Aldrig oplevet noget så fedt som crossfit. Træningsformen er virkelig fed og udfordrende. Den fede træning er belagt med en teamspirit og community som gør hele forskellen. Alle er venlige og hj... Se mere
Tak, fordi du bruger Trustpilot. Vi har desværre midlertidigt måttet lukke ned for tilgangen af nye anmeldelser på denne side. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.
Rigtig god træning, og rigtig søde trænere! MEN der er stort set altid venteliste (hvor min. 10 allerede står i kø) på alle hold efter 16 og endnu værre i weekenderne. Derudover er rengøringen på toil... Se mere
Crossfit Copenhagen har ikke været andet end gode oplevelser! Fede træninger, dygtige og opmærksomme trænere, som har fokus på ens udvikling og ikke mindst kan huske en allerede efter ens første træn... Se mere
Griffenfeldsgade 7, baghuset, 2200, Copenhagen, Danmark

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Super gode træningsfaciliteter og rigtig gode og dygtige trænere. Hvis det var trænerene alene, der skulle bedømmes, ville de få 5 stjerner. Det mindre gode er, at der er forholdvist beskidt i omklædningsrummene og i de forskellige boxe. Derudover der altid er tekniske problemer enten i app eller når man registrerer sig ved ankomst. Det er derfor en lidt høj pris at give, når der altid er problemer.

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
God koncept , virkelig gode træner , godt sammenhold , er blevet rigtig glad for CF (takket være “Maskineriet” Esbjerg) :) det så fedt tak !

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Hvorfor er der ikke et telefon nr., hvor man kan tale med jer?
Har overvejet at melde mig ind, men bliver ærlig talt bekymret, når jeg læser alle de beskeder medlemmer skriver til jer, uden at der kommer svar. (Jeres facebook side)
Medlemmer skriver at mange gange har prøvet at komme i kontakt med jer, uden det er lykkes. Hvorfor kan man så ikke ringe til jer? Det er jo en service, man burde få, for næsten 500 kr om måneden. Eller hvad tænker I?
Det lader til at der ofte er problemer med at afmelde sit medlemskab, og at medlemmer, betaler mere end de skal, da I ikke reagerer på deres henvendelser.
Håber at få nogle svar, så jeg kan komme af med min bekymring.

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
!!! ADVARSEL: CROSSFIT COPENHAGEN STJÆLER DINE PENGE !!!
Ringe træningsfaciliteter og ikke eksisterende kundeservice. Jeg ser frem til jeres optræden i Kontant, Operation X osv. I ved udemærket godt, at i har gang i noget rigtig skidt. Håber inderligt, at i sover forfærdeligt om natten. Føj føj!

Vild med det!
Jeg tog med min veninde til prøvetræning i to måneder og ville egentlig have meldt mig ud før jeg skulle betale for medlemsskab, da det er en smule pricey. Ikke desto mindre blev jeg kæmpe fan af træningen og de dygtige instruktører, så jeg har nu et årsmedlemsskab.
Kundeservice tager lidt lang tid om at svare, men jeg har ikke haft store problemer at se til, så det har ikke været af betydning.

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Fantastiske instruktører og god træning, men badefaciliteterne i flere af centrene er simpelthen under niveau.

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Stemningen er rigtig god. Trænerne er altid opmærksomme på at hjælpe med teknikken i øvelserne og de er gode til at motivere så alle får pulsen op. CFC er et super godt tilbud til jer der gerne vil i form.

