Jeg bestilte 30 invitationer til vores bryllup. Leveringstiden lød på "1-5 hverdage i denne periode", hvilket var fint, således at vi kunne nå at aflevere dem til nogle af de gæster der bor længere... Se mere
Jeg bestilte det fineste skilt til fars dag mandag 1/6, med garanti om at hvis det blev bestilt inden 2/6 nåede det frem til fars dag 5/6. Desværre var postnord ikke leveringsdygtige, så min pakke... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Daekop.dk - En virksomhed skabt med hjertet Dækop er skabt med ønsket om at tilbyde specialdesignede og kvalitetsbevidste produkter til alle livets begivenheder. Vi ønsker at være jeres førende leverandør af bordkort, drinkspinde, bordnumre, invitationer, skilte og meget mere samt tilbehør til børn og bolig. Vi er en virksomhed i rivende udvikling, der konstant søger at udvikle og dygtiggøre os, til gavn for vores kunder.
Lundevej 12, 5540, Ullerslev, Danmark
- info@daekop.dk
- daekop.dk
En blandet fornøjelse
Jeg bestilte 30 invitationer til vores bryllup. Leveringstiden lød på "1-5 hverdage i denne periode", hvilket var fint, således at vi kunne nå at aflevere dem til nogle af de gæster der bor længere væk.
Da designet (som i øvrigt er enormt flot) var godkendt, spurgte jeg efter et par dage ind til om de var sat i produktion, og fik at vide at de ville være klar til at blive sendt mandag eller tirsdag. Søndagen efter disse dage, skrev jeg igen for at hører om alt var som det skulle være. Det valgte papir var nu alligevel ikke på lager og derfor skulle jeg vente yderligere for at få den papirtype, hvorfor vi valgte en anden type papir. Det var lidt ærgerligt vi selv skulle skrive for at blive oplyst om leveringstiden, efter korspordancen - heldigvis kom invitationerne hurtigt derefter.
Da vi åbner pakken kan vi se at invitationerne er hvide og ikke teracotta som vi ellers havde bestilt. Derudover er pergamentpapirets (tilllægssiderne)skrift meget utydelig og siderne i halv størrelse, af selve invitationerne. Det ville vi gerne have vidst på forhånd, da det gør meget for udtrykket. 3 af de tilkøbte kurverter var tillige blevet sorte, som om de havde stået nederst på en reol og blevet kørt frem og tilbage af støv el. lignende, hvilket jo ikke er særlig kønt at sende ud. Jeg havde håbet på en lidt bedre kvalitet, når man vælger at bruge næsten 1000kr. på 30 invitationer. Det er super ærgerligt, da vi havde tænkt os at købe skilte til selve festen hos verksted.
Virkelig en fin kagetopper jeg har…
Virkelig en fin kagetopper jeg har modtaget til mit kommende bryllup. Flotte udskæringer og smukke detaljer. Grunden til at I ikke får alle 5 stjerner, er grundet en manglende flyer i æsken, som først gjorde modtagelsen skuffende, men da I oplyste den manglende information efterfølgende, så blev glæden stor og ellers yderst tilfredsstillende. Hvis den flyer havde været i æsken fra start, havde I uden tvivl fået 5 stjerner fra mig.
mangelfuld kundeservice
Jeg bestilte et navneskilt til min 3 mdr. gamle niece. Da jeg modtog skiltet var der fejl tre steder. Idet det var en specialbestilling, som alle skilte jo er, ville de ikke give pengene retur og påstod samtidig at der ikke var fejl. Udover prisen på skiltet skulle jeg selv betale alt fragt til og fra som løb op i 100 kr. i merudgift. Så nu står jeg med et skilt jeg ikke kan være bekendt at give som gave. Glædelig jul til mig. Jeg vil ikke anbefale at købe navneskilt ved Dæk op!
Fejlfyldte jule kugler og dårlig service
Bestilte nogle julekugler med tekst på, disse levede langt fra op til mine forventninger, pris og deres billeder/tekst taget i betragtning, der var skidt, pletter, ridser og andet på alle julekugler.
