Dentalklinikken - Nørrebro Anmeldelser

Nørrebrogade 160, 1., 2200 København, København N, DK

Min midlertidige krone faldt af igen lørdag morgen, og da min egen tandlæge havde lukket, fandt jeg denne klinik i København. Vi bor selv i Ringsted. Fra første telefonopkald til jeg gik ud ad... Se mere

Altid trygt at komme til tandlægen. Fået bøjle på, og det har været en god oplevelse, hele vejen igennem 🥳 Datoen er sat til i dag. Har netop fået nat bøjlerne og har sluttet forløbet. Fortsætter me... Se mere

Jeg fik tilset mit sår på Nørrebro-klinikken efter, at jeg havde fået fjernet en visdomstand ugen inden. Jeg blev mødt med en ekstrem venlighed både fra receptionen og den tandlæge, som behandle... Se mere

1. Tandlæge
  2. Kosmetisk tandlæge
  3. Tandklinik
  4. Tandlæge med speciale i tandimplantater
  5. Tandlægevagt
  6. Tandblegning

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken på Nørrebrogade. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!

• Nørrebrogade 160, 1., 2200, København, København N, Danmark

• 3585 6655

Svarer typisk inden for 1 uge

978 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super venlige og dygtige

Super venlige og dygtige. Tilfreds stamkunde her :)

8. maj 2025

Besvarelse fra Dentalklinikken - Nørrebro

Tusind tak for den flotte anmeldelse - skønt at høre, at du er rigtig tilfreds med at gå hos os.

Dentalklinikken Nørrebro

Akuttid til mig med voldsom tandlægeskræk

Jeg var forbi til en akuttid i påsken, da jeg havde ekstremt ondt i en kindtand. Jeg nævnte fra start, at jeg har voldsom tandskræk og der blev simpelthen taget de bedste hensyn. Jeg fik forklaret hvad de gjorde og hvorfor, jeg fik lov til at se hvilke instrumenter de brugte til hvad og tandlægen spurgte hele tiden om jeg var okay og om jeg havde brug for en pause. Til trods for mine uundgåelige angstanfald hos tandlæger, så var det så god en oplevelse, som jeg kan have.
Tak til tandlæge Erblina Demici for en støttende tur til akuttid.

Kære Natascha

Tusind tak for din ærlige og varme anmeldelse. Vi ved, hvor stort et skridt det kan være at gå til tandlægen med tandskræk – og derfor betyder det ekstra meget at høre, at du følte dig tryg og mødt med forståelse hos Erblina. Vi håber, dit næste besøg bliver mindst lige så trygt.

Fjernelse af kindtand

Fik her til aften bortopereret en kindtand.
Fik en akut tid indenfor 1 time.
De var venlige og fagligt kompetente.
Forklarede undervejs hvad der blev gjort, og spurgte jævnligt til mit velbefindende.
Fin information om hvordan jeg skulle forholde mig de kommende dage.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Nørrebro

Tak for din anmeldelse – og for at dele din oplevelse med os. Det glæder os at høre, at du fik hurtig hjælp, og at du følte dig godt informeret og taget hånd om under hele forløbet. Vi ønsker dig god bedring og ser frem til at tage imod dig igen, hvis behovet opstår.

Bedste oplevelse 🥰

Havde en meget akut situation idag, har næsten ikke kunne sove nogle dage, pga jeg fik opereret en tand ud i tirsdags, i nederste visdomstand… Det blev ved med at gøre så ondt men pga påsken havde min egen tandlæge ikke tid. 1813 sagde jeg skulle kontakte en akut tandlæge, jeg ringede herind kl 13 var så heldig at få en tid allerede kl 14:30🤗 Jeg er så positiv og taknemmelig for denne tandlæge! Så hjælpende, så søde! Virkelig en god chef der er i tandklinikken. Så professionelle, så dygtige🤗 Overvejer stærkt at skifte min tandlæge hertil 🦷 - tusind tak for hjælpen, kan slet ikke beskrive min inderste taknemmelighed🥰. Ses helt sikkert igen👌

Kære Nina

Tusind tak for din varme og detaljerede anmeldelse. Det betyder virkelig meget for hele teamet. Det glæder os at høre, at du følte dig hjulpet, taget godt imod og tryg i en svær situation. Vi ved, hvor generende tandpine kan være, så det er ekstra rart at vide, at vi kunne gøre en forskel. Du er altid velkommen hos os – vi ser frem til at tage imod dig igen.