Hej,
Jeg vil desværre dele en kedelig oplevelse med jer.
Som led i et tilbud fra Crossfit Copenhagen's Facebook, "Crossfit Eksperimentet", tilmelder jeg mig to måneders gratis træning hos virksomheden pr. 3.11.19.
Jeg anvender deres træningsfaciliteter af 3 omgange, og er OK tilfreds med oplevelsen, som især er båret af deres instruktører.
Jeg afmelder mig igen pr. 11.11.19, da de af egne handelsbetingelser § 9 skriver således:
"§ 9. Opsigelse af medlemskaber:
Medlemskaber kan til enhver tid opsiges med et varsel på løbende måned + 1 kalendermåned, medmindre andet er opgivet ved indmeldelse. Alle tilbudsmedlemskaber købt via CrossFit Copenhagens forside "UBEGRÆNSET TRÆNING INDTIL xx FOR xx KR!" har en bindingsperiode på 3 måneder.
Medlemskaber vundet ved konkurrencer eller CrossFit Eksperimentet o.l. er ikke betegnet som tilbudsmedlemskaber og har derfor løbende måned + 1 måneds opsigelse og IKKE 3 måneder."
Jeg er derfor ikke bundet af 3 måneders træning, og kan derfor fortsætte de to måneder ud (indtil 3.1.20) uden beregning.
Jeg får dog uberettiget en hævning pr. 2.12.19 på hele kr. 735, som jeg selvfølgelig gør dem opmærksomme på d. 4.12.19.
6 dage efter (d. 10.12.19) får jeg svar på tiltale, og de har ganske rigtigt begået en fejl - jeg er ganske rigtigt udmeldt. De bekræfter, at udmeldelsen sker pr. 3.1.20, så der skal ikke ske nogen betaling, og betalingen på kr. 735 går retur.
Så langt, så godt. Jeg er udmeldt, anvender ikke længere deres centre og alt er godt.
Og så alligevel... d. 2.1.20 bliver jeg trukket kr. 438,74.
Det er simpelthen for ringe.
-----------------------------------
Update 11.1.20:
Crossfit Copenhagen har undskydt deres fejl og sendt kr. 439 tilbage.
Sagen er lukket for mit vedkommende, så længe der ikke sker hævninger på mit kort igen.

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Jeg har ALDRIG oplevet så dårlig kundeservice som ved CrossFit Copenhagen. Skulle jeg i fremtiden flytte i nærheden af et af deres træningscentre vil jeg på baggrund af den dårlige service ALDRIG melde mig ind igen.
Jeg ender nu med at betale over 1.000 kr. for træning i deres centre to gange. Da jeg trods situationen vil betale min regning virker deres system ikke. Der sker derfor 3 overførsler for samme faktura. De bogfører beløbet, og betaler det ikke tilbage før de bliver gjort opmærksomme på deres fejl. Jeg har stadigvæk ikke modtaget beløbet efter 2 uger.

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Man bliver altid taget godt imod hos CFC, og trænerne er gode til at vejlede i hvordan man udfører øvelserne korrekt.. man møder mange forskellige mennesker på alle niveauer.. og alle respekterer hinanden..! 5 stjerner herfra

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Jeg startede august i en alder af 54, blev heldigvis introduceret og guidet af en veninde (500 +) ✅
Jeg træner primært i Kogeriet da det ligger lige uden for min dør.
Der er alle trænerne super engagerede og trods alderen (så gammel føler jeg mig nu heller ikke )er jeg taget godt imod, og så trækker jeg da snit alderen lidt mod de 30😆
Det er dyrt, men man har alle muligheder for at træne på hold eller for sig selv.
Pladsen er dog lidt trang i boxen, da matriklen ikke er større.
Har trods en skades pause på 1,5 md nu 35 træninger 🏋🏻
Så alt i alt, godt tilfreds👍

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Jeg har også misforstået deres 2 måneders gratis medlemskab, da selve forklaringen i deres mail var meget lidt specifik omkring startdato for medlemskabet og hvordan denne skulle vælges. Det ender så med at jeg har bundet mig til tre måneders medlemskab, uden egentlig at føle mig velinformeret om det. Træningskonceptet er fedt, men det er nogle vanvittige priser de kører med - og det bliver derfor også problematisk, at “snyde” folk lidt ind til et medlemskab med bindingstid. Man føler sig hvert fald snydt og dårlig behandlet. Det er sket for mange andre, hvilket siger noget om, at de mails de sender ud og reklamerer med, ikke er præcise nok. Jeg er lidt skuffet over hele konceptet i virkeligheden, og synes det er træls, at det skal være så meget binding osv. til den høje pris.

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Fantastisk stemning i de mange bokse med masser af high-fives! Hold fra kl 6-22, så der er aldrig en undskyldning for ikke at træne. Open gym med opmuntrende med-crossfittere. Trænerne er dygtige, engageret og opmuntrende.
Kaffe på morgenhold! Jeg kunne blive ved.
De få gange jeg var været i kontakt med kontoret, har jeg fået hurtigt, venligt svar.
Tak!

