Dårlig kundeservice og tekniske problemer Jeg har prøvet at få fat på DailyMerch i 4-5 dage uden held. Det er fuldstændig uacceptabelt, at man ikke kan få hjælp som kunde. Deres support svarer... Se mere
Sønnike har siden januar 2021 købt både bukser, hoodies, LED lamper, pop-socket, T-shirts, plakater mv. Vi har altid oplevet hurtig levering og kun én enkelt gang modtaget en hoodie hvor trykke... Se mere
Har et par tvillinger drenge på 8 år, som virkelig ønskede sig nissehuer med Mr. Spayplant, til 189 kr. , så tænkte perfekt gave fra mormor når vi er lukket inde i Brønderslev kommune. Virkelig, vir... Se mere
(tilføjet) Vi har heldigvis fået refunderet vores penge, men jeg syntes stadig ikke nissehuerne skulle være sat til salg i første omgang! Vi havde købt to Mr. Spyplant nissehuer til advents gav... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi sælger merchandise fra dine yndlings youtubere, i høj kvalitet!
Poppelvej 7, 9800, Hjørring, Danmark
- merch@mckidpro.dk
- dailymerch.dk
Dårlig kundeservice og tekniske problemer
Dårlig kundeservice og tekniske problemer
Jeg har prøvet at få fat på DailyMerch i 4-5 dage uden held. Det er fuldstændig uacceptabelt, at man ikke kan få hjælp som kunde. Deres support svarer ikke, og det virker, som om de er ligeglade.
Derudover kan jeg ikke engang gennemføre en simpel ordre, fordi deres system nægter at acceptere min adresse og bare siger, at den ikke findes. Hvordan kan man drive en webshop, hvis kunderne ikke engang kan få deres varer leveret?
Virkelig skuffende oplevelse – jeg handler ikke her igen!
Rigtig god service 👍 er helt tryg ved…
Rigtig god service 👍 er helt tryg ved at handle her en anden gang - og kan klart anbefale at handle her ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rigtigt god kundeservice
Modtog en lampe med en defekt. Kontaktede dem og fik nemt og hurtigt tilsendt en ny lampe uden alverdens bøvl og brok!
Rigtigt god kundeservice.
Kundeservice i topklasse
Kundeservice i topklasse!
Min pakke blev udleveret til en forkert kunde da jeg skulle hente den. Selv om det overhovedet ikke var DailyMerch.dk’s skyld, sendte de en ny pakke med det samme. Jeg er SÅ taknemmelig for deres gode service, TAK!
Altid hurtig levering - Rigtig god kundeservice ved behov
Vi har altid oplevet hurtig levering og kun én enkelt gang modtaget en hoodie hvor trykket gik af efter første vask. Desværre en Speciel Edition og helt særlig farve, som hurtigt var udsolgt, men Kundeservice håndteret vores sag hurtigt og professionelt.
Han fik pengene tilbage på kontoen og var dermed klar til næste nye merch når det kom på shoppen.
Herhjemme er Dominique uden tvivl KÆMPE Mr. Spyplant fan og har vist efterhånden ikke en eneste lancering han mangler i sin tøj-samling af design.
Har en søn der ikke kan leve uden Mr spyplant
Har en søn der ikke kan leve uden Mr. Spyplant merch, særligt, når der er limited edition tøj! Han gør en del rent på den konto :-). Jeg har altid oplevet en god kvalitet med tøjet.
Vores søn på 10 år køber selv sit tøj…
Vores søn på 10 år køber selv sit tøj hos DailyMerch sammen med mig for sine lommepenge.
God service og så er tøjet en dejlig kvalitet siger vores søn.
Rigtig god kvalitet og dette kan mærkes.
Virkelig hurtig levering og glad søn.
Sønnike elsker det og vil helst have…
Sønnike elsker det og vil helst have ALT mrSpyplants merch.
De leverer altid hurtigt efter bestilling og tøjet holder til maaaange vaske.
En shop med merch i super god kvalitet
En shop med merch i super god kvalitet, hurtig ekspedition og så er de endda også hurtige på mail i kundeservice hvis man har spørgsmål. Vi har allerede handlet her flere gange og med to store fans i huset vender vi tilbage igen igen😀.
Tommel op
Vi købte en ‘Stor MrSpyplant Mystery Sommer Pakke’ og alt var som det skulle være. Der gik 7 dage fra vi bestilte til vi modtag pakken, og det var helt fint.
Vi kigger nok forbi shoppen igen snart.
Altid godt merch i super gode…
Altid godt merch i super gode kvaliteter, god og hurtig service.
God service og god kvalitets tøj
God service og god kvalitet
Jeg har altid fået god service hos dem, varene kommer indenfor den anslået tid,
Tingene er i god kvalitet.
Svar på spørgsmål pr mail svares hurtigt tilbage. Hat bestilt ting hos dem mange gange uden problemer
Bestilte tirsdag aften
Bestilte tirsdag aften. Kontakt til support ang. dårlige anmeldelser her - fik svar med det samme, og har allerede i dag torsdag hentet pakken. Indholdet svarer fuldstændig til mine forventninger.
Bestilte et par trøjer og en lampe til…
Bestilte et par trøjer og en lampe til mine to drenge. Jeg var lidt nervøs for lampen men den virker bare perfekt og dregene elsker den. Trøjerne var meget pæne og bliver brugt gevaldigt. Kan klart anbefales
Købte en MrSpyplant lampe til min søn
Købte en MrSpyplant lampe til min søn, den virker perfekt og er i super god kvalitet. Kom efter 2 dage. Det er ifølge ham selv den bedste gave han nogensinde har fået.
Jeg havde købt en MrSpyplant trøje i en…
Jeg havde købt en MrSpyplant trøje i en for lille størrelse, jeg gik ind og lavede en byttesag og allerede et par dage efter var trøjen modtaget i en størrelse større.
Thumbs up her fra 👍
Altid en fornøjelse
Bestilling af 40 stk. musemåtter med eget design - super god kvalitet, hurtig levering og god service. Kan kun anbefales.
Super god service.
Jeg købte i december en Hoodie med print på maven. Efter få vask (har fulgt vaskeanvisningen) begyndte printet på Hoodien, at krakelere og falde af. Jeg skrev til Dailymerch og fortalte om problemet. To dage efter skriver de tilbage, at de beklager og vil sende en ny Hoodie. Uden hverken at skulle se Hoodien eller have den sendt retur.
Det synes jeg er virkelig god service. 👍👍