Het merk zal goed zijn, maar de website om een tijd te reserveren werkt voor geen meter. Allemaal vrije blokken op vrijdagmiddag zijn allemaal net gereserveerd. Nou, ze willen geen info geven denk... Se mere
Lokation
Skift lokationDe Corridor 27, 3621 ZA Breukelen, Utrecht, NL
Se, hvad kunderne siger
wij werden netjes ontvangen, gemoedelijk en vriendelijk. De adviseur Giovanni begreep na uitleg van onze plannen wat onze behoeften waren. N.a.v. hiervan heeft hij a.d.h.v. verstrekte gegevens eers... Se mere
Virksomheden har svaret
Giovanni Kokken heeft ons prima geholpen met zijn uitleg. Ook de installateur heeft perfect werk afgeleverd. (koelklimaat techniek Boxtel) Alles werkt perfect zowel koelen als bij-verwarming... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij hadden veel vragen over Daikin Hybrid met intergasketel. o.a geluidsniveau van de buitenunit' Giovanni heeft ons alles keurig uitgelegd . Buitenunit heeft voor ons proefgedraaid en geluidsniveau... Se mere
Virksomhedsoplysninger
- Leverandør af airconditionanlæg
- Leverandør af luftfiltre
- Leverandør af varmeudstyr
- Kedel- og opvarmningstjeneste
Skrevet af virksomheden
Wij heten je graag van harte welkom in ons Experience Center in Breukelen om de Daikin wereld te ontdekken. Wij laten je graag zien hoe onze hoge kwaliteit binnenklimaatoplossingen bij je thuis of in je gebouw zorgen voor een optimaal en duurzaam comfort.
Daikin, de airco en warmtepomp met de beste garantie in de markt
Garantieverlenging

Kontaktoplysninger
De Corridor 27, 3621 ZA, Breukelen, Utrecht, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Mooie showroom
Mooie showroom, goede uitleg over de mogelijkheden, lekkere koffie.

Besvarelse fra Daikin Nederland - Experience Center Breukelen
Geen reactie na gemaakte afspraak
Ik had een afspraak gemaakt vandaag om 11.30 met via de mail/teams.
Zit nog steeds te wachten, geen afmeldingsmail of telefoontje.
Beetje jammer
Wat is wel of niet nodig bij warmtepompsystemen…
Omdat ik veel tegenstrijdige verhalen van installateurs hoor over wat wel en niet gewenst is bij een 'all electric' warmtepompsysteem ben ik naar Breukelen gegaan om zelf met deskundigen te spreken en te onderzoeken wat er wel en niet allemaal nodig is.
Ik ben een stuk wijzer weer naar huis gegaan.
Wat mijn opviel was de beschikbaarheid over technische data waarover je ook als klant kunt beschikken. Niks geen black box, alles is gedocumenteerd en na te zoeken. Bij veel anderen mis ik deze transparantie.
Ik ben dus heel tevreden over bezoek en transparantie van Daikin.

Huis verwarmen zonder gas
Wij wilde weten hoe we zo efficient mogelijk in de toekomst, in eerste instantie ons huis konden verwarmen. Daarnaast, in de zomer ook konden koelen.
Het liefst door het gasverbruik te minimaliseren.
Via de voorlichting, met aanvulling van een boiler op een multisplit systeem, zouden we helemaal van het gas kunnen.
Dat klonk veelbelovend en daar gaan we nu mee verder

Prima mensen leggen alles netjes uit
Prima mensen leggen alles netjes uit
Ook met Daikin warmtepomp zijn wij zeer tevreden prima apparaat en zeer stil

Prima geholpen bij Daikin experience center Breukelen
Gisteren hebben we een prima toelichting gehad op de verschillende mogelijkheden m.b.t. airconditioning van Daikin. Giovanni wist het allemaal goed en helder uit te leggen. Dit helpt ons enorm om nu een goede keuze te maken.

