Dansk Solar Teknik virkede meget proffessionel, havde styr på tingene og reagerede hurtigt. Indtil videre har de levet op til, hvad de har lovet. Anlægget på 7,2 kwp blev sat op på en dag af meget ven... Se mere
Vi har i familien købt 2 anlæg ved DST. Første anlæg blev leveret superhurtigt og kører perfekt. Andet anlæg er Danfoss inverteren i restordre (det kan ske for selv den bedste). DST tilbyder st... Se mere
firmaet eksisterer ikke mere og burde derfor ikke fremgå her.
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Solceller er en fremtidssikring. Dansk Solar Teknik forhandler de bedste solcelleløsninger i landet til en pris, hvor kun få kan være med. Vi er kompetente og entusiatiske omkring miljø og teknologi - og vi skaber tryghed om din investering.
Erbækvej 14, 8380, Trige
- 87120000
- info@dansksolarteknik.dk
- dansksolarteknik.dk
Topkvalitet og service i særklasse
Dansk Solar Teknik er en sjælden oplevelse af, at kvalitet, service og en god pris går op i en højere enhed. De er entusiaster, både når det gælder produktet og kundens tilfredshed. Vi havde besøg af et hold positive, hyggelige og dygtige montører, som leverede et nærmest perfektionistisk stykke arbejde. Alt sidder snorlige - både på taget og i teknikskabet - og det virker 100%. Vi kan varmt anbefale Dansk Solar Teknik. Tak for en god handel!
Jeg blev vejledt på en super god måde af Dansk Solar Teknik.
Da vi først havde besluttet os for, at købe et solcelleanlæg, gik arbejdet i gang med, at sætte sig ind i alle de problemstillinger som der er ved, at skulle købe et solcelleanlæg, og der er mange.
Jeg faldt over flere anmeldelser af Dansk Solar Tekning, og der var ingen dårlige imellem, alle anmeldelser jeg læste var positive.
Jeg kontaktede derfor Dansk Solar Tekning og kom til at tale med Henrik og Lars, som vejledte mig igennem alle de forskellige spørgsmål jeg havde. Efterhånden blev jeg overbevist om, at de var til at stole på, så jeg købte et solcelleanlag på 40 stk. 195W paneler fra ULICA og en Fronius Inverter.
Ca 14 dage efter blev solcellerne monteret på en dag, 4 mand kom kl. 09.00 og kørte igen kl. 16,00 og anlæget producerede strøm fra dag et. Alt gik glat, ingen problemer med monteringen. Der var ikke så meget som en stump ledning, der lå og flød, da de var færdige, søde og rare unge mennesker.
Jeg kan oplyse at vores anlæg når solen skinner det meste af dagen producerer 42 til 43 KWH
Til sidst vil jeg varmt anbefale Dansk Solar Teknink til alle, der tænker på, at købe et solcelleanlæg.
Hurtig levering og top professionel installation
Dansk Solar Teknik leverede som lovet på deres hjemmeside et tilbud indenfor 48 timer, og anlægget var installeret og i drift 8 dage efter accept af tilbud. 3 montører og 1 elektrikker mødte op fra morgenstunden, og kl. 15.00 var anlægget i drift. Særdeles kompetente folk, som tydeligt vidste hvad de havde med at gøre. Jeg kan kun varmt anbefale Dansk Solar Teknik.
Claus Isaksen
Professionel rådgivning og hurtig levering.
Jeg havde lavet en del research på nettet vedrørende solcelleanlæg, og jeg var efterhånden forvirret på et højere niveau. Efter at have talt med en kollega, der havde fået solcelleanlæg fra Dansk Solar Teknik, valgte jeg at ringe til dem for at få en snak angående et anlæg.
Jeg fik en rigtig god snak omkring mine behov, og hvordan disse bedst kunne opfyldes. Samtalen varede ca. 30 minutter. Jeg blev lovet et tilbud på mail, hvilket kom ca. 5 minutter efter.
Tilbuddet virkede rigigt godt - det var ikke umiddelbart det billigste - men for mig var det vigigt, at der var tale om et seriøst firma med egne håndværkere. Ligeledes var det også vigigt, at der ikke blev lavet huller i vores tagsten. Og endelig var det vigigt at levering og opsætning kunne ske inden for en overskuelig periode.
Der var aftalt en leveringstid på ca. 2 uger, men allerede ugen efter, jeg havde bestilt anlægget, blev jeg ringet op af Dansk Solar Teknik, der gerne ville komme og installere anlægget. Så blot én uge efter, at anlægget var bestilt, blev det leveret og installeret.
Selve installationen tog blot en halv dag. Håndværkere mødte op ved 8-tiden på den aftalte dag, og de var færdige med installationen til frokost. Helt perfekt.
På baggrund af ovenstående kan jeg kun anbefale Dansk Solar Teknik.
Super forløb
Der gik ikke lang tid fra jeg bad om tilbud, til jeg blev kontaktet og guidet med gode råd og efter kort tid var anlægget monteret. Sådan skal det være. En professionel ydelse leveret af et team af dygtige håndværkere med et smittende godt humør.
