Hej jeg kontaktede dansk solar teknik via mail og havde lidt korrespondance frem og tilbage vi blev stort set enige om det hele via mail og jeg ordnede anlægget vel vidende at der var 3 ugers levering... Se mere
Vi har i familien købt 2 anlæg ved DST. Første anlæg blev leveret superhurtigt og kører perfekt. Andet anlæg er Danfoss inverteren i restordre (det kan ske for selv den bedste). DST tilbyder st... Se mere
firmaet eksisterer ikke mere og burde derfor ikke fremgå her.
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Solceller er en fremtidssikring. Dansk Solar Teknik forhandler de bedste solcelleløsninger i landet til en pris, hvor kun få kan være med. Vi er kompetente og entusiatiske omkring miljø og teknologi - og vi skaber tryghed om din investering.
Erbækvej 14, 8380, Trige
- 87120000
- info@dansksolarteknik.dk
- dansksolarteknik.dk
UG handel til Gør Det Selv
Fornuftig rådgivning til "Gør Det Selv" og OK pris på kvalitets paneler og montage udstyr. Købt en selvvalgt pakkeløsning.
Desværre kan der ikke betales med Dankort ved afhentning - kun kontakt eller bankoverførsel.
Meget hurtige til at give et skriftligt tilbud på tlf eller email forespørgsel
Selvom virsomheden lukker er paneler dækker af tysk distributør eller Cubb - alt i alt en god og sikker handel på et ugennemskueligt marked.
Super Service . Hele vejen
Har fået en super service , hvad ang. Størrelse på anlæg, blev til 54 paneler og en større inv. Sma 10 kw. Droslet til 6Kw.Har også jordvarme dermed et stort strømforbrug, men burde være selvforsynet nu.
Oplægningen/monteringen forløb også fantastisk. Har efterfølgende haft et par spørgsmål og der er altid svar.
Kan kun anbefales
Den skarpeste kniv i skuffen...
Investeringen taget i betragtning, har jeg brugt mange timer på at undersøge markedet for solcelleanlæg, og har fået adskillige tilbud. I forhold til pris, produkter, service og ikke mindst mavefornemmelsen, valgte jeg at købe hos DST.
En forespørgsel pr mail resulterede i en halv time langt opkald næste dags morgen. Fik et tilbud senere samme dag.
12 mails fra mig med opfølgende spørgsmål blev besvaret inden for samme døgn enten telefonisk eller pr mail.
Jeg var forbi og besøge dem på deres firmaadresse. Ret spartansk, men det er fint med mig, da der jo kun er kunderne til at betale for dét. Jeg fik panelerne i øjesyn, og kunne tydeligt mærke at rammen på 46 mm var stivere end nogle andre jeg har mærket på 40 mm. Jeg har lagt vægt på dette, da jeg mener at vibrationer fra vinden er en dræber for tætheden og dermed holdbarheden i det lange løb.
Jeg endte med et tilbud, som jeg sagde ja til, og overførte forudbetalingen. 12 dage efter kom der to montører og en elektriker og satte anlægget op. De ankom kl. 7:30 om morgenen og var færdige omkring kl. 15.
Panelerne og inverteren opsat præcis efter mine ønsker. Flot montering af begge dele.
Efterlod området uden spor efter sig. 2 timer efter ringede DST og spurgte om alt var som det skulle være. Det kunne jeg kun svare bekræftende til.
Har brugt lidt mere energi end normalt på at formulere denne vurdering, men det synes jeg at de har gjort sig fortjent til det!
ATTENTION
Jeg købte en solcelle anlæg bestående af 39 Ulica paneler , 2 Sma invertere og monteringsæt , jeg har selv sat det op og det forløb uden problemer . Som finmekaniker er jeg ret kritisk mht matrialer , men jeg må sige at DST leverer et meget højt kvalitetsprodukt og det gælder fra første tlf opringning ......service helt i top , og jeg vil til en hver tid anbefale DST.
