Craveless Anmeldelser

1.379

3,7

Jeg blev lyttet til, og da det ikke var mig der havde bestilt noget skulle jeg bare sende retur og se bort fra regning

Meget dårlig oplevelse med Craveless. Jeg har skrevet til kundeservice og gjort tydeligt opmærksom på, at jeg ikke ønsker at modtage flere piller, men jeg får simpelthen ikke noget svar. Jeg syne... Se mere

Stor hjælp , er meget tilfreds med kundeservice medarbejder, jeg talte med i dag, da jeg havde lavet en fejl og tilmeldt abbonent, selvom det skulle slettes i sygdomperiode jeg var bortrejst. Han var... Se mere

Yderst behagelig, og handlekraftig Person der ville sende en ny Pakke t- complex. Og slette Renter og gebyrer fra inkasso Firmaet Riverty Hilsen Jørgen Kryger 👍

Middel

1 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(1.379)

Det var dejlig nemt

Det var dejlig nemt

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at det hele var nemt for dig – det er præcis sådan, vi ønsker, at oplevelsen skal være.

Hurtig responstid

Hurtig responstid

Hej Dorte,

Tusind tak for din tilbagemelding! Det glæder os at høre, at du oplevede hurtig responstid fra vores kundeservice – sådan skal det være.

Hurtig respons

Hurtig respons. God service og forståelse

Hej Fredrika,
Tack för din återkoppling! Så roligt att höra att du upplevde ett trevligt bemötande hos oss, det uppskattar vi verkligen. Hör gärna av dig igen om du behöver hjälp framöver.

Vänliga hälsningar,
Craveless

Totalt bundefangeri fusk fusk jeg…

Totalt bundefangeri fusk fusk jeg ringede og opsagde med det samme men alligevel sender de 4 måneders piller til mig der ikke virker og han truede mig i tlf anden gang jeg opsagde mit abonnement med at melde mig tin inkasso😢🤬 pas på køb aldrig fra det firma

29. oktober 2025

Kære Mie,

Tak for din anmeldelse, og vi er virkelig kede af at høre, at du har haft en så ubehagelig oplevelse.
Det skal aldrig føles hverken truende eller forvirrende at tale med vores kundeservice.

For at være helt tydelige informerer vi om dette før bestilling på vores hjemmeside:

Første levering: 149 kr inkl. fragt

Derefter et løbende abonnement uden binding: 1996 kr hver 4. måned (499 kr/md.)

14 dages fortrydelsesret

Gratis fragt

Craveless er en lovlig virksomhed, og ingen bliver bundet til noget uden at godkende vilkårene ved køb. Hvis du har opsagt dit abonnement, skal du selvfølgelig ikke modtage yderligere leveringer.

Det du beskriver, lyder ikke som en korrekt behandling, og vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere for dig.
Kontakt venligst vores kundeservice direkte, så vi kan få løst det her på en ordentlig måde og sikre, at du ikke står med en fejllevering eller unødvendig bekymring.

Hurtig tilbagemelding

Hurtig tilbagemelding
Venligt svar tilbage
Ingen problemer med at få nye produkter eller afmelde produkter

5. november 2025

Hej Sys,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du fik hurtig og venlig tilbagemelding, og at alt fungerede problemfrit.

Norwegian Lab

👍🏻super

👍🏻super 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

4. november 2025

Hei Selda,

Tusen takk for super tilbakemelding 👍🏻 Vi setter stor pris på det!

Vennlig hilsen,
Norwegian Lab

Jeg vil gerne advare alle om at tro på…

Jeg vil gerne advare alle om at tro på de tomme løfter omkring vægtab fra dette produkt. Denne virksomhed bondefanger med tomme løfter. Jeg tog over 3 kg på den korte tid jeg indtog prøvepakken, og fik totalt ødelagt det lille stabile vægttab jeg ellers havde være ind i. Og når man ringer til dem klapper de røret på. Og de er helt urimelige at skrive samme med de kommer med overdrivelser og kræver insigt I din lægejournal. De har kun en ting for øje og det er at udnytte dig og SCAM dine penge ud af dig.

31. oktober 2025

Hej Malene,

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er oprigtigt kede af at høre, at du ikke har haft en god erfaring med produktet, og at dit vægttab blev påvirket, det forstår vi godt kan føles frustrerende.

Vi vil dog gerne afklare et par ting:
Craveless er ikke et scam, og vi lover aldrig garanteret vægttab, da resultater kan variere fra person til person afhængigt af kost, aktivitet og individuelle faktorer.

Vi beder aldrig om indblik i lægejournaler. Hvis vi har spurgt om helbredsoplysninger, er det udelukkende for at forstå, om der kan være en medicinsk årsag til manglende effekt eller reaktioner, aldrig for at kræve adgang til personlige journaler.

