Craveless Anmeldelser

1.379

3,7

Jeg blev lyttet til, og da det ikke var mig der havde bestilt noget skulle jeg bare sende retur og se bort fra regning

Meget dårlig oplevelse med Craveless. Jeg har skrevet til kundeservice og gjort tydeligt opmærksom på, at jeg ikke ønsker at modtage flere piller, men jeg får simpelthen ikke noget svar. Jeg syne... Se mere

Stor hjælp , er meget tilfreds med kundeservice medarbejder, jeg talte med i dag, da jeg havde lavet en fejl og tilmeldt abbonent, selvom det skulle slettes i sygdomperiode jeg var bortrejst. Han var... Se mere

Yderst behagelig, og handlekraftig Person der ville sende en ny Pakke t- complex. Og slette Renter og gebyrer fra inkasso Firmaet Riverty Hilsen Jørgen Kryger 👍

Middel

1 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(1.379)

688 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hurtig svar

Hurtig svar

29. december 2025

Hei Marianne,

Takk for tilbakemeldingen.

Godt å høre at du fikk raskt svar, det setter vi pris på.

Ta gjerne kontakt igjen hvis det er noe mer vi kan hjelpe deg med.

Forståelse og venlighed

Jeg talte med en venlig dame , hun hjalp mig med mit problem..
Super oplevelse.

23. december 2025

Hej Anne,

Tak for din fine tilbagemelding.

Det er dejligt at høre, at du oplevede både forståelse og venlighed, og at vores medarbejder kunne hjælpe dig godt med dit problem.

Vi er glade for, at du havde en super oplevelse, og du er altid velkommen til at kontakte os igen.

Craveless

Det var en virkelig behagelig…

Det var en virkelig behagelig medarbejder

22. december 2025

Hej Birgit Petersen,

Tusind tak for din fine tilbagemelding.

Dejligt at høre, at du oplevede medarbejderen som virkelig behagelig – det sætter vi stor pris på.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med.

Super hurtig service

Super hurtig service

17. december 2025

Hej John,

Tusind tak for din anmeldelse.

Dejligt at høre, at du oplevede servicen som super hurtig, det er vi glade for.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis der er noget, vi kan hjælpe med.

Fik det jeg skulle vide

Det var godt

17. december 2025

Hej Joan,

Tak for din tilbagemelding.

Dejligt at høre, at du fik den information, du havde brug for, og at oplevelsen var god.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis der opstår nye spørgsmål.

Craveless

Jag fik svar på hvad jeg skulle gøre,i…

Jag fik svar på hvad jeg skulle gøre,i forhold til det jeg spurgte om.

15. december 2025

Hej Jane,

Tak for din tilbagemelding.
Dejligt at høre, at du fik klare svar på det, du spurgte om, og at vi kunne hjælpe dig videre.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis der opstår nye spørgsmål.

Craveless

Svindel firma med uduelig produkt.

Svindel firma med uduelig produkt.
Jeg bestilte en prøve og så var det pludselig et abonnement.. Prøven kom flere uger efter en pakke med et abonnement som jeg ikke havde tegnet …
Pas på disse svindler 😡😡😡

1. november 2025

Talte med en sød og kompetent dame

Talte med en sød og kompetent dame

26. november 2025

Kære Niels,

Tusind tak for din anmeldelse!

Dejligt at høre, at du talte med en sød og kompetent medarbejder.

Du er altid velkommen, hvis du får brug for mere hjælp.

Godt resultat.

28. november 2025

Hei Ali,

Tusen takk for tilbakemeldingen!
Så hyggelig å høre at du har fått et godt resultat.

Bare ta kontakt hvis du trenger noe mer.

Jeg tabte mig ikke

Jeg tabte mig ikke , er gået over til ozempic 😊

25. november 2025

Kære Eva,

Tusind tak for din ærlige tilbagemelding.
Det er helt forståeligt, at du ønsker at prøve noget andet, når du ikke oplevede vægttab med Craveles, resultater kan variere meget fra person til person.

Godt at høre, at du har fundet en løsning, der fungerer bedre for dig nu.

Craveless

Effektiv og behagelig kundeservice.

God og effektiv kundeservice.

24. november 2025

Hei Pia,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!
Så godt å høre at du opplevde kundeservicen som både effektiv og behagelig.

Bare ta kontakt hvis du trenger hjelp igjen.