Jeg skriver til virksomheden, de svare dog hurtigt tilbage men kommunikation er dårlig. De gør mig opmærksom på at der kan være farveforskel på de matte julekugler. Jeg skriver tilbage at jeg er ligeglad med om de er blanke eller matte, bare de ikke er fyldt med fejl. Jeg modtager nye matte julekugler, men ikke 1 er perfekt. Jeg skriver igen til virksomheden med min utilfredshed over at julekuglerne ikke lever op til det de lover på hjemmesiden, høre aldrig fra dem igen.
Vil absolut ikke anbefale at købe jule kugler hos dem. Man kan købe flottere julekugler hos super Brugsen.
Bestilte akryl bordkort og de levede…
Bestilte akryl bordkort og de levede bestemt ikke op til mine forventningerne. Fik tilsendt en prøv på den valgte skrifttype og den var super fin i størrelse og materiale. Da jeg så efterfølgende modtog de resterende bordkort var de i en total anden størrelse end jeg havde bestilt, bordkortene varierede fra 4cm i højden til 10cm. Fik lov til at bestille nogle andre i en anden skrifttype ub men disse var endnu større - de fyldte en hel middagstallerken, virkelig ikke pænt. Total misvisende produktbeskrivelse.

Besvarelse fra Daekop.dk
Super hurtigt og billigt og Sofie er…
Super hurtigt og billigt og Sofie er super flink :)
Bestilte invitationer
Bestilte invitationer. Fik svar samme dag om aftenen, og de er sendt ud til dem der skal have dem, så alt godt :)
Fantastisk god service og smukt skilt!
Jeg skriver til Daekop via Instagram tirsdag aften omkring kl. 20 og skriver med Sofie indtil ca. 22:40 frem og tilbage. Vi stod desperat og manglede et velkomstskilt til vores bryllup da en anden plan var gået i vasken. Det skal lige siges at jeg skriver onsdag og skal bruge skiltet lørdag. Sofie svarer at hun sagtens kan nå det hvis vi besluttede os for tekst osv samme aften så det gjorde vi, samtidig med at vi skulle lave en specialbestilling. I dag, torsdag morgen modtog jeg en besked fra Postnord om at pakken nu kunne hentes. Sikke et smukt træskilt! Fuldstændig fejlfrit! Vi er yderst taknemlige og tilfredse med den service vi har modtaget samt det smukke smukke skilt! Kan klart anbefale Daekop og jeg vil uden tvivl vende tilbage i forhold til vores datters barnedåb om et halvt års tid!
Fantastisk service og hurtig levering
Fantastisk service og hurtig levering.
Skønne produkter, til en yderst fair pris
Perfekt til at designe efter dine ønsker!
Vi har bestilt 3 gange hos dem og det bliver ikke sidste gang. Hvis du har en idé oppe i hovedet så tag en snak med de søde arbejdere og de vil hjælpe dig med at få det til at ske 😍
Flotte save The date kort i god kvalitet
Vi har bestilt de fineste invitationer…
Vi har bestilt de fineste invitationer og vi kommer helt sikkert til at bestille mere fra Dækop.
Så fine poser med tekst til vores…
Så fine poser med tekst til vores bryllups gæster
Hurtig og flot arbejde
Hurtig service og levering
Hurtig service og levering.
Produkterne er ikke taget i brug, men lever op til min forventning mht kvalitet :-)
Dækop gjorde det for vildt
Dækop gjorde det for vildt.
Torsdag aften fandt vi ud af at vi manglede et navn i laser skåret træ.
Jeg skrev til Dækop kl 21:33. De svarede kort tid efter. Hjalp med at finde den rigtige skrifttype og jeg sendte et billede af størrelsen.
Fredag skar de det ud og lørdag modtog vi det. Det er så sindssygt kunde service. Vi vil uden tvivl handle der igen. TAK.
Hurtig levering på special design og…
Hurtig levering på special design og flot produkt
Super hurtig levering på speciel design