De Machinekamer Anmeldelser

TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prachtige tafel (Volante Beuken), solide en na een half jaar nog als nieuw. Makkelijk schoon te maken. Levering was bij ons prima op tijd. O, ja: Reviews over levering zouden los moeten staan van d... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vorig jaar hebben wij 4 barkrukken gekocht. Helaas was er één kapot gegaan. Hiermee langs geweest bij de vestiging in Utrecht, daar keurig geholpen en de barkruk achter gelaten zodat de servi... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Enige tijd geleden waren we in de showroom in Rotterdam waar we bij een zeer vriendelijke verkoper twee fauteuils (Poul) hebben besteld. We moesten er wel een paar weken op wachten maar dan krijg je... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Unfortunately, my experience with De Machinekamer has been very disappointing. I purchased a extendable dining table with delivery and assembly. From delivery, the tabletop was misaligned... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Møbelforretning
  2. Butik med bar- og restaurationsmøbler
  3. Dagligstuemøbelbutik
  4. Butik med genbrugsmøbler

Skrevet af virksomheden

Nieuw, vintage & jong design meubilair | Sav & Økse | Galvanitas Compass Collection | Dykmeyer | Showrooms in Zaandam, Utrecht & Rotterdam

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

25 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Veel te laat.

Veel te laat.

8. januar 2026

Beste klant,

Vervelend om te lezen dat je dit zo hebt ervaren. Een korte melding als deze geeft ons helaas te weinig informatie om inhoudelijk te kunnen reageren of iets voor je te betekenen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slechte ervaring met levering…

Zeer slechte ervaring met levering eettafel en stoel.

Zouden 6 december bezorgd worden,
Maar nu bijna een maand later nog niets..
Levering twee keer afgezegd terwijl we hiervoor thuis waren gebleven.
Na mailwisseling en meerdere keren bellen wordt er nu al 10 dagen niet op mails gereageerd. Het probleem zou bij Dynalogics liggen welke de items “kwijt” zou zijn. Volledig onacceptabele service.
Ook niet het idee dat hier iemand bij de Machinekamer de leiding neemt om dit probleem op te lossen.

Normaal gesproken zeer terughoudend met slechte reviews plaatsen, maar dit is echt zeer teleurstellend.

2. januar 2026

Beste Nelis,

Bedankt voor het delen van je ervaring. We begrijpen hoe frustrerend dit is. Meerdere keren thuisblijven voor een levering die wordt afgezegd en daarna geen duidelijke communicatie krijgen, is niet acceptabel. De problemen zijn ontstaan bij onze transportpartner Dynalogic. Dat de opvolging te lang heeft geduurd, had niet mogen gebeuren.

Dit nemen we serieus en gebruiken we om onze processen en samenwerking met transportpartners te verbeteren.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Meest absurde levering ooit..

Vandaag vrij genomen en een hele dag thuis gebleven om een tafel te ontvangen. Bestelling V2566976. De leverancier heeft een kleine doos bij met (vermoedelijk) de tafelpoten. Het is bijna niet te geloven, maar op die doos stond 'tafelblad'. De leverancier stelde zelf voor om deze doos weer mee te nemen. De doos met het effectieve tafelblad ontbrak. Dat was volgens de leverancier nooit bij hen geweest. Ik heb nog nooit zo'n onzinnige toestand meegemaakt. Wat een teleurstelling voor het lange wachten op een dure tafel.

Update: omdat we twijfelden om de levering te annuleren, hebben we voorgesteld om de tafel zelf af te halen. Goed dat dit een mogelijkheid is. Hopelijk komt de tafel dus alsnog terecht.

Update 2:
Na meer dan twee weken wachten, nog steeds niet gecontacteerd ivm het ophalen van de tafel. Volgens het bedrijf wachten ze nog steeds op de terugzending. Meer dan twee weken later dus.

Update 3: Uiteindelijk na nog veel langer wachten de bestelling geannuleerd.

