Morsø Jernstøberi A/S Anmeldelser

2,0

Jeg har købt en Morsø Fono grill, den lever slet ikke op til forventningerne, trods det smarte design, jeg har tidligere haft en Weber grill. Fejlen ved Morsø er at stege emnerne kommer i direkte kon... Se mere

Jeg købte en Morsø FORNO GASGRILL MEDIO d 2. Juni i Imerco, Frederiksberg Centeret, KBH. Da jeg kom hjem og pakkede den op, viste det sig at der var ilagt to venstre riste. Med andre ord, en redu... Se mere

Jeg havde købt et Morsø udebord og kunne konstatere, den rustede efter et par år. Jeg henvendte mig til XL-byg Struer, de bad mig tage billeder af bordet. På samme tid spurgte jeg, om de havde re... Se mere

1. Industridesignvirksomhed
  2. Pejseproducent
  3. Pejsebutik
  4. Grillbutik
  5. Stålværk
  6. Brændeovnsbutik

Morsø believes in creating the feeling of home Since 1853 and through solid craftsmanship, design and exquisite materials our products have created an authentic atmosphere, that makes life at home even better Morsø makes wood burning stoves, outdoor ovens, BBQ, kitchenware and Table top products that last forever.

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

2,0

Har en Forno Medio som vi er super glade for.

Har en Forno Medio, og har haft den siden den kom i handlen. Vi er super glade for den. Den er nem at kontrollere. Ydermere har den et fantastisk design.

13. september 2021

Besvarelse fra Morsø Jernstøberi A/S

Tak for din dejlige tilbagemelding. Vi er altid glade for feed back fra vores kunder. Fortsat god fornøjelse med Forno Gas - og husk der kan jo heldigvis grilles året rundt :-) / Ellen, Morsø Marketing

Dårlig behandling og helt til grin. Læs:

Det som startede med at være en sjov fornøjelse, nemlig at deltage og bruge tid på en konkurrence som promoverede Morsø grill, og som jeg glad deltog i, og ovenikøbet vandt på en rigtig god grill idé - endte med at blive en pinlig farce og en uskøn udstilling af Morsøs medarbejders smålighed og ulyst til at yde en god og rimelig service til en potentiel kunde. En kunde som hellere end gerne havde udskiftet sin gode Weber 400Q gas grill ud med en ny Morsø. Det kommer imidlertid næppe til at ske efter denne dårlige oplevelse:

Vandt en Balcone elgrill i TV2 morgen tv men da jeg ikke ønsker at bruge en El-grill og da jeg ikke ejer en altan som grillen er beregnet til beder jeg pænt om at Morsø veksler min el-grill til en gas grill mod at betale differencen. Jeg får det fantastiske svar at jeg kan bare sælge el-grillen i DBA og så købe en Morsø gasgrill !!!!
Efter at have snakket frem og tilbage med flere medarbejdere får jeg så det tilbud at jeg kan vente til Oktober og så betale 2000kr til Morsø. Så vil de sende en Forno Medio gasgrill til mig. Det er godt nok helt skørt når jeg i fri handel kan købe grillen til 2600kr. og når el-grillen står til 2000kr. !!! Det er en difference på 600kr og ikke 2000kr. NEJ TAK !
Morsø opfatter åbenbart deres vinder i konkurrencen som helt idiot.
Info: På Morsøs webshop oplyses følgende priser,
Balcone elgrill med ophæng 3500kr.(min gevinst)
Forno Medio gasgrill står til 5000kr.

Opdatering:
Nu tilbyder Morsø at sende et grill-bord mod at jeg at betale 500 kr ekstra til Morsø MEN bordet står til nøjagtig samme pris som den Balcone el-grill incl. ophæng på deres webshop og som jeg har vundet i deres egen konkurrence......
Det mest latterlige er at "E" fra kundeservice skriver til mig at Mårsø "ikke går i små sko"... ha-ha !

Opdatering 10/8-21
I dag skriver kundeservice at det var en beklagelig fejl at opkræve de 500 kr. og vil fremsende det omtalte grill bord uden yderligere omkostninger........

