Craveless Anmeldelser

1.379

3,7

Jeg blev lyttet til, og da det ikke var mig der havde bestilt noget skulle jeg bare sende retur og se bort fra regning

Meget dårlig oplevelse med Craveless. Jeg har skrevet til kundeservice og gjort tydeligt opmærksom på, at jeg ikke ønsker at modtage flere piller, men jeg får simpelthen ikke noget svar. Jeg syne... Se mere

Stor hjælp , er meget tilfreds med kundeservice medarbejder, jeg talte med i dag, da jeg havde lavet en fejl og tilmeldt abbonent, selvom det skulle slettes i sygdomperiode jeg var bortrejst. Han var... Se mere

Yderst behagelig, og handlekraftig Person der ville sende en ny Pakke t- complex. Og slette Renter og gebyrer fra inkasso Firmaet Riverty Hilsen Jørgen Kryger 👍

Middel

1 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(1.379)

688 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hold jer fra Craveless

Craveless virker ikke!

5. oktober 2025

Hej Anne-Lene,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du ikke har oplevet den ønskede effekt. Resultaterne kan variere fra person til person, afhængigt af kost, livsstil og individuelle faktorer.

Vi sætter pris på din feedback og tager den med os i vores løbende forbedringsarbejde.

Craveless

De har smidt mig i inkasso uden at…

De har smidt mig i inkasso uden at sende mig en varsel på det. De stjæler folks penge

3. oktober 2025

Hej Reza,

Tak fordi du delte din oplevelse. Vi forstår, at det er frustrerende, og vi beklager den ulejlighed, du har haft. Craveless stjæler naturligvis ikke folks penge, inkasso bruges kun, hvis der står en ubetalt faktura, som ikke er blevet besvaret trods gentagne betalingspåmindelser.

Kontakt venligst vores kundeservice, så vi kan gennemgå sagen sammen og finde en løsning hurtigst muligt.

Craveless

Holde jer langt væk fra dette firma…

Holde jer langt væk fra dette firma piller virker ikke og nu skal jeg betale 1300 kr selv om jeg har sendt pakken retur fusk firma

2. oktober 2025

Hej Benny,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse og forstår godt din frustration. Craveless er ikke et fusk firma, hvis du har sendt pakken retur, bør du naturligvis ikke betale for den.

Kontakt venligst vores kundeservice med dit ordrenummer og bekræftelse på returneringen, så hjælper vi dig med at få sagen løst hurtigst muligt.

Venlig hilsen,

Har prøvet prøv sove medicin og slanke…

Har prøvet prøv sove medicin og slanke medicin. Ingen virkning overhovedet🤬

27. september 2025

Hej Lise,

Tak for din ærlige anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du ikke har oplevet nogen virkning af produkterne. Effekten kan variere fra person til person, afhængigt af livsstil og individuelle faktorer.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde en løsning, du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan se nærmere på din oplevelse.

Total fusk virksomhed

Total fusk virksomhed, man bliver bundet af et abonnement man ikke har sagt ja til.

25. september 2025

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi forstår godt, at du er frustreret. Craveless er dog ikke en fusk virksomhed, oplysninger om abonnementet og opsigelsesfristen fremgår tydeligt både under bestillingen og i ordrebekræftelsen, som sendes på e-mail.

Kontakt endelig vores kundeservice, så hjælper vi dig med at gennemgå din ordre og finde en løsning.

HOLD JER FRA Nowegian Lab aka CRAVELESS

Jeg vil gerne advare mod Norwegian Lab og Craveless. Min oplevelse med virksomheden har været både negativ og uacceptabel.
Jeg modtog en rykker på en vare, jeg hverken modtaget eller set skyggen af nogensinde. Da jeg kontaktede dem den 4. august, svarede de, at pakken skulle være sendt til en forkert adresse i deres system, og bad mig oplyse min korrekte adresse. Herefter hørte jeg intet fra dem.
Den 11. september modtog jeg en inkassovarsel fra Riverty på et betydeligt beløb, som på ingen måde kan relateres til en leveret vare. Jeg har siden fremsendt dokumentation til inkassofirmaet om, at jeg ikke har haft kontakt med Craveless siden den 4. august, og at virksomheden heller ikke har fulgt op.

Det er desuden vigtigt at bemærke, at et lovpligtigt varsel på minimum 10 dage skal forelægges, før en sag kan sendes til inkasso. Dette har heller ikke fundet sted.
På baggrund af ovenstående kan jeg kun kraftigt fraråde at handle med Norwegian Lab og Craveless, da min oplevelse tydeligt peger på manglende kundeservice, manglende gennemsigtighed og tvivlsom forretningspraksis.

11. september 2025

DÅRLIG DÅRLIG DÅRLIG

Jeg startede i forløb i februar måned og har taget dem til dags dato i håb om at det ville give resultat, men det har det bestemt ikke. Har intet tabt i hele den periode. Så jeg vil bestemt ikke anbefale dem.

5. september 2025

Det er det rene fup

Det er det rene fup. Har prøvede det for at tjekke det. Det virket ikke så spar jeres penge.jo det virker - ha ha - hvis man ikke indtager mere end 1500 kcal og dyrker masser motion samtidig. Så hvad mon virker🤣🤣

15. juni 2025

Anmeldt til Forbrugerombudsmanden ⚠️

Jeg bestilte en prøvepakke af Craveless og blev derefter opkrævet for flere varer, jeg aldrig har bestilt. Selvom jeg opsagde skriftligt, fortsatte firmaet med at sende piller og fakturaer.

Denne praksis er vildledende og urimelig. Jeg har nu anmeldt virksomheden til Forbrugerombudsmanden og Lægemiddelstyrelsen, så myndighederne kan undersøge sagen.

⚠️ Mit råd: Hold jer væk fra dette firma.

27. august 2025

SVINDEL!

Det hele startede med et køb på blot 79 kroner, hvilket jeg accepterede. Men jeg blev senere gjort opmærksom på, at dette køb automatisk er blevet omdannet til et abonnement uden min viden eller accept. Dette er ikke blot uretfærdigt, men også direkte vildledende og kan karakteriseres som svindel, så her får jeg en pakke og en faktura på ca 1.300 kroner.

Yderligere vil jeg gøre det klart, at jeg ikke kommer til at betale for den sidste levering, jeg har modtaget, da jeg ikke har været behørigt informeret om, at dette var en del af et abonnement. Da betalingen sker via faktura, betyder det, at de har sendt mig en faktura uden min fulde forståelse eller accept af, at dette var en abonnementsordning. Dette kan betragtes som vildledende og potentielt svigagtigt.

1. juli 2025

Svindel, Svindel

Svindel, svindel, svindel ⚠️
Hold jer langt væk fra Craveless!
De sender en prøvepakke med 30 piller til 79 kr., og en måned senere sender de yderligere en pakke med 120 piller og kræver 1.316 kr. — selvom man ikke har tilmeldt sig noget abonnement (abonnementet er skjult).

Jeg modtog aldrig en ordrebekræftelse pr. mail eller information om 14 dages fortrydelsesret.
Det blev på intet tidspunkt tydeligt informeret — hverken under bestillingen eller i materialet vedlagt den første forsendelse — at jeg tilmeldte mig et abonnement.

Produktet er hverken åbnet eller brugt — jeg åbnede kun kuverten for at se, hvad der var indeni.

Jeg kan se, at hundredvis af kunder klager over præcis det samme på Trustpilot. Det tyder på et systematisk problem og muligvis lovbrud.

Mit råd: Hold jer langt væk fra dette firma. Det er vildledende markedsføring og uetisk forretningspraksis.
Jeg har en dårlig oplevelse med dette firma. Jeg er vred på dem.

1. juni 2025

Meget utilfreds med jeres måde at…

Meget utilfreds med jeres måde at behandle potentielle kunder på. Bestilte en prøvepakke til 79 kr.
Modtog aldrig men fik en rykker. Kontaktede jer men fik at vide at jeg ikke kunne opsige eller returnere næste levering, da der i første levering (som jeg aldrig gik) stod hvornår jeg kunne afmelde???? Ellers kunne jeg jo prøve at læse vilkår.🤬
Fik at vide at det må du tage med post Danmark. Jeg lægger på nu🥶🥶🥶 Fedt svar...

24. juli 2025

Jeg har kun prøvet en prøve pakke

Jeg have prøvet en prøve pakke hvor derefter kom der en til pakken hvor man skal betale 1316 kr.

Jeg har prøvet at snakke med en der inde hvor han snakke ikke pænt til mig, og han blev ved at med at sige at jeg skulle betale den pakken (på et meget grimt sprog) pakken hvor jeg sagde til ham, at det kan han godt glemme alt om og at de kan tag deres pakken tilbage. For jeg have ikke sagt det skulle være et abonnement men bare en prøve pakken.

Dårlig oplevelse herfra og vil anbefaler at folk ikke gøre det

22. juli 2025

Jeg melder mig Ind til de resterende…

Jeg melder mig Ind til de resterende 500 som tog tid. Til at skrive her. Der er sikkert mindst lige så mange som ikke har. Har nogen haft held med at klage til forbrugerstyrelsen?
Og har I betalt eller sker der intet hvis man ikke betaler? Min advokat mener der ikke skal betales medmindre man har skrevet under en abonnement kontrakt.

27. juni 2025

De er svindlere

De er svindlere! Køb ikke fra disse tyve! Jeg har ikke modtaget min bestilling! De sender en e-mail om, at den er på vej, og at jeg ikke skal bekymre mig, men den kommer aldrig!

21. juli 2025