Hej jeg kontaktede dansk solar teknik via mail og havde lidt korrespondance frem og tilbage vi blev stort set enige om det hele via mail og jeg ordnede anlægget vel vidende at der var 3 ugers levering... Se mere
Dansk Solar Teknik virkede meget proffessionel, havde styr på tingene og reagerede hurtigt. Indtil videre har de levet op til, hvad de har lovet. Anlægget på 7,2 kwp blev sat op på en dag af meget ven... Se mere
Vi har i familien købt 2 anlæg ved DST. Første anlæg blev leveret superhurtigt og kører perfekt. Andet anlæg er Danfoss inverteren i restordre (det kan ske for selv den bedste). DST tilbyder st... Se mere
firmaet eksisterer ikke mere og burde derfor ikke fremgå her.
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Solceller er en fremtidssikring. Dansk Solar Teknik forhandler de bedste solcelleløsninger i landet til en pris, hvor kun få kan være med. Vi er kompetente og entusiatiske omkring miljø og teknologi - og vi skaber tryghed om din investering.
Erbækvej 14, 8380, Trige
- 87120000
- info@dansksolarteknik.dk
- dansksolarteknik.dk
hurtig effektuering af ordren og god overholdelse af aftaler.
hurtig montering af et ungt, dygtigt, friskt og gladt sjak.Glemte at sige at der var kolde pilsnere i køleren, sorry.
God pålidelig chef (Lars) der grundigt forklarede omkring arbejdsgangen efter monteringen. Var lidt nervøs for at skulle betale halvdelen af prisen før installationen, men helt ubegrundet. Hop bare ud i det, man kan stole på firmaet.
Irriterende, at man skal vente en krig på at få tilsluttet anlægget via sit energiselskab, men det er Dansk Solarteknik uden andel i.
Super seriøst
Vi er meget tilfredse med det arbejde vi har fået udført og den rådgivning vi er blevet givet. Venlige danske montører som vidste hvad de havde med at gøre og rydede pænt op efter sig. Vi anbefaler gerne firmaet til andre!
Effektiv og pålideligt.
Undersøgte hele markedet for solceller og fandt at dette firma leverede et produkt, som jeg søgte til en god pris,
både med hensyn til solceller, monteringssystem og inverter. 4 effektive håndværkere opsatte systemet på en dag (tegltag), og de gik ikke før alt fungerede.
Alle aftaler blev overholdt.
Det spiller bare maxxxxx
Rigtig god information angående produktet
Perfekt monteringsforløb
Intet dårligt og sige.
Billige og kompetente
Dansk Solar Teknik hjalp os fra starten af vores byggeprojekt med super rådgivning og gode råd til vores specielle installation, hvor solcellerne er lagt ned i tegltaget.
De fik teknikken forklaret på en simpel og forståelig måde og lavet installationen med dygtigt håndværk.
Tilmed var de de billigste, som jeg kunne finde på markedet.
Super rådgivning
Ringede til Dansk Solar Teknik, med henblik på at købe et solcelleanlæg. Fik god rådgivning og vejledning, som endte med et komplet solcelleanlæg til mit hus.
Hele processen fungerede godt og selve monteringsarbejdet udført professionelt.
Kan kun anbefale Dansk Solar Teknik, hvis man overveje at få solceller på taget... ;)
PS: Det er dejligt at se hvor meget man sparer hver dag.