Top Proffesionelt !!
Vi kan kun give Dansk solar teknik vores bedste anbefalinger, et virkeligt seriøst firma der kan rådgive og give en super service. I øjeblikket er der snart en solcelle leverandør på hvert gadehjørne, men fælles for de fleste er, at de ikke har sat sig ordentlig ind i tingene
og heller ikke altid kan levere varen. Vi valgte at få tilbud fra Dansk solar teknik, i første omgang pga. de mange gode anmeldelser på Trustpilot - Fra vi fik vores tilbud og til vi havde solpanelerne i gang med at producere el, gik der 12 dage ! Vi var yderst tilfredse med de 4 dygtige montørere, som også havde tid til at svare på spørgsmål,- da de om eftermiddagen var kørt igen, blev vi en time senere ringet op af DST for at høre om alt var gået tilfredsstillende, og til det kunne vi jo kun svare: JA !!
Ulla & Flemming, Holstebro.
God, seriøse behandling
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Dansk Solar Teknik med god, kvalificeret rådgivning, velstyret leverance og fornuftige priser, der er absolut konkurrencedygtige.
Da vi bor på Sjælland valgte vi at bruge en lokal montør som havde brug for teknisk vejledning fra inverter leverandøren (SMA). DST formidlede et præcist svar indenfor nogle timer, der sikrede at vores montør kunne komme videre.
Vi fandt sammen den optimale element fordeling og kapacitet og systemet lever fuldt op til de 6000Kvh takket været denne optimering og har nu kørt perfekt i 2 måneder.
Kan absolut anbefales - og ja, vi har haft projektet i udbud hos andre, der ikke kunne matche på service, viden og pris.
God rådgivning og service
Vi har under hele forløbet fået god rådgivning og håndværkerne var flinke og behagelige og arbejdet er udført tilfredsstillende.
Omhyggeligt og veludført arbejde
Alle har været behagelige og imødekommende. Tålmodigt besvaret ethvert spørgsmål og haft god dialog samt sparring til valg af anlæg. Ved montering udvist stor grad af omhyggelighed og modtagelige for mine input vedr. placeringen af panelerne. Alt i alt en positiv oplevelse, hvor det færdige resultat endvidere overraskede positivt rent æstetisk med harmoni og symmetri.
Engageret og kunderettet oplevelse
Mit køb hos Dansk Solar Teknik var baseret på et tillidsvækkende engagement fra firmaets repræsentanter, hele vejen igennem forløbet.
Teknisk er der styr på tingene, men nok så væsentligt, så er der styr på aftaler og ærlige tilbagemeldinger. For eksempel, så blev forsinkelser af leverancer el.lign. rapporteret prompte, hvilket var vigtigt for mig, da jeg selv opstillede anlægget.
Endelig har jeg oplevet en stor fleksibilitet, når jeg har kontaktet Dansk Solar Teknik, hvis jeg har været i tvivl om noget.
God dialog, hurtig levering og flinke montører
Vi bad Dansk Solar Teknik om et tilbud, og allerede samme dag modtog vi det via e-mail. Fin kommunikation før og under leveringen. Hurtig, professionel og imødekommende personale.
Der er mange leverandører (nogle mere seriøse end andre) af solcelleanlæg. Valget faldet på Dansk Solar Teknik dels pga pris, kort leveringstid, en god dialog med sælgeren og fine anmeldelser på Trustpilot. Det var ligeledes vigtigt for os, at der ikke skulle bores i teglstenene.
Firmaet har nogle meget flink og dygtige montører, og montagen er blevet flot - både på taget og inde i huset. Det var ligeledes et plus, at direktøren for firmaet ringede, mens anlægget blev sat op, for at høre om vi var tilfredse.
Det har dog været lettere irriterende, at firmaet pludselig ikke var leveringsdygtig i det bestilte anlæg (vi fandt dog et fint alternativ), og at en fejlagtig udveksling af information har forsinket tilmelding til nettomålerordningen.
På trods heraf kan vi varmt anbefale firmaet; i særdeleshed på grund af de dygtige montører.
En solstrålehistorie
Vi tog springet fra tanke til handling i starten af maj. Havde fra første kontakt til Dansk Solar Teknik en god fornemmelse af, at firmaet var troværdig og at produkterne var af god kvalitet. Den fornemmelse har vi bestemt stadig. Anlægget blev, som aftalt, monteret 31. maj af 3 behagelige montører. Tidligt næste morgen ankom firmaets elektrikker, der ligeledes på fornem vis fik skabt forbindelse mellem solcellerne via inverteren til elmåleren. Dermed var egen strømproduktion i gang. To dage senere blev elmåleren omkodet af Nrgi, hvorefter salget af strøm var i gang.
Den manglende 5. stjerne skal blot tilkendegive, at der under dette projekt har været små problemer. Disse er dog alle blevet løst på bedste vis. Og så skal der jo også være plads til at gøre det endnu bedre:)
Derfor vil vi med glæde anbefale Dansk Solar Teknik.
