Deichmann Danmark Anmeldelser 929

3,2

Har altid kun fået gode sko til en rimelig pris her. Udelukkende god service hver gang. En enkelt gang ville jeg købe snørebånd til et par knælange støvler købt et andet sted, og ekspedienten tilbød a... Se mere

De havde virkelig god service og priser og leveringen gik virkelig hurtigt. Elsker at du bare kan returnere det i fysisk butik istedet for at skulle sende tilbage.

Bestilte varer d28/10, og skriver nu 4/ 11..har intet hørt siden jeg fik en ordrebekræftelse, så idag ringede jeg til kundeservice. Blev stillet om til svensktalende person, masser af knas på linjen o... Se mere

Jeg sendte en mail til deres kundeservice for 13 dage siden, men har endnu ikke fået noget svar på min henvendelse. Det eneste jeg har modtaget, er en mail, hvor de beder mig vurdere hvordan hjælpen f... Se mere

1. Skobutik

I Danmark har vi hele 31 Deichmann butikker, der indeholder et stort udvalg af sko til alle aldersgrupper. Vi kan tilbyde markedets vel nok mest omfattende sortiment – både online og i vores fysiske butikker. I alle vores butikker tilbyder vi kyndig rådgivning og hjælp til at finde det perfekte match til dig. Hvis den ønskede sko er udsolgt i butikken, kan du nemt bestille den til hjemmelevering eller lave ”click and reserve” i webshoppen til afhentning i en af vores mange butikker.

3,2

Middel

Det tager typisk over 1 måned at svare

Penge i lokummet.

Jeg købte et par sko til min dreng på 5 år. Det viste sig at at velcrolukningen konstant gik op. Umulige at gå med.
I butikken sagde de at jeg havde købte dem for store. Men da vi prøvede et nummer mindre var de for små. Så at velcrolukningen ikke kan holde er åbenbart ikke en reklamation. Sætter aldrig mine fødder der igen. 400 kroner lige ned i lokummet.

23. juli 2024

Hej Torben

Vi er rigtig kede af, at skoene ikke levede op til det forventede. Kunder er altid velkommen til at reklamere over en vare, vi erstatter selvfølgelig, hvis det er en produktionsfejl. Dog er det op til den enkelte butik at afgøre om de vil godkende eller afvise de reklamationer, de får (om det er en produktionsfejl eller ej).

Vi beklager dette og ønsker dig en god weekend.

Børnesko og garanti

D. 24/6 -24 er jeg ude for at købe sko til min søn på 12 år. Ekspedienten i Herning Centret virker helt rundt på gulvet og da jeg siger jeg søge gode sko med stødabsorberende hæl, da min dreng spiller fodbold i alle skolens frikvartere, har hun mere travl med at fortælle mig at ja så forsvinder al garanti på skoene. Behøver jeg fortælle at jeg købte gode sko et andet sted 😊

24. juni 2024

Hej Sine

Tak for din feedback.

Vi er kede af, at oplevelsen i butikken ikke levede op til det forventede. Din henvendelse vil blive sendt videre til rette vedkommende, så det ikke gentager sig.

Serviceniveau

Min gamle mor på 91 var i mandags den 3 juni henne i Dichmann forretningen i Glostrupcenteret. Hun ser meget dårligt og spurgte derfor en ekspedient om hun ville hjælpe hende med at finde et par sandaler hun selv havde fundet i størrelse 36. Ekspedienten hjalp ikke så min mor gik igen uden nye sko. Min mor oplevede at hun talte grimt til hende og har sagt, at der kommer hun aldrig igen.
Ellers har jeg personligt været glad for at handle hos jer men i andre butikker. Eksempelvis i Fields

3. juni 2024

Hej Gitte

Tak for din feedback.

Vi er kede af din oplevelse i en af vores butikker, det er selvfølgelig ikke oplevelser, vi ønsker i vores butikker. Din henvendelse vil blive sendt videre til rette vedkomennde, så dette ikke sker igen.

