DCC Energi Anmeldelser 1.277

4,2

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 290 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er meget tilfredse med den hurtige levering og den fremragende service, de modtager. Mange fremhæver personalets venlighed, hjælpsomhed og professionelle tilgang, uanset om det er sælgere, chauffører eller serviceteknikere. Den personlige rådgivning og den effektive kommunikation, herunder hurtige svar og opdateringer via SMS, bidrager til en positiv kundeoplevelse. Dog oplevede nogle kunder problemer med priserne på service og reservedele, som de fandt for høje og utransparente, især ved oliefyrsservice. Derudover var der enkelte tilfælde, hvor kunder følte, at aftaler ikke blev fulgt op tilfredsstillende, eller at der var manglende information om prisændringer og serviceomfang.

Det, folk taler mest om

Service

Forbrugere finder service tvetydig, da nogle roser den hurtige respons og venlige teknikere, der løste... Se mere

Staff

Brugere beskriver positive interaktioner med personalet, hvor mange fremhæver sælgere som venlige, kompetente... Se mere

Delivery service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med leveringsservicen, især den hurtige levering efter... Se mere

Price

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af priser, hvor nogle forbrugere oplever, at de bliver lovet lave... Se mere

Customer communications

Anmeldere nævner tvetydig feedback om kontakt, hvor nogle kunder roser hurtig og hjælpsom service, som da en... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi var meget glade for alt: Prisen , hurtig levering . Den sidste stjerne mangler, da vi ikke kan printe regningen ud , for at gemme den i regnskabsmappen . I må meget gerne kun sende regningen . KH... Se mere

Har jo som sådan ikke nogen oplevelse ved leveringen, da jeg har automatisk opfyldning, så ser ikke altid når oliebilen er her, men det ser godt ud, der er ikke spildt noget olie, så alt er okay

hej behalig samtale ikke noget pressene dvs ikke noget pres til at skifte alt efter eget valg så tak for dit opkald hej Markus

Vi har efterfølgende haft kontakt til en anden fra DCC Energi end den første bogholder, og vi har fået løst vores problem tilfredsstillende og kan lukke den her med et positivt resultat for vo... Se mere

1. nr. 4 af de 8 bedste virksomheder i Energiforsyningsselskab
  2. nr. 15 af de 21 bedste virksomheder i Energiselskab
  3. nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Leverandør af fyringsolie
  4. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Olie- og naturgasfirma

Om DCC Energi

Energi til hele Danmark .

Vi leverer den energi, der er med til at holde stuerne varme og bilerne kørende. Uanset hvad der er dit energibehov, sidder vi klar til at hjælpe og give dig inspiration til effektive og fremtidssikre energiløsninger til både bolig og bil.

Få en bred vifte af energiløsninger

Vi leverer el, brændstof, naturgas og nye grønnere energiløsninger som ladebokse, varmepumper og solceller til både private og virksomheder.

Lynhurtig service

Vi er altid klar til at hjælpe, uanset om du har brug for en ladeboks eller rådgivning inden for grøn omstilling.

4,2

God

1 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

Hold da op et amatørforetagende

Hold da op et amatørforetagende. Bad om at blive kontaktet med henblik på en el-aftale. Blev ringet op, havde en god snak. Var ikke hjemme så vi aftalte at han ringede tilbage dagen efter. Det gjorde han ikke. Kontaktede kundeservice 5 dage senere. Har nu, yderligere 4 dage senere, ikke endnu ikke hørt hørt en lyd fra dem.

25. juni 2026

Sælger solgte godt- men leverede det stik modsatte

Sælger solgte godt. Var imødekommende, og svarede på de spørgsmål og betænkeligheder jeg havde for at kunne modtage el.

Dog viste det sig, at jeg endte præcis der hvor sælger sagde jeg ikke skulle være bekymret.

Jeg er af virkelig uheldige årsager havnet i RKI med et beløb jeg håber jeg kan få en advokat med ind over når jeg har overskuddet. Et beløb jeg desværre ikke bare kan efterkomme og få ud af verdenen.
Jeg fortalte sælger dette, og da jeg netop er flyttet i hus med mine børn, har jeg ikke mere at tage af lige nu.

