Jeg startede ud med at være lidt for hurtig på aftrækkeren til at brok mig da jeg blev lidt træt af den wireless Dual tag jeg havde købt fordi den gik i stykker allerede kort tid efter jeg havde pakke... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Dania Bikes fører et stort sortiment af cykler og sportsudstyr. Vi har ligeledes et reparationsværksted af høj klasse, og kan tilbyde diverse indstillinger af din cykel i form af et Body Geometry Fit. Vi deltager aktivt i lokalsamfundet, og støtter op om cykelverdenen. Vi holder løbende arrangementer og konkurrencer. I vores butik finder du alt fra hverdagscykler til high-end til eBikes. Vi forhandler mange kendte mærker, for at nævne nogle: TREK, SRAM, Shimano, Kalkhoff, POC, Craft, Assos, Winther, Cannondale og mange, mange flere. Vi har et stort udvalg af cykler, cykeludstyr, tilbehør og reservedele . Vi har alt i cykeloutlet . Vi vil være Danmarks ledende cykelbutik på nettet . Kig forbi Daniabikes.com
Hærvejen 10, 6230, Rødekro, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Mit batteri til ladcykelen virkede ikke optimalt. Dania bikes tilbød, at hjælpe med, at tage kontakt til firmaet.
Det resulterede i, at promovec har skiftet indmad i batteriet, så har faktisk fået et nyt batteri.
Jeg har før fået lavet andre små ting på både min, min mands og søns cykel.
Der har altid været god service og venligt personale.
Vi er glade for, at de er kommet tættere på centrum i Rødekro.

Besvarelse fra Dania Bikes A/S
Jeg har bestilt nogen sko som kommer hurtigt efter bestilling, der er så desværre en fejl på den ene sko jeg ringer op til butikken, som får en mail med billede af problemet og inden for 20 minutter er der sendt et par nye sko med returlabel det er god service

Besvarelse fra Dania Bikes A/S
Nemt at bestille online og hurtig levering.
Jeg lavede en fejl i min bestilling og skrev til kundeservice, dette blev rettet med det samme - god service.

Besvarelse fra Dania Bikes A/S
Købte en super lækker transparent cykel regnjakke, men desværre for lille. Fik en lyn hurtig korrespondance med Daniabike ifht. nye bestilling og returnering.

Besvarelse fra Dania Bikes A/S
Jeg og konen har lige købt 2 elcykler hos Dania bikes.
Det var en utrolig god oplevelse. Vi fik god rådgivning og fair pris i forhold til andre cykelhandlere.
Og så synes jeg enorm godt om de videoer som Esben ligger op på YouTube (cykelbloggen) med pleje og rådgivning om pleje og køb af cykler.
En glad og tilfreds kunde
Jan

Besvarelse fra Dania Bikes A/S
Virkelig god service, og hurtig afsendelse så jeg kunne bruge varen som gave - bedste anbefalinger

Besvarelse fra Dania Bikes A/S
Havde bestilt et par vinter bibs.
Første gang jeg brugte lynlås på høje ben, gik lynlåsen i stykker.
Jeg skrev til Esben og vedlagde 2 fotos, og dagen efter sendte han et par nye bibs.
Super og hurtigt service 👍

Besvarelse fra Dania Bikes A/S
Klasse service. Havde tabt briller under cykelløb og blev prompte tilbudt en crash replacement til reduceret pris.

Besvarelse fra Dania Bikes A/S
Jeg havde en elcykel på værksted. Der skulle skiftes et kabel til gear og gear skulle justeres, var aftalen.
Efter 40 min var cyklen klar.
Der var foretaget 23 forskellige ting iflg. den liste jeg fik udleveret, bl.a.:
pedaler spændt og smurt, krankbolt spændt og smurt, bagnav smurt og justeret, fornav adskilt og smurt, kæde renset og smurt, sadelpind smurt og efterspændt(den var ligeså tør som en den havde gået 3 uger i ørkenen uden vand). Resten af de 23 punkter er udeladt, de nævnte ting taler vist for sig selv. Da jeg kom hjem med cyklen og prøvekørte den var gear ikke justeret korrekt. P.s. cyklen var også blevet prøvekørt. Arbejdskort 18004.