Conclusie: koop hier niet!

6. december 2025

Beste Tsibrev,

Bedankt voor het delen van je ervaring. De levering van jouw tafel is helaas volledig misgelopen door een fout bij onze transportpartner, waardoor de zending onvolledig werd aangeboden. Dat dit heeft geleid tot lang wachten, onduidelijkheid en uiteindelijk annulering begrijpen we goed en vinden we erg vervelend.

Dit is niet hoe een levering hoort te verlopen en nemen we mee in het verbeteren van onze processen en samenwerking met transportpartners.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een prachtige fauteuils!

We moesten er wel een paar weken op wachten maar dan krijg je wel iets heel erg moois thuisbezorgd. Overigens: wat hebben ze in die showroom nog veel andere prachtige spullen. Alles precies onze smaak. Dus voortaan gaan we gelijk naar de Machinekamer.

5. november 2025

Beste Piet,

Bedankt voor deze mooie review. Wat fijn dat de Poul fauteuils en de showroom zo goed in de smaak vielen. Veel plezier van de fauteuils en graag tot ziens bij De Machinekamer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top service bij kapotte barkruk

Vorig jaar hebben wij 4 barkrukken gekocht. Helaas was er één kapot gegaan.

Hiermee langs geweest bij de vestiging in Utrecht, daar keurig geholpen en de barkruk achter gelaten zodat de serviceafdeling hier goed naar kon kijken.

Binnen een week kregen wij een hele nieuwe barkruk thuis geleverd.

Erg fijn en super blij met deze service!
Dank.

6. september 2025

Beste Lars,

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. We wensen je veel plezier van de barkrukken!

U bent gewaarschuwd.

Bank werd maanden later pas geleverd met lelijke bobbels in de vulling. De machinekamer wil er niets aan doen. U bent gewaarschuwd.

6. september 2025

Besvarelse fra De Machinekamer

Beste Marcel, wat jammer om te lezen dat de Kima niet aan je verwachting voldoet. We hebben je melding destijds serieus opgepakt en een externe servicepartij langs gestuurd. Zij hebben bevestigd dat de bobbels die je ziet producteigenschappen van dit model zijn en dus geen klacht vormen. Dit sluit aan bij de toelichting van de fabrikant. We vinden het vervelend dat dit voor jou niet passend is geweest.

Eettafel stoelen besteld in Utrecht

We hadden eettafel stoelen besteld in de winkel in Utrecht maar voor wat voor reden dan ook hadden we de verkeerde kleur stoelen ontvangen, nadat we gebeld hadden met De Machinekamer heeft Simone van de verkoop en aftersales dit direct opgepakt en zijn de stoelen met 3 dagen omgeruild voor de juiste kleur.
Kijk dat is nog eens service!

31. maj 2025

Eettafel Rikke

Eettafel Rikke vertoonde een scheur in het tafelblad. Op mijn vraag hoe ik dit moest behandelen/repareren werd mij gevraagd een foto te sturen zodat er mede beoordeeld kon worden. Enige tijd later kreeg ik bericht dat een nieuwtafelblad besteld werd en zodra deze binnen was zo deze geleverd worden. Dit is gebeurd inmiddels en wij zijn blij met onze klokgave tafel en de fantastische service van de Machinekamer.

10. april 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

2 mooie houten barkrukken hier besteld. Na ontvangst echter gezien dat op 1 van de 2 krukken waterige vlekken zaten op het hout. Na dit gemeld te hebben heeft de machinekamer dit keurig opgelost door de kruk om te ruilen voor een nieuw exemplaar. Communicatie was goed en erg vlot. Zeer tevreden over de service en de krukken :)

7. marts 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben ongeveer 1 jaar geleden 2…