Vi beklager mange gange.

Rigtig god weekend.

Deichmann kundeservice

Store huller i skoene efter en dag blev anset som almindelig slitage!

Jeg købte er par sko til 499kr til min datter, hos Deichmann i Køge, allerede samme dag var der store slidhuller på skosnuderne. Ekspedienten forklarer, at det er almindelig slitage og jeg kunne derfor ikke reklamere over skoene. Jeg har en forventning om, at børnesko i den prisklasse kan holde til almindelig udendørsleg i mere end et par time, men det var ekspedienten ikke enig i.

22. maj 2024

Hej Signe

Tak for din anmeldelse og at du tog dig tid til at give os feedback.

Vi er rigtig kede af, at skoene ikke levede op til det forventede. Kunder er altid velkommen til at reklamere over en varen, vi erstatter selvfølgelig hvis det er en produktionsfejl. Dog er det op til den enkelte butik at afgøre om de vil godkende eller afvise de reklamationer, de får (om det er en produktionsfejl eller ej).

Vi beklager ulejligheden og ønsker dig en god dag.

Deichmann kundeservice

Hvis jeg kunne ville jeg give -0…

Hvis jeg kunne ville jeg give -0 stjerner til Bruunsgalleri Deichmann. Har nok mødt den mest uforskammet ekspedient i dag i deres butik.

15. maj 2024

Hej Randi

Tak for din feedback.

Det er beklageligt, at du fik en negativ oplevelse i butikken. Vi ønsker selvfølgelig kun at kunder får en positiv oplevelse. Du er velkommen til at sende en mail til onlineshop-dk@deichmann.com, hvor du uddyber hændelsen, dermed kan vi sende henvendelsen videre til rette vedkommende, så det ikke gentager sig.

Tak på forhånd.

Deichmann kender ikke Købeloven

Jeg købte to par sneakers på website, hvorefter jeg fik en ordrebekræftelse. Imidlertid kan de kun levere det ene.
Da der er indgået en bindende aftale, har jeg ret til at få varen til den pris eller blive kompenseret for merprisen andetsteds.
Det er sørme under lavmålet at kundeservice bliver ved med at henvise til at der er sket en fejl og at Deichmann ikke har varen.
Det er faktisk ikke mit problem, men firmaet. Læs købeloven.
Det har de imidlertid ikke tænkt sig at gøre noget ved. Virkelig dårligt.

6. maj 2024

Kære Charlotte

Tak for at du tog dig tid til at give os feedback.

Vi sender altid en email, hvis det ønskede produkt ikke er tilgængelig, men det er selvfølgelig beklageligt, hvis du ikke har fået den email. Yderligere har vi desværre ikke mulighed for at sende et produkt, der enten ikke levede op til kvalitetskontrollen eller ikke er tilgængelig på vores lager.

Jeg beklager mange gange ulejligheden.

Deichmann kundeservice

Jeg har været glad kunde i mange år

Jeg har været glad kunde i mange år, men nu er jeg flyttet til en andel del af landet, hvor systemet åbenbart ikke har opdateret GLS pakkeshops. Det har resulteret i, at jeg ikke kan bestille noget på webshoppen - dårlig service

5. marts 2024

Hej Helle,

Vi er rigtig kede af at høre, at du ikke kan bestille. Der er lagt en sag hos IT, der arbejder på at løse problemet, så vi håber snart, at du kan bestille igen.

Deichmann kundeservice

Jeg har været kunde i Deichmann

Jeg har været glad kunde i Deichmann, da jeg har store fødder. Men nu har man droppet de egen mærker, der havde store størrelser. Jeg kunne faktisk nøjes med en størrelse 48, men nu kan store størrelser kun fås i sportssko fra Adidas og Nike, og selv der skal jeg op i 49... Deichmann har mistet en kunde!

Svar:
Så må i gøre noget ved søgesystemet. Jeg vælger herresko og søger efter sko i størrelse 48. I den liste, jeg får har jeg kigget på flere sko, og så kan jeg kun vælge op til størrelse 46...

