De Kurkuma Specialist Anmeldelser

3.237
TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bestelling zag er wederom zeer verzorgd uit.Dat de bestelling door Post nl. weer niet juist geleverd werd ligt niet aan jullie.Maar zoals we weten is het daar gewoon een ongeorganiseerde bende waar we... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kurkuma capsules keurig verpakt, stickertjes er netjes recht op geplakt, aanvullende info op A4 formaat alsmede de nota. Het zag er met andere woorden weer tip top uit en verheugde mij dan ook weer op... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Altijd zeer betrokken en informatief. Kurkamine gebruik ik al jaren als supplement met goede resultaten, wat ik merk als ik even stop en een ontsteking weer opvlamt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bij dekurkumaspecialist.nl bestellen is steeds een plezier. Er zit altijd een verrassing in het pakketje. De producten zijn goed en veilig verpakt. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Gist... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Materialistgrossist

Skrevet af virksomheden

Een mens- en milieuvriendelijke webshop. Bij ons vindt u hoogwaardige , ayurvedische kurkuma en zuivere curcumine voor het beste resultaat!

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(3.237)

548 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

26-07-2026 Het bedrijf is behulpzaam en…

26-07-2026 Het bedrijf is behulpzaam en correct dus er niets waarvoor je je zorgen zou kunnen maken.
De producten zijn prima. G K

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij óók alert en zorgvuldig zijn in de kleine dingen van onze service. We laten nóóit klanten "het zelf maar uitzoeken". We hebben gewoon telefoon. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede producten en zeer vriendelijke…

Goede producten en zeer vriendelijke service. En steeds een cadeautje bij de bestelling 👍

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat u óók onze kleine attentie kunt waarderen. Hiermee laten we zien dat we uw klandizie op prijs stellen. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Duidelijke informatie

Duidelijke informatie. Snelle levering

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u ons een compliment geeft over de duidelijke informatie. Dit is ook belangrijke informatie voor onze klanten. Het belicht de bestelling van meerdere kanten. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

opnieuw ernst

Het is de tweede keer inmijn leven dat ik met zeer veel plezier aan de kurkuma en ashwagandha ga.

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er gewoon hartstikke blij mee omdat u schrijft dat u vol vertrouwen uw bestelling bij ons heeft geplaatst. Dat is een groot compliment. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle en correcte levering conform…

Snelle en correcte levering conform bestelling.

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er gewoon hartstikke blij mee omdat u schrijft dat we correct zijn. En dat we een vlotte verzending van de bestellingen hebben. Dat betekent dat we onze klanten zeer waarderen. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel fijn bedrijf met hele goede…

Heel fijn bedrijf met hele goede service!👍

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er gewoon hartstikke blij mee omdat het idd zo is dat we alert zijn én onze klanten zeer waarderen. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jullie zijn heel zorgvuldig en leveren…

Jullie zijn heel zorgvuldig en leveren zeer goede supplementen. Dank

17. juli 2026

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. Ja, dit zijn twee van onze sterke kanten. Wat fijn dat u dit opmerkt. Alertheid en een snelle verzending. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat u onze snelle levering waardeert. We streven ernaar om iedere bestelling binnen een paar uurtjes bij de verzendservice af te leveren. Zodat onze klanten het zo spoedig mogelijk thuis ontvangen. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering, super product.

8. juli 2026

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u onze vlotte levering waardeert. We streven ernaar om iedere bestelling binnen een paar uurtjes bij de verzendservice af te leveren. Voor een snelle ontvangst uwerzijds. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Betrouwbare kwaliteit

Betrouwbare kwaliteit

22. juli 2026

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u ons een mooi compliment geeft, namelijk dat wij een hoogwaardige kwaliteit producten aanbieden. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Altijd snel geleverd

Altijd snel geleverd, geen enkel probleem, mooie pennen ditmaal een card holder, erg mooi!
Ben al jaren tevreden

21. juli 2026

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij omdat u schrijft dat u al lange tijd een tevreden klant bent. Over de snelle levering, over de kwaliteit producten én over de kleine blijken van waardering onzerzijds. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Ik waardeer gemiddeld+ want ik kan…

Ik waardeer gemiddeld+ want ik kan alleen de bestelling en de afhandeling daarvan beoordelen. Wat de aangeschafte middelen betreft kan ik dat logischerwijze nog niet.

11. juli 2026

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Meneer, het is óók beslist NIET de bedoeling om op dit openbare platform uw gezondheid te gaan bespreken. Het is de bedoeling om de zakelijke afwikkeling van uw bestelling te beoordelen. En daar bent u dus niet geheel tevreden over, gezien de zeer matige beoordeling. Het gehele team van dekurkumaspecialist-team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede producten en snel geleverd in…

Goede producten en snel geleverd in keurige verpakking.

12. juli 2026

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij een hoogwaardige kwaliteit producten aanbieden. En omdat u schrijft dat onze verpakkingen met milieubewust inzicht zijn gekozen en dat we lekker snel leveren. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij een uitstekende hoogwaardige kwaliteit producten aanbieden. Dat is ook zorgvuldig geselecteerd. En, ja, we streven ernaar om iedere bestelling binnen een paar uurtjes bij de verzendservice af te leveren. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik ben tevreden over de Kurkuma…

Ik ben tevreden over de Kurkuma specialist . Je ziet aan alles dat ze een goede indruk willen achterlaten !
Helaas heb ik zeven dagen moeten wachten voor ik het in huis had .

14. juli 2026

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank voor uw review. Weet u, wij bezorgen niet zelf. Dat doet de POSTNL. En helaas kunnen wij daar geen enkele invloed op uitoefenen. Dus u beoordeelt eigenlijk het verkeerde bedrijf als het over de late bezorging bezorging gaat. Met een vriendelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Je kunt zien dat er veel aandacht aan…

Je kunt zien dat er veel aandacht aan de bestelling is besteed

16. juli 2026

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij alert zijn wat onze bestellingen betreft. Ja, dat is zo. Zowel de maat van de doosjes, de informatie, het milieu qua brievenbus verpakking en materialen, alsook een snelle verzending zijn bij ons goed doordacht. Om u, als klant, het beste-van-het-beste te bieden. We vinden dit een fijne review omdat het een groot compliment voor ons is. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Duidelijk uitleg op de site

Duidelijk uitleg op de site. Snelle levering

6. juli 2026

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij duidelijk en helder zijn in onze informatie. Én dat we een vlotte verzending verzorgen. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Straalt professionaliteit uit

Blij met de snelle levering, maar vooral met de uitgebreide bijgeleverde informatie over de producten. Straalt professionaliteit uit!

13. juli 2026

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij onze zaken serieus nemen. Én daar hoort ook juiste en duidelijke informatie bij. Over het hoe en wat. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

prima service

Snelle verzending, veilig want met handtekening voor ontvangst, goede producten en goede informatie.
En er zit altijd een leuk kleinigheidje bij... heel attent.

13. juli 2026

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij zorgvuldig omgaan met onze klanten. En het leuke kleinigheidje is derhalve ook een blijk van waardering. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering, goede uitleg over de werking, leuk cadeautje erbij

12. juli 2026

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn blij met uw 3 complimenten, en we waarderen onze klanten ten zeerste. We vinden dit daarom ook een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team