Melder ikke tilbage på emails. Købte i december 2021 cams til for og bagrude, for lidt over 2000kr som skulle monteres i en skoda octavia, Det viste sig at blive dyrt hvis der skulle trække... Se mere
Grundet den seneste tids hændelser i Sverige besluttede jeg at udskifte mit gamle dashcam til et nyt med GPS og bagudvendt kamera. Dcams hjemmeside er meget informativ med gode forklaringer på forskel... Se mere
Efter at have researchet mange sites fandt jeg Dash cam i den helt rigtig kvalitet og til den rigtige pris på dcams. dk Undervejs i kæbsprocessen havde jeg forskellige spørgsmål der straks blev besva... Se mere
God oplevelse trods besværligheder med defekt RS2 Pro dashcam, som skulle fejlsøges og til sidst byttes. Første dashcam genstartede konstant, hvor jeg først selv prøvede at finde ud af om det var mig... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Andre kiggede også på
Melder ikke tilbage på emails
Melder ikke tilbage på emails.
Det viste sig at blive dyrt hvis der skulle trækkes kabler til strøm sikringen da auto elekrikeren ikke kendte til denne model. og skulle kodes med bilens strøm. Jeg solgte bilen ville nemlig ikke bare trække en usb ledning som han oplyste ved købet. .
Nå men den fik lov at ligge lidt og fik så problemer med synes så jeg ikke turde køre bil og udsætte andre forfare.
Kontakte dem for at høre om jeg kunne returner dem da de ikke havde været brugt.
Det var et blankt afslag da deres retur ret var overskredet. Han ville do lige tjekke med chefen men hørte aldrig fra dem.
Nu efter at vi er midt i 2025 fik vi handlet bil og ville sætte den op i menuen som gik fint, men da den så skulle lades op var der ingen virkning. Skrev til dem om der var en løsning på det eller noget jeg havde overset i menuen.
Efter en uge har jeg stadig intet hørt fra dem.
Anbefaler ikke at handle med det firma da de ikke gider kunderne når det først har fået deres penge.
Jeg købte et dashcam (rs2 pro) i juli…
Jeg købte et dashcam (rs2 pro) i juli 2022 og nu kan det ikke få forbindelse til mobilen. Jeg har prøvet at lave reklamation, men der er intet svar. Jeg tror han har lukket butikken, men det fritager ham ikke for garantiforpligtelser...., men hvordan får jeg fat på ham eller importøren?
Jeg fik et anonymt NoName Dashcam i…
Jeg fik et anonymt NoName Dashcam i julegave.
Problem er det oplyste "Wifi" paasword ikke virker
det står til 12345678
jeg har prøvet samtlige kombinationer som 00000000 11111111 og meget andet
Er der nogen der kender det rigtigt Wifi kodeord til
"AiDVR_Wifi_2244"
Det svarer til at købe en bil hvor nøglerne ikke passer ;(
Og en ubeskrivelig dårlig vejledning
Fantastisk sted at handle
Fantastisk sted at handle. Men… jeg tror de er lukket desværre
Man skulle tro det var wish
Købte et dashcam til 2000, det viste sig ikke og virke, det stoppede med at optage. De sendte et nyt, dette havde samme fejl. Så ville jeg have pengene igen, når det er så ringe kameraer. Det vil de simpelthen ikke gå med til, jeg kan få alle mulig andre (billigere) kameraer. Dette var jeg ikke interesseret i. Så nu kører jeg en sag imod dem, hvor kameraerne er blevet væk. Total inkompetent firma, hold jer langt væk. Bedre at gå på wish
God indpakning og levering
Go og hurtig service 👍👍
Det kamera jeg havde bestilt var ikke…
Det kamera jeg havde bestilt var ikke længere på lager på grund af en system fejl. Men blev hurtigt kontaktet og fik at vide at jeg kunne få et kamera i højere kvalitet til samme pris. Hurtig og hjælpsomt service!
Havde købt en mystery dashcam og 3…
Havde købt en mystery dashcam og 3 adapter men der var kun en adapter med. Skrev tilbage og han beklaget fejlen og sendte Extra vare med orden det er bare så god en service, 5 stjerner herfra.
En rigtig god oplevelse på alle områder.
Har købt mit kamera nr 2 her og igen…
Har købt mit kamera nr 2 her og igen mere end tilfreds med service og levering. Kan kun anbefale
Her går man ikke forkert !!
Lige fra vejledning til man står med varen i hånden, er her altid høj service. En mail der smutter en gang i mellem, meen, så sender man bare igen, og de reagerer altid hurtigt...
Dygtige, hurtige og ved hvad de laver.
Ikke sidste gang, jeg handler her..
Rigtig god service
Rigtig god service. De havde lavet en fejl på deres webshop, så valg model fandtes ikke længere, de byttede uden beregning til en dyrere model. De ringede, så også hurtig ekspedition.
Spændende produkt og hurtig levering
Fedt
Jeg var heldig i mystery box og fik et lækkert kamera til konens bil for 199 kr ,det er billigt.
god service og hurtig levering
Alletiders tak for det