Dcams.dkAnmeldelser

3,5

Melder ikke tilbage på emails. Købte i december 2021 cams til for og bagrude, for lidt over 2000kr som skulle monteres i en skoda octavia, Det viste sig at blive dyrt hvis der skulle trække... Se mere

Grundet den seneste tids hændelser i Sverige besluttede jeg at udskifte mit gamle dashcam til et nyt med GPS og bagudvendt kamera. Dcams hjemmeside er meget informativ med gode forklaringer på forskel... Se mere

Efter at have researchet mange sites fandt jeg Dash cam i den helt rigtig kvalitet og til den rigtige pris på dcams. dk Undervejs i kæbsprocessen havde jeg forskellige spørgsmål der straks blev besva... Se mere

God oplevelse trods besværligheder med defekt RS2 Pro dashcam, som skulle fejlsøges og til sidst byttes. Første dashcam genstartede konstant, hvor jeg først selv prøvede at finde ud af om det var mig... Se mere

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Andre kiggede også på

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Noget af det bedste service og…

Noget af det bedste service og rådgivning jeg nogensinde har oplevet. Ikke bare endnu en butik der ønsker at lave mersalg, men Henrik fra kundeservice leverer kvalitet uden lige. Jeg har haft problemer med et fjols der ridser min bil med nøgle og der blev taget hånd om situationen og vejledningen både i forhold til hvilket produkt jeg skulle købe, men også opsætningen mm. Jeg takker mange gange herfra og håber flere forretninger ville se jeres virksomhed som en rollemodel til hvordan man driver forretning!

10. august 2022

Useriøst drevet virksomhed!

Useriøst drevet virksomhed!
Efter installering af virksomhedens bedste kamera konstaterede jeg at det kun viste blå skærm og henvendte mig adskillige gange, hvor der først blev svaret med dårlige undskyldninger, og herefter ingen svar.
Kan IKKE anbefales

2. august 2022

Varmeste anbefalinger til private og erhverv

Markfeldt Ejendomme

Vi har samarbejdet med Dcams.dk i mange år efterhånden.

Vi er altid blevet mødt af en professionalisme og imødekommendehed, både før og efter et evt. køb af produkt. Vi har efterhånden investeret mange penge og ikke på noget tidspunkt er det noget vi har fortrudt.

De har efter vores mening bedste værdi for pengene på markedet. Det er konkurrencedygtige priser og man får, hvad man betaler for.

Med mange handler igennem tiden vil der altid komme episoder, hvor der er noget, som skal fixes og det er altid blevet håndteret efter aftale.

Vi vil blive ved med at handle hos dcams

Og det vil jeg også privat.

MF Ejd.

2. august 2022

Utilgivelig dårlig service

Jeg valgte at købe et relativt billigt dashcam, som viste sig dels at være ubegribeligt bøvlet at bruge samt helt uden nogen form for brugbar dansk brugsanvisning. Først efter flere dages skriveri med dcams, lykkedes det mig at komme i gang. Lykken var dog kort, da jeg efterfølgende havde flere spørgsmål, som dcams ikke har svaret på.

Efterfølgende er ledningen til strømforsyningen gået fra hinanden og heller ikke min mail om returnering er blevet besvaret. Jeg må derfor konkludere dcams ikke vil hjælpe, hvorfor jeg anmelder med en stjerne. Havde jeg havde muligheden for at anmelde uden stjerner, havde jeg gjort det.

Jeg forlanger mine penge tilbage, men da I ikke svarer, har dét nok lange udsigter.

1. august 2022

Ærgerlige over at det virker som et useriøst firma

Vi købte 4 dashcams efter at have været i dialog med Dcams.dk via chat og e-mail. De fungerede desværre ikke efter hensigten. Efter endnu en vejledning via chat og e-mails , købte vi en anden model, men dem kunne vi ikke få til at virke, og den meget korte manual, hverken den engelske eller kinesiske udgave, var ikke til nogen hjælp. Vi har på e-mail fået adresse til returnering af alle dashcams, og besked på at disse skulle sendes til nærmeste pakkeboks. Dette er blevet gjort og trods gentagne e-mails om at de skulle huske at hente dem, er nu første pakke på vej retur til os….. Dvs. at vi har betalt for fragt for spildte penge… Hvem skal så betale for ny retur-forsendelse?
Vi skal jo have pengene retur og de skal have deres kameraer tilbage.
Ærgerlige over at det virker som et useriøst firma.

