De Kurkuma Specialist Anmeldelser

3.233
TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bestelling zag er wederom zeer verzorgd uit.Dat de bestelling door Post nl. weer niet juist geleverd werd ligt niet aan jullie.Maar zoals we weten is het daar gewoon een ongeorganiseerde bende waar we... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kurkuma capsules keurig verpakt, stickertjes er netjes recht op geplakt, aanvullende info op A4 formaat alsmede de nota. Het zag er met andere woorden weer tip top uit en verheugde mij dan ook weer op... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Altijd zeer betrokken en informatief. Kurkamine gebruik ik al jaren als supplement met goede resultaten, wat ik merk als ik even stop en een ontsteking weer opvlamt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bij dekurkumaspecialist.nl bestellen is steeds een plezier. Er zit altijd een verrassing in het pakketje. De producten zijn goed en veilig verpakt. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Gist... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Materialistgrossist

Skrevet af virksomheden

Een mens- en milieuvriendelijke webshop. Bij ons vindt u hoogwaardige , ayurvedische kurkuma en zuivere curcumine voor het beste resultaat!

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(3.233)

545 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij onze bestellingen keurig en met grote zorg verpakken. Ook zorgen we voor adequate informatie. Dat vinden we belangrijk. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Snel de bestelling opgepakt

Snel de bestelling opgepakt. Netjes verpakt met een goede uitleg erbij. Net begonnen dus even afwachten.

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij onze bestellingen keurig en met zorg verzenden. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Zoals altijd topproducten.

Zoals altijd topproducten aan een goede prijs.
Zéér behulpzaam bij gestelde vragen.

31. juli 2026

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij onze producten met zorg verzenden. En dat we de eventuele vragen met kennis van zaken beantwoorden. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ben al een paar jaar bij…

Ben al een paar jaar bij kurkumaspecialist. Blijf er ook bij!

3. august 2026

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er etg blij mee omdat u schrijft dat u prima tevreden over onze service én onze producten bent. Ja, we weten dat u al héél lang klant bij ons bent. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Betrouwbaar

Snel betrouwbaar correctheid

28. juli 2026

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u ons 3 práchtige complimenten maakt. We zijn hier trots op. We vinden dit een hele fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Altijd goed!

Altijd goed!
Contact via de telefoon over de bestelling. Dat is heel fijn.

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat men ons gewoon eventjes kan bellen. Géén chatbot, maar een vriendelijke telefoniste. Dat is tegenwoordig een zeldzaamheid. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Dik tevreden

Goede producten, duidelijke informatie, zowel op de website, telefonisch als bij levering, snelle verzending, goed verpakt.

2. august 2026

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u dat wij niet alléén hoogwaardige kwaliteit producten aanbieden. Maar dat we onze klanten ook van goede informatie voorzien. Ook belangrijk. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Al jaren tevreden bij jullie

Al jaren tevreden bij jullie

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u ons een súper compliment maakt, namelijk dat u schrijft dat we een goede kwaliteit producten aanbieden, én een goede klantenservice. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering..mooi pen kadoo..en ik…

Snelle levering..mooi pen kadoo..en ik vertrouw op de kennis van Tieneke.

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u ons een enorm groot compliment maakt. En die mooie touchpen is een blijk van waardering voor onze klanten. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Persoonlijk contact

Persoonlijk gecontacteerd omdat er stockprobleem was

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank voor uw review. Groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Altijd tevreden over de producten en de…

Altijd tevreden over de producten en de snelle verzending, al jaren!

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij een hoogwaardige kwaliteit producten aanbieden. U bent al lange tijd klant, dus u kunt dit prima beoordelen. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij "gewoon en gemakkelijk te bellen zijn". Met een vriendelijke telefoniste. Dat is tegenwoordig een uitzondering. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Vriendelijke mensen en snelle levering

Vriendelijke mensen en snelle levering

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u ons twee complimenten maakt. Ja, we streven ernaar om iedere bestelling binnen een paar uurtjes bij de verzendservice af te leveren. Zodat onze klanten het zo spoedig mogelijk thuis ontvangen. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service, werd gebeld omdat product nog niet leverbaar met de vraag of ik daarop kon wachten. Daarna binnen 14 dagen ontvangen.

21. juli 2026

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij netjes gebeld hebben omtrent de late levering. We wisten niet hoe we dit ánders op moesten lossen. Gelukkig had iedereen er begrip voor. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Snel en correct

Snel en correct

27. juli 2026

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. Kort-maar-krachtig, maar met een groot compliment. Mooi om te lezen en we vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede producten en zeer vriendelijke…

Goede producten en zeer vriendelijke service. En steeds een cadeautje bij de bestelling.

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij een hoogwaardige kwaliteit producten aanbieden. En dat onze klantenservice zeer vriendelijk is. Ja, wij hebben géén chatbot, maar heel gewoon een telefoonlijn met een zeer vriendelijke mevrouw aan de andere kant van de lijn. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

26-07-2026 Het bedrijf is behulpzaam en…

26-07-2026 Het bedrijf is behulpzaam en correct dus er niets waarvoor je je zorgen zou kunnen maken.
De producten zijn prima. G K

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij óók alert en zorgvuldig zijn in de kleine dingen van onze service. We laten nóóit klanten "het zelf maar uitzoeken". We hebben gewoon telefoon. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede producten en zeer vriendelijke…

Goede producten en zeer vriendelijke service. En steeds een cadeautje bij de bestelling 👍

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat u óók onze kleine attentie kunt waarderen. Hiermee laten we zien dat we uw klandizie op prijs stellen. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Duidelijke informatie

Duidelijke informatie. Snelle levering

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u ons een compliment geeft over de duidelijke informatie. Dit is ook belangrijke informatie voor onze klanten. Het belicht de bestelling van meerdere kanten. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

opnieuw ernst

Het is de tweede keer inmijn leven dat ik met zeer veel plezier aan de kurkuma en ashwagandha ga.

25. juli 2026

Besvarelse fra De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er gewoon hartstikke blij mee omdat u schrijft dat u vol vertrouwen uw bestelling bij ons heeft geplaatst. Dat is een groot compliment. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.