Besvarelse fra Dania Bikes A/S
Oplevelsen at handle hos Dania bikes var 5 stjerner værd.
- Fordi det netop var overskueligt at handle på deres hjemmeside.
- Deres transport kom en dag før tid end hvad de troede.
- De satte støtteben på uden omkostninger.
- Cyklen var samlet, uden omkostninger.
- Deres service og kommunikation er åben og høflig. De svare hurtigst muligt med de mindste ting.

Besvarelse fra Dania Bikes A/S
Fik leveret et sæde til min cykel og den levede ikke rigtig op til min forventning men efterfølgende snakkede jeg med Esben og han bad om nogle billeder, fair nok, så da han fik set dem svarede han at jeg ville få et nyt sæde tilsendt, så synes det var en rigtig rigtig god oplevelse👍🏼👍🏼

Besvarelse fra Dania Bikes A/S
Købte et par cykelsko og et sæt pedaler. Prisen var virkelig god - klart den bedste jeg kunne finde. Varerne ankom dagen efter. Jeg vil gå så langt og sige at det ikke kan gøres bedre!
Tak Dania Bikes - jeg vender tilbage :)
Købt en par cykelsko fra denne butik netbutik d. 14. december 2024 (ordre nummer 55623).... nedsat fra 1.000,00 til 499,00.
Det er de dårligste sko, Astra Consolatio Racersko, jeg nogensinde har haft.
Sålen på skoen er nu så blød, at jeg i går har valgt at kassere skoen, yderste lag af stoffet skaller af, låsen er slidt og generelt er skoen ikke god - fortryder jeg ikke sendte retur.
Jeg kan derfor kun råde til, at "man" ikke køber sko her, men går til en anerkendt leverandør og køber cykelsko der. Kommer ikke til, at benytte denne mere.
Svar:
Jeg har på FB flere gange ytret mig omkring skoen, mine opslag blev fjernet, ikke af mig….
I undrer jer over jeg reagerer efter 8 mdr., jeg undrer mig over i har så dårlig en sko i jeres sortiment
Skoen var blød i sålen fra start og undrer mig den nu er ligeså blød som en gummisko. Alt i alt en sko jeg ALDRIG ville give kr. 1.000,00 for, kr. 500,00 er også lidt i overkanten, men blev klogere.
Tak for råd om køb af sko hos jer en anden gang….

Besvarelse fra Dania Bikes A/S
Modtog 2 sadler dagen efter bestilling, den ene havde desværre en flænge, oprettede reklamation med det samme, og inden for en time var det bekræftet at der er en ny på vej.
Rigtig god stil/service.

Besvarelse fra Dania Bikes A/S
Købte en sadel fra dem. Hurtig levering. Produktet absolut helt efter forventningerne. Tip top. Det var som at få en ny cykel.

Besvarelse fra Dania Bikes A/S
Jeg jar fået en gel saddel fra Dania bike, jeg havde problemer med at få den til st sidde rigtigt.
Jeg skrev mail til dem og de blev besvsret med det samme.
Der var stor tålmodighed med alle mine spørgsmål. Dejlig betjening
Fantastisk service over telefon endda udenfor åbningstid, kan kun anbefale Dania bikes☀️☀️☀️☀️☀️

Besvarelse fra Dania Bikes A/S
Kan ikke forestille mig en bedre service. Blev ringet op 2 minutter efter jeg lagde mit ordre (en lørdag aften omkring kl 17.30), da cyklen desværre var udsolgt. Fik tilbudt en dyrere cykel til samme pris i stedet for. Altid hurtig svar på mine sms ‘ er om det var aften eller kl. 5.30 om morgenen.
Kan kun give min varmeste anbefaling