Mon nogen fra Morsø overhoved læser anmeldelser ?
Det håber jeg ellers lærer de ingenting og bliver aldrig bedre. Under alle omstændigheder svarer de ALDRIG på kommentarer ! Tankevækkende.
MVH CS

Opdatering efter svar fra Morsø:
Nej ! I konkurrencevilkår havde i selv skrevet "kan ikke byttes til kontanter" - Og jeg har aldrig ønsket kontanter. Men det er ikke det det drejer sig om det har i ikke forstået. Det er jeres komplette mangel på service og så er det helt til grin at I fastholder jeres kunstig høje web priser og henviser mig til dem, når I udmærket ved at disse priser er fiktive og kun er til forhandler "beskyttelse".
Bordet i endte med at sende til mig solgte jeg via DBA uudpakket. Jeg fastholder at jeg aldrig igen vil handle med jer og ikke ønsker at eje noget fra jer igen.
Jeg gider heller ikke at bruge mere tid på jer uanset hvad i finder på at skrive som svar. Øv med jer.

9. august 2021

Kære Carsten,
Morsø har læst din anmeldelse - og vores oplevelse af sagen er imidlertid en noget anden. Det er helt korrekt, at du var den heldige vinder af en Balcone el-grill med ophæng, i TV2's Go'Grill sommerkonkurrence. I konkurrencebetingelserne stod der tydeligt, at præmien ikke kunne byttes til et andet produkt, eller veksles til kontanter. Du spørger så allgevel, om du må bytte din gevinst til en Medio Gas Grill mod at betale differencen. For at yde dig en ekstra god service fraviger vi konkurrencebetingelserne og siger ja til det, men oplyser samtidig, at grillen, du ønsker, først er til levering senere. Det indvilger du i. Da så grillen kommer på lager, meddeler vi dig, at differencen på din gevinst (en Balcone El-Grill) og en Medio Gas Grill er kr, 2000,- (Vejledende udsalgspris på begge produkter) Det er korrekt, at vi glemte, at der også var et ophæng med i præmien - det beklagede vi - så differencen på de to produkter var så i stedet kr. 1500,-. Det ville du ikke acceptere, da du kunne finde en Medio Gas Grill på nettet til (citat fra dig)ca kr. 2000,-. Det vil sige, at du forlangte, at vi skulle bytte din præmie (vejledende udsalgspris) lige over med en Medio Gas Grill, til en pris, vi ikke har set eller oplevet før??? Vi tilbød så dig at finde et andet produkt fra vores produktsortiment til en værdi af kr. 3500,- (din præmies værdi), som vi så fragtfrit ville levere til dig. Du valgte et Terra Udebord, og vi sendte det til dig. Dårlig service? - det kan vist diskuteres :-)
Morsø håber nu blot, du får stor glæde af din præmie.
Venlig hilsen Ellen/ Morsø Marketing

Til skræk og advarsel!

Til skræk og advarsel!

Kan på ingen måde anbefale køb af Morsø Forno udeovn. Produktet ruster på trods af at ovnen altid efter brug beskyttes med original cover og opbevares i garage fra oktober til april.
Jeg passer normalvis altid godt på mine ting og derfor kan det kun irritere at købe et produkt fra et anerkendt mærke som Morsø men efterfølgende kan konstatere at hverken kvalitet eller kundeservice eksisterer😢. I mit tilfælde er vi ikke ved forhandler oplyst om at rust og løbende reparation er helt almindeligt ved dette produkt og desværre noget man ved konstatering af mangel først opdager når det er for sent.
Utroligt at man kan overleve med så ringe kvalitet og service!
Jeg køber ALDRIG Morsø igen - desværre må jeg sige - for de har et flot og indbydende design men de har meget at lære i forhold til kvalitet.
Håber virkelig at andre læser bedre på lektien end jeg har gjort før køb af Morsøs produkter.

