Bestilte mad fra Dealshoppen.dk og havde ærligt forventet ‘okay’… men det her var direkte farligt 😅 Jeg skulle bare lige købe lidt snacks — pludselig stod jeg med en kurv så fuld, at danko... Se mere
Jeg ville have givet jer 5 stjerner hvis I kunne fortælle mig hvordan jeg fik mine penge tilbage for en pakke med en bordlampe jeg aldrig har fået tilbage? Mit eneste bevis er beløbet der står på mi... Se mere
Dealshoppen er et super sted at handle. Har modtaget to ud af tre ordre, venter stadig spændt på min ordre fra den 29/05. Men vil klart anbefale at handle med dealshoppen
Det er et stort udvalg og en overskuelig hjemmeside. Leveringstid var hurtig og pakken kom frem uden skader.
På Dealshoppen.dk møder du et kæmpe univers af lækre produkter Dealshoppen er en dansk vækstdrevet virksomhed, der er baseret sikker internethandel. Baggrunden for at drive virksomheden er en stor lyst til at arbejde med salg/indkøb, produkter – og ikke mindst med kunder. Vi har mere end 10 års erfaring med webshops, hvorfor der lægges stor vægt på kundetilfredshed skabt gennem tillid og indfrielse af kundens forventninger.
Industriparken 10, 4100 , Ringsted, Danmark
- +45 93 40 31 18
- hej@dealshoppen.dk
- www.dealshoppen.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Var fuldt ud tilfreds med både levering…
Var fuldt ud tilfreds med både levering og varerne
Det gør jeg ikke igen
Det gør jeg ikke igen! En uge fra bestilling til afsendelse- nej tak
På ingen vis billigt
På ingen vis billigt, men korte datoer... Deres kundeservice er ikke eksisterende. Anbefaler på ingen måde
man bestiller varer og får kun det…
man bestiller varer og får kun det halve og de gider ikke engang at sende resten men sender bare pengene retur det er bare ikke mere end en stjerne værd
Det er et stort udvalg og en…
Varen ankommet og alt hvad der er lovet…
Varen ankommet og alt hvad der er lovet er holdt, jeg handler helt klart igen.
Fik først kun leveret det halve af min…
Fik først kun leveret det halve af min ordre, så klagede jeg via mail, med billeder osv, så var der en del af tingene der var udsolgt. Jeg valgte derfor at få penge tilbage for de udsolgte varer og få den sidste vare tilsendt, det tog langt over en uge og masse skriveri med kundeservice før den kom, men de skrev til sidst at fejlen lå ved bring og ikke dem, der gik 2 dage fra jeg fik kassen hjem, til jeg åbnede den, da jeg stod midt i et bryllup.
Da jeg fik den åbnet, var det dvs det forkerte der var i kassen, det var 0.3 l i stedet for 0.5 l vand m brus og smag, og når det drejer sig om 3 ks, så det meget der mangler. Jeg havde dog slettet mails fra dem, da jeg tænkte det var i orden, så sendte en ny til kundeservice, den har jeg dog aldrig fået svar på.
Jeg bestiller aldrig fra dealshoppen igen, det var en engangs forestilling, og råder heller ikke andre til det....
Forsinket levering
Forsinket levering, og manglende tilbagevendelse på min henvendelse.
Jeg manglede noget af det jeg havde…
Jeg manglede noget af det jeg havde bestilt, har skrevet til dem men intet hørt
Jeg bestilte varer fra dem
Jeg bestilte varer fra dem, og de sagde levering inden for 3 dage. Det er dag 14 nu, og jeg har ikke modtaget noget. De siger, at problemet ligger hos Bring, ikke hos mig! De svarede afvisende. Jeg hader at handle med dette firma.
Dealshoppen er et super sted at handle
Super fint nemt at bestille
Super fint nemt at bestille. God vare lige som jeg havde håbet.
Det var godt og det kom som aftalt og…
Det var godt og det kom som aftalt og det smager godt
Vil helt klart handle der igen
Der var en masse at vælge imellem og så til billige penge.
Fik mine bestilte varer på kort tid
Fik mine bestilte varer på kort tid, og alt var pakket ordentligt ind . Har allerede bestilt igen .😊