlæge Peter MEN blev meget chokeret over prisen for fyldning af lille hul bag øverste fortand over 2000 for ca20 min arb.overvejer at skifte Tandlæge efter dette,vi kører helt fra Greve gennem mange år.mvh Niels Vasby

Besvarelse fra Dentalklinikken - Nørrebro
Virkelig god behandling og god service. Man føler sig tryg og i gode hænder. Det gør sig i hvert fald gældende ved tandlæge Peter Devel.

Hurtig tid og god behandling Peter er fantastisk 🙂

Besvarelse fra Dentalklinikken - Nørrebro
Super søde mennesker og med stor forståelse for tandlæge skræk 🙂 kan klart anbefales

Besvarelse fra Dentalklinikken - Nørrebro
Min midlertidige krone faldt af igen lørdag morgen, og da min egen tandlæge havde lukket, fandt jeg denne klinik i København. Vi bor selv i Ringsted.
Fra første telefonopkald til jeg gik ud ad døren, blev jeg mødt af en helt fantastisk venlighed og omsorg. Receptionisten var smilende og imødekommende, selvom der var travlt, og tandlægen var utrolig sød, lyttende og professionel. Hun guidede mig trygt gennem behandlingen og viste stor interesse for mit videre tandforløb.
At jeg ovenikøbet kun skulle betale 464 kr. for akut behandling på en lørdag, kom som en kæmpe positiv overraskelse.
En varm anbefaling herfra. Tak for en oplevelse, der gjorde en stressende situation meget lettere at komme igennem.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Nørrebro
Super sød tandlæge som var virkelig hjalp mig med at forstå hvor problemet lå.
Jeg skulle ind med akut tandpine og de gav en virkelig god service.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Nørrebro
Tandlæge Peter Deval er super dygtig, rar og tryg! Samtlige klinikassistenter og sekretærer er så imødekommende og venlige.