16. juli 2021

Kære Janni,
Morsø er kede af din dårlige oplevelse med en af vores meget populære produkter. Det er korrekt, at Morsø Forno udeovn ved brug og med tiden vil patinere/ruste. Også selvom der anvendes cover, som dog minimerer patineringen mærkbart. Vi skriver også i manualen at rust vil forekomme, men at det nemt og hurtigt kan fjernes ved brug af Morsø Repair Kit, som er beregnet til samme formål og som er vedlagt produktet, ved køb. Det er selvfølgelig beklageligt, at du ikke er blevet gjort opmærksom på det hos forhandleren, hvis du har spurgt om det. Og hvis du ikke - helt mod sædvane - har kunnet få svar hos Morsø kundeservice, beklager vi selvfølgelig også det! Du kan i øvrigt finde en video på vores hjemmeside - morsoe.com - der viser, hvordan du bruger Morsø Repair Kit, så din Morsø Forno holder sig smuk år efter år.
Ellen / Morsø Marketing

Ringeste kundeservice jeg nogensinde har oplevet...

Aldrig har jeg oplevet så ringe en kundeservice, som den jeg har oplevet hos Morsø. Jeg købte en skærebræt til 499,- kr. Allerede efter første vask frigav det splinter, hvorfor jeg kontaktede virksomheden. Her fik jeg at vide at træ er et levende materiale, og over tid kan forandre sig. Jeg forklarede, at skærebrættet var nykøbt. Men vedkommende sagde direkte, at hun ikke ønskede at hjælpe mig, udover at fortælle mig, at jeg kunne gå til forretningen, hvor det var købt (3 timers kørsel fra min bopæl) og/eller selv slibe det ned og give det olie.
Jeg troede Morsø stod for kvalitet, men aldrig har jeg oplevet et skærebræt i så ringe en kvalitet, og så til den pris - jeg køber ALDRIG et skærebræt herfra igen, og heller ikke andre produkter. Det er den ringeste kunde"service" jeg nogensinde har oplevet:-(((

5. juli 2021

Flot design men elendig kvalitet!

Købte en Morsø Forno gas grill, blev slemt skuffet over funktionalitet og kvalitet. Stoppede med at fungere efter 5 ganges brug, og fik beskeden om at jeg skulle skille den ad og rense dysserne, hvilket ikke kunne lade sig gøre. Sender den til reparation via forhandleren og får den retur defekt og nu uden ristene. Heldigvis fik jeg mine penge retur af forhandleren. Kan IKKE anbefales herfra!

28. juni 2021

Havde udfordringer med at få min Morsø…

Havde udfordringer med at få min Morsø medio grill over 300 grader - det viste sig at inderste ring manglede fuld gas tilførsel !
Morsø sendte en super beskrivelse til genetablering af gastilførsel og nu er min Morsø så god som ny🔥 Tak for det 🤗

28. juni 2021

Super service ❤

Købte en Morsø grande og havde et lille problem med at maling var skrabet af på et lille felt på str med en lillefingernegl og efter kontakt med Keld Agerholm fra Morsø blev jeg kun mødt med forståelse og en ny grill blev sendt til mig dagen efter, super kunde service fra dem 😍
Det bliver ikke sidste gang jeg handler hos dem.

26. maj 2021

Ringe kvalitet på alle ude produkter

Kan se jeg skulle have læst her først, men af skade bliver jo man klog, men samtidig også fattig, øv øv.

Har deres gasgrill den store, efter 1 år ligner den l**t, også selvom man har gjort alt for at passe på den og købt deres eget cover til en formue. Og den har skam stået fint opbevaret vinteren over.

Samtidig modtog vi deres store pizza ovn med brud på lakken og dertilhørende rust, forhandleren har ikke tænkt sig at svarer tilsyneladende, så jeg ved ikke helt hvordan dette kan blive fikset.

Så vi smutter nok retur til weber igen, hvis det overhovedet er muligt at sælge disse ting til en pris så man bare kan købe en billig Weber, hvilke jeg tvivler på sådan som tingene ser ud nu.