Wij hebben ongeveer 1 jaar geleden 2 zwaan type gekocht .
In het dagelijks gebruik blijkt dat deze stoelen duikelen als je naar voren schuift om bv je koffie of een chipje vd de salontafel te pakken ,en ook bij het opstaan .
Contact gezocht over dit probleem .
Men bleek dit probleem te kennen ,en kwamen meteen met de oplossing op de proppen .
Andere voorglijders monteren .
2 opties ,naar Utrecht brengen met wat langere wachttijd, of naar het magazijn in westzaan .
Wij hebben voor de 2e optie gekozen.
Das 50 km rijden ,daar aangekomen en verteld waar we voor kwamen ,meteen helpen uitladen .,op mijn vraag of we er op konden wachten werd even overlegd .
Jazeker geen punt .zijn even uurtje koffie gaan drinken.
En weer retour ,stoelen klaar keurig ingepakt nu .helpen met inladen .top!!
Zeer tevreden, vriendelijk ook en geen 2e rit dus nodig .

7. november 2024

Top service

Niet alleen mooie meubels, maar iook echt een topservice! Wij hebben hele mooi eetkamertafel, stoelen en een bankje afgenomen. Er zat helaas een plekje op het bankje, iets wat ik pas veel later zag. Ik wist niet of ik dit zelf had veroorzaakt of dat dit er bij de levering al op zat. Heb toen contact gezocht met de Machinekamer en kreeg toen direct zonder hier ook maar over in discussie te gaan een serviceafspraak aangeboden. Er is toen iemand langsgeweest die het bankje helemaal behandeld had en weer in perfecte staat heeft gebracht. Na mijn eerdere slechte ervaringen bij partijen als Eijerkamp of Loods5 ben ik oprecht zo verbaasd over deze service. Wat een toptent. Wij komen er zeker nog terug voor meer.

3. oktober 2024

Beste klant,

Bedankt voor de mooie review! Graag tot ziens.

Klantonvriendelijk bedrijf

Klantonvriendelijk bedrijf. In 2024 heb ik 4 Dykmeyer Purmer stoelen gekocht. Stoelbekleding was binnen half jaar onherstelbaar versleten. Vervolgens geeft de Machinekamer om wisselende, ongeldige redenen geen garantie. Daarnaast worden klachten over de klantonvriendelijkheid van het personeel afgehandeld door de specifieke personen waarover de klacht gaat. Vrij onethisch.

23. september 2024

Beste Merijn,

Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat je ontevreden bent over je ervaring. We hebben je situatie zorgvuldig beoordeeld op basis van de foto's die je hebt toegestuurd, en hierover per e-mail een reactie op gegeven. We hebben toen een oplossing aangeboden, waaronder het onderzoeken van de stoelen in onze werkplaats. Dit aanbod staat nog steeds en we helpen je graag verder als je aanvullende vragen hebt.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Slechte kwaliteit, matige service

Half mei hebben wij een walnoot gunni tafel gekocht welke in de uitverkoop was. Op de website werd beweerd dat het om een ongebruikt teruggestuurd model ging. Bij ontvangt bleken er vele beschadigingen, krassen en vlekken op te zitten. Er was zelfs geboord in het onderstel en materiaal ontbrak. Meerdere malen telefonisch contact gezocht maar niemand van de service afdeling was beschikbaar. Uiteindelijk toch iemand te pakken gekregen, mail gestuurd met problematiek waarna weer 4 dagen geen gehoor. Uiteindelijk nogmaals gemaild en zouden we het ontbrekende bevestigingsmateriaal toegestuurd krijgen en iemand kwam de tafel opnieuw opschuren (dit was erg fijn!). De drie opvolgende dagen elke dag gebeld of het bevestigingsmateriaal al opgestuurd was maar telkens was het "ohja, gaan we doen". Uiteindelijk zelf naar zaandam moeten rijden om het op te halen.

