Veldig dyktige leger og spesialister
Veldig dyktige leger og spesialister. Anbefales på det sterkeste.
En helhetlig kvinnehelse klinikk med fokus på perimenopause, menopause og postmenopause
Norge
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Veldig dyktige leger og spesialister. Anbefales på det sterkeste.
Jeg deltok på en "Crowna talk" den 30. oktober 2025 hvor temaet var kvinners overgangsalder. Arrangementet var satt opp som en paneldebatt med ulike spesialister fra Crowna Clinic. Spesialistene tilførte både faglig tyngde og personlige perspektiver som gjorde temaet lett å relatere seg til. Ingen "pekefinger" eller "one way fits all" mentalitet, men viktigheten av å se ting i sammenheng. Atmosfæren var varm og inkluderende, og det kom mange spørsmål fra publikum, noen delte også veldig personlige erfaringer. Anbefales til alle som ønsker mer kunnskap – enten for egen del eller for å støtte andre.
I etterkant har vi arrangert samme event på min arbeidsplass, NoA - The North Alliance, for å belyse og ufarliggjøre temaet for våre ansatte - og ikke minst hva våre ledere kan gjøre for å tilrettelegge arbeidsdagen for ansatte i ulike livsfaser.

Besvarelse fra Crowna Clinic
Team with high level of knowledge within their industry. Great communicators!

Besvarelse fra Crowna Clinic
Jeg hadde time med Dr Lisbeth Kjernli rundt overgangsalder, justering av hormoner og endring av sammensetning av hormoner. Jeg opplevde legen som veldig grundig og hun tok seg god tid til både å forklare og sette seg inn i mine problemområder. Kom med gode løsninger og var flink til å finne alternative legemidler ettersom det er leveringsutfordringer på en del merker.
Jeg hadde en konsultasjon med ernæringsterapeut Sara Chacko og følte meg virkelig sett og hørt. Fokusområdene mine er stressmestring, støtte for fertilitet, bedre fordøyelse og redusering av hjertebank, og de ble behandlet som deler av en helhet, ikke som separate problemer. Det ga meg en helt ny forståelse av hva kroppen min prøver å fortelle meg.
Jeg fikk en konkret og gjennomførbar plan, med en spesifikk liste av mat og kosttilskudd, som gav mening for meg. Hun tok seg tid til å forklare sammenhengen mellom tarmhelse, stress og hormonbalanse på en måte som føltes styrkende heller enn overveldende.
Jeg har vært ganske flink til å følge planen, og merker en forskjell spesielt på fordøyelse og hjertebank, samt litt på stress.
Anbefales varmt til kvinner som ønsker gjennomtenkt og kunnskapsbasert støtte for helsen sin.