Konklusionen må være at deres ude produkter slet ikke er modne endnu, så undgå helst at køb dette vil min anbefaling være. Særligt når man ser hvor passive Morsø er i forhold til anmeldelserne herinde, så er de ret ligeglade med deres kunder.

Jeg har ihvertfald en masse billige Morsø ting til salg nu, hvis man er til ekstrem patina.

25. maj 2021

Manglende kvalitets kontrol af Forno Grande Grill

Købte en forno grande grill for 4 dage siden.
Midterste rist ikke i niveau med de 2 andre riste (for høj).
Ved brug af stegepande løber fedtstoffet ud i pandens ene side
Grillen har svært ved at tænde.
Med 2 blus tændt fik vi grillens temp. op på 230 grader. Ved hjælp af 3 brændere 275 grader.
Det ved en udetemp. på 11 - 12 grader.
Temp. måleren dugger så det er svært at aflæse temperaturen.
Lås til snoren i medkøbt orig cover har næsten ingen ingen funktion. Kan ikke holde snoren (glat) i ønskede position.
Hvorfor må coveret ikke dække grebene nu når i skriver grillen kan stå ude hele året ?
Dårlig brugsvejledning - ikke udførlig. Bla. m.h.t justering af tænd mekanisme mm.
Kvalitets kontrol ?
En grill til 5000 kr. på man forvente at tingene fung. 100 pct

23. maj 2021

Jeg købte for 3 år siden en Morsø…

Jeg købte for 3 år siden en Morsø Forno, og den lever op til forventningerne. Ikke kun pizza, men også andet på grill, el. gryderetter, bliver rigtigt godt. Og brød bliver så godt, at det nærmest er spist inden det kommer på bordet ;-)
Købte for et par måneder siden en Morsø Medio Gasgrill, den lever mere end op til forventningerne. Jeg skulle, som alt andet nyt lige, blive fortrolig i brugen, men den har ikke skuffet.
Begge produkter kan anbefales.

4. maj 2021

Virkelig dårlige pander

Vi har fået 3 pander i julegave. De er simpelthen de værste pander jeg nogensinde har prøvet. Man kan ikke stege noget på dem uden det hænger fast på panden. Pandekager er umuligt at lave på dem!! Det er virkelig ærgeligt for konceptet med at man kan smide dem i opvaskeren er genial. Men ikke engang der kan de blive rene for alt det fastbrændte der kommer meget af når man laver mad med dem. Øv.

11. april 2021

Medio Gasgrillen bliver ikke mit sidste Morsø produkt på terrassen.

Jeg er en sand grill entusiast og jeg har skiftet min Weber ud med gasgrillen Medio. Pisse flot grill, og bliver hamrende varm 350+ og jep, vi griller tit pizzaer. Har intet negativt at sige. Blive lynhurtig varm, nem rengøring (bare brænd den af med fuld skrue) brug helst ikke stålbørsten på støbejernsristen. Det er opskriften på rust. Hellere halver et løg, stik en gaffel i og rengør risten med løget.
Og gider folk så stoppe med at brokke sig over rust på et støbejernsprodukt (ikke gasgrillene) som står udendørs. Det hedder patina, og prøv at vis mig et stykke støbejern som ikke rustet udendørs. En skam at virksomheden skal kritiseres pga. folks uvidenhed over for materialet af det produkt de selv har købt. En udendørs støbejerns skal have lov til at ruste lidt. Ellers må man slibe og male den konstant, hvortil Morsø også har lavet et godt produkt til. Gider man ikke rusten eller vedligeholdelsesarbejdet, så skulle man have researchet lidt mere omkring hvad man købte, og så have fundet en anden løsning.

27. februar 2021

Fantastisk go kundeservice

Fantastisk go kundeservice.
Hurtig og uden bøvl!
Handler helt sikkert igen hos vores hæderskronede lokale firma
Tak Keld👍🏻😀
Brænder i grill defekt, og dagen efter kom posten med en ny.
Det kan simpelthen ikke gøres bedre😁

21. januar 2021

Forno Medio 2 købt 24 Juni 2020.

