Het merk zal goed zijn, maar de website om een tijd te reserveren werkt voor geen meter. Allemaal vrije blokken op vrijdagmiddag zijn allemaal net gereserveerd. Nou, ze willen geen info geven denk... Se mere
Lokation
Skift lokationDe Corridor 27, 3621 ZA Breukelen, Utrecht, NL
Se, hvad kunderne siger
wij werden netjes ontvangen, gemoedelijk en vriendelijk. De adviseur Giovanni begreep na uitleg van onze plannen wat onze behoeften waren. N.a.v. hiervan heeft hij a.d.h.v. verstrekte gegevens eers... Se mere
Virksomheden har svaret
Giovanni Kokken heeft ons prima geholpen met zijn uitleg. Ook de installateur heeft perfect werk afgeleverd. (koelklimaat techniek Boxtel) Alles werkt perfect zowel koelen als bij-verwarming... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij hadden veel vragen over Daikin Hybrid met intergasketel. o.a geluidsniveau van de buitenunit' Giovanni heeft ons alles keurig uitgelegd . Buitenunit heeft voor ons proefgedraaid en geluidsniveau... Se mere
Virksomhedsoplysninger
- Leverandør af airconditionanlæg
- Leverandør af luftfiltre
- Leverandør af varmeudstyr
- Kedel- og opvarmningstjeneste
Skrevet af virksomheden
Wij heten je graag van harte welkom in ons Experience Center in Breukelen om de Daikin wereld te ontdekken. Wij laten je graag zien hoe onze hoge kwaliteit binnenklimaatoplossingen bij je thuis of in je gebouw zorgen voor een optimaal en duurzaam comfort.
Daikin, de airco en warmtepomp met de beste garantie in de markt
Garantieverlenging

Kontaktoplysninger
De Corridor 27, 3621 ZA, Breukelen, Utrecht, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Wij zijn in Breukelen geweest en daar…
Wij zijn in Breukelen geweest en daar keurig netjes ontvangen en Giovanni heeft ons super te woord gestaan en uitleg gegeven over een Daikin airco.
Afspraak is al gemaakt om te bekijken waar de airco het beste in huis gehangen kan worden.

Nuttig bezoek
Keurig ontvangen volgens afspraak. Na een prettig gesprek over de wensen en mogelijkheden tot een keuze gekomen waarna het gewenste systeem kon worden werd getoond in de showroom. Ook het geluidsniveau kon worden ervaren. Bezoek is zeer bepalend geweest voor de keuze. Iets wat gemist wordt bij alleen een gesprek en uitleg van een plaatje.

Besvarelse fra Daikin Nederland - Experience Center Breukelen
Snelle en nette eerlijke voorlchting…
Snelle en nette eerlijke voorlchting volgsns afspraak!

Besvarelse fra Daikin Nederland - Experience Center Breukelen
Live ervaren is toch anders
Hee fijn om alle producten in levende lijven te zien bij het Daikin Experience Center.
Ik heb al een airco (Emura) en hier krijg je toch wat extra praktische tips in het dagelijks gebruik.
Daarnaast aan het orienteren voor een hybride warmtepomp en dat was ook erg nuttig om te zien wat hier de mogelijkheden zijn (zowel qua geluidsniveau als formaten)
In levende lijven is het toch even anders.

Besvarelse fra Daikin Nederland - Experience Center Breukelen
Daikin experience en MB Klimaattechniek met oog voor onze wensen…
Daikin experience center heeft ons goed voorgelicht, evenals MB Klimaat techniek, die ook gezorgd heeft voor een goede installatie, met oog voor onze wensen.

Goede indruk, duidelijke info
Op een fotootje in een brochure een airco beoordelen is toch lastig. Vandaar dat ik naar Breukelen ben geweest (experince centre). Kreeg een goede indruk en duidelijke info. Door dit bezoek, heb ik toch voor iets anders gekozen dan ik in eerste instantie had gedacht.

