Jeg bestilte 30 invitationer til vores bryllup. Leveringstiden lød på "1-5 hverdage i denne periode", hvilket var fint, således at vi kunne nå at aflevere dem til nogle af de gæster der bor længere... Se mere
Virkelig en fin kagetopper jeg har modtaget til mit kommende bryllup. Flotte udskæringer og smukke detaljer. Grunden til at I ikke får alle 5 stjerner, er grundet en manglende flyer i æsken, som først... Se mere
Jeg bestilte det fineste skilt til fars dag mandag 1/6, med garanti om at hvis det blev bestilt inden 2/6 nåede det frem til fars dag 5/6. Desværre var postnord ikke leveringsdygtige, så min pakke... Se mere
Jeg skriver til Daekop via Instagram tirsdag aften omkring kl. 20 og skriver med Sofie indtil ca. 22:40 frem og tilbage. Vi stod desperat og manglede et velkomstskilt til vores bryllup da en anden pla... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Daekop.dk - En virksomhed skabt med hjertet Dækop er skabt med ønsket om at tilbyde specialdesignede og kvalitetsbevidste produkter til alle livets begivenheder. Vi ønsker at være jeres førende leverandør af bordkort, drinkspinde, bordnumre, invitationer, skilte og meget mere samt tilbehør til børn og bolig. Vi er en virksomhed i rivende udvikling, der konstant søger at udvikle og dygtiggøre os, til gavn for vores kunder.
Lundevej 12, 5540, Ullerslev, Danmark
- info@daekop.dk
- daekop.dk
Perfekt, trods alt
Desværre var postnord ikke leveringsdygtige, så min pakke var først hos mig 6/6, men dette er jo ikke dækop’s skyld, for de havde sendt rettidigt 3/6..
Derfor skal de have 5 stjerner, for både kompensation, venlighed og hurtig reaktion på beskederne. Skiltet er super fint, og vi glæder os til at få det hængt op.
Jeg takker for handlen :-)
Super hurtig ekspedition og levering.
Super hurtig ekspedition og levering.. og det er et super flot og rigtig lækkert nøgle bræt! Jeg er dog lidt bekymret for om nøglerne bliver hængende.
Min bestilling kom til tiden og det var…
Min bestilling kom til tiden og det var hurtigt og nemt
Super flotte skilte og hurtig levering !
Helt perfekt
Fantastisk service, super hurtig levering og helt unikke produkter ! 🤩
Super hurtig levering :)
Super hurtig levering :)
Jeg lavede selv en fejl og de rettede det med det samme, så mit produkt blev som det skulle..
Handler der helt sikkert igen
Specieldesignet skilt
Fik Dæk Op til at designe et helt specielt skilt, hvor jeg kom med idéerne og de udformede det. Det blev bedre end jeg havde forventet. Lyn hurtig til at lave skiltet og sende det. Ikke sidste gang jeg handler hos dem.
De kan klart anbefales.
Hurtig og god service 👌🏾👌🏾
Rigtig fin pynt
Rigtig fin pynt, og at det er i træ gør at det er noget man vil se på mange år frem i tiden. Også hyggeligt at børn kan sætte deres præg ved at kunne male dem, eller pynte med diverse. Kan varmt anbefales
Et fint skilt og synes det er dejligt…
Et fint skilt og synes det er dejligt at se flere og flere produkter på markedet der omfavner de forskellige religiøse højtider.
Tak for flotte produkter i lækkert…
Tak for flotte produkter i lækkert materiale og god og hurtig service. Det er absolut ikke sidste gang vi bestiller fra jer.
Hurtig service 👌🏾 Rigtig fine ting
Hurtig service 👌🏾 Rigtig fine ting.
God stil at lave produkter til forskellige religiøse begivenheder 😍
Rigtig god service
Super service!