13. december 2023

Kære Søren,

Tak for at du tog dig tid til at skrive anmeldelsen.

Vi vil gerne have et bredt sortiment - også når det gælder størrelser. Vi har det, vi kalder XL størrelser, der går helt op til 48 - også i en af vores egne mærker, som kan fås lige nu på vores onlineshop. Hvis du skal have hjælp kontankt venligst vores kundeservice på:
33343814 eller onlineshop-dk@deichmann.com.

Vi håber at høre fra dig.

Deichmann kundeservice

Super lækkert og solidt produkt

Super lækkert og solidt produkt. Hurtig levering.

12. januar 2024

Hej Mette,

Mange tak for din anmeldelse og at du tog dig tid til at lave den. Vi sætter stor pris på den, 1000 tak.

Forsat god dag.

Mvh.

Fantastisk oplevelse

Jeg blev idag ekspederet af Katrine hos Deichman i Sillebroen, som gav en fantastisk kundebetjening. Det var en god oplevelse, sådan en oplevelse er guld værd. 1000 tak for det. Mange hilsner fra Preben Østberg Hansen.

11. december 2023

Kære Peben

1000 tak for den flotte anmeldelse, det er vi rigtig glade for, kan du tro.

Glædelig jul og god weekend.

Deichmann kundeservice

Butik på Ro'S torv i Roskilde.

Butik på Ro'S torv i Roskilde.
Vi skulle købe sko til vores datter på 16 måneder, og fandt et par, som vi ville prøve og se vores datter gå med dem på.
Der sad imidlertid en alarm på den ene sko, så hun ikke kunne få dem på. Vi spurgte en medarbejder i butikken om hun ville fjerne alarmen imens vi prøvede skoene. Men hun ville ikke fjerne den. Uden en begrundelse
Så ingen sko købt, dårlig service, og ingen anbefaling herfra. Kommer ikke i den butik igen

16. november 2023

Hej Torben

Det er selvfølgelig beklageligt, at medarbejderen ikke ville fjerne alarmen, hvilket ledte til en negativ oplevelse. Butikken er informeret om dette, så det ikke kommer til at ske fremadrettet. Fordi selvfølgelig skal man have lov til at prøve skoene i butikken.

Du må have en rigtig god dag.

Deichmann kundeservice

Købte vinterstøvler til vores søn

Købte vinterstøvler til vores søn, disse vinterstøvler viser dig så at nærmer er en hjemmesko beregnet til indendørs brug.
Da de på ingen måde er vandtætte.
Ikk engang på en græsplæne.

Kundeservice kontaktet men man bliver spist af med at nej de ikk vandtætte…
Jeg har købt VINTERSTØVLER, vinterstøvler som man på ingen måde kan gå på en græsplæne i uden at få gennemblødte fødder….

Virkelig dårlig info på støvler og dårlig stil hos kundeservice…..

14. november 2023

Hej Pernille,

Vi er ked af din negative oplevelse med et af vores produkter, men støvlerne, du har købt, er hverken købt som vandtætte ej vandafvisende, derfor kan det forekomme, at der trænger ind i støvlerne desværre.

Vi ønsker dig en god dag.

Dårlig kvalitet!!!

Dårlig kvalitet!!!

Købte sko til 500 kr. hvor sålen faldt af efter 4 dags brug.

9. november 2023

Kære Julia

Tak for din anmeldelse, at du tog dig tid til at skrive.

Vi er kede af, at skoene ikke levede op til det forventede. Såfremt de er købt i butik, er du velkommen til at reklamere over dem i en af vores butikker, hvor det er op til butikken, der vurdere dem. Har du købt dem online, må du gerne sende billeder af skaden, så kigger vi på det.

Du kan sende bilderne til: Onlineshop-dk@deichmann.com

Vi ser frem til at høre fra dig.