1. august 2022

Hurtig og god handel uden noget bøvl

Fik bestilt et GWR1_V2 - Full HD dashcam med WiFi & GPS og fik af vide det ville komme dagen efter. Men desværre mistede POST DANMARK det undervejs.

Fik så en mail fra Dcams om de undskyldte og tilbød en opgradering til et RS2 Pro - 1440p dashcam med WiFi, GPS. Her kom vare dagen efter og der kom en mail med en dansk brugervejledning

Helt perfekt forløb, kan helt sikkert anbefales

HOLD JER VÆK

HOLD JER VÆK! Jeg modtog et produkt uden brugervejlening. JEg kontaktede dem og de ville svare på mine spørgsmål hvis der var nogen. Jeg har nu skrevet 3 mails! Ringede til dem 2 gange UDEN at overhovedet at få fat i dem. USERIØST FIRMA!

29. juli 2022

Handler nok ikk mere her,

Handler nok ikk mere her,, køber et kamera til 1700,- og får så en lille uge efter et tilbud , at nu kan jeg så købe et mer magen til, nu til 850, -

13. juli 2022
Dcams.dk-logo

Besvarelse fra Dcams.dk

Hej Arne Hansen

Som jeg har skrevet til dig pr. mail er der ikke tale om samme model. Modellen til 50% er en model, som udgår. Din model har højere opløsning, større SD-kort kapacitet og bedre indbygget batteri.

Vi ønsker ikke at diskutere herinde, så hvis du har flere spørgsmål eller andet vil vi bede dig kontakte os på support@dcams.dk

Hav en go dag

Mvh. Mads
Teknikker
Dcams.dk

Dcams besværlige returpolitik

Hvis man fortryder sit køb hos Dcams, går det galt.
Firmaets returpolitik er meget besværlig.
De medsender ikke en returlabel.
Man skal derimod lede på Dcams hjemmeside, for at få information om, hvordan man skal forholde sig, for at fortryde købet:
Man skal skrive en mail, hvori man fortryder købet, og have oplyst en adresse, hvor til pakken kan sendes. "Da Dcams er ved at skifte lager"
Efter flere uger, og adskillige opfordringer til Dcams om at oplyse returadressen, fik jeg en mail med en adresse til Dcams "lager", hvortil pakken skulle sendes, uden omdeling.
Pakken er vel ankommet til en postshop, lige i nærheden af den oplyste adresse.
Pakken blev ikke afhentet af Dcams, men kom retur, som ikke afhentet. Og Dcams er meget sure over, at de ikke har modtaget et trackingnr. Hvad det så end er.
Dcams får alle oplysninger fra postfirmaet, og så kan de jo bare hente pakken.

5. juli 2022

Fantastisk service

Fantastisk service

Når 5 stjerner bare ikke er nok!!!

Købte først et cam som havde en fejl. Det blev byttet til et andet uden problemer, ikke noget fnidder fnadder frem og tilbage det bliver bare byttet! Det går så desværre i stykker efter knap 1 år. Skriver til dcam der svare lynhurtigt og bum 4 dage efter har jeg et nyt cam! Igen ikke noget bøvl frem og tilbage intet andet end go service! Tak

26. juni 2022

Service til et 12 tal!

Service til et 12 tal!

Efter en nem bestilling på Dcams hjemmeside modtog jeg en mail fra Dcams om at de desværre havde begået en fejl og havde sendt mig et forkert DashCam. Produktet de havde sendt mig, var et nummer dyrere end det jeg havde bestilt, men fremfor at lave et stort nummer ud af det blev jeg tilbudt at beholde det fremsendte, dog stadig til det andet produkts pris.
Det kalder jeg sørme service.

22. juni 2022

Fint

Fint, giver ro på, når man har et veteran køretøj, man parkerer uden for hjemmet. Mvh

22. juni 2022