Craveless

Bestilte en prøvepakke senere modtog…

Bestilte en prøvepakke senere modtog jeg så en pakke til 4mdr på 1300kr. Efterfølgende opsagde jeg det. Og nu står jeg alligevel med en ny pakke.
Ringer ind og forklar min situation og jeg ikke har penge til at skulle betale noget, de har klodset rundt i. Nu vil de ikke tage pakken retur og jeg står med en regning jeg faktisk ikke har penge til.
Hele produktet er svindel og fup. Aldrig bestil den prøve pakke.. Man bliver fanget i fup og svindel.

21. november 2025

Kære Simone,

Vi er virkelig kede af at høre, at du står i en situation, der føles uretfærdig og frustrerende.

For at gøre det helt tydeligt:
Inden en prøvepakke kan bestilles, informerer vi klart om, at den følges af et løbende abonnement uden binding, prisen for 4 måneders levering samt 14 dages fortrydelsesret. Abonnementet aktiveres kun, når disse vilkår godkendes ved betalingen.

Craveless er en lovlig virksomhed, og vi ønsker aldrig, at en kunde skal føle sig fanget. Hvis du har opsagt, og der alligevel er opstået fejl i behandlingen af din sag, vil vi meget gerne undersøge det nærmere.

Kontakt venligst vores kundeservice direkte, så vi kan gennemgå din ordre, se hvad der er sket, og hjælpe dig videre på en korrekt måde.

fungere fint på mig

fungere fint på mig, har tabt 5 kg siden juli , er begyndt at gå ture tror også det er med til at tabe sig, man skal også rører sig.

20. november 2025

Kære Pia,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!

Hvor er det fantastisk at høre, at Craveless fungerer så fint for dig, og stort tillykke med de 5 kg siden juli! Det er virkelig flot 🌟

At du samtidig er begyndt at gå ture, hjælper helt sikkert også på vægttabet. Kombinationen af bevægelse og gode vaner giver ofte de bedste resultater.

Hvis du får brug for råd eller har spørgsmål undervejs, står vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig.

Ingen problemer

Ingen problemer med opsigelse af abonnement. Fuldt tilfreds.

Kære Henriette,

Tusind tak for din anmeldelse!

Dejligt at høre, at opsigelsen af abonnementet gik problemfrit, og at du er fuldt tilfreds, sådan skal det være.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du får brug for hjælp igen.

Kære Anna,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du fik et godt svar på din henvendelse, det er præcis sådan, vi ønsker, at oplevelsen skal være.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice igen, hvis du har flere spørgsmål.

Craveless

Har været glad for at prøve produktet…

Har været glad for at prøve produktet Carveless ,men syntes ikke den var effektiv for mig

Kære Arne,

Tusind tak for din ærlige anmeldelse!

Vi er glade for, at du gav Craveless en chance, selvom du desværre ikke oplevede den effekt, du havde håbet på. Det er meget individuelt, hvordan kroppen reagerer, og vi forstår godt din oplevelse.

Hvis du ønsker det, hjælper vores kundeservice dig gerne med råd eller vejledning, eller med at finde den løsning, der passer dig bedst.

Helt ok betjening pr

Helt ok betjening pr . tlf. Venlig sød person jeg talte med.

Kære Gerda,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre, at du oplevede en venlig og sød betjening over telefonen, sådan skal det helst altid føles, når man kontakter os.

Hvis du får brug for mere hjælp, er du altid velkommen til at ringe igen.

Fup firma

Fup firma. de sender piller og regning på noget man ikke har bestilt. Har snakket med politiet jeg skulle sende piller retur og meldt dem til politiet .på politi.dk regning modtaget på 1316 kr

14. november 2025

Kære Jeanette,

Vi er kede af at høre, at du har oplevet dette som frustrerende.

For at gøre det tydeligt:
Før en ordre kan gennemføres, informerer vi klart på vores hjemmeside om prøvepakken, det løbende abonnement uden binding, prisen samt 14 dages fortrydelsesret. En ordre bliver kun oprettet, når disse vilkår bliver accepteret ved betalingen.

Craveless er en lovlig virksomhed, og ingen bliver tilmeldt noget, de ikke selv har godkendt. Hvis noget i din sag ikke stemmer, ønsker vi selvfølgelig at undersøge det nærmere og sikre, at alt bliver håndteret korrekt.

Kontakt venligst vores kundeservice, så vi kan gennemgå din ordre og finde en løsning.

Sød behandling

Hun var sød og venlig og gjorde det jeg spurgte til, efter det ønskede hun mig en god dag🤗

14. november 2025

Kære Susanne,

Tusind tak for din søde anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede en venlig og hjælpsom behandling, og at du følte dig godt taget af. Det er lige præcis sådan, vi ønsker, at alle vores kunder skal have det 🤗

Hvis du får brug for hjælp igen, står vores kundeservice altid klar til at assistere dig.