Mvh Martin Olsen
solcelleanlæg i topklasse
Jeg vil give mine varme anbefalinger til Dansk Solar Teknik
Det er 3 uger siden mit anlæg begyndte at producere strøm, det vil sige at min elmåler køre baglæns og har til dato givet 342kw, de bedste dage 32kw. Det tog 3 personer en dag med at montere anlægget og det køre bare der udad. Med Venlig hilsen Jan Nielsen
Professionelt arbejde
100 procent iorden arbejde. Rigtig pæn opsætning af solceller samt inverteren. Alt har fungeret uden problemer. Kan anbefales 100 procent herfra.
Hurtig og proffessionel behandling
Dansk Solar Teknik virkede meget proffessionel, havde styr på tingene og reagerede hurtigt. Indtil videre har de levet op til, hvad de har lovet. Anlægget på 7,2 kwp blev sat op på en dag af meget venlige, og dygtige håndværkere med faglig stolthed, der satte en ære i at gøre et godt stykke teknisk arbejde der samtidig ser godt ud.
God rådgivning - gode priser - hurtig montering
Efter mange undersøgelser og overvejelser stødte vi på Dansk Solar Teknik. Her fik vi kompetent rådgivning. Under hele forløbet blev der svaret hurtigt og præcist på enten telefon eller mail. Da vi besluttede os fik vi hurtigt en tid for installationen - 1 uge senere. Datoen blev overholdt og anlægget sat op af fire mand, der havde godt styr på tingene. Da de gik var alt sat op, der var ryddet op igen og anlægget havde produceret den første strøm - alt sammen på en dag. Jeg kan kun anbefale Dansk Solar Teknik.
Super kundeservice
Meget troværdigt og top professionelt firma. Kundepleje er absolut i top !
De er meget dygtige og seriøse
Jeg blev anbefalet Dansk Solar Teknik af en jeg kender. Jeg blev absolut ikke skuffet - det var bare i orden, og jeg fik en rigtig god behandling før, under og efter de havde sat vores solceller op
Super firma.
Jeg har for godt en uge siden fået indstaleret et 6 kw anlæg på mit hus. Jeg er meget tilfreds med hele forløbet. Kl 8:00 ankom der 4 mand fra Dansk Solar Teknik. Jeg har sjældent set så dygtige og omhyggelige folk. Kl ca.16:00 var hele anlægget monteret, der var ryddet op og alt så ud som før. I samme øjeblik ledningerne var samlet kørte anlægget ind med 6kw. Siden har det kørt meget godt det starter tidligt om morgenen og kører til først på aftenen det er med forskellig ydelse efter hvor meget sol der er. Men selv med helt overskyet kører det strøm ind. På den første uge har jeg fået 22 kw ind i gennemsnidt om dagen og det med skiftende vejr. Jeg kan på det varmeste anbefale Dansk Solar Teknik.
Dansk solar teknik er proffer
Jeg har entreret med dette firma, og alt er som man håber på, når man vælger at bruge en formue på en investering. God service og rådgivning og proffe montører.
De levede op til alle aftaler, og alt gik efter planen.
God rådgivning og dygtige montører
Vi havde nogle gode drøftelse og der blev svaret fyldstgørende på vores spørgsmål. Der blev hurtigt udarbejdet skriftligt tilbud på det ønskede installation. Forud for monteringen blev telefonisk fuldt op på vores aftale, ansøgning til Energinet og ansøgning om salg af CO2 kvote.
Der mødte 4 montører op på dagen, hvor der har mulighed for at drøfte egne ønsker omkring placering af solceller, inverter og kabelføring. Der blev givet gode råd og lyttet til de ønsker vi havde. Vi fik udarbejdet en fælles løsning med vores krav til placering af solceller, placering af inverter i udhus og kabelføring via loftet. Efter 4½ time(med frokostpause) var hele anlægget på 5.500 kwh monteret, og der var foretaget oprydning og alt emballage var medtaget. Der blev af elektrikkeren givet en god gennemgang af brugen og dataaflæsning.
