Aldrig oplevet noget så fedt som crossfit. Træningsformen er virkelig fed og udfordrende. Den fede træning er belagt med en teamspirit og community som gør hele forskellen. Alle er venlige og hj... Se mere
Tak, fordi du bruger Trustpilot. Vi har desværre midlertidigt måttet lukke ned for tilgangen af nye anmeldelser på denne side. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.
Super gode træningsfaciliteter og rigtig gode og dygtige trænere. Hvis det var trænerene alene, der skulle bedømmes, ville de få 5 stjerner. Det mindre gode er, at der er forholdvist beskidt i omklædn... Se mere
Crossfit Copenhagen har ikke været andet end gode oplevelser! Fede træninger, dygtige og opmærksomme trænere, som har fokus på ens udvikling og ikke mindst kan huske en allerede efter ens første træn... Se mere
Griffenfeldsgade 7, baghuset, 2200, Copenhagen, Danmark
Alsidig træning, fantastisk fællesskab og gode trænere

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
God og effektiv træning. De fleste trænere er rigtig gode og opmærksomme.

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Skide fed træning, stor fan af enkelte af de forskellige hold, dog er det en stor udgift man betaler for at gå til CrossFit uanset om man betaler månedligt eller årligt og uanset alle deres nuværende abonnementer.

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Fik en kode på 2 mdrs. træning af en ven. Allerede efter godt en måned blev der trukket 171 kr på mit kort. For en uge siden blev der igen trukket 469 kr på mit kort. Så jeg har nu i alt betalt 640 kr for 2 mdrs. gratis træning!
Centeret, som i øvrigt har super lang svartid, kan ikke hjælpe mig.
Jeg kan ikke anbefale cfc til nogen!
Virkelig mangefuld information og dårlig service.
I skulle nok overveje, som andre centre gør, først at trække penge og få folks oplysninger efter den gratis træningsperiode.

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Anmeldelse og protest. Ingen stjerner!
Jeg har oplevet noget i samme stil, som mange af jer beskriver her. En gratis tilmeldingsperiode, hvor jeg udfyldte formular,- jeg fik allerede her underlig fornemmelse af, at formularen for hurtigt var væk/sendt. Faktisk var jeg i tvivl om jeg overhovedet havde tilmeldt mig. Jeg modtog ikke nogen kvittering og ingen velkomstmail.
Samtidig skete 2 ting, en kammerat fortalte mig, at der var indbygget en fælde, at man blev ‘fanget’ i flere mrd. ,hvis man ikke meldte sig ud med det samme. Jeg prøvede uden held at finde igennem udmeldelses labyrinten - uden held den dag.
Den anden ting der skete var, at alvorlig kritisk sygdom indtraf i nærmeste familie, hvorfor jeg opholdt mig på hospital i mange uger. Forleden dag ser jeg, at der i dec og også i nov er blevet trukket måndelige beløb af Crossfit.
Jeg har aldrig set en kvittering, jeg har skrevet 3 gange (i god tone) uden at få svar, jeg har aldrig sat mine ben i deres centre.
Det må være på høje tid at Crossfit bliver anmeldt, - det er jo ikke bare en enkelt, der oplever luskede metoder.

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Bedste træning - desværre ofte overfyldte hold og få aftenhold.

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
CFC trak penge for mit “gratis” medlemskab, selvom jeg havde meldt mig ud fuldstændigt efter bogen. De er ikke villige til at betale pengene tilbage og kan ikke se, at de selv har lavet en fejl. Det er helt umuligt at have en reel diskussion med dem om det, da deres kundeservice nærmest er ikke-eksisterende. Mindst tre dages svartid på mail og ikke noget telefonnummer, man kan ringe til. Det kan I godt gøre bedre!
Trænerne er gode, og de fortjener den ene stjerne i min anmeldelse, men ellers har jeg ikke noget positivt at sige om CFC.

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
God træning, gode trænere. Kan ikke sætte en finger på noget. Er hurtige til at svare eller korrigere, hvis der er sket en fejl med booking eller lign.

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Overordnet er Crossfit Copenhagen en enestående mulighed for at komme i god form, og træne på hold, hvor der er god stemning og gode programmer. Jeg har dog følgende konstruktiv kritik, som jeg håber, der bliver lyttet til:
1. Jeg er kæmpe fan af kl.6 holdene! MEN jeg er ikke så stor fan af, at "meld dig af to timer før"-reglen, stadig gør sig gældende her. Man kan således være nummer 7 på venteliste, når man går i seng kl.22-23, og vågne op kl.6 til en bøde, fordi man over-night pludselig er kommet på holdet. Jeg ved godt, at jeg så enten kunne sætte et vækkeur til 3:55 for at tjekke om jeg er kommet på, eller blot opgive og melde mig af inden jeg lægger mig til at sove, men jeg mener dog der bør være en mulighed for ikke at skulle opgive sin træning, bare fordi der findes typer, som fortryder kl.24 om aftenen, når vi andre sover.
2. Jeg kan lide rigtig mange af CFC's trænere, MEN jeg synes dog også at der er en del, som mangler at være mere OBS på, om folk laver øvelserne forkert og får skader i knæ, ryg eller andet. Her kunne man eventuelt lave en funktion på app'en, hvor man kan give feedback. Derudover har jeg også oplevet at nogle trænere spiser madpakke under en WOD, eller får besøg af sin kæreste under en AMRAP, hvor man er max presset, og skal se på dem chit-chatte, i stedet for at have en træner, som kunne holde gejsten lidt oppe på holdet. Dette gælder selvfølgelig fåtallet, men jeg kunne godt bruge en smule mere af nogle af trænerne.
3. Eventuelt ændre antallet af pladser på holdene alt efter størrelsen på salene, for eksempel er der meget presset på stort hold i garagen, særligt hvis der både skal sjippes, laves burpee's, og eventuelt også hvis der skal gang i romaskinerne.
Dog skal det siges jeg er meget glad for mit medlemsskab, dette er blot hvis man virkelig skal finde hullerne i osten, som man siger!

