Aldrig oplevet noget så fedt som crossfit. Træningsformen er virkelig fed og udfordrende. Den fede træning er belagt med en teamspirit og community som gør hele forskellen. Alle er venlige og hj... Se mere
Tak, fordi du bruger Trustpilot. Vi har desværre midlertidigt måttet lukke ned for tilgangen af nye anmeldelser på denne side. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.
Rigtig god træning, og rigtig søde trænere! MEN der er stort set altid venteliste (hvor min. 10 allerede står i kø) på alle hold efter 16 og endnu værre i weekenderne. Derudover er rengøringen på toil... Se mere
Super gode træningsfaciliteter og rigtig gode og dygtige trænere. Hvis det var trænerene alene, der skulle bedømmes, ville de få 5 stjerner. Det mindre gode er, at der er forholdvist beskidt i omklædn... Se mere
Crossfit Copenhagen har ikke været andet end gode oplevelser! Fede træninger, dygtige og opmærksomme trænere, som har fokus på ens udvikling og ikke mindst kan huske en allerede efter ens første træn... Se mere
Griffenfeldsgade 7, baghuset, 2200, Copenhagen, Danmark
Crossfit Copenhagen bad mig om at betale 45 dkk ET ÅR efter den sidste kontakt med dem. Jeg gik der sidste sommer i tre måneder indtil oktober 2017. I SEPTEMBER 2018 skriver de en e-mail, der lyder som svindel. Jeg var ikke klar over, at der måske kunne have været en ubetalt bøde fra et år siden.
Faktisk kontaktede jeg deres FB-konto for at bekræfte deres email.
E-mailen indeholdt kun mit navn og se venligst vedhæftede fil.
Jeg ville aldrig åbne en vedhæftet pdf-fil sendt med en betalingsanmodning fra en ukendt email, der endda sendes via en anden e-mail-server (sendgrid.info). Så i pdf-filen deler de et mistænkeligt udseende link. Man skal klikke på dette mistænkeligt udseende link for at betale...
Så e-mails gik direkte til min papirkurv og nu vil de have 345Dkk efter et år jeg har ikke hørt frå dem.
Efter kontakt med deres kundeservice reducerede de gebyret med 100Dkk. En anden e-mail fra mig, der bad om et fuldt fradrag af alle gebyrer, blev ikke besvaret længere.
Venligst gå et andet sted, hvis du ikke ønsker at blive opkrævet et år efter din sidste kontakt med dette firma.

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Nemt at blive medlem af, meget svært at komme ud af igen. Kan IKKE anbefales!

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Jeg ved snart ikke hvad jeg skal gøre. Har gentagne gange prøvet at melde mig ud via jeres udmeldingsblanket på jeres hjemmeside, skrevet 6-7 mails til jer og været i 2 af jeres centre for at blive meldt ud! Der sker ingenting!!!! Og i bliver ved med at opkræve 498 for et medlemskab, som jeg slet ikke bruger. Har nu været nødsaget til at spærre mit kort, så der ikke bliver trukket flere penge! Det er simpelthen ikke ok. Dette har nu stået på i 2-3 måneder. Jeg bliver snart nødtsaget til at gå videre med den her sag. Uacceptabel, urimelig og grov behandling.

Hej
Jeg havde i noget tid længe overvejet crossfit. Efter at have styrketrænet i et års var det tid til at prøve noget andet og valget blev crossfit.
Har trænet i Ca. 3-4 måneder og er positivt overrasket over effekten.
Træningen er god og varieret præcis som ønsket og samtidig er det nogle dygtige trænere/undervisere der er der.
Det negative:
Prisen - det er mange penge om måneden. Og så skal CFC spørge sig selv om det ikke er bedre at holde på sine nuværende medlemmer ved at sænke prisen på medlemsskab frem for at tilbyde tilbudspakker til nye medlemmer?
Kunne man ikke i stedet for lokke med at prisen på medlemskabet blev nedsat efter f.eks. 3 måneder?
Til tider, kniber det med at der er nok udstyr til alle på holdet. Det er jo ikke i orden når man betaler så mange penge om måneden.