De tafel is een week later volledig opnieuw geolied met instructie om enkele dagen niet te gebruiken en daarna nog 3 weken voorzichtig met water. We hebben de tafel echt als een heilige graal behandeld en niet gebruikt. Na deze drie weken zijn we de tafel minimaal 'normaal' gaan gebruiken (ontbijtje, briefje schrijven) en binnen een week zat hij weer vol krassen en vlekken. Opnieuw contact gezocht en weer 6 dagen geen gehoor. Ze hebben toen een nieuwe olie set gestuurd, tafel weer opnieuw behandeld, weer niet gebruikt en bij opnieuw gebruik in no time weer vol vlekken.

Wij zijn zeer teleurgesteld in de kwaliteit van dit product. We verwachten echt wel dat op den duur er enkele krassen en vlekken op komen, maar de snelheid waarmee dit nu gebeurt, terwijl we amper de tafel gebruiken (geen kinderen, eten altijd op de bank, gebruiken onderzetters, etc..), is onacceptabel voor de prijs.

22. maj 2024

Beste Melissa,

Dit verhaal klinkt onze service afdeling echter niet eigen, zij zullen in de loop van volgende week contact met je opnemen hierover.

Passen en meten

Beste mensen, stoel,en tafeltje, opgehaald bij magazijn, met veel geduld passen meten,ook voorzichtig, alle tijd, paste het geheel in mijn auto, dank voor het meedenken, erg blij mee, hoefde niet 2X te rijden

13. september 2024

Beste E,

Bedankt voor de mooie feedback! Heel veel plezier van de meubels.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prachtige tafel TD4 hout eiken.

Prachtige tafel TD4 hout eiken.
De tafel is echt heel mooi. In elkaar zetten was nog wel een gedoe, want de bijgevoegde sleutel was volgens mij niet de juiste (op de tekening stond een andere). Maar de moeite waard! Communicatie met de machinekamer kan iets beter, had vooraf gemaild dat ie naar de 1e etage moest, omdat ik niet wilde dat daar moeilijk over gedaan werd. Geen reactie op de mail en de vervoerders wilden 'm niet naar boven brengen. Toch 5 sterren vanwege de mooie tafel, echt vakwerk, en de goede prijs/kwaliteit verhouding.

23. juli 2024

Beste Sarah,

Bedankt voor je mooie review en je feedback. We zijn blij dat je tevreden bent met de tafel.

We begrijpen dat het monteren wat lastig was en dat de communicatie rond de bezorging niet soepel verliep. Dit nemen we zeker ter harte en zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren.

De communicatie is belabberd

De communicatie is belabberd. Je bestelt online en krijgt weken niks te horen. Service dito slecht en een van de stoelen was niet goed gelijmd, dus zelf maar gedaan. Nu blijkt dat de stoelen ook niet goed zijn gelakt. Eenmaal met natte spijkerbroek op gezeten en onherstelbaar verkleurd.

11. juli 2024

Beste Rients,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je ervaring niet naar wens was. We sturen altijd een bevestiging van je bestelling per mail; wellicht is deze in je Spam-folder terechtgekomen.

We hebben in ons systeem geen servicemelding van je gevonden. Dit vinden we erg jammer, omdat we iedere melding serieus willen behandelen. Het kan zijn dat grote bestanden niet goed zijn aangekomen. Zou je de melding (als je die al had gedaan) nogmaals willen sturen en ons even bellen om te bevestigen dat we deze ontvangen hebben? Dit mag naar service@demachinekamer.nl.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Machinekamer heeft geluisterd en mijn…

Machinekamer heeft geluisterd en mijn eerdere feedback ten harte genomen. Bij tweede bestelling, met hun eigen vervoerder is op de minuut nauwkeurig geleverd. Top. Ook fijn om te horen dat er een andere externe vervoerder is aangetrokken. Meubels zijn echt leuk. Super tevreden.

19. april 2024

Top bedrijf

Rikke Dressoir werd door een attente bezorgers naar binnen getild. Montage was zo gepiept. Wat een service. Hoge kwaliteit meubelen.

21. marts 2024