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Den ene stjerne her, går udelukkende til alle de super dygtige og engagerede trænere, samt træningsmiljøet! Skud ud til det - det spiller som det eneste!
Kundeservice hos CFC? Det findes ikke. Bare opgiv det på forhånd.
Telefonisk henvendelse? Nej. Fair nok.
Mail? Ja, men du får tidligst først svar en uge eller to efter - genialt.
Det er jo også bare en lille bitte nyopstartet virksomhed - not.
Indmeldingstilbud med de første par måneder gratis? Fedt! Ved tilmelding beder man om studieabonnement. De hæver istedet 469,- for det fulde medlemskab, som jeg ikke har bedt om!
Kan man få refunderet differencen? Nej. Det kan da på ingen måde lade sig gøre. Hvad tænkte jeg dog også på....
Glade kunde betyder selvfølgelig ikke noget for dem. Hellere at de får deres penge og sure kunder, end at betale små fejlagtige differencer tilbage og ende med glade kunder og en god oplevelse.
Grådige, uforstående og INGEN sans for god kundeservice. Faktisk bare kundeservice, for det var der ikke engang.
Hvis man er ligeglad med dette og sine penge, så kan det anbefales.

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Klasse at kunne starte på en ny træningsform med 8 ugers gratis træning inden endelig tilmelding, hvilket fungerede perfekt. Trænerne på kornlageret har altid en god energi, sætter det gode makkerskab højt, er yderst seriøse og kompetente. Fedt med de rå lokaler som matcher sporten godt, hvor både indendørs og ude dørs aktiviteter er mulige - Kan absolut anbefales!

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
vær opmærksom på deres snu udmeldelsesprocedure i forbindelse med gratisprøveperioden. De har bevist gjort det svært at udmelde sig, sådan så de lige kan skrabe betaling for mindst en månedsmedlemskab.

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Rigtig god træning, og rigtig søde trænere! MEN der er stort set altid venteliste (hvor min. 10 allerede står i kø) på alle hold efter 16 og endnu værre i weekenderne. Derudover er rengøringen på toiletterne heller ikke optimal, især i Kirken, hvor der nærmest kun er 1m2 for kvinder at stå at klæde om på, hvor gulvet for det meste er pløret ind i vand.

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Pas på deres konkurrencer!!!
Jeg "vandt" en konkurrence i foråret med 3 mdr. "gratis" træning.
Jeg skyndte mig at skrive tak, og jeg gerne ville bruge dem fra august, men melde mig ud lige efter, da jeg ikke var sikker på det var noget for mig endnu. Dette bekræfter de, at de har sørget for, og jeg går ud fra alt er ok. Jeg dobbelt udfyldte også formularen fra hjemmesiden, men modtog aldrig en kvittering herfor.
Jeg kom aldrig igang med træningen, og pludselig bliver jeg trukket penge for medlemsskab, da man ikke kan aktivere sin "præmie" uden ens kortoplysninger. Jeg skriver, at det kan jeg ikke forstå, da jeg skrev til dem jeg ville udmelde mig. Den mail kan de nu ikke finde, og eftersom det ikke er registreret i deres system, så hænger jeg nu på regningen.
Igennem hele korrespondancen er det tydeligt de ikke har styr på deres sagsbehandling eller deres mails, da de pludselig fandt andre mails fra mig, som de ellers sagde var blevet væk. Det er dybt uprofessionelt og utroværdigt!!!
Så jeg vil på ingen måde anbefale andre at hverken deltage i deres konkurrencer eller være medlem der, da de tydeligvis ikke har styr på det de laver, og de er hamrende ligeglade med om de opkræver forkert.

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
En masse sved på panden og højt humør. Energiske og engagerede trænere, og udfordrende og forskellige workouts. (Primært CFC Bazaren)

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Jeg har intet dårligt at fortælle. Min “box” fungerer, alle trænere vil en det bedste, åbne, sjove, mega meget team spirit. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv, i mange år.

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Jeg fraråder alle at benytte de 2 mdr. "prøveperiode" da udmeldelses proceduren er helt håbløs.

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Fantastisk sted at træne, god atmosfære og meget kompetente trænere med et smil på læben. Jeg kunne ikke være mere glad for min beslutning om at starte til CrossFit i CFC.