Bestilling

Nemt at bestille hurtig levering

21. august 2023

Hej Laika

1000 Tak for din flotte anmeldelse. Det er vi rigtig glade for, kan du tro.

Dårlig service

Uha ikke en heldig oplevelse jeg havde i Deichmann. Jeg vælger at købe et par lækre vinterstøvler til en god sjat penge derinde og får endda hjælp og vejledning til hvilken størrelse jeg skal købe. Jeg bruger støvlerne 2 gange og får vabler som skal tilses af en læge, og vælger derfor at henvende mig i butikken, jeg har både kassen og kvitteringen, alligevel er alt jeg kan få et tilgodebevis selvom det står på nettet jeg kan få mine penge tilbage. Dårlig service. Jeg har jo ikke lyst til at støtte dem en gang til med mit tilgodebevis, jeg ville bare have mine penge retur..

24. oktober 2023

Hej,

Jeg er ked af den negative oplevelse og at vinterstøvlerne ikke passede, det er selvfølgelig smadder ærgerligt. At løsningen heller ikke falder i god jord, er også beklageligt.
Dog er det op til butikken at vurdere de reklamationer, de får ind (eftersom de er købt i butik).

Jeg beklager ulejligheden.

Nej tak til Deichmann Ros torv

Nej tak til Deichmann - gik i Deichmann i Ros torv for at købe sko til min datter.. spørger en af pigerne fra personalet, bare for at spørger, om de har prismatch. Hun siger så vi prismatcher os selv, og fortsætter og siger man ikke kan få nogle af de sko de sælger nogle andre steder. Det jo bare ikke helt rigtigt, vi skulle bruge Nike Flex runner 2 som de har Tim 399kr og Zalando har dem til 299kr… hun siger så de bruger andre vare numre så derfor er det ikke de samme og da jeg så siger til hende men det er jo fuldstændig samme sko om hun kan vise mig hvad forskellen er siger hun bare ‘jaja det rigtigt, du får ret’.. well står selv i butik (som leder) og sorry men det jo bare ikke sådan man giver god kundeservice. Men fint, jeg handler ikke hos dem igen så længe man får så ringe kundeservice og bliver talt til som om man bare for ret for de ikke skal hjælpe kunderne.

21. oktober 2023

Kære Kristine

Mange tak for din feedback af en af vores butikker.

Jeg er ked af den negative oplevelse, du har haft i en af vores butikker, det er selvfølgelig beklageligt. Det er korrekt, at vi prismatcher vores butikker i mellem samt mellem butik og egen onlineshop. Vi har desværre ikke mulighed for at prismatche med andre onlinebutikker.

Vi skal naturligvis være bedre til at informere vores medarbejder omkring vores produkter. Dette tager vi til efterretning, så det ikke sker fremadrettet, derfor bliver din anmeldelse sendt videre til rette vedkommende.

Jeg håber alligevel, at du har lyst til at besøge os igen.

Hav en rigtig god dag.

Støvler i forkert størrelse

Vi har købt et par støvler til min datter som viser sig at været for store da vi tager dem i brug.

Vi kontakter kundeservice som skriver at det skal vi tage ind i butikken med.
Vi tager ind i butikken, hvor medarbejderen kontakter chefen og de vil vende tilbage dagen efter, da de lige skal snakke med kundeservice.

Vi bliver dagen efter kontaktet på SMS om at de ikke kan hjælpe os - da skoen er brugt og at de kun kan rådgive i det de kan se. Det er vores eget ansvar at støvlen passer.!

Vi tager ikke ind i en butik og får hjælp til størrelsen, hvis vi selv havde styr på størrelsen.

De kan altså på ingen måde hjælpe os.

Jeg sætter aldrig mine ben i den skobutik mere, hvis man ikke kan forvente ordenligt kundeservice

18. oktober 2023

Kære Solveig,

Vi sætter stor pris på din feedback.

Vi beklager først og fremmest for hele din oplevelse.

Desværre kan vi inde i kundeservice ikke gøre noget endeligt ved butikkernes vurdering eller behandle køb der er gjort i vores butikker.