Mit gamle energi selskab skulle være flyttet med på den nye adresse, men havde lige glemt at oplyse mig om at de kun havde flyttet gas med over og ikke el’en ved en fejl- som de åbenbart ikke kan fikse. Så her står jeg/vi så, -uden leverandør, ny bolig, og krav om sikkerhedsstillelse som jeg ikke har.

Jeg ringede til DCC idet de skulle være virkelig gode - og jeg ville gerne flytte både mit el samt gas over til dem.

Jeg fortalte dette til sælger, som synes dette lød helt utroligt mærkeligt, i forhold til mit selskabs metode omkring ikke at meddele sin fejl, og også at jeg havde oplevet at jeg skulle stille sikkerhed samtlige steder jeg havde undersøgt vedrørende el og gas andre steder. Han mente dette burde være noget jeg ikke skulle være bekymret for hos DCC.

Jeg spurgte selvfølgelig ind til det her med sikkerhedsstillelsen- om der kunne komme noget i vejen for den her levering?

Sælger sagde at det kunne der ikke. Der ville være gas fra dem allerede næste dag.

Jeg spurgte direkte til min situation med RKI, hvortil han svarede at sådan var det ikke hos dem.

Men jeg kan meddele, at jeg lige siden har modtage e-mails vedr. sikkerhedsstillelse og nu lukning af elforsyningen gennem Evida. Det er weekend - heldigvis varmt, men med en ny pris der hedder 4000 for sikkerhed, 1600 kr for genoplukning, samt 998 eller deromkring for gebyr!!
Jeg har så meget foragt for denne måde at behandle andre mennesker på.

Min situation handler ikke om at være en dårlig betaler. Men om en hel historie bag om “fakta” - som er nødt til at blive set på også.

Jeg forventede ikke at dette bare kunne lade sig gøre- derfor spurgte jeg ind til netop RKI og sikkerhedsstillelse. For der kunne jeg selv vurdere om jeg havde midlerne eller skulle shoppe videre.

Men valget blev gjort for mig ved at sige at alt er i orden - gøre mig til kunde - og SÅ kræve div. ekstra gebyrer mm.

Det er det sidste der var brug for i vores historie - og derfor kan jeg kun appellerer til at man som minimum ikke lover mere end man kan levere.

19. juni 2026

Hej Malin

Tak for din besked og for at dele din situation med os.

Jeg vil gerne starte med at sige, at vi virkelig beklager den situation, du står i – det lyder til at være en svær og uheldig situation, og vi forstår godt din frustration.

Vi er naturligvis også kede af, hvis du har oplevet, at der er blevet skabt en anden forventning i dialogen med os. Det er bestemt ikke vores intention.

Når det er sagt, er vi som virksomhed nødt til at følge en ensrettet kreditproces for alle kunder. Det betyder, at hvis man er registreret i RKI eller lignende kreditregistre, vil det medføre krav om sikkerhedsstillelse, før vi kan etablere levering.
Denne proces gælder ens for alle kunder – uanset baggrunden for registreringen.

Vi har stor forståelse for, at der kan være mange forskellige og helt legitime årsager til at havne i en sådan situation, men vi har desværre ikke mulighed for at fravige denne praksis individuelt.

Hvis du har mulighed for at stille den nødvendige sikkerhed, hjælper vi dig naturligvis gerne videre hurtigst muligt – og ellers er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at vende dine muligheder.

Pernille

Jeg oplevede i går da der skul tanks, samt dårlig service

Jeg oplevede i går da der skul tankes kl 16.30-16.45 at min Shell kort via FDM ik ku bruges i havde lukket på telefonen så ingen hjælp at hente
Endte i stedet med at skul bruge mit eget kort hvor i efter at ha snakket med jer i telefonen ik ka trække rabatten fra
Føler ærligt talt i ik er bestemt gode til at informere jers kunder via mail osv omkring dette problem så ku man jo ha sagt dette ik havde været sket for mit vedkommende

18. juni 2026

Ingen kundeservice

Det er dårlig kundeservice, at bruge en no reply mailadresse til kundekommunikation. Det er også ekstremt dårlig kundeservice ikke at påtage sig ansvar for den manglende orientering man lover kunder. Jeg har nu kommunikeret med 'kundeservice' over 8-10 mails, hvor Marinas vigtigste opgave er at være argumenterende, ansvarsfralæggende og meget lidt kundeminded. Det er faktisk lidt vildt. Meget sjældent, at opleve SÅ ringe kundeservice. Hvis I ikke gider orientere jeres kunder omkring aftaleudløb, så lad være med at love det. Så ved man da hvad man kan forholde sig til.