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Jeg ved ikke hvem der står bag denne standardskrivelse, men det er crap af ukendt caliber! Nærmest hele bøden værd i underholdningsværdi. Læs selv:
"Hej Rolf
Tak for at tage dig til at skrive til os - vi sætter altid pris på at høre fra vores medlemmer.
Jeg forstår virkelig godt din situation. Det lille sorte medlemskort kan lynhurtigt forputte sig blandt overtøj og madpakker, papirer og proteinpulver.
Vores fremmødesystem er dog lavet sådan, at det kræver en tur gennem terminalen med kortet for at blive fremmødt. Det er det eneste, vi kræver af dig som medlem - og så lover vi dig til gengæld masser af effektiv træning, sjove WODs og himmelhøj energi.
Jeg kan desværre ikke fremmøde dig til holdet eller godskrive din bøde. Vi trækker de 49 kr. med din næste kontingenttrækning - men håber, du har fået både svedt og grint til træning.
Vi glæder os til at se dig til endnu mere træning fremover - husk at give dit medlemskort et swip i terminalen :)
Venligst
CrossFit Copenhagen "
Hvor går de 49 kr hen? De står som overskud i et excel-ark under crossfit copenhagens regnskab! Forkasteligt!

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Jeg havde valgt at gøre brug af et tilbud CFC udloddede i en konkurrence om nogle nyhedsbreve. “Træn 3 mdr. for 1 måneds pris”.
Det viste sig så at være løgn. Der står med småt i alle deres medlemskabet, at man skal betale for løbende måned + 1 måned, fra den dag man melder sig ud. Ergo skulle jeg altså betale for 2 mdr. medmindre jeg havde meldt mig ud i den første måned jeg var tilmeldt. Er det ikke en elendig forretningsplan, hvis man vil holde på sine brugere? Nå, men nok om det.
Jeg var i 3 forskellige centre, alle med elendige forhold og jeg ved godt temaet skal være ‘råt’, men elendig og råt er ikke det samme. Servicen er yderst utilfredsstillende. Der er lige så meget bemanding, som der er handlende alkoholikere i IRMA - svaret er selvfølgelig ikke 0.
Mulighederne for kontakt er derfor også alt for begrænsede, hverken mail eller telefonnummer er oplyst og når det ikke er en autobot, der svarer på mailene, så tager det næsten en uge pr. svar.
Jeres autobot derimod skyder mails og sms’er ud i flertal, på daglig basis. Jeg har betalt en regning i sidste uge, men modtager stadig en masse beskeder fra jeres autobot.
Årsagen til jeg modtager alt det her er mig stadig en gåde, da mit kort var skrevet op i jeres system, men i har ingen penge trukket.
Håber i får styr på det med tiden, men uanset vil jeg ikke kunne tale pænt om jer, og skal jeg sige hvorfor, med et ord? - FØRSTEHÅNDSINDTRYK.

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Gode kompetente trænere, dejlig atmosfære og god variation i WODs.

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Rigtig godt sted at træne. Rar atmosfære hvor man ikke føler sig set ned på.
Instruktørerne er oftest rigtig behagelige og gode til at give feedback.
Badefaciliteterne kunne godt forbedres væsentligt.

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Meget god træning, fine faciliteter, og gode trænere. Jeg har haft et par mindre spørgsmål til kundeservicen og den har været meget god. Anbefales!

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Som mange andre, synes jeg det er noget bondefangeri. Deres betingelser, som man selvfølgelig selv har ansvar for at læse, er kludrede og uigennemskuelige.
Det er bøvlet at melde sig ind og endnu mere bøvlet at melde sig ud! Og så er det voldsomt dyrt!
Derudover har jeg aldrig oplevet så elendig kundeservice - og det gælder ikke kun når man melder sig ud - også når det drejer sig om svar på spørgsmål som medlem.
Kæmpe spild af penge!
EDIT:
Til besvarelsen af dette opslag: vi har taget den på mail - deraf min oplevelse med jeres kunde”service”. Det kom det absolut ikke andet ud af end at jeg også fik spildt tid på det.