Teamet hos Dentalklinikken Nørrebro

Fantastisk venlig og omsorgsfuld behandling

Jeg har skiftet tandlæge til Dentalklinikken på Nørrebro og har gået der i et par år og har kun KÆMPE ros til både Hamid og svenske Elisabet. Sidstnævnte var jeg hos igen i går, hvor jeg fik lavet en rodbehandling. Elisabet var meget lydhør og omsorgsfuld og ikke mindst professionel og dygtig! Jeg har kun hands up, fanfare og masser af ros til både hende og tidligere Hamid og kan varmt anbefale Dentalklinikken

14. april 2025

Kære Christina

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – den varmer virkelig! Det betyder meget for os, at du føler dig godt behandlet og lyttet til, og vi sender straks din ros videre til både Elisabeth og Hamid. Vi er glade for, at du har valgt at skifte til os og ser frem til mange gode besøg fremover.

Dentalklinikken Nørrebro

I gode og kompetente hænder.

Med akut opstået tandpine fik jeg hurtigt en tid. Jeg har tandlægeskræk så jeg var meget nervøs. Der var 15.min ventetid, men det var det hele værd. Blev modtaget af en meget empatisk receptionist og fik den beste behandling af tandlæge som også var meget empatisk og jeg følte mig i meget trygge hænder. Og så lige en shout out til klinik assistenten for at skrue op for musikken. Og sidst men ikke mindst blev jeg ringet op i dag (lørdag) af receptionisten der gerne ville høre hvordan jeg havde det. Mega god stil.

4. april 2025

Kære Anja

Tusind tak for din grundige og varme anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at du – trods tandlægeskræk – følte dig tryg og godt taget imod af både receptionist, tandlæge og klinikassistent. Vi sætter stor pris på, at du også bemærker opfølgningen – det er vigtigt for os, at man ikke står alene efter en behandling. Tak for tilliden – du er altid velkommen hos os!

Teamet hos Dentalklinikken

Jeg har været patient hos Anniina

Jeg har været patient hos Dentalklinikken Nørrebro i flere år og har kun haft gode oplevelser. Jeg kan varmt anbefale dem videre! Der har stort set aldrig været ventetid – jeg har tit fået en tid samme dag eller inden for få dage.

Særligt vil jeg fremhæve deres nye tandlæge, Anniina. Hun er virkelig grundig, rar og forstående – man føler sig i trygge hænder hos hende.

4. april 2025

Besvarelse fra Dentalklinikken - Nørrebro

Tusind tak for din trofaste opbakning og for de flotte ord! Det glæder os at høre, at du har haft gode oplevelser gennem flere år – og at du føler dig i trygge hænder hos Anniina. Din ros er givet videre, og den varmer helt sikkert. Vi ser frem til at tage godt imod dig mange gange endnu.

Dentalklinikken Nørrebro

God service fra start til slut 👍🏻

God service fra start til slut.
Super søde og kompetente sekretærer, tandlæge og klinikassistent 😃

Smil, hurtig tid og grundig undersøgelse med professionel rådgivning.

Alle udviste empati og ro, hvilket var rigtigt rart, da jeg selv var lidt i chok over mine tænders tilstand og dermed prognose.
Afslutningsvis fik jeg forsikring om en effektiv behandling med et varigt og pænt resultat.

Dette har kun gjort mig overbevist om, at det er her jeg skal fortsætte min behandling og få mit fremtidige smil lavet (i samarbejde med en tandtekniker, som Dentalklinikken også samarbejder med og gav mig info om) 🥰

Så alt i alt en virkelig positiv og rar oplevelse, selvom beskeden var nedslående - og er nu fortrøstningsfuld og ser frem til videre behandling 👍🏻

Tak til alle i klinikken og call centret 🙏🏻

27. marts 2025

Kære Pernille

Tusind tak for din detaljerede og hjertevarme anmeldelse. Det betyder meget for hele teamet – både i klinikken og i callcentret – at du følte dig trygt modtaget, grundigt informeret og godt rådgivet, selv i en svær situation. Det er netop vores mål: at skabe ro, overblik og tryghed, også når beskeden ikke er den, man håber på. Vi glæder os til at følge dig videre i forløbet og til at hjælpe dig godt på vej mod dit nye smil.

Dentalklinikken

Værste og mest inkompetente tandlæge…

Værste og mest inkompetente tandlæge oplevelse jeg nogensinde har oplevet. Tandlægen kigger på mig og fortæller mig at min visdomstand ikke kan vokse fordi jeg er over 25 på trods af jeg her to visdomstænder der er brudt gennem de sidste 3 år. På trods af jeg gentagne gange fortæller hende at de er vokset fra jeg var 27-30 siger hun bare det er umuligt. Jeg har endda løbende fået taget røntgen billeder hos tidligere tandlæger, hvor de har fortalt mig tænderne er brudt mere og mere frem. Helt absurd oplevelse. Hun får lov til at rense tandkødet omkring min visdomstand, og det får jeg så lov at betale 375 kr., jeg var der i under 10 minutter. Og hun gjorde vitterligt intet andet. Det var en helt igennem uduelig og frygtelig oplevelse.