Fremragende service med hurtigt levering
Dansk Solar Teknik har fra min første telefon henvendelse ydet professionel og grundig rådgivning, både før, under og efter montagen. Tænk at blive kontaktet af dem efter monteringen, fordi de blot lige ville følge op på om jeg var tilfreds og om alt fungerer som det skal. Det kalder jeg service.
Jeg fik inden montagen en grundig forklaring omkring arbejdsgangen, opsætning af anlægget, udfyldelse af blanketter, kontakt til elleverandøren samt om hvad der skal ske efter selve monteringen.
Opsætningen tog en dag og blev udført af nogle meget dygtige, omhyggelige og yderst behagelige håndværkere der var lette at tale med.
Jeg kan kun give Dansk Solar Teknik mine bedste anbefalinger. Det er et firma jeg meget gerne vil anbefale til alle der er interesseret i solceller!
Troværdig-Proffessionelt Team
Da jeg har fladt tag, var jeg spændt på hvorledes de vil lave det,
men det havde de tjek på,meget professionelt og helt igennem
gennemtænk løsning på det, så jeg er helt tryg ved Dansk Solar
Teknik. Jeg kan varmt anbefale dem og deres produkter, de er af høj kvalitet hele vejen igennem.
Alt hvad de lovede, har holdt også nu hvor anlæget kører,det er jeg meget tilfreds med.
Professionel leverandør og sagsbehandling
Fra første kontakt via hjemmesiden, og siden via telefon og emails har Lars og Frank fra Dansk Solar Teknik, været gode sparringspartnere i vores projekt. Vi har valgt en semi-integreret løsning hvor solcellepanelerne er lagt ovenpå tagpap m. listedækning, den resterende del af taget er beklædt med Decra. Panelerne blev leveret og installeret på den aftalte dato, selve montagen blev udført meget omhyggeligt, vi er godt tilfredse med resultatet, og kan anbefale Dansk Solar Teknik til andre.
Kompetent og hjælpsom
Kan virkelig anbefale firmaet til andre. Jeg kendte ikke spor til solcelleanlæg, da jeg startede, men blev guided godt igennem problemstillingerne.
Perfekt!
Dansk Solarteknik har leveret en fremragende service med meget hurtigt levering. Anlægget blev sat op på en dag af nogle meget dygtige og grundige håndværkere der tilmed var hyggeligt selskab. Jeg kan kun give min bedste anbefalinger til Dansk Solarteknik og jeg vil helt klart anbefale firmaet til alle der er interesseret i solceller!
Effektivt Solidt firma med topservice og dygtige medarbejdere
Poul og undertegnede fik sat solceller op i vores sommerhus i Skagen og på vores hus i Munkebo til vores store tilfredshed. Fra aftalen var i hus og til solcellerne var sat op, gik kun 14 dage ialt, og ikke en måned som jeg fejlagtigt skrev i første anmeldelse. Der gik kun en måned fra vi først hørte om firmaet ,og til alt var sat op. Teknikkerne var dygtige , omhyggelige, professionelle, og i godt humør. Det sidste skader ikke. Vi er meget tilfredse med resultatet og glæder os hver dag over elmåleren, der kører " baglæns". Vi anbefaler Dansk Solar Teknik på det varmeste.
Leveringstid?
Hej jeg kontaktede dansk solar teknik via mail og havde lidt korrespondance frem og tilbage vi blev stort set enige om det hele via mail og jeg ordnede anlægget vel vidende at der var 3 ugers leveringstid jfr tilbuddet. 2 dage efter jeg havde givet dansk solar teknik ordren ringede Lars og spurgte om jeg var klar næste megen. De kom kl 9 og kørte igen kl 15.30 og der var de færdige!!! DET ER IMPONERENDE... Mine varmeste anbefalinger....
Vi er MEGET tilfredse med vores solceller.
Vi har fået installeret solceller fra Dansk Solar teknik.
Vi er meget begejstret for den professionelle rådgivning vi fik i forbindelse med købet.
Alle aftaler, pris og tidspunkt for opsætningen er overholdt til punkt og prikke.
Da håndværkerne mødte op og skulle montere anlægget, var vi ikke i tvivl om, at de kunne deres kram. De vidste nøjagtigt, hvordan opgaven skulle gribes an. Desuden var de meget venlige og imødekommende, og gav en grundig orientering om, hvad de lavede, og hvordan anlægget fungerede. Arbejdet blev udført meget professionelt, og det hele var overstået på en dag, hvor der blev monteret 42 paneler.
Vi er normalt meget kritiske overfor arbejde, der udføres på vores ejendom, men der var intet at kritisere. Der lå ikke så meget som en skrue eller en stump ledning tilbage, efter de var rejst.
Vi har nu haft anlægget i 3 uger. Ca. den halve tid med sol, og den anden halve tid med overskyet og regn. Det har produceret 700 kw. I de tre uger.
Vi kan varmt anbefale dette firma.