God kommunikation med Jesper i starten. Fik leveret fodboldtøj hurtigt som lovet. Det kom fra Parkistan - shorts passede næsten ingen og tryk på brystkasse stod med forkert navn. Reklamerede o... Se mere
Jeg har desværre læst alle de dårlige kommentarer efter, jeg har bestilt trøjer ved Jesper. Men den samtale via e-mail, jeg har haft med Jesper har fungeret perfekt. Jeg har netop fået mine trøjer... Se mere
Fuldstændig tragisk butik. ALDRIG køb herfra!!!! Jeg bestilte 5 fodboldsæt for over 8 måneder siden. Dvs. sokker, shorts og trøjer. Jeg bestilte med express levering på 14 dage. Efter 1,5 måne... Se mere
Jeg bestilte mit produkt i midten af maj. Da jeg ikke havde modtaget varen efter en måned, fik jeg kontakt til Jesper via sms - telefonen bliver ikke taget, når man ringer til kundeservice!! Han b... Se mere
Blev grundlagt i Ikast, Danmark, 2019. Virksomheden designer, producerer og distribuerer teamwear og sportstøj til mænd, kvinder og børn. Diadora, H2O, Customized-sports er nogle af Brands, vi har designet og produceret produkter for af høj kvalitet. En anden mulighed, at Customized Sports tilbyder, er produktion af private labels, hvor vi tilbyder fuld service, fra designforslag til slutprodukt. På samme måde skaber og leverer vi salgsfremmende artikler til forskellige arrangementer. Vores mål er at producere produkter af høj kvalitet med moderne design og nyeste teknologi.
Saturnvej 5, 7430, Ikast, Danmark
- 2022 1618
- salg@customized-sports.dk
- customized-sports.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Vi bestilte 400 Drikkedunke til fodbold…
Vi bestilte 400 Drikkedunke til fodbold klubben gennem Jesper Braae
Det er gået over al forventning og dunkene er super flotte
Det har været en fornøjelse at samarejde med Jesper og er bestemt ikke sidste gang
Fuldstændig tragisk butik - ALDRIG køb…
Fuldstændig tragisk butik. ALDRIG køb herfra!!!!
Jeg bestilte med express levering på 14 dage. Efter 1,5 måned modtog jeg tøjet. Eller! Jeg modtog trøjerne. Både shorts og sokker manglede.
Jeg kontaktede virksomheden flere gange om ugen i flere måneder. Nogle gange tog han den. Han sagde hver gang følgende "pakken bliver sendt idag"... Guess what, det blev aldrig sendt. :):):)
Skrev til Customized Sports om en…
Skrev til Customized Sports om en sponsorgave i form af en special designet fodboldtrøje til vores kræftsyge Sviger/morfar og far.
De sagde straks ja og har i hele forløbet været super i kundeservice og planlægning.
kan på det varmeste anbefale dem og deres arbejde.
Virkelig dårlig "kundeservice" - vil ALDRIG befale til andre
Vi bestilte tilbage i februar måned fodboldtøj fra Customized Sports, hvor vi blev lovet, at vi fik det inden den 14. marts, da vi skulle til et firma-arrangement, hvor vi netop skulle bruge tøjet. Den 17. marts har vi stadigvæk ikke modtaget tøjet, hvor vi til slut ender med selv at afhente tøjet, SELVOM vi har betalt fragt for det.
Da vi modtager tøjet ser vi til vores store skuffelse, at de strømper som vi skulle have fået med i "rabat" ikke var med. På dette tidspunkt står vi og skal bruge tøjet dagen efter.
Vi kontakter Customized Sports, hvor han siger, at de sidder fast i tolden, men skulle være lige på trapperne. Derefter både skriver og ringer vi til ham mere end 10 gange. På mail får vi intet svar og i telefonen får vi en sang fra de varme lande.
Endelig efter to måneder går han med til at bestille nogle nye strømper til os, som vi modtager forholdsvis "kort" tid efter. Dog til vores igen store skuffelse er de leveret uden brodering på strømperne, som var en del af aftalen.
Jeg vil ALDRIG NOGENSINDE anbefale Customized Sports til nogle. Jeg har aldrig oplevet, så dårlig kundeservice eller faktisk mangel på samme.
Hvis jeg kunne, så havde jeg givet dem nul stjerner.
Virkelig elendig størrelseguide
Virkelig elendig størrelseguide.
De har trøjer op til 4xl men guiden går kun til 3xl og så er det de vildeste Kina størrelser åbenbart! Selv på størrelsen af shorts er der angivet “brystmål” ved ikke hvor mange der bruger shorts på brysterne. Men det giver bedre mening med de lange leveringstider mår man modtager sådan en omgang Kina møg
God Kvalitet og Levering er iorden!
Kvaliteten er iorden. Jeg købte ekspreslevering for 20% af prisen for tøjet. Kom efter 14 hverdage. Er tilfreds med hjemmesiden. Intet der!!
-Christian
Super godt
Da jeg oplevede komplikationer under en bestilling, kontakter jeg så kundeservice og får den bedste hjælp.