31. marts 2025

Kære Ditte

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at dit besøg ikke levede op til dine forventninger. Hos Dentalklinikken tilstræber vi altid en professionel og respektfuld behandling baseret på faglig vurdering – også når der kan være forskellige opfattelser af forløbet.

Vi tager din tilbagemelding til efterretning.

Akut tid samme dag

Akut tid samme dag. Blev mødt af venlige og professionelle personaler.
Rimelige priser.

15. marts 2025

Besvarelse fra Dentalklinikken - Nørrebro

Mange tak for anmeldelsen :)

Professionel viden og erfaring i Praxis…

Professionel viden og erfaring i Praxis behandling af akutte tandproblemer!
Stor Tak til Elisabeth!
Gunner

24. februar 2025

Kære Gunner

Tusind tak for din anmeldelse og de fine ord. Vi er glade for, at du oplevede professionel hjælp i en akut situation – og din ros er naturligvis givet videre til Elisabeth. Tak fordi du tog dig tid til at skrive!

Teamet hos Dentalklinikken Nørrebro

Jeg har fået kroner på alle mine tænder…

Jeg har fået kroner på alle mine tænder af Fadi Dawood. Ud over at Fadi har givet mig mit smil tilbage med de flotteste tænder har han med sin profesionelle og ekspertise og rolige væsen formået at fjerne min tandlægeskræk. 100 procent anbefaling herfra.

6. januar 2025

Kære Dorthe

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fine ord om Fadi. Det glæder os dybt at høre, at du ikke bare er glad for resultatet – men også har fået trygheden og smilet tilbage. Din tillid og anbefaling betyder meget, og vi har naturligvis delt din ros med Fadi.

Dentalklinikken Nørrebro

Jeg vågnede op lørdag morgen med…

Jeg vågnede op lørdag morgen med massive smerter fra en visdomstand. Jeg måtte erkende at jeg skulle til tandlægen og 45 minutter senere fik jeg en tid.
Jeg havde min 2-årige under armen, og hele personalet var SÅ søde og gjorde alt hvad de kunne for at holde min søn underholdt mens jeg blev tilset.
Selve udtrækningen af tanden var fuldkommen smertefri, super effektivt og de sikrede sig hele tiden at jeg var okay og uden smerter.
Jeg var meget imponeret og overrasket over hvor god en oplevelse det var!
Tusind tak for hjælpen 🦷

18. januar 2025

Kære Emily

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig hurtigt – og der blev taget godt hånd om både dig og din lille søn. Det betyder meget for os at skabe en tryg og behagelig oplevelse. Tak fordi du delte din oplevelse! 😊

Dentalklinikken Nørrebro

Jeg vil give mine varmeste anbefalinger…

Jeg vil give mine varmeste anbefalinger til tandlægen Elizabeth. Hun er imødekommende, yderst kompetent, og meget sød og omsorgsfuld. Jeg kom der akut med tandpine, og fik fjernet en tand, aldrig har jeg mødt sådan en sød og kompetent tandlæge før. Hun tager sig god tid til en, og forklarer alt så man forstår det. Jeg har skiftet tandlæge, så jeg nu kommer fast hos Elizabeth. Meget tilfreds!

31. december 2024

Kære Sandra

Mange tak for din meget flotte anmeldelse og de varme anbefalinger! Det betyder utrolig meget for os at høre, at du har haft en så positiv oplevelse hos Elizabeth. Vi er glade for, at hun kunne hjælpe dig akut og gøre behandlingen tryg og forståelig.

At du har valgt at skifte til os og gå fast hos Elizabeth sætter vi også stor pris på, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen på klinikken.

Ekstremt søde

6. januar 2025

Kære Tina

Tusind tak for den søde anmeldelse :)

Dentalklinikken Nørrebro

Jeg havde i dag et besøg hos…

Jeg havde i dag et besøg hos Dentalklinikken, da min visdomstand gjorde ondt. Tandlæge Muhammad Daoud var utrolig venlig og professionel. Han forklarede mig klart, hvad der var galt, og fik behandlingen til at føles skånsom og effektiv. Jeg blev hurtigt taget hånd om, og hele oplevelsen var positiv. Jeg kan varmt anbefale både klinikken og særligt tandlæge Muhammad Daoud.

31. december 2024

Kære Kerim

Tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse hos os, og at din tandlæge Muhammad Daoud kunne hjælpe dig med din visdomstand på en venlig og professionel måde.

Det er vigtigt for os, at vores patienter føler sig trygge og godt informeret under behandlingen. Din anbefaling betyder meget. :)

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.