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Hvis man har fået tilbud om to måneders gratis træning hos CFC og vil være sikker på ikke at blive bundet flere måneder af et abonnement, kommer her en vejledning.
1) Meld dig ind med start d. 1. i den måned du vil teste. Download app'en og hent dit medlemskort på forhånd. Sørg for at tilmelde dig hold i god tid (min. 3-4 dage før), da der ellers bare kan være venteliste.
2) Træn løs i et par uger og mærk efter om det er noget for dig.
3) Hvis du ikke vil fortsætte efter de to gratis måneder, skal du melde dig ud inden den første testmåned er gået. Dvs. hvis du fx har tilmeldt dig med start d. 25. januar har du kun én uge til at vurdere om det er noget for dig inden du - senest d. 31. januar - skal opsige dit abonnement igen.
Alt dette er selvfølgelig ikke noget problem hvis du er glad for træningen og ønsker at fortsætte.
Positivt:
Mange hold
Der er en god stemning på holdene
Mange dygtige trænere
Negativt:
Ingen Master- eller Light-hold
Ikke alle trænere er gode til at forklare og tjekke om man gør øvelserne rigtigt - heller ikke selvom man har gjort opmærksom på at man er ny og ikke har prøvet øvelsen før. Der tilbydes heller ikke altid skalering i øvelserne, så nybegyndere kan være med.
Man skal booke i god tid (mindst 3-4 dage), for at være sikker på at kunne komme på hold.
Man kan ikke booke to samtidige hold, selv om begge er venteliste.
Minimale omklædningsrum og dårlige bruseforhold (fx én fælles brusekabine til alle brugere).
I app'en kan man ikke søge på et bynavn/postnummer og finde de nærmeste boxe - man skal kende deres navne på forhånd for at kunne finde ud af hvor de ligger og hvad de tilbyder - ikke særlig brugervenligt.
Det tager lang tid at få svar fra kundeservice (gad vide om det er de studerende der står i receptionen, der også skal svare på mails?). Desuden er de ikke enige om deres egne opsigelsesprocedurer og du risikerer at få selvmodsigende svar.

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Hvis du overvejer et af deres såkaldte “tilbud”, så lad være. De er uigennemskuelige og du ender med at betale meget mere end den mindstepris de har angivet.
Jeg havde købt et tilbud der hed træn året ud for 49 kr. Men det var så ikke året ud, men kun til 1 december (hvilket ikke giver mening når der stod træn året ud i tilbuddet), dvs jeg ender med at melde mig ud for sent og kommer nu til at betale meget mere end jeg havde regnet med. Derudover så overgår man automatisk til det dyreste medlemskab og man skal selv ind og oplyse at man vil over på det billigste medlemskab - det fremgik ikke tydeligt nogen steder. Så når der står mindstepris er x antal kr, så husk lige du skal bede om at fortsætte på det “billige” medlemskab når din “tilbudsperiode” er overstået.
Ift. Kundeservice så går der mere end de tre dage der står før man får svar. Og så synes jeg at faciliteterne er virkelig faldefærdige ift at man betaler 469 kr om måneden.
Jeg vil ikke anbefale det til nogen.

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Rigtig fed træning, men elendige badeforhold, hvilket er virkelig kritisabelt i forhold til den høje medlemspris. Derudover lange ventelister..

Besvarelse fra CrossFit Copenhagen
Jeg har været glad for CFC, fordi trænerne er virkeligt engagerede, og fordi man altid føler sig velkommen på holdet. De gør meget ud af, at ingen skal føle sig inferiøre, man kan altid skallere, så det passer til ens niveau. Jeg har dog meldt mig ud, da prisen er høj, og jeg syntes, at ventelisterne blev for lange til sidst, så man kan ikke længere så spontant melde sig til som man kunne tidligere. Det er jo et tegn på CFCs success, og den er velfortjent. Det har været mit bedste træningscenter til dato. Anbefaler varmt CFC og kommer til at savne det.