Besvarelse fra Daikin Nederland - Experience Center Breukelen
Dit is een reactie op jullie blijde reactie.
Jullie hebben een reactie gegeven op een review geplaats van mij. En daar zijn jullie blij mee. Maar ik had liever gehoord, dat er ook echt iets aan de service en communicatie werd gedaan. Daar worden velen klanten echt blij van.
W. Josefsson.

Besvarelse fra Daikin Nederland - Experience Center Breukelen
Mijn installateur heeft de installatie netjes verzorgd. is echter daarna ziek geworden waardoor ik geen beroep meer op hem kondoen.
Mijn installateur heeft de installatie netjes geplaatst, is echter daarna ziek geworden waardoor ik geen beroep meer op hem kon doen.
Mijn garantie zou nog geregistreerd moeten worden.
De medewerker van de binnendienst van Daikin heeft me perfect geholpen en geinstrueerd naar een vervangende installateur en me door de garantieprocedure geloodsd.

Geen gedoe
Verkoop en installatie van warmtepomp ging heel soepel.
Alles naar wens en geweldig aanbieding na het bezoek van de Experience center

Conclusie bezoek Breukelen.
Omdat ik na maanden van bellen niet geholpen ben. Want ik ben particulier, zijn deze vragen nu wel serieus genomen. Want op de vragen die ik had. Daarvoor moesten ze bellen met de achterban. Ik ben uitstekend geholpen door Giovanni Kokken. Die heeft er alles aan gedaan om onze vragen te beantwoorden. Alleen is het belachelijk dat van Rotterdam naar Breukelen moet gereden worden. Wat ze telefonisch ook af kunnen doen. Maar niet doen omdat je geen installateur bent. Communicatief is het eigenlijk heel slecht. Wat jammer is voor het uitstekende product. De dame van de receptie verdient ook een Pluim. Die is alleraardigst.

Besvarelse fra Daikin Nederland - Experience Center Breukelen
Het geleverde apparaat werkt op zich…
Het geleverde apparaat werkt op zich prima; wel eenmaal na de installatie storing gehad, doch deze is heel snel opgelost en verholpen.
Wel enige gewenning dat opwarmen veel langzamer gaat dan middels een traditionele verwarming.

Giovanni Kokken
Ik ben uitstekend geholpen door Giovanni Kokken
zeer vakkundig en vriendelijk met veel kennis van de warmtepomp en ook de Dame bij de ontvangst zeer vriendelijk .

Goed inzicht gekregen.
Vriendelijk ontvangst. Goede en prettige uitleg van de Hr. Kokken. All mijn vragen zijn beantwoord. Ik heb een beter inzicht gekregen in de mogelijkheden voor ons.

Besvarelse fra Daikin Nederland - Experience Center Breukelen
Hoop een goede investering gedaan te…
Hoop een goede investering gedaan te hebben maar kan dat pas na een jaar beter beoordelen .
Maar ben heel tevreden over de afhandeling en feedback van uw kantoor !
Gerrit van Bergeijk

Besvarelse fra Daikin Nederland - Experience Center Breukelen
Wij zijn op 15 maart keurig te woord…
Wij zijn op 15 maart keurig te woord gestaan door uw collega Rob Korpel. Mijn advies is wel om voor (niet technische) gebruikers van Daikin warmtepompen een duidelijke en heldere gebruikshandleiding te maken wat helpt om de wamtepomp beter te begrijpen en te kunnen bedienen.

Experience Center Breukelen
Experience Center Breukelen
Vriendelijk en gastvrij ontvangen
En we zijn er goed netjes en duidelijk geholpen.

Besvarelse fra Daikin Nederland - Experience Center Breukelen
Deskundige uitleg en overzichtelijke…
Deskundige uitleg en overzichtelijke showroom

Besvarelse fra Daikin Nederland - Experience Center Breukelen
Nuttig voor mij om alle modellen naast elkaar te kunnen zien en vergelijken. Vakkundige toelichtig door dhr Giovanni Kokken. Ik kan nu een optimale keuzebeslissing gaan maken.