31. maj 2026

Hej Betina

Ud fra din henvendelse kan jeg se, at du desværre har skrevet til os på en no-reply email og dette er årsagen til, at du desværre ikke har fået svar på din henvendelse.
I subject linjen på mailen, fremgår det at mailen ikke kan besvares.

Jeg har sendt dig en separat email, hvor du har mulighed for, at stille de spørgsmål du har, så vi sammen kan finde en god løsning for din aftale hos os.

Marina

Så er den gal igen i kan bare ikke…

Så er den gal igen i kan bare ikke finde ud af betaling service så nu skifter vi el selskab vil ikke anbefale jer til nogen

9. juni 2026

Hej Jes

Jeg er virkelig ked af at høre, at du har haft en frustrerende oplevelse ift. betaling. Jeg vil meget gerne hjælpe med at opklare situationen.

Jeg kan se, at betalingen ikke er tilmeldt Betalingsservice, men sker via kortbetaling. Samtidig er der blevet tilmeldt et nyt betalingskort samme dag, som seneste faktura er dannet. Når det sker, kan systemet desværre ikke nå at trække betalingen på den pågældende faktura, da betalingsoplysningerne først slår igennem efter oprettelsen.

Det betyder altså ikke, at noget er “gået galt”, men blot at betalingen ikke kunne gennemføres på netop denne faktura på grund af tidspunktet for korttilmeldingen.

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig videre, så vi får det løst på en god måde. Du er meget velkommen til at kontakte mig på el@dccenergi.dk, så finder vi hurtigt en løsning sammen.

Jeg beklager igen ulejligheden – og håber, vi får mulighed for at rette op på din oplevelse.

Marina

Jeg har tidligere havet en gæld hos dcc…

Jeg har tidligere havet en gæld hos dcc energi men betalte den i slutningen af maj, stadigvæk sidder jeg uden gas og ni genåbner ikke for gassen, trods at jeg været kunde og trods ni fået jeres penger! Og ringe til jer er en komplex sag, som kunde får man vente så lang tid og når man væl kommer frem så kobles man videre flere ganger!! Detta giver ikke er et godt renomme og rygte!! Fy for pokker før jer!!
Det handler bare om at presse så meget penger som muligt fra jeres kunder og kunderne får ikke så meget tilbage!!
Annika

8. juni 2026

Hej Annika

Tak for din anmeldelse

Jeg er ked af at høre, at du oplever frustration omkring genåbning af gassen, samt ifm. kontakten til os.
Dette er absolut ikke vores hensigt og er ikke det generelle billede vi kan genkende.

Når en sag overgår til inkasso, så ligger den ikke længere under vores behandling og alt kommunikation i sagen, skal derfor ske til inkasso selskabet.
Du skriver, at du har indbetalt restancen i slutningen af maj måned, men dette er desværre ikke noget vi kan se, da inkasso selskabet ikke har meldt betalingen videre til os endnu.

Når forsyningen bliver afbrudt som følge af manglende betaling, så sker genåbning desværre ikke automatisk, alene baseret på betaling.
Din naturgas aftale er lukket ned og det betyder, at du lige nu ikke har en leverandør. Hvis der skal genåbnes for gassen, så kræver det, at du selv finder den udbyder du ønsker at handle med fremover. Det selskab du vælger, kan efter oprettelse anmode distributøren Evida om, at genåbne for gassen.

Da vi ikke har leverancen længere, så kan vi ikke tilbyde at genåbne for gassen uden en aktiv aftale.
Hvis du ønsker en ny aftale med os, vil jeg bede dig om, at kontakte mig på naturgas@dccenergi.dk for nærmere aftale.

