Aldrig oplevet noget så fedt som crossfit. Træningsformen er virkelig fed og udfordrende. Den fede træning er belagt med en teamspirit og community som gør hele forskellen. Alle er venlige og hj... Se mere
Tak, fordi du bruger Trustpilot. Vi har desværre midlertidigt måttet lukke ned for tilgangen af nye anmeldelser på denne side. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.
Rigtig god træning, og rigtig søde trænere! MEN der er stort set altid venteliste (hvor min. 10 allerede står i kø) på alle hold efter 16 og endnu værre i weekenderne. Derudover er rengøringen på toil... Se mere
Super gode træningsfaciliteter og rigtig gode og dygtige trænere. Hvis det var trænerene alene, der skulle bedømmes, ville de få 5 stjerner. Det mindre gode er, at der er forholdvist beskidt i omklædn... Se mere
Crossfit Copenhagen har ikke været andet end gode oplevelser! Fede træninger, dygtige og opmærksomme trænere, som har fokus på ens udvikling og ikke mindst kan huske en allerede efter ens første træn... Se mere
Griffenfeldsgade 7, baghuset, 2200, Copenhagen, Danmark
CrossFit er super, organisationen knap så meget...
Jeg elsker at træne CrossFit, og synes de lægger nogle fede WODs sammen. De fleste af trænerne er også friske og hjælpsomme.
Dog er jeg utilfreds med forholdende - er helt med på at det ikke skal være luksus, men der må da gerne være lidt bedre omklædning og toiletforhold. Og så måske vaskes gulv indimellem...
Administrationen er ligledes en katastrofe - hold bliver aflyst, appen går konstant ned og der lægges introhold (hvor der ofte kun er 2-3 deltagere) på de aller travleste tidspunkter på dagen.
Den bedste træningsform - basta! Men der mangler stabilitet ifht. mange aflysninger af hold og centrene bliver ikke vedligeholdt i forhold til det intense brug.

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
1 år efter at jeg var stoppet i Crossfit copenhagen fik jeg en besked om at jeg skyldte 49 kr i bøde, og at jeg skulle klikke på linket for at betale. Som et hvert andet rationel menneske tænkte jeg selvfølgelig, at jeg IKKE skulle klikke på linket for dette måtte være fup, og at jeg jo ikke havde trænet i Crossfit i 1 år.
Der går lidt over en måned før jeg får endnu en besked, og at der nu var lagt 100 kr oveni bøden da den ikke var betalt til tiden. Jeg skynder mig at skrive situationen til deres kundeservice (ville helst have ringet, men det er åbenbart ikke en mulighed) , for at forklare hvad jeg har oplevet.
I mens jeg kører korrespondancen med deres kundeservice modtager jeg gud hjælpe mig endnu en rykker så det fulde beløb nu er 249 DKK. Alt dette fordi de havde glemt at trække en bøde fra mig den gang mit kort stadig var tilknyttet deres betaling.
Jeg var ellers glad for Crossfit mens jeg gik der og anbefalede det varmt til venner og familie, ærgerligt at det skulle ende således.

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Der er desværre ikke noget der hedder service hos Crossfit Copenhagen. Har skrevet mail til dem flere gange og rykker for svar og intet sker. Pludselig er der kommet en flere rykkergebyr på en regning som jeg har skrevet om i over en måned. 👎🏼

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Jeg har været rigtig glad for træningsformen, og til tider rigtig god og inspirerende undervisning, hvor de er plads til individual feedback. Centrerne kunne dog godt bruge en opgradering. Selvom konceptet måske er at det skal fremstå råt, ville det ikke gøre noget at gå lidt mere op i kvalitet og velvære for brugerne.

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
det er rigitg svært at kommer i kontakt med kundeservice, der burde være telefoniks kontakt samt en fane under appen hvor man kan se konto/medlemsskab mm

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Crossfit Copenhagen er et fantastisk fedt sted at træne!

Fantastisk!!!
Har fået mig igang igen efter flere år “fravær” fra træning.
Det er hårdt - men det du får igen er priceless.
En genfødt 44-årig 🙏🏻😁

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Super flinke trænere, og dejligt miljø.
Der er desværre mange steder hvor man ikke må lave crossfit med vægte mere, så det bliver mere bare funktionel fitness. Og der kunne også godt bruges en rengøring af gulvet, og ikke bare at hele gulvet bliver tørt over med den samme klud.

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
CFC er et fint koncept med rigtig gode træner som ved hvad de gør og taler om. Desværre kan detssmme ikke siges om administrationen som kan ødelægge alle de gode oplevelser man har haft i deres centre.

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Fokusere kun på at få nye medlemmer, hvor imod der ikke er nogen fordele ved at være loyal medlem ;-(
Der er kampagner hver anden måned, med 2 mdr. gratis træning, men som loyal medlem er der ingen fordel.
Klassiske crossfit discipliner, som kettlebells, hammerslag mv. bliver ikke afholdt.

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
For mig er crossfit bare det helt rigtige valg.

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Fantastiske veloplagte trænere, og super stemning i centrene.
Dog bør toilet og badeforhold, forbedres væsentligt.

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Der er styr på træningen og det er meget gode instruktører. Det er altid mega sjovt at træne i CF copenhagen. Så kan du leve med at der er lidt nusset (fordi det er en del af et image) så kom frisk. Alle er velkomne.

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Rigtig dygtige og kompetente trænere, som formår at skabe en fed stemning omkring træningen. Prisen er for høj i forhold til rengøring og faciliteter generelt.

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Startede i 2011 og stadig lige vild med at komme i “Kirken”.

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Træningen er god omend der er en del aflysninger som ikke meldes ud før man er dukket op på stedet.
Man kan ikke kontakte nogle per email hvor man kan vedhæfte billeder eller tale med en medarbejder i telefon. Dette kan være et problem når der f.eks. er fejl i transaktioner og der er trukket for meget fra kontoen. Det er praktisk takt umuligt at tale med en person som har forstand på hvordan dette problem løses, man kan kun kontakte alm. kundeservice.
Dette er meget problematisk.

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Super træningsmiljø! Fede Woods!
Middels gode faciliteter.
Middels kundeservice.
Elendig renhold
Elendig vedligehold.
En del gode trænere, som motiverer og giver feedback. Desværre nogle trænere, der slet ikke giver feedback.