Forno Medio 2 købt 24 Juni 2020.

1) Rist knækket 2 gange (er ombyttet)
2) Yderste brænder virker ikke - fra december 2020
3) Kan ikke lukke korrekt
4) Yderriste er faldet ned flere gange når låget åbnes

Bevares - den står på og er blevet brugt udenfor i det Danske vejr. Dog rimelig overdækket og på plant bord!

Det er uden tvivl den kønneste gasgrill som er på marked, men bestemt ikke egnet som brugsgenstand, og skrottes nu.

Kan ikke anbefale den

8. januar 2021

Har fået et grydesæt i julegave

Har fået et grydesæt i julegave - 4 stk. Står til en værdi af ca 1300kr på deres hjemmeside - håndtagene bliver lige så varme som en brændeovn..... hvilket firmaet så skulle holde sig til og ikke producere køkkengrej. Utroligt skuffende og uprofessionelt :-(

30. december 2020

Køb ikke deres udeprodukter

Købte en Grill Forno 2 (fra KitchenOne) - ankom med store afskrabninger af malingen og flere dybe ridser - tydeligvis pga den mangelfulde indpakning fra fabriken der gør at emner i pakken vil skrabe mod hinanden under transport og håndtering på lager.

Fik besked på (Leverandør svar til KitchenOne) at kunne jeg udbedre skaderne med det medfølgende reperationskit (slibepude og spraydåse). Har du oceaner af tid og erfaring med omslibning og sprøjtemaling kan du måske blive glad for den ellers hold dig væk.

2. september 2020

morsø medio gasgrill

har haft morsø medio gasgrill i 3 måneder.
Det første jeg lagde mærke til da jeg pakkede den ud var at knapperne sad skævt og jeg henvendte mig til morsø med det, de mente så ikke det var et problem at de viste 30% forkert og det siger jo noget om deres kvalitetskontrol hvis de acceptere det (havde nok ikke gået hos weber)
Ydermere sidder ristene fast i låget nogle gange når de er varme og falder ned med et brag når man åbner låget (kendt problem for morsø)
Så er en af ristene revnet (også kendt problem for morsø)
Hullerne i bunden er også lavet så fedtet løber ud med slangerne på bordet og ikke i opsamlingsskålen (også kendt problem for morsø)

Men den er da flot 😊

28. juli 2020

God service fra Morsø

Har købt en Morsø Forno Grande, gevindet på gasstudsen var desværre ikke helt skåret som det skulle være, og kunne ikke skrues på. Ringede til Morsø og fik fat i en flink mand, der straks sendte en ny, der lå i postkassen et par dage efter. Ærgeligt det ikke spillede fra start, men rigtig god service fra Morsø

21. juni 2020

Undlad at købe Morsø Forno gasgrill

Undlad at købe Morsø Forno gasgrill, kvalitet er alt for dårlig i forhold til prisen, grillen har et flot design og fremstår som kvalitet, men brænder enheden er noget "pangel" den er svær eller snarest helt umulig at tænde, når man så endelig får begge ringe tændt har den så dårlig varmedækning så man tror det er løgn, jeg har lige kasseret en grill der brugt i 2 år, det er for dårligt, vælg et andet produkt end Morsø.

22. april 2020

Morsø pizza ovn

jeg har købt en Morsø pizza ovn, ved ankomsten havde den en del skader som jeg ordnede med det med følgende rep kit, efter et par måneder var foden og kanterne angrebet af rust ( den har altid haft et dækken over sig), efter sæsonen blev alt rust slæbet væk fra foden og selve ovnen, og blev kørt ind under et halvtag hvor den har stået hele vinteren, da jeg kørte den ud her i påsken, var hele foden angrebet af rust, og overdelen var angrebet flere steder ikke bare på kanterne. til sammenligning har jeg en 15 år gammel weber der ikke har rust på sig.
men som jeg kan læse her på siden, kan det vist være lige gyldig med at klage..vil aldrig anbefale Morsø til nogen som helst. alt for dyrt et produkt af ringe kvalitet

20. april 2020