Besvarelse fra Daikin Nederland - Experience Center Breukelen
Giovanni heeft mij perfect geholpen en…
Giovanni heeft mij perfect geholpen en na dit bezoek heb ik besloten om zowel de warmtepompen als de airconditioning van Daikin aan te schaffen

Besvarelse fra Daikin Nederland - Experience Center Breukelen
Bij het bezoek in Breukelen Experience…
Bij het bezoek in Breukelen Experience Center, heb ik een goede uitleg gekregen.
De medewerker die mij te woord stond, begreep goed wat mijn wensen waren en had goede aanvullende informatie bij het geen wat ik zelf in gedachten had.
Top

Besvarelse fra Daikin Nederland - Experience Center Breukelen
Goede instalatie zeer goede klant…
Goede instalatie zeer goede klant service. Aleen ben ik er nog steeds niet achter hoe de begin scherm op tiende graden te zetten is . En hoe ik de stooklijn het best kan in stellen.
En mijn gas verbruik is nog het zelfde als voor dat ik de warmtepomp had. En dus bij dat gas verbruik komt ook nog extra stroom verbruik. Dus het koste nu meer geld ? Verbetering , zou voor mij zijn hoe de stooklijn beter te kunnen gebruiken.nu 2 maanden in gebruik
Mvg. Piet Donkers

Besvarelse fra Daikin Nederland - Experience Center Breukelen
Wij hadden veel vragen over Daikin…
Giovanni heeft ons alles keurig uitgelegd . Buitenunit heeft voor ons proefgedraaid en geluidsniveau is voor ons in orde. Ook uitleg over werking bij diverse buitentemperaturen en koppeling buitentemperatuur aan regeling warmtepomp /ketel. Besloten om 8 Kw set aan te schaffen . Tevens geattendeerd op Cashback van 500 euro.Na zoeken op internet ben ik de draad kwijt hierover. Hopelijk geen dode mus

Besvarelse fra Daikin Nederland - Experience Center Breukelen
Noteer zelf de info die je nodig hebt
Prima uitleg gehad van Giovanni. We hoefden niets te noteren want de info zou ons naderhand worden toegezonden. Dat bleek echter alleen maar de standaard brochure te zijn. Inmiddels hebben we 2 reminder mails gestuurd maar zelfs even reageren (al is het, ik weet het helaas niet meer) zit er schijnbaar niet in. Niet echt klantvriendelijk. Daar zit dus nog wel ruimte voor verbetering, vandaar de 3.

Super Hybride Systeem. Thermostaat Is Minder Goed
Fijn om het altijd warm te hebben voor minder geld. Wij hebben een hybride systeem en het werkt heel goed, zelfs in ons niet zo goed geïsoleerd huis. Wij zijn erg tevreden. 1 punt minder omdat het thermostaat lijkt een systeem van 20 jaar geleden en het is niet gekoppeld aan een app. Het is dus nog steeds puzzelen over het instellen van het systeem.

Vriendelijk en kundig advies
Vriendelijk en kundig advies, zeer tevreden!

Besvarelse fra Daikin Nederland - Experience Center Breukelen
Hij werkt zoals ze zeiden

Besvarelse fra Daikin Nederland - Experience Center Breukelen
Duidelijke uitleg en goede informatie…
Duidelijke uitleg en goede informatie en advies.

blij dat ik gegaan ben!
Had een afspraak met dhr. G. Twisk die mij naar grote tevredenheid heeft geholpen met al mijn vragen. nu dan ook een daikin besteld en ben benieuwd naar het resultaat. Geen vraag is te veel alles is netjes uitgelegd en ben ontzettend blij dat ik even ben geweest dit omdat er nu toch ineens een hele andere offerte komt maar ook een model waar blijkbaar alles in 1 kon en ik anders 2 joekels van een apparaten binnen in me huis had gehad. Dus bij deze bedankt voor de info en het fijne gesprek Gerard.

Besvarelse fra Daikin Nederland - Experience Center Breukelen
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.