Min kollega kontaktede butikschefen og satte din sag i dialog med butikken. Her fik min kollega samme svar som dig, og måtte dermed videregive det til dig.

Herfra har vi kontaktet distrektchefen, som overtager sagen. Du skulle meget gerne være blevet kontaktet herom.

Vi er rigtig kede af, at du har haft en negativ oplevelse.

Du ønskes en rigtig god dag.

Jeg vil ikke anbefale deichmann I Amager center

Jeg har kørt to par børn sko til min to små i sep i år og jeg gik op med dem i tirsdags og skone var totalt ødelagt.. først siger chefen ( jeg kan se det mønster i køre i ) hvor vi så siger hvad snakker du om?. Hun blev ved med at give os skyld med de sko er ødelagt. Selv om det ikke er os.. vi har kvittering og alt med. Vi betaler 279kr den ene og 349kr for den anden par. Men hun har hun giv 200 tilbage. Hvor hun siger det el inte og.. plus hun sagde at vi skulle finde et andet sted at købe sko.. nu hvor vi har været kunde der i Amager center i mange år.. jeg synes at det er svineri at en chefen kan tillade sig at snakke sådan til kunderne. Hun er slet ikke egnet til at være chef

Mvh Maria Johansen

17. oktober 2023

Kære Maria,

Tusind tak for din anmeldelse.

Først og fremmest beklager vi for din oplevelse af vores butik i Amager.

Vi er rigtig glade for enhver feedback.

Vi har haft en dialog om denne sag på mail, hvor vi efterspurgte informationer på denne hændelse, så vi nærmere kunne undersøge sagen.

Herfra er din sag videregivet til distrektchefen.

Vi beklager igen mange gange for din oplevelse.

Du ønskes en rigtig god dag.

Deichmann Kundeservice

Butikken i Kennedy arkaden i Ålborg.

Butikken i Kennedy arkaden i Ålborg.
Finder et par loafers til 349. Skoen står ovenpå kasser magen til og der står anført på disse sko, at den koster 349 kr. jeg kommer til kassen. Ekspedienten finder makkeren og kassen. Nu koster skoen 449 kr. jeg forsøger at forklare ekspedienten, at der hvor jeg fandt skoene, stod de til 349 kr. Hun kom en en forklaring, at kun nogle var nedsat. Jeg forklarede, at jeg havde fundet skoen, hvor de kostede 349 kr. Det kunne hun ikke gøre noget ved, de kostede 449 kr.
Ringede til kundeservice, og en hjælpsom pige - Cecilie , hun fik min forklaring og vil snakke med butikken. Hun vender tilbage, at jeg kan tage ud i butikken med kvittering og så kan jeg få skoene til 399 kr.
det giver jo ingen mening.

30. september 2023

Kære Tanja,

Tusind tak for din feedback. Vi er rigtig glade for din feedback, og tager det med os videre.

Vi beklager mange gange for ulejligheden med denne sag. Da min kollega snakker med butikken får hun at vide at der på selve æsken med det varenummer stod 399kr. Vi har desværre ikke mulighed for at gå ind og bestemme over den endelige beslutning der bliver truffet i butikken.

Har du fortsat skotøjsæsken er du velkommen til at sende billede ind af den til os på vores mail onlineshop-dk@deichmann.com, og så lader vi den gå over til distrektchefen, som vil kontakte dig derfra med en løsning.

Vi beklager endnu engang for ulejligheden.

Du ønskes en rigtig dejlig dag.

Deichmann Kundeservice

Jeg købte et par vandrestøvler

Jeg købte et par vandrestøvler, som desværre gik op i syningen efter få måneder.

Selve reklamationen gik simpelthen som smurt og Marie-Louise sendte mig en returlabel med det samme. Selvom støvlerne desværre ikke holdte, så er jeg alligevel godt tilfreds med behandlingen fra kundeservice. Tak for hjælpen. [#1105745]

21. september 2023

Kære Kristian

Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service. 1000 tak for din flotte anmeldelse, den er vi rigtig glade for.