At telefonforbindelsen blev afbrudt beklager vi dybt — det skal selvfølgelig ikke ske, og du er velkommen til at kontakte os igen, så vi kan hjælpe dig på en ordentlig måde.

Hvis du ønsker, kan vi gennemgå din sag og finde en løsning sammen. Kontakt os gerne med dine oplysninger.

Flink og venlig dame

Flink og venlig dame, da jeg opsagde mit medlemskab.

29. oktober 2025

Hej Dorte,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede en flink og venlig betjening, da du opsagde dit medlemskab.

Flink og hjælpsom.

28. oktober 2025

Hej Ole,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede en flink og hjælpsom service.

Venlig betjening

Venlig betjening

28. oktober 2025

Hej Annelise,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede venlig betjening.

Ingen vægtab

Hej har ikke tabt 1 gram på 2 måneder

16. oktober 2025

Hej Birthe,

Tak for din ærlige anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du ikke har oplevet noget vægttab endnu. Resultaterne kan variere fra person til person og afhænger ofte af kost, aktivitetsniveau og individuelle forskelle.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at se på, hvordan du får mest muligt ud af produktet, du er velkommen til at kontakte vores kundeservice for personlig vejledning.

10. oktober 2025

Hej Birgit,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig levering.

Politiet

Jeg står i samme situation som jer alle.

Jeg har kontaktet politiet og spurgt dem om hvad jeg skulle gøre, de sagde, lige meget hvad skal man ikke betale dem pengene, men i stedet melde dem inde på politiet.dk og husk jeres beviser på svindlen såsom screenshots af det hele.

Lad os hjælpe hinanden, og få dem anmeldt!

9. oktober 2025

Hej Silja,

Tak for at du deler dit synspunkt. Vi forstår godt, at du og andre kunder kan føle jer frustrerede, især hvis der er opstået misforståelser omkring abonnementet. Craveless er dog ikke et svindelfirma, alle oplysninger om pris, vilkår og opsigelsesfrist fremgår tydeligt under bestillingen og i ordrebekræftelsen.

Hvis du mener, der er sket en fejl i din sag, vil vi meget gerne undersøge det nærmere og finde en løsning sammen med dig. Kontakt venligst vores kundeservice med dine oplysninger, så vi kan hjælpe dig direkte.

Lynhurtig svar

Lynhurtig svar, med et godt tilbud👍

8. oktober 2025

Hej Lis,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fik et hurtigt svar og et godt tilbud. 👍

Sød og flink medarbejder

Sød og flink medarbejder, det var så nemt 👍

7. oktober 2025

Hej Laila,

Tusind tak for din venlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fik god hjælp, og at det hele gik nemt. 👍

Af med 879,75…

Jeg trykkede på deres reklame på Instagram, og endte med at bestille ved en fejl. De var dog gratis første gang. Gik ind og afmeldte mit abonnement jeg åbenbart havde fået? Ville bare have læst om produktet, for vidste det var noget være p!s:-) jeg vidste så bare ikke der var 1 måneds binding. Får først en besked i e boks om jeg ikke har betalt det efter jeg har fået 2 rykkere. De har ikke skrevet inden det. Jeg tjekker så først min e boks efter 14 dage. Det var dumt, for nu skal jeg af med 879,75kr i stedet for 79kr…
3 rykker på hver 100kr + sagsomkostninger på 500kr
Dumt af mig, men fanme også snu!
De har jo ikke bare trukket pengene på mit kort, for de har ikke fået mit kort nr.
Så ikke skriv jeres mail adresse og navn hvis i ser en reklame og bliver nysgerrig. De sender dig produktet, og sender en besked om du ikke har betalt.
Og i værste tilfælde at du ikke opdager det som mig.

5. oktober 2025

Hej Lina,

Tusind tak fordi du delte din oplevelse, vi forstår godt, at det her har været frustrerende for dig. Det er aldrig vores hensigt, at nogen skal føle sig snydt eller fanget i et abonnement.

Vores tilbud på 79 kr. er et introduktionstilbud på en prøvepakke, og under bestillingen fremgår det, at det automatisk tilmeldes et løbende abonnement, som kan afmeldes når som helst inden for den angivne frist. Det står også tydeligt i både ordrebekræftelsen og fakturaen, som sendes via e-mail.

Vi beklager dog, hvis denne information ikke har været tydelig nok for dig – det tager vi til os. At sagen gik videre til inkasso skyldes sandsynligvis manglende betaling efter flere rykkere, men vi vil naturligvis gerne gennemgå din sag for at se, om der er mulighed for at justere eller finde en løsning.

Kontakt meget gerne vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig direkte og undgå yderligere omkostninger.