Du ønskes en god dag

Som potentiel kunde

Som potentiel kunde, der har en el aftale med en anden leverandør mener jeg det er normalt at forsøge at sikre sig ikke at blive stillet dårligere ved et skift til DCC Energi. Jeg stiller derfor spørgsmål og bør vel forvente svar. Jeg oplever et blive fuldstændig ignoreret af DCC's sælger som ikke svarer på mine mange rykkere. Absolut ikke en god oplevelse og ikke en samarbejds partner.

1. juni 2026

Hej

Tak for din anmeldelse

Jeg vil naturligvis beklage mange gange, såfremt du har rettet henvendelse til os uden at få svar. Dette er normalvis ikke måden vi arbejder på.

Såfremt du forsat har spørgsmål til vores EL aftaler, er du meget velkommen til at sende en email til vores kundeservice på el@dccenergi.dk med alle de spørgsmål du har, så skal vi gerne hjælpe dig videre.

Du ønskes en god dag

Marina

Man kan ikke stole på en aftale, hvis den ikke er på skrift.

Jeg blev kontaktet med et tilbud om opsætning af ladestander med serviceaftale og elaftale.

I telefonen bliver jeg lovet 0kr i abonnement på elaftalen, og at el blev handlet til spotpris(0kr tillæg).

Da jeg får tilsendt detaljerne er der pludselig indsat abonnement på elaftalen(25kr/md), samt diverse tillæg til elprisen.

De er uden tvivl de billigste i forhold til opsætning af ladeboks, 2490kr, incl opsætning + serviceaftale med 6md. binding(49,- md.)

Jeg får måske sat boksen op, for det kan ikke gøres billigere andre steder.
Men jeg vil holde mig langt væk fra deres produkter.

Hvis DCC har optagelse af samtalen, vil jeg gerne have den tilsendt.

Mads

14. maj 2026

Hej Mads

Vi er naturligvis kede af at læse din anmeldelse.

Vi har gennemgået sagen med vores eksterne sælgere, som efterfølgende også har været i dialog med dig omkring de forskellige tilbud på el samt el inkl. ladestander, som du blev præsenteret for.

På den baggrund er vores opfattelse, at eventuelle misforståelser nu er afklaret.

Pernille

Bestilte tekniker til skift a CO sensor

Bestilte tekniker til skift af CO sensor, tekniker var her i præcis 10 minutter. Pris 3999 kr. Det synes jeg simpelhen er en overpris at betale... ØV ØV

6. maj 2026

Hej Merete

Du er blevet faktureret for et servicebesøg samt et udkald, da CO‑sensoren skulle udskiftes.

Sensoren er en nødvendig del for fyrets driftsikkerhed, da den overvåger forbrændingen og mængden af kulilte.

Vi kan anbefale, at du overvejer en ændring af dit abonnement til frie udkald, hvorved omkostningen for selve teknikerudkaldet kunne have været sparet.

Du er velkommen til at rette henvendelse til vores Kundeservice på service@dccenergi.dk eller på telefon 7022 5532, hvis du ønsker en ændring i dit abonnement.

Varmeste anbefaling

forbindelse med et gasfyr som havde en fejl, havde vi fornøjelsen af at være i kontakt med deres Energi Tekniker René Laursen.
Har til dato endnu ikke fået en bedre service ved andre firma. Superprofessionel, og villig til at forsøge at løse kunden problem uden for hans arbejdstid.

Kan klart give min varmeste anbefaling

24. april 2026

Har solgt en gaaaftale til min demente…

Har solgt en gaaaftale til min demente far, der bor i en ejerforening hvor gas betales over fællesudgifterne. Så klam en måde at drive virksomhed på!
Trækker ham over 600 kr om måneden, i skal skamme jer!

1. maj 2026

Hej Maiken

Tak for din anmeldelse

Jeg er ked af at høre om den oplevelse I har haft og jeg kan godt forstå din frustration.

Vi har desværre ikke mulighed for at se, om gas betales via et boligselskab eller fællesudgifter, da den type oplysninger ikke fremgår af de data, vi har adgang til.
Derfor er det vigtigt, at man selv informerer os om dette, så vi kan hjælpe med at finde den rigtige løsning.

Jeg vil meget gerne se nærmere på din henvendelse, men jeg kan desværre ikke finde aftalen, ud fra dit navn.
Jeg håber derfor meget på, at du vil kontakte mig på telefon 70 150 150 eller naturgas@dccenergi.dk