De Kurkuma Specialist Anmeldelser

3.183
TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bij dekurkumaspecialist.nl bestellen is steeds een plezier. Er zit altijd een verrassing in het pakketje. De producten zijn goed en veilig verpakt. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Gist... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Er is een heldere uitleg van het product, de bestelling plaatsen gaat gemakkelijk, afrekenen idem, ik krijg vrijwel onmiddellijk een track en trace en het pakketje zit enkele dagen later in de postbus... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onze honden die allebij een allergie hebben en problemen met de gewrichten hebben doen het hier prima op. De bulldog heeft geen last meer van rode pootjes en onze Rottie die last heeft van zijn heupen... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vriendelijk personeel, snelle afhandeling van afspraken en verzending. Goede producten. De recepten zijn goed en lekker en de tips die Tineke geeft zijn goed, heb er mijn voordeel mee kunnen doe... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Materialistgrossist

Skrevet af virksomheden

Een mens- en milieuvriendelijke webshop. Bij ons vindt u hoogwaardige , ayurvedische kurkuma en zuivere curcumine voor het beste resultaat!

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(3.183)

539 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik ben tevreden over de Kurkuma…

Ik ben tevreden over de Kurkuma specialist . Je ziet aan alles dat ze een goede indruk willen achterlaten !
Helaas heb ik zeven dagen moeten wachten voor ik het in huis had .

14. juli 2026

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank voor uw review. Weet u, wij bezorgen niet zelf. Dat doet de POSTNL. En helaas kunnen wij daar geen enkele invloed op uitoefenen. Dus u beoordeelt eigenlijk het verkeerde bedrijf als het over de late bezorging bezorging gaat. Met een vriendelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Je kunt zien dat er veel aandacht aan…

Je kunt zien dat er veel aandacht aan de bestelling is besteed

16. juli 2026

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij alert zijn wat onze bestellingen betreft. Ja, dat is zo. Zowel de maat van de doosjes, de informatie, het milieu qua brievenbus verpakking en materialen, alsook een snelle verzending zijn bij ons goed doordacht. Om u, als klant, het beste-van-het-beste te bieden. We vinden dit een fijne review omdat het een groot compliment voor ons is. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Duidelijk uitleg op de site

Duidelijk uitleg op de site. Snelle levering

6. juli 2026

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij duidelijk en helder zijn in onze informatie. Én dat we een vlotte verzending verzorgen. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Straalt professionaliteit uit

Blij met de snelle levering, maar vooral met de uitgebreide bijgeleverde informatie over de producten. Straalt professionaliteit uit!

13. juli 2026

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij onze zaken serieus nemen. Én daar hoort ook juiste en duidelijke informatie bij. Over het hoe en wat. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

prima service

Snelle verzending, veilig want met handtekening voor ontvangst, goede producten en goede informatie.
En er zit altijd een leuk kleinigheidje bij... heel attent.

13. juli 2026

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij zorgvuldig omgaan met onze klanten. En het leuke kleinigheidje is derhalve ook een blijk van waardering. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering, goede uitleg over de werking, leuk cadeautje erbij

12. juli 2026

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn blij met uw 3 complimenten, en we waarderen onze klanten ten zeerste. We vinden dit daarom ook een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij een uitstekende kwaliteit producten aanbieden. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij onze verzendingen keurig verzorgen. Dit is een blijk van waardering voor onze klanten. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zoals altijd mooi verpakt en op tijd

Zoals altijd mooi verpakt en op tijd, badankt

3. juli 2026

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat u onze klantvriendelijkheid én onze snelle klantenservice zeer kunt waarderen. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Ik gebruik het nu een week

Ik gebruik het nu een week. Heb behoorlijk veel last van borrelende darmklachten en winderigheid. Merk nog niet een verbetering qua opgeblazen gevoel of betere nachtrust.
Denk dat een week nog te snel is echt een conclusie te trekken.

3. juli 2026

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dit is een zeer slechte review. Het is hier ook niet de bedoeling om de werkzaamheid van onze supplementen met betrekking tot uw gezondheid te beoordelen. Het is de bedoeling om de snelheid van verzenden, de manier van inpakken, de verstrekte informatie en de gemakkelijkheid van bestellen te beoordelen. De zakelijke kant van uw bestelling. Want een dergelijk slechte beoordeling vinden we niet terecht. Dat hoort hier ook niet thuis. Waarom belt u ons gewoon niet eventjes ?? Om dit op te lossen ?? Uw dekurkumaspecialist-team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Je wordt altijd super goed geholpen

Je wordt altijd super goed geholpen, fijn bedrijf

1. juli 2026

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat onze klantvriendelijkheid én onze klantenservice prima voor elkaar is. Dat is een mooi compliment. We vinden dit derhalve ook een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Besteld en snel geleverd en dat gaat al…

Besteld en snel geleverd en dat gaat al jaren zo

8. juli 2026

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat onze klantenservice al sinds lange jaren gewoon prima voor elkaar is. Dat is een mooi compliment. We vinden dit dan ook een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Net zoals het vorige telefonisch…

Net zoals het vorige telefonisch contact, weer goed geïnformeerd.
Lekker snel geleverd.

6. juli 2026

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat onze klantenservice én klantvriendelijkheid uitstekend geregeld zijn. Ook is een snelle verzending erg belangrijk. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Prima levering

Prima levering. Producten zijn prima.
Verder geen commentaar. Gonnie

1. juli 2026

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat u prima tevreden bent over de hoogwaardige kwaliteit van de, door ons aangeboden, producten. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering, goed en eerlijk product!

29. juni 2026

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat u tevreden bent over de hoogwaardige kwaliteit van de, door ons aangeboden, producten. En over de vlotte verzending. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb een product nodig en kijk bij Kurkuma waa…

Ik heb een product nodig en kijk bij Kurkuma, waar ik al tijden mijn producten koop. Toevallig kreeg ik 10 procent korting. Mooi meegenomen.
Fijn om bij Kurkuma te winkelen.

28. juni 2026

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat u prima tevreden bent over de gang van zaken bij ons. En dat u graag iets bij ons bestelt. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Snelle service

Snel geleverd pakket.

5. juli 2026

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee. Weet u, we streven ernaar om iedere bestelling binnen een paar uurtjes bij de verzendservice af te leveren. Zodat onze klanten het zo spoedig mogelijk thuis ontvangen. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Wij zijn terugkerende klanten

Wij zijn terugkerende klanten.
De kwaliteit van de producten is top, de informatie erbij prima, de levering probleemloos. Wij kunnen de Kurkuma Specialist van harte aanbevelen.

5. juli 2026

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij een uitstekend, klantvriendelijk en betrouwbaar bedrijf zijn. Met een consistente hoogwaardige kwaliteit producten. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.