Vi er meget glade for samarbejder med Dansk Solar Teknik.
Super hurtig ekspetion og venlige mennesker
Vi fik en rigtig go forklaring på hvad der ville være det bedste for vores familie og vores hus og syntes vi ikke rigtig vi fik af andre der sælger solceller føler at dansk solarteknik ved hvad de snakker om så kan kun anbefale dem til andre.
Et meget professionelt firma, der tilmed handler extremt hurtigt!
Søgte en lokal, men ikke uerfaren (og lykkerider) solcelleleverandør på nettet og fandt Dansk Solar Teknik. Kunne se på Trustpilot at de havde fået mange gode anmelderser og tog kontakt til dem for at høre nærmere om hvad de kunne tilbyde.
Sendte en forespørgsel pr. mail og fik hurtigt en tilbagemelding. Havde flere løbende forhandlinger omkring antal solceller, placering m.m. ift. mulighederne på vores tag. Sælgeren gav et godt indtryk af at vide hvad han/de talte om og de forskellige muligheder der var. Det eneste lille minus var måske at al kommunikation foregik pr. mail eller tlf, med udgangspunkt i at placering af solceller foregik med udgangspunkt i Google Earth. Her kunne det have været ønskeligt, da samtalerne nærmede sig en afslutning og en handel om de havde tilbudt at komme ud og fysisk se på mulighederne for placering m.m. inden tilbuddet blev fremsendt og vi skulle godkende.
Fra godkendelse til installationen startede gik under 1 uge (lidt overraskende da alle jo snakker om hvor mange solceller der monteres og firmaerne har svært ved at følge med). Da dagen oprandt mødte de op kl. 08.00 4 mand stærk. 1 elektrikker og 3 solcellemontører og sikke 4! De knoklede virkelig på og var yderst professionelle. De gav sig også god tid til , inden de startede med monteringen, at snakke om placering m.m. og det endte faktisk med at de kunne få solcellerne til at være på 2 fremfor de beregnede 3 tagflader som vi havde skudt os ind på under tilbudsfasen.
Kl. 15.00 var de færdige, havde ryddet op efter sig, pakket bilen anlægget kørte og var klar til at tage hjem.
Det kalder jeg hurtig og professionel service og er ikke et sekund i tvivl om at ville anbefale andre at at handle med Dansk Solar Teknik!
Det kan anbefales.
Hos dansk solar teknik får en god vejledning. Du får gode og nyttige oplysninger og du får en vejledning der hjælper dig til at træffe den bedste beslutning. Du får et ærligt svar på dine spørgsmål.
Produktet er regulært og det er dygtige og omgængelige håndværkere der monterer solcellerne.
Vi er meget tilfredse med vores anlæg.
Service ud over det sædvanlige
Jeg fik en aftale i stand med Dansk Solar Teknik og den har været til topkarakter. Altid hjælp at hente, både før, under og efter handlen og anlægget kører perfekt. Jeg kan varmt anbefale Dansk Solar Teknik.
en aftale er en aftale
god info og seriøs behandling af forespørgsel.
God instruktion og hjælp da der manglede nogle få dele.
eneste minus er at de kan være svære at træffe når jeg ringer til dem. Kunne være bedre
Meget hjælpsomme og imødekommende
Superb!
Professionel betjening og service, og ikke mindst kvalitetsprodukter over hele linien.
God kundeservice
Vil klart anbefale virksomheden. Dygtigt team på fem mand de sendte afsted for at sætte paneler op. Fra at ordren var lagt til at måleren kørte baglæns gik kun ca. 10 dage. Eneste grund til at de ikke får 5 stjerner er fordi de uheldigvis fik ødelagt en tagplade, som de dog var hurtige til at komme og skifte...