Jeg startede ud med at være lidt for hurtig på aftrækkeren til at brok mig da jeg blev lidt træt af den wireless Dual tag jeg havde købt fordi den gik i stykker allerede kort tid efter jeg havde pakke... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Dania Bikes fører et stort sortiment af cykler og sportsudstyr. Vi har ligeledes et reparationsværksted af høj klasse, og kan tilbyde diverse indstillinger af din cykel i form af et Body Geometry Fit. Vi deltager aktivt i lokalsamfundet, og støtter op om cykelverdenen. Vi holder løbende arrangementer og konkurrencer. I vores butik finder du alt fra hverdagscykler til high-end til eBikes. Vi forhandler mange kendte mærker, for at nævne nogle: TREK, SRAM, Shimano, Kalkhoff, POC, Craft, Assos, Winther, Cannondale og mange, mange flere. Vi har et stort udvalg af cykler, cykeludstyr, tilbehør og reservedele . Vi har alt i cykeloutlet . Vi vil være Danmarks ledende cykelbutik på nettet . Kig forbi Daniabikes.com
Hærvejen 10, 6230, Rødekro, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Fantastisk service. Ringede kl 9 ang en cykel jeg have set på nettet. Jeg skulle bare komme, så vil den stå klar til mig samme dag. ( vi snakker lørdag ) jeg nåede at få en besked inden ankomst , at cyklen var klar. Vi køre gerne fra Horsens til Rødekro en anden gang. 5 store stjerner herfra . Peter fra Horsens
God service og meget hurtig levering
Kan varmt anbefale Dania Bikes

Besvarelse fra Dania Bikes A/S
Mega god service, skrev lidt med dem på mail, og købte et par spinnings sko senere. Fik dem dagen efter, kan bestemt anbefale siden

Besvarelse fra Dania Bikes A/S
Havde bestilt en cykelcomputer der ikke lige var det jeg havde brug for, returnerede den samme dag, næste dag var beløbet tilbage på kontoen, smuk forretnings moral, handler der gerne igen en anden gang 😀

Tak for støtten og support ved DM Duatlon 2025 i Rødekro 👌
I er altid med på at finde løsninger, også i sidste øjeblik 💪
Rødekro Tri & Motion

Besvarelse fra Dania Bikes A/S
Havde et spørgsmål ang. størrelse på cykelsko og fik hurtigt svar pr.mail. De passede perfekt ved modtagelse.
God service og hurtig levering.
🤗Janne

Danmarks bedste kundeservice.
Jeg har ikke ord for den service jeg har fået hos dania bikes, jeg bliver simpelthen ringet op i forbindelse med min bestilling, den gode medarbejder skulle lige sikre sig at jeg nu havde bestilt rigtigt, han anbefalede jeg skulle vælge nogle andre klamper til skoene, da de andre ikke vil passe, jeg har aldrig oplevet så god en service før, det er 5 store stjerner herfra, kan kun anbefale at handle hos jer

Besvarelse fra Dania Bikes A/S
Det fedt de sender en video med cyklen og fortæller lidt om den og forsendelse, så ved man da at der er nogle hjemme i butikken😊😄

Besvarelse fra Dania Bikes A/S
Havde brug for vejledning i Cykelsko. Dania bike responderede tilbage på mail med det samme, selvom det var en lørdag. Jeg har nu fået fat i et par fantastiske cykelsko!😀

Besvarelse fra Dania Bikes A/S
God service og hurtig svar på spørgsmål ved køb af cykelpedaler 😊

Kanon service!!
Benyttede mig af et godt tilbud men pakken forsvandt undervejs. Post-Nord var ikke til megen hjælp, men Dania Bikes sendte med det samme en ny uden beregning👍🏻👍🏻👍🏻

Besvarelse fra Dania Bikes A/S
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med daniabikes.com! Jeg købte en Trek Marlin 5 MTB, og det var virkelig nemt og hurtigt. Jeg bestilte cyklen en eftermiddag, og allerede 24 timer senere blev den leveret direkte til døren. Cyklen var 100% samlet og leveret i en forsvarlig pakning, så jeg kunne komme ud og køre med det samme. Jeg er utrolig tilfreds med både produkt og service, og jeg kan klart anbefale daniabikes.com til andre, der søger en god og effektiv cykelshoppingoplevelse.

Besvarelse fra Dania Bikes A/S
En lille smutter ved forsendelsen fikset i løbet af 10 minutter. Det er i den situation fårene skilles fra bukkene! 5*

Besvarelse fra Dania Bikes A/S
Har købt hos dania bikes to gange, og begge gange har de leveret hurtigt. Ved sidste køb bestilte jeg ret sent, men de lavede igen en fantastisk service, og sendte virkelig hurtigt så jeg havde min vare til tiden.
De største anbefalinger herfra!

Besvarelse fra Dania Bikes A/S
Var i tvivl om str, da jeg lå lige omkring M og L på MTB. Skrev mail lørdag efter lukketid, og fik hurtigt svar. God service, som gjorde der blev bestilt ny MTB med det samme.

Besvarelse fra Dania Bikes A/S
Top rådgivning og hurtig reparation
Jeg var på udkig efter en eMTB. Jeg fik top rådgivning og fik købt en cykel, som opfyldte mine behov.
Desværre havde jeg et uheld med cyklen og min cykelholder efter et par dage. Jeg kontaktede værkstedet og kunne aflevere cyklen samme dag. Dagen efter kl 9 fik jeg en besked om at reparationen var færdig.
Super hurtig service.
Heldigvis havde daniabike også en anden cykelholder, som var bedre end min den gamle. Værkstedet samlede den nye cykelholder, så jeg kunne transportere min cykel mere sikkert.
Tak for hurtig og professionel hjælp.

Besvarelse fra Dania Bikes A/S
Det er en butik jeg vil anbefale med fem stjerner fordi de har en super service.min pakke den blev væk hos PostNord og nu sender de bare en ny pakke til mig sådan hvis den anden pakke skulle komme så sender jeg den retur dem super service super service

Helt uovertruffen service!
Jeg købte en cykellygte, men tabte den lille elastik der bruges til at montere lygten på cyklen. Intet problem - sådan en fandt Dania bikes til mig og sendte den fluks. Jeg ville ønske at alle butikker havde så god service.
Min varmeste anbefaling!

Besvarelse fra Dania Bikes A/S
Super service! Havde ved en fejl bestilt dobbelt op på en vare. Blev straks kontaktet af Esben, der lige ville høre, om der var sket en misforståelse? Fejlen rettet med det samme - søndag eftermiddag!