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Vil helt klart ikke anbefale CFC. For det første er deres pris på medlemskab vanvittig høj sammenlignet med andre kæder med crossfit træning. Man skulle så tro at de ekstra penge man lægger hos dem, ville resultere i bedre trænings-faciliteter samt kundeservice. Men indtrykket man får når man træder ind i en box (som de kalder deres træningscentre), er at de har gjort alt for at spare på udgifterne - ellers er de bare virkelig desperate efter at opnå et 'rough' look.
Men den egentlige årsag til mit sure opstød er at jeg tidligere har været medlem i en periode på godt og vel 6 måneder hvorefter jeg meldte mig ud, da jeg ikke fik brugt det ofte nok. Men for nyligt ledte jeg efter et sted hvor jeg vil kunne deltage i hold i tidsrummet omkring kl. 6 før jeg mødte på arbejde. Man kan så af en eller anden årsag ikke se hvornår CFC kører med hold medmindre man rent faktisk har et medlemskab, så jeg fandt et tilbud med noget gratis oprettelse og 1 måneds medlemskab (så vidt jeg husker), som jeg benyttede mig af for at kunne se deres hold. Jeg fandt så med det samme ud af at de ikke kørte med hold I det tidsrum jeg efterspurgte, og meldte mig straks ud. Til min overraskelse er jeg nu blevet trukket ca. 460 kr for medlemskab, og bliver formentlig også trukket 460 kr. næste måned. Det viser sig så (selvfølgelig) at der har stået noget med småt som har resulteret i at jeg har bundet mig til 3 måneder. Jeg kontaktede herefter deres kundeservice, som i første omgang overhovedet ikke svarede på mit spørgsmål, men bare kom med et standard svar som om at de ikke havde læst min mail. Jeg korresponderede så lidt længere med dem, men fik svaret at de ikke kunne refundere mine penge da jeg havde bundet mig til deres medlemskab.
Mit mål for fremtiden vil være at fraråde alle i mit netværk der bare måtte nævne CFC at træne der. Så må vi se om den måde i driver jeres virksomhed på er holdbar på længere sigt. Jeg skal ihvertfald nok sørge for at i mister langt mere i potentiel indtjening for fremtiden, end i måtte have tjent på at snyde mig.
Så TLDR:
Jeg ender med at betale et sted mellem (460-920) kr. for hurtigt at tjekke om de kørte med nogle hold jeg kunne benytte mig af, og de nægter at tilbagebetale nogen penge, på trods af at de kan se at jeg opsagde medlemskabet 5 min efter det blev oprettet, og jeg aldrig har benyttet mig af deres service.
EDIT:
Da man ikke kan svare på tiltale her på TP er jeg blevet nødt til at ændre i posten:
Vi har intet aftalt på mail da en aftale kræver 2 parters samtykke, som jeg absolut ikke har givet jer. I har valgt at røvrende mig fuldstændig på trods af adskillige protester og forsøger nu at slukke branden ved at få det til at fremstå som om at det hele er okay nu, hvilket overhovedet ikke er tilfældet.

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Mega god træning med stor variation, og dedikerede trænere. Kan kun anbefale

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Ingen kontakt når man skriver til virksomheden. Tjek deres FB profil hvor mange prøver at råbe dem op, uden held.
Kræver flere måneders ekstra betaling ved udmeldelse, hvorfor? Jeg har ikke kunne få en reel og saglig forklaring på at der kræves ekstra måneds betaling ved udmeldelse. Fup virksomhed som lever af at trække ekstra betaling for medlemmer der ønsker at opsige aftalen.
Det fremgår af de øvrige indlæg at mange andre har samme oplevelse og der bliver blot henvist til betingelserne. Jeg er nysgerrig på hvad årsager er til at den ekstra måned er inklusiv i bestigelserne? Hvad retfærdiggør den ekstra løbende måned?

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Træningen er ok, kunne være lidt mere varieret. Servicen er i bund, lokalerne er der virkelig sparet på. Relativt upersonlig kæde, men som sagt, hvis man supplerer træningen med andre fokusområder end squats og forside/skuldertræning, er det fint nok..

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
En virkelig dejlig oplevelse! Både personale og træneren var virkelig søde.
Det kan varmt anbefales.

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
De er ikke til at få fat på! Nummeret de oplyser på hjemmesiden er ikke korrekt.
Lover gratis træning men med bindingsperiode, hvorfor det aldrig kan være gratis træning og dermed falsk markedsføring
Jeg udmeldte mig d. 26/9 men skal stadig betale frem til 1/12. ? Hvordan hænger dette samme med jeres svar?

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
God træning med god stemning og gode trænere!

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Aldrig har det været hyggeligt og fedt at træne som efter jeg startede i CFC!!!

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
bondefangeri - i skal ikke melde jer ind, jeg meldte mig ind 2 måneder GRATIS! i den tro om at jeg bare kunne smutte efter de to måneder, først så trækker de 150 kroner fordi jeg ikke har meldt mig ud i tide, jeg ser det så og melder mig ud med det samme, så siger de jeg har en udmeldeses periode på 1+1 måned og nu har de trukket 500 kroner et sted jeg ikke har været i 2 måneder. I